Az AirPods csatlakoztatása a Windowshoz

Bár az AirPod-okat Apple-eszközökhöz tervezték, Bluetooth-on keresztül működnek, vagyis ugyanúgy használhatod őket, mint bármely más vezeték nélküli fejhallgatót. Csak manuálisan kell párosítania AirPodjait, hogy Windows PC-jén használhassa őket. Azért vagyunk itt, hogy eligazodjunk ebben.

Az AirPods csatlakoztatása Windows PC-hez

Az AirPods csatlakoztatása Windows asztali számítógéphez vagy laptophoz ugyanolyan egyszerű, mint bármely más Bluetooth-eszköz beállítása. Helyezze AirPods vagy AirPods Pro készülékét a töltőtokba, és kövesse az alábbi lépéseket:

 • Nyomja meg a Windows + I gombot a billentyűzeten a Beállítások alkalmazás megnyitásához.
 • Windows 10 rendszeren kattintson az Eszközök elemre. Windows 11 rendszeren válassza a Bluetooth és eszközök lehetőséget az oldalsávon.
 • Új Bluetooth-eszköz hozzáadásához kattintson a jobb oldalon található plusz (+) gombra.
 • Amikor megjelenik egy felugró ablak egy eszköz hozzáadásához, válassza a Bluetooth lehetőséget.
 • Nyissa ki az AirPods töltőtokját, és nyomja meg és tartsa lenyomva a Beállítás gombot, amíg az állapotjelző fehéren villogni nem kezd. Az AirPods Max készüléken inkább tartsa lenyomva a Zajszabályozás gombot.
 • Válassza ki AirPodjait, ahogy azok megjelennek a Bluetooth-eszközök listája alatt, majd kattintson a Kész gombra.
 •   13 platform tudásbázis és GYIK létrehozásához vállalkozása számára

  Ez az. Sikeresen csatlakoztatta az AirPods vagy az AirPods Pro készüléket a Windows számítógépéhez. Ezek segítségével azonnal zenét hallgathat.

  Az AirPods vagy az AirPods Pro használata Windows rendszeren

  Néha előfordulhat, hogy nem hallja a rendszerhangot az AirPod-kon keresztül, miután csatlakoztatta őket a Windows PC-hez. Ez akkor fordul elő, ha a Windows egy másik kimeneti eszközt használ hanglejátszáshoz.

  Ennek megváltoztatásához kattintson a hangerő ikonra a tálcán, válassza ki az aktuális kimeneti eszközt, majd válassza ki az AirPods vagy AirPods Pro készüléket az eszközök listájából.

  Ugyanezt megteheti a Windows 11 gyorsbeállítási paneljén is. Kattintson a hangerő ikonra a rendszertálcán, és válassza ki a hangkimenet gombot a gyorsbeállítások jobb alsó sarkában. Ezután válassza ki AirPodjait a kimeneti eszközök listájából.

    A 6 legjobb Galaxy AI-szolgáltatás (és használatuk)

  Ha később egy másik eszközön (például iPhone-ján) használja az AirPod-okat, manuálisan kell újra csatlakoztatnia őket. Windows 10 rendszeren ehhez lépjen a Beállítások > Eszközök > Bluetooth és egyéb eszközök menüpontra, válassza ki az AirPods készüléket, majd kattintson a Csatlakozás gombra. Windows 11 rendszeren kattintson a gyorsbeállítások panelen a Bluetooth melletti sáv ikonra, majd kattintson az AirPodsra.

  A mikrofon kompatibilitása a Windows AirPods rendszerrel gyakran sikertelenség. Tehát készüljön fel arra, hogy kipróbálja javításainkat, ha a Windows nem észleli az AirPods mikrofonjait.

  Vegye figyelembe, hogy a Windows nem teszi lehetővé az AirPods alapértelmezett kézmozdulatainak megváltoztatását. A számok lejátszásához és szüneteltetéséhez azonban duplán koppinthat az első és a második generációs AirPod-ra. Ha van AirPods (3. generációs), akkor ezt a szár megnyomásával teheti meg.

    Feltörhető az iPhone-od?

  Ha rendelkezik AirPods Pro készülékkel, a szár összenyomásával válthat az átlátszóság és az aktív zajszűrés mód között. Az AirPods Max készüléken ehhez a Zajszabályozás gombot kell használnia.

  A jobb oldalon a Windows lehetővé teszi az AirPods nevének megváltoztatását. Az eljárás ugyanaz, mint bármely Bluetooth-eszköz átnevezése a Windows rendszeren.

  Egy pár AirPod használata Windows asztali számítógépen vagy laptopon meglehetősen tisztességes hallgatási élményt tesz lehetővé. Az AirPods jó pár tartalék fülhallgató lehet, amikor a számítógépes headset leáll. Rendben kell lennie, ha készen áll a mikrofonnal kapcsolatos esetleges problémákra és a zökkenőmentesség hiányára.