Kényelmes, de komoly munkát igényel

Kulcs elvitelek

  • A Circular Ring Slim vékony kialakítású, masszív felépítésű, de a mindennapi használat során felszedheti a karcolásokat.
  • A készülék akár 5 napos akkumulátor-élettartamot is igényel, de a különböző akkumulátor-üzemmódok hátráltathatják a pontosságát és használhatóságát.
  • Az intelligens gyűrű megfelelő pontossággal követi nyomon a tevékenységet és az alvást, de csatlakozási problémákat okozhat, és túl sok értesítést generálhat.

A Körkörös gyűrű, vékony egy intelligens gyűrű, amely majdnem annyit követ, mint egy okosóra, mégis belefér a karcsú gyűrűcsomagba. Akár öt napig használható akkumulátorral, testreszabható követési mérőszámokkal, fitnesz-javaslatokkal, alváselemzéssel és még sok mással rendelkezik egy gyűrű méretű csomagban – ami technológiai szempontból tagadhatatlanul menő.

Több mint egy hónapot töltöttem a Circular Ring Slim napi használatával. Noha van néhány ok, amiért fontolóra veheti az állapotkövető hardverhez való hozzáadását, sokkal több oka van annak, hogy miért érdemes kerülnie ezt az alulsült terméket.

Körkörös gyűrű, vékony

A Circular Ring Slim rengeteg technológiát tartalmaz egy gyűrű méretű csomagban, lehetővé téve, hogy nyomon kövesse életfontosságait, tevékenységeit és még sok mást. Kényelmes, többféle méretben kapható, és elég jól néz ki. A Circular alkalmazás rengeteg adatot és betekintést nyújt egészségi állapotába, edzettségébe és alvásába, bár kissé zsúfolt. Ezenkívül az akkumulátor élettartamával és a csatlakozással kapcsolatos problémák problémássá tehetik a Circular Ring Slim használatát.

Márkakör

Pulzusmérő Igen

Értesítési támogatás Igen

Az akkumulátor élettartama Akár 5 nap

Érzékelők Gyorsulásmérő, hőmérséklet, PPG és így tovább

Vízállóság IPX8, bár nem ajánlott úszáshoz használni

Gyűrűméret 6-13

Fekete szín

Edzésérzékelés Igen

Gyakorlati módok sz

Profik

  • Kényelmes, igényes stílus
  • A követési funkciók többnyire pontosak
  • Könnyű kialakítás

Hátrányok

  • Könnyen karcolódik
  • Az akkumulátor élettartama nem túl nagy
  • Csatlakozási problémák
  • Firmware problémák

Karcsúsított, robusztus kialakítás, tele műszakival

Ezzel az értékeléssel kapcsolatban leszögezem, hogy nem nekem vannak a legnagyobb kezeim. Ott, mondtam.

Ennek ellenére, bár a Circular Ring Slim a második generáció, még mindig egy kicsit vaskos méretű. Legalábbis nekem az, főleg az esküvői bandámhoz képest, ami nagyon vékony. Ennek ellenére a Circular Ring Slim-nek valahol el kell rejtenie széles körű technológiáját. Figyelembe véve, hogy a Ring Slim mindössze 2 g súlyú és mindössze 2,2 mm vastag, ez egy nagyszerű mérnöki darab.

  Hogyan készítsünk képernyőképet az iPaden

Normál 6-13-as gyűrűméretekben kapható, amelyeket a vásárlás során választhat ki. Ha azonban nem biztos a gyűrű méretében, használhatja a Kör alakú méretező készlet hogy kitalálja a méretét. Az enyémet 9-esre méreteztem, ami nagyjából megegyezik a jegygyűrűmmel, de kissé nagyra sikerült.

Gavin Phillips / MakeUseOf

A gyűrű alsó oldalán egy nagyobb, laposabb kiemelkedés található, amelyben az akkumulátor és más érzékelők találhatók. Ismét, ha figyelembe vesszük a hardver méretét, amelyről itt beszélünk, az akkumulátornak és egyéb technológiáknak szánt kis terület teljesen rendben van.

Gavin Phillips / MakeUseOf

A Ring Slim csak fekete színben kapható. Bár a Circular azt állítja, hogy a Ring Slim-et „Mordorban kovácsolták”, úgy gondolom, hogy mindez valószínűleg Franciaországban készült, ahol a Circular székhelye található. Ez azonban semmit sem von le az „orvosi minőségű, nem allergén, nem fémes és kényelmes belső anyagból”, amely egy ultra-erős gyanta, valamint a külső matt fekete alumínium és szénszál ötvözet.

A kombináció erős. A Circular Ring Slim soha nem érzi úgy, hogy meghajlik vagy meghajlik, és nem volt olyan pillanat a használatom során, amikor úgy éreztem, hogy a gyűrű megsérülne. Összességében rendkívül jól felépített érzés.

Amivel nem voltam annyira elégedett, az a karcok és zsetonok száma, amelyeket a Circular Ring Slim rövid idő alatt felszedett. Esztétikailag ezek az apró foltok nem zavarnak, de az alumínium és szénszálas bevonattól elvárnám, hogy nagyobb nyomást is bírjon. A karcolások mind rendszeres napi használatból származnak; Nem szoktam minden nap hegyet mászni vagy parkour vonalakat futni.

Gavin Phillips / MakeUseOf

Egy ideje használom a gyűrűt, és nyilvánvalóan itt-ott fog karcolni. De aggódom amiatt, hogy hogyan fog kinézni a Ring Slim néhány hónap múlva, különösen, ha elkezdődik a nyár, és általában a tengerparton vagyok, és általában a szabadban.

A korlátozott akkumulátor-élettartam és a csatlakoztathatóság nehézkes lehet

A körlevél szerint a Ring Slim akár öt napig is bírja egyetlen töltéssel. Ezt nem találtam pontosnak a két akkumulátor üzemmód, a Performance és az Eco egyikében sem.

A gyűrű Eco módba kapcsolása határozottan megnövelte az akkumulátor élettartamát, mivel csökkentette a különböző érzékelők mintavételi frekvenciáját és letiltotta az alvó állapot információit. Az alváskövetés az egyik elsődleges oka annak, hogy intelligens technológiát használok, ezért nem különösebben hasznos, ha ki kell kapcsolni, hogy a Ring Slim akkumulátora 36-48 óránál tovább működjön.

Gavin Phillips / MakeUseOf

Természetesen lehet váltani a módok között, de ez nem különösebben hasznos, ha csak beállítani és elfelejteni. Természetesen a válasz az, hogy ne felejtse el a gyakrabban tölteni, és a Ring Slim okostelefon-alkalmazás (erről egy pillanat alatt többet is megtudhat) akkumulátorral kapcsolatos értesítéseket küld, emlékeztetve a töltésre.

  Az ONLYOFFICE az a Collaborative Office Suite, amelyre az Ön üzleti igényeire van szükség

Ahogy az várható volt, Bluetooth segítségével csatlakozik a Ring Slimhez. A csatlakozási folyamat elég egyszerű, de a csatlakozással kapcsolatban problémák merülnek fel.

Gavin Phillips / MakeUseOf

Például néhány alkalommal nem tudtam rávenni a gyűrűt, hogy csatlakozzon az okostelefonomhoz. A Ring Slim több napig nem regisztrált az alkalmazásban, és nem csatlakozott, és csak azután csatlakozott újra, hogy órákig a töltőn hagyták. Minden alkalommal törölnöm kellett a Ring Slim-et, majd újra kellett indítanom a regisztrációs folyamatot, rengeteg nyomkövetési adatot elvesztve. Bár a Ring Slim-nek az a célja, hogy akár 20 napig is tárolja az adatokat a szinkronizálás előtt, az a tény, hogy semmilyen állapotban nem csatlakozik, adatvesztésre kényszerített.

A felülvizsgálat idején a Circular Ring Slim napok óta a töltőállomásán ült, és nem reagál. Nem tudom visszaállítani a gyári beállításokat, mert nem csatlakozik a telefonomhoz, és egy frissítés látszólag megszakította a haptic vibrációs funkciót, így fogalmam sincs, hogy reagál-e a bemeneteimre. Csak nem túl jó.

Megfelelő követési pontosság, de néhány pontatlanság

Természetesen az intelligens gyűrű viselésének fő oka az, hogy nyomon kövesse életfontosságait, például alvását, fitneszét, szívét stb. A Circular Ring Slim nyomon követi a pulzusszámot, a légzésszámot, a hőmérsékletet, a vér oxigénszintjét, az aktivitást, az alvást és még sok mást. Ez hasonló a többi intelligens gyűrűhöz (és más intelligens nyomkövető eszközhöz).

Gavin Phillips / MakeUseOf

Amikor elkezdi használni a Circular Ring Slim-et, teljes 14 napot kell várnia, amíg a kalibrációs időszak befejeződik. Ez hosszú időnek tűnik, de minden intelligens gyűrű rendelkezik kalibrációs időszakkal, amely lehetővé teszi a pontos méréseket és visszajelzéseket. Ebben a kalibrációs időszakban a Ring Slim and Circular mesterséges intelligencia eszköze, a Kira mindent megtud rólad, és személyre szabott tanácsokkal készül.

A Circular Ring Slim pontosságának nyomon követése érdekében összehasonlítottam adatait egy Amazfit Balance okosórával. A mérések többnyire nagyjából egybeesnek, de nagy eltéréseket is észrevettem, főleg a lépéskövetést illetően.

Több ezer lépésnyi különbséget láttam az órám és a Ring Slim között. Nem vagyok benne biztos, hogy ez a technológián vagy más tényezőkön múlik, mint például, hogy egész nap a billentyűzetet ütögettem, vagy a kormányt ütögettem vezetés közben, de gyakran volt jelentős különbség.

Ennek ellenére az Amazfit Balance és a Circular Ring Slim közötti alváskövetési adatok nagyrészt pontosak voltak, ami pozitív.

Az Ön tevékenységeinek adatkövetése is csak ez: nyomon követés. Hasznos, de nem rendelkezik ugyanazokkal a mélyreható helyadatokkal, mint más okoseszközökkel. Általában mérni fogja a lépéseket, de frusztráló, ha nincs konkrét beállítás a gyakorlat követésére.

  Hogyan lehet megszabadulni a „Segíts javítani” üzenettől a Firefoxban

Könnyen használható alkalmazás túl sok értesítéssel

A Circular alkalmazás használata elég egyszerű, a felülete tele van – kitaláltad – körökkel! Mivel a Ring Slimnek nincs interfésze, tisztességes időt fog itt tölteni.

Vannak nyomkövető körök az ébresztőórához (amely a gyűrűt is rezegteti), az alváselemzést, az energiaelemzést, az élő mérést és a stresszszinteket, valamint más lehetőségek is rendelkezésre állnak, például a gyógyszeres emlékeztető. A kör alakú menük alatt könnyedén válthat az adatmódok között, és rápillanthat egyes adattípusokra, például lépésekre, napi kardiopontokra stb.

Ez egy egyszerűen használható kezelőfelület, de nem a legjobb, mivel zsúfoltnak tűnhet, amint elkezdenek megjelenni az értesítések és javaslatok. Ezek közül néhányat kikapcsolhat, de amint a Kira elindul, a javaslatok meg kell tennie, vagy hogyan kell a viselkedését feljavítani.

Ezzel kapcsolatban a Circular összesített értesítéseinek száma túl magas, különösen azért, mert ismétlődőek. Bosszantó volt emlékeztetni arra, hogy minden nap ugyanabban az időpontban kell koffeint innom, különösen azért, mert nem iszom kávét, és a nap folyamán rendszeres teát iszom. Tehát ismétlődő és értelmetlen; a nyerő kombó.

Circular Ring Slim: nagyszerű ötlet, de dolgozni kell

Nehéz időszak ez a Körkörös gyűrű, vékony. Nem ez volt az első intelligens gyűrű a piacon, és most olyan új kiadások utolérték, mint a Samsung Galaxy Ring, valamint olyan vezető alternatívákkal versenyeznek, mint az Oura Ring 3.

Még a korábbi F1-es pilóta, Romain Grosjean támogatásával is találtam problémákat a Circular Ring Slim-mel töltött idő alatt.

A Circular Ring Slim-nek számos pozitív oldala van. Kényelmes, jól illeszkedik és nagyon jól néz ki. Míg a tevékenységek nyomon követése lehetne egy kicsit mélyebb, az alváskövetés és más fitnesz mutatók pontosak. Ezenkívül a Circular alkalmazás némi munkát és egyszerűsítést igényelhet, de könnyen használható, és van hova fejlődnie.

Másrészt az általam tapasztalt csatlakozási problémák trükkössé tették a Ring Slim használatát, és remélhetőleg a bevonat karcállóbb lesz. Ahogy mondtam, továbbra is várom, hogy a Ring Slim újra életre keljen, anélkül, hogy tudnám, meghalt-e vagy sem.

A 275 dolláros kiskereskedelmi árú Circular Ring Slim-et nehéz bárkinek ajánlani, csak az intelligens technológia leglelkesebb támogatóinak, akik mindent és bármit szeretnének kipróbálni.

Körkörös gyűrű, vékony

A Circular Ring Slim rengeteg technológiát tartalmaz egy gyűrű méretű csomagban, lehetővé téve, hogy nyomon kövesse életfontosságait, tevékenységeit és még sok mást. Kényelmes, többféle méretben kapható, és elég jól néz ki. A Circular alkalmazás rengeteg adatot és betekintést nyújt egészségi állapotába, edzettségébe és alvásába, bár kissé zsúfolt. Ezenkívül az akkumulátor élettartamával és a csatlakozással kapcsolatos problémák problémássá tehetik a Circular Ring Slim használatát.