Kövesse nyomon, hol parkol le az autóval az Android rendszerhez készült Auto Finder segítségével

A parkolóhely keresése egy nagy területen fejfájást okozhat, de ami még rosszabb, ha elfelejti, hol parkolta le az autóját. Keleti garázs? 3. emelet? 84-es számú hely? Nem szokatlan, hogy ez mondjuk egy fárasztó munkanap után történik. Szerencsére manapság szinte minden problémára létezik egy alkalmazás, és ez sem kivétel. Ha valaha is megtapasztalta azt a frusztrációt, hogy egy hatalmas parkolóban vagy zsúfolt területen parkol le autójával, és később nehezen találta meg, akkor próbálja ki az Auto Finder szolgáltatást. egy egyszerű, de funkcionális Android-alkalmazás, amellyel bármikor megjelölheti tartózkodási helyét, amikor elhagyja az autót. Valójában az alkalmazás úgy is beállítható, hogy ezt a feladatot önállóan végezze el, amikor érzékeli, hogy elhagyja az autót érzékelők, például Bluetooth segítségével.

Két fő összetevő hajtja az Auto Findert: a Google Maps API és az eszköz GPS-érzékelője. A háttérben fut, és a telefon vagy táblagép GPS-jén keresztül észleli a pontos tartózkodási helyét. Ezt az információt használja fel arra, hogy megállapítsa, mikor utazik autóban, akár a saját, akár valaki másé, bár ez utóbbit egyedül nem tudtam tesztelni. Amikor megáll és leparkol, automatikusan kijelöli ezt a pozíciót.

Az autóban lévő Bluetooth-eszközt – például a sztereót – összekapcsolhatja telefonjával vagy táblagépével, így amint kikerül a hatótávolságából, az alkalmazás biztosan tudja, hogy elhagyta az autót.

A felület meglehetősen egyszerű. Megjelenik az aktuális tartózkodási helye és az autója a térképen, valamint néhány gomb az alján, amelyek segítségével válthat a térkép domborzata között, elindíthatja a Google Térképet, útbaigazítást kaphat az aktuális parkolóhelyhez, és elérheti az előzményeket. Az előzmények rész tartalmazza az összes korábban mentett vagy az Auto Finder által észlelt hely teljes feljegyzését. Ha manuálisan szeretne megadni egy helyet, az alkalmazás hosszúsági és szélességi koordinátákat ad, és további megjegyzéseket is hozzáadhat. Természetesen több helyet is megjelölhet, és később bármelyiket elérheti.

Az Auto Finder Beállítások képernyője két alszakaszra oszlik, amelyek a „Kijelző” és a „Hely” feliratúak. A Megjelenítésben átkapcsolhatja az alkalmazások értesítéseit olyan hibák esetén, mint például, ha egy hely nem található, megadhatja az alapértelmezett térképtípust, és kiválaszthatja a kívánt távolság mértékegységét. A Hely lehetővé teszi, hogy átkapcsolja a Wi-Fi-t a helyérzékeléshez, és válassza ki az alapértelmezett Bluetooth-eszközt.

Az Auto Finder ingyenesen elérhető a Google Play Áruházban. Töltse le készülékére az alábbi linkről.

Telepítse az Auto Findert a Play Áruházból