Az együttműködés új szintre emelése az ONLYOFFICE DocSpace for Zoom alkalmazással

Az ONLYOFFICE fejlett és biztonságos online irodai alkalmazások átfogó csomagja. Csaknem 15 éves innovációs múltjával az ONLYOFFICE világszerte több mint 10 millió felhasználót gyűjtött össze. A vállalat ökoszisztémája tartalmaz szerkesztő alkalmazásokat minden típusú irodai fájlhoz, valamint virtuális munkaterületet az együttműködésekhez.

Az ehhez hasonló funkciókkal nem meglepő, hogy az ONLYOFFICE-t az egyik vezető szolgáltatónak tekintik az online irodai csomagok iparágában.

A Dallastól Szingapúrig terjedő elkötelezett csapattal az ONLYOFFICE jó hírű nemzetközi vállalattá vált. És elindításával a ONLYOFFICE DocSpace for Zoom alkalmazással a csapat virtuális együttműködése sokkal kényelmesebbé vált.

Mi az ONLYOFFICE DocSpace?

Az ONLYOFFICE által kifejlesztett és 2023-ban megjelent, CSAK OFFICE DocSpace egy dokumentumkezelő rendszer, amelyet dokumentumok, táblázatok, kitölthető űrlapok, PDF fájlok és prezentációk valós idejű szerkesztésére és együttműködésére terveztek. Ezzel a szolgáltatással többé nem vesztegeti az időt a fájlok keresésére vagy a változások követésére.

Sokkal jobb szerkesztési lehetőségeket is élvezhet, és szabályozhatja a társszerzőkkel és más résztvevőkkel való együttműködést.

A platform virtuális szobákat tartalmaz, amelyeket egyénileg hozhat létre. Vannak dedikált együttműködési és nyilvános helyiségek is, és hamarosan további biztonsági funkciókkal, többek között végpontok közötti titkosítással ellátott privát szobákat ígérnek. Ezek a szobák olyan terek, ahová mindenféle dokumentumot feltölthet, a PDF-ektől a teljes prezentációkig, hogy mások együtt dolgozhassanak.

Különböző szerepeket rendelhet a résztvevőkhöz, és beállíthatja, hogy az egyes személyek mennyi szerkesztési jogosultsággal vagy dokumentum-hozzáféréssel rendelkezzenek. Beépített csevegőplatformot is tartalmaz video- és audiohívások lebonyolításával, így kényelmes és zökkenőmentes a kommunikáció.

  15 fantasztikus WP Block Editor beépülő modul gyönyörű oldal létrehozásához

Az ötletbörzetől és az ügyfélbemutatóktól a közös írási projektekig az ONLYOFFICE DocSpace ideális eszköz a kooperatív csapatmenedzsmenthez, függetlenül az iparágtól.

ONLYOFFICE DocSpace for Zoom App

A … val ONLYOFFICE DocSpace for Zoom alkalmazás, élvezheti a dokumentum-együttműködés előnyeit a Zoom platformon belül a virtuális értekezletek során. A jelenlévők társszerzők és valós időben szerkeszthetik a fájlokat, további csapattagokat hívhatnak meg, megjegyzéseket fűzhetnek hozzá, és nyomon követhetik az összes változást. A Zoom munkamenet után minden módosítás könnyen elérhető a megfelelő DocSpace helyiségben.

Ha elege van a határidők elmulasztásából és az ügyfélbemutatók során tapasztalt zavarokból, a DocSpace for Zoom alkalmazás talán csak a jegy a stresszmentes együttműködéshez.

Intuitív használat egyszerű beállítási folyamattal

Az alkalmazás beállítása nem is lehetne egyszerűbb. Egyszerűen jelentkezzen be Zoom asztali kliensébe, és töltse le az ONLYOFFICE DocSpace for Zoom alkalmazást a hivatalos oldalról. Zoom App Marketplace. A telepítés után már mehet is. Amikor az első találkozó már folyamatban van, azonnal élvezheti a csapattagokkal és más résztvevőkkel folytatott fejlett együttműködés előnyeit.

Zökkenőmentes együttműködés és fájlkezelés a Zoom-találkozókon

Az ONLYOFFICE DocSpace for Zoom alkalmazással a csapatával folytatott bosszantó Zoom-együttműködés a múlté. Mostantól könnyedén együtt szerkesztheti a dokumentumokat, a lapokat és a diákat az értekezlet többi résztvevőjével egyidejűleg, vagy szükség esetén zárolhat bizonyos bekezdéseket vagy szakaszokat, hogy megakadályozza a többszöri valós idejű szerkesztést. Könnyű nyomon követni az összes változtatást, és rendezni a jelenlévők megjegyzéseit.

Mindez azt jelenti, hogy a valós idejű frissítések révén a szerkesztők várakozásának napjai, mielőtt Ön hozzájárulhatna, elmúltak, amelyek biztosítják, hogy mindenki egy oldalon legyen. Ez a technikai fejlesztés kiküszöböli az oda-vissza e-maileket és a többszöri átdolgozást. Ezenkívül a döntéshozatal ésszerűbbé válik a végrehajtott változtatásokról szóló azonnali megbeszélések és az azonnali visszajelzések révén.

Gyorsan visszakeresheti és áttekintheti a módosításokat vagy visszaléphet, ha a prezentáció érintőlegesen halad. Ez a kényelem abban rejlik, hogy az alkalmazás tárolja az összes szerkesztett fájlt a Zoom értekezletek során a dedikált együttműködési szobákban, amelyek bármikor elérhetők. A rendelkezésre álló szobák közé tartoznak a nyilvános helyiségek, ahová nem regisztrált felhasználókat hívhat meg; egyedi szobák, ahol saját beállításait alkalmazhatja; vagy együttműködési helyiségek a dokumentumok társszerzői számára.

  Játékok elrejtése vagy eltávolítása a Steam-könyvtárból

Ez a fokozott elkötelezettség növeli a csapattagok felelősségét, és dinamikusabb és interaktívabb élményt nyújt. Mindenki továbbra is befektetett a projektbe, mert minden hang hallatszik, és a haladás kielégítően gyors.

Integrált ChatGPT AI-asszisztens

Ha mindez nem lenne elég, a beépített AI-asszisztenst is használhatja a termelékenység növelésére. Ez az integrált ChatGPT-alapú mesterséges intelligencia eszköz korlátlan számú feladat elvégzésében segít, mint például a szövegek beolvasása, beleértve az apró betűs szövegeket is, és összefoglalók készítése Önnek és csapatának.

Az AI-asszisztens további előnyei közé tartozik a kulcsszavak kinyerése, a homályos szakkifejezések jelentésének magyarázata és a szöveg fordítása. Ez utóbbi különösen előnyös a nemzetközi vállalkozások számára, ahol nem mindig az angol az elsődleges nyelv a találkozó résztvevői között. A dokumentumok más nyelvre (vagy nyelvekre) való lefordítása a ChatGPT egyik csúcspontja.

Ezek a fordítások kiváló minőségűek, természetes megfogalmazásuk és gördülékenységük hozzájárul ahhoz, hogy a fordításban sokkal kevesebb eltévedjen, és jobb legyen a harmónia a multikulturális csapatok között.

Ezenkívül az AI-képgenerálással könnyebbé teheti fájljait. Mindössze annyit kell tennie, hogy kiválasztja azt a szövegterületet, amelyhez a képet létrehozni szeretné, és hagyja, hogy az AI elvégezze a többit. Az eredmények nem mindig tökéletesek, de a feldolgozás sebessége azt jelenti, hogy nem kell sokkal több időt vesztegetnie azzal, hogy még néhányat készítsen, amíg kielégítő képet nem talál.

Mennyibe kerül az ONLYOFFICE DocSpace for Zoom alkalmazás?

Az ONLYOFFICE DocSpace Startup Cloud platform rendelkezik a ingyenes korlátozott idejű ajánlatmíg a Zoomhoz újonnan kiadott alkalmazás is elérhető díjmentes. Nem csak ez, de ha 2024. augusztus 1. előtt regisztrál, akkor egy nagyon bőkezű promóciós ajánlatban részesülhet: 100 adminisztrátor felhasználó, 100 szoba és 100 GB lemezterület. Ez az izgalmas ajánlat a regisztráció pillanatától lép érvénybe, és a következő hat hónapig érvényes.

  6 fantasztikus zenelejátszó Linuxra

Előfordulhat azonban, hogy több tárhelyhez kell hozzáférnie, vagy korlátlan számú rendszergazdát és kibővített jogosultsággal rendelkező felhasználókat kell hozzáadnia. Ebben az esetben a DocSpace Business Cloud rendszergazdánként elfogadható havi előfizetés ellenében áll rendelkezésre. Ideális nagyobb csapatok vagy vállalkozások számára, és bármikor ingyenesen hozzáadhat további rendszeres felhasználókat.

Ezenkívül a végső Enterprise On-Premises előfizetés kiváló ötlet nagy vállalati csapatok számára. Mindent és még többet szállít szerverenkénti egyszeri, élettartamra szóló fizetésért.

Az ONLYOFFICE DocSpace for Zoom újradefiniálja a virtuális találkozókat

A ONLYOFFICE a nagyításhoz Az alkalmazás az együttműködésen alapuló virtuális értekezletek történetének zászlósító pillanata. Könnyen telepíthető és könnyen hozzászokható, a zökkenőmentes Zoom integráció pedig a legjobb megoldást kínálja a dokumentumokkal való együttműködéshez. Növeli a termelékenységet és a megbeszélések gördülékenységét is, miközben csökkenti az elvesztegetett időt és a zavarodottságot az együttműködő résztvevők között.

A sokoldalú funkciókkal, beleértve a társszerzőséget, a beépített csevegést, az egyedi szobákat, a jogosultságok beállítását, a szerkesztések nyomon követését és még sok mást, kiváló minőségű ötletbörzeket, virtuális értekezleteket, online órákat vagy prezentációkat biztosíthat.

Az ONLYOFFICE a ChatGPT beépített mesterséges intelligenciájával a zökkenőmentes termelékenység egy újabb rétegét adja. Létfontosságú segítséget nyújt olyan feladatokhoz, mint az összegzés, a fordítás és a képgenerálás, és mindezt pillanatok alatt elvégezheti.

Továbbá változatos árképzési terveivel és nagylelkű ingyenes ajánlataival CSAK OFFICE DocSpace számos méretű és költségvetésű csapat számára elérhető. Értékes eszköz a modern vállalkozások számára, vagy bárki számára, aki hatékony együttműködési vagy távmunka megoldást keres.

A manapság mindenhol elterjedt Zoom értekezletek révén a hatékony dokumentumkezelés és a problémamentes együttműködés kombinációja fokozott, sőt élvezetes termelékenységet biztosít, ami végső soron nagyban hozzájárul a sikerhez a mai dinamikus munkakörnyezetben.

Ez egy szponzorált bejegyzés. Az ebben a cikkben kifejtett termékválasztások és vélemények a szponzortól származnak, és nem tükrözik a MakeUseOf vagy munkatársai szerkesztési irányát.