Az AcDisplay elhozza a Moto X aktív kijelzőjét bármely Android 4.4 vagy újabb eszközre

Annak ellenére, hogy nem ugyanazokkal a specifikációkkal rendelkezik, mint generációjának többi zászlóshajója, mint például a HTC One és a Galaxy S4, a Moto X egészen figyelemre méltó eszköz, és talán a Motorola eddigi legelismertebb okostelefonja. Amellett, hogy testreszabási lehetőségeket kínál magának a telefonnak, a Moto X néhány remek szoftverfunkcióval is rendelkezik, amelyek megkülönböztetik a többitől. Az egyik ilyen funkció az Active Display, amely lehetővé teszi az idő és a legfrissebb értesítések megtekintését akkor is, ha a képernyő ki van kapcsolva, anélkül, hogy a telefon lezárási képernyőjére kellene lépnie. A funkció az eszköz AMOLED képernyőjének köszönhetően kevés akkumulátort fogyaszt. Ha ugyanazt a funkciót szeretné használni anélkül, hogy ténylegesen Motorola-eszközt kellene beszereznie, az XDA Recognized Developer AChep kínálja a megoldást az AcDisplayben, mindaddig, amíg a KitKat fut. Olvasson tovább a részletekért.

  Szerezze be az Android L Heads Up értesítését most az eszközén [No Root]

Mielőtt elkezdené használni az alkalmazást, nyilvánvaló okokból hozzáférést kell adnia az értesítésekhez, valamint be kell állítania az eszköz rendszergazdájaként, hogy engedélyezze a képernyő zárolását. Az alkalmazás az első indításkor gyors hozzáférést biztosít mindkét beállításhoz a felső részében, ezért folytassa és érintse meg egyenként mindkét lehetőséget, és adja meg a megfelelő engedélyeket.

Ha elkészült, egyszerűen kapcsolja be a kapcsolót a tetején, és már mehet is. Minden értesítés, amelyet mostantól akkor kap, amikor a telefon képernyője ki van kapcsolva, automatikusan megjelenik egy minimális szürkeárnyalatos felületen. Több értesítés esetén még az apró ikonok segítségével is válthat közöttük.

Egy értesítés tényleges megtekintéséhez vagy aktiválásához érintse meg az óra alatti kört, és húzza felfelé. Azt is elvetheti, és feloldhatja a képernyő zárolását, ha a kört lefelé húzza a megjelenő feloldó ikonhoz. Vegye figyelembe, hogy ez nem teszi lehetővé az Ön által beállított zárolási képernyő-biztonság megkerülését. Ha nem nyitja meg vagy utasítja el manuálisan, az értesítés egy beállított idő elteltével automatikusan eltűnik, ahogyan a kör körül látható.

  Hogyan szabadíthat fel tárhelyet Android telefonján

Az alkalmazás még bizonyos opciók konfigurálását is lehetővé teszi, például a funkció engedélyezését csak az eszköz töltése közben, alacsony prioritású értesítések megjelenítését (például a Google Asszisztenst), az alvásidő kiválasztását, valamint a dátum elrejtését vagy megjelenítését.

Míg LCD-képernyős telefonokon is használható, az AcDisplay valóban lenyűgöző lehet az AMOLED képernyővel rendelkező eszközökön, ha kikapcsolja a kijelző többi részét, és csak a megjelenített információkhoz használja az áramot. Az alkalmazás aktív fejlesztés alatt áll, és a fejlesztő további funkciók, például zsebmód hozzáadását tervezi. Az AcDisplay fejlődését itt követheti nyomon XDA szál.

Telepítse az AcDisplay-t a Play Áruházból

  Megakadályozza, hogy az Android 6.0 elmentse jelszavait Google-fiókjába