A Twitch értesítések letiltása asztali számítógépen és mobileszközön

Alapértelmezés szerint a Twitch értesítést küld, amikor kedvenc streamelőd élőben indul, vagy új videót tölt fel. Míg egyes felhasználók hasznosnak találják ezt, mások esetleg szeretnék kikapcsolni ezeket az értesítéseket, hogy elkerüljék a figyelemelvonást.

Ennek megfelelően, ha az állandó Twitch-értesítések rontják a koncentrációt, tekintse meg ezt az útmutatót, hogy letilthassa őket asztali számítógépen és mobileszközön.

A Twitch értesítések letiltása az asztalon

Az értesítések az online szolgáltatások fontos részét képezik. Úgy tervezték, hogy tájékoztassák Önt arról, mikor és mi történik a platformon, de zavaróak is lehetnek, ha valami másra próbál összpontosítani.

Ha például egy fontos projekten dolgozol, és értesítést kapsz a Twitchtől, hogy kedvenc streamelőd élőben indul, csábító lehet, hogy megnézd a streamjüket. Ennek elkerülése érdekében a legjobb, ha kikapcsolja a Twitch értesítéseit. Így a munkára koncentrálhat. Természetesen kipróbálhat egy alkalmazást is, hogy javítsa a fókuszt és a figyelmet.

A következőket kell tennie:

 • Nyisd ki Megrándult böngészőjében, és jelentkezzen be fiókjába.
 • Kattintson a profil ikonjára a jobb felső sarokban, és válassza a Beállítások lehetőséget a felbukkanó menüből.
 • Váltson az Értesítések lapra.
 • Kattintson az E-mailben melletti legördülő ikonra.
 • Tiltsa le az irreleváns tevékenységek melletti kapcsolót. Letilthatja az Összes e-mail kapcsolót az összes tevékenység egyszerre történő kikapcsolásához.
 • Ha nem szeretné, hogy az értesítések zavarjanak, miközben aktív a Twitch-en, nyissa meg az On Twitch legördülő menüt, és tiltsa le az összes nem releváns értesítést.

  Hogyan lehet letiltani a Twitch értesítéseket a mobilon

  A Twitch-értesítések mobileszközön való kikapcsolása egyszerű. Íme, hogyan kell csinálni.

 • Indítsa el a Twitch alkalmazást, és jelentkezzen be fiókjába.
 • Koppintson a profil ikonjára a bal felső sarokban, és válassza a Beállítások lehetőséget a megjelenő menüből.
 • Koppintson az Értesítések elemre, és válassza a Mobilon lehetőséget.
 • Kapcsolja ki a Push értesítések küldése melletti kapcsolót.
 • A Twitch e-mail értesítéseinek leállításához érintse meg az E-mailben lehetőséget, és kapcsolja ki az E-mail értesítések küldése kapcsolót.

  Ha nem szeretne értesítéseket kapni egy adott csatornáról, érintse meg a Csatornánként lehetőséget, és kapcsolja ki a kapcsolót azon csatorna mellett, amelynek értesítéseit nem szeretné megkapni.

  Miután letiltotta az értesítéseket, a Twitch többé nem küld e-mailes figyelmeztetéseket.

  Tiltsa le a Twitch értesítéseket, hogy elkerülje a zavaró tényezőket

  Az eszközön megjelenő értesítések néha fájdalmasak lehetnek, különösen bizonyos alkalmazásokból. Célszerű letiltani az értesítéseket, ha valami fontosra szeretne összpontosítani. Ha a Twitch-értesítések hatással vannak a munkafolyamatára, tudja, hogyan kapcsolhatja ki őket eszközén.