A véletlenül törölt kedvencek és könyvjelzők helyreállítása a Microsoft Edge-ben

Mindannyiunknak megvoltak már azok a frusztráló pillanatok, amikor véletlenül eldobta a könyvjelzőit, de szerencsére könnyen visszakereshetők.

Ha véletlenül töröl egy kedvencet a keresősávból, a kedvencek sávból vagy a kedvencek oldaláról, a Microsoft Edge lehetővé teszi a visszaállítását, és ez egy nagyon egyszerű folyamat.

A véletlenül törölt kedvencek visszaállítása az Edge-ben

Ha véletlenül töröl egy kedvencet a kedvencek oldaláról, az Edge visszavonási lehetőséget biztosít a visszaállításhoz. Kattintson a Visszavonás gombra a jobb felső sarokban, hogy visszaállítsa.

Előfordulhat azonban, hogy nem látja a visszavonási lehetőséget, ha törölt egy kedvencet a kedvencek sávon vagy a keresősávon keresztül. Ebben az esetben vissza kell állítania őket a kedvencek oldaláról:

  A CalypsoAI 23 millió dollárt gyűjt a biztonságos mesterségesintelligencia-modellekért, és átlépi a 10 milliós regisztrációt
 • Kattintson a csillag alakú ikonra, amelyen három vízszintes vonal halad át a jobb felső sarokban. Alternatív megoldásként lenyomhatja a CTRL + Shift + O billentyűparancsot.
 • Kattintson a három vízszintes pontra (További lehetőségek) a Kedvencek menüben.
 • Ezután kattintson a Törölt kedvencek visszaállítása lehetőségre.
 • Itt láthatja az elmúlt 28 napban törölt kedvencek listáját.
 • Egy adott kedvenc elem visszaállításához bontsa ki az almappát, ahová mentve van, jelölje be a mellette lévő négyzetet, és kattintson a Visszaállítás gombra.
 • Csak az elmúlt 28 napban törölt kedvenceket állíthatja vissza. Ezenkívül a kedvenceket szinkronizálni kell, mielőtt törölné őket.

  A cikk írásakor az Edge mobilalkalmazás nem kínál lehetőséget a törölt kedvencek visszaállítására. A mobilalkalmazáson keresztül törölt kedvenceket azonban visszaállíthatja az asztali Edge böngészőből. Ezért ha véletlenül töröl egy kedvencet a mobilalkalmazásból, bejelentkezhet az asztalon az Edge böngészőbe, és visszaállíthatja a fenti utasításokat követve.

    3 módja annak, hogy Robuxot adjunk barátainak

  Könnyedén visszaállíthatja a törölt kedvenceket

  Ha véletlenül töröl egy kedvencet az Edge-ből, az nem jelenti azt, hogy örökre eltűnt. Remélhetőleg most már tisztábban megérti, hogyan állíthatja vissza őket. Így könnyedén visszaállíthatja törölt kedvenceit.