A sötét mód engedélyezése a Facebookon

A legtöbb népszerű közösségi médiaalkalmazáshoz hasonlóan a Facebook is sötét módot kínál, amelyet engedélyezhet fiókjában. A Facebook sötét üzemmódja kíméli a szemét, amikor éjszaka görgeti a hírfolyamot. Ez a cikk részletezi, hogyan engedélyezheti a Facebook sötét témáját a webhelyen, az Android alkalmazásban és az iPhone alkalmazásban.

Sötét mód bekapcsolása a Facebookon (2022)

Engedélyezze a sötét módot a Facebook webhelyen

1. Jelentkezzen be Facebook-fiókjába, és kattintson a képernyő jobb felső sarkában lévő lefelé mutató nyílra. A megjelenő legördülő menüből válassza a „Megjelenítés és kisegítő lehetőségek” lehetőséget.

  Névjegyek eltávolítása a megosztási lapról iPhone vagy iPad készüléken

2. Ekkor megjelenik a „Sötét mód” lehetőség a „Kijelző és hozzáférhetőség” beállítások alatt. Válassza a „Be” kapcsolót a sötét mód bekapcsolásához, vagy válassza az „Automatikus” kapcsolót a rendszerszintű sötét téma beállításainak használatához. Ily módon automatikusan átválthat a világos és sötét témákra, ha a Windows 11 rendszeren beállította a sötét módot.

Kapcsolja be a Sötét módot az Androidra készült Facebook alkalmazásban

1. Nyissa meg a Facebook alkalmazást, és érintse meg a hamburger menüt a jobb sarokban a felső navigációs sávban. Ezután görgessen le, és bontsa ki a „Biztonság és adatvédelem” opciót, és válassza a „Beállítások” lehetőséget.

2. Ebben a beállítási menüben érintse meg a „Sötét mód” elemet a „Beállítások” részben. Itt láthatja a sötét mód engedélyezésének, letiltásának vagy rendszerbeállításainak használatát.

  3 finom változtatás a Google Chrome-ban a legutóbbi frissítésekben

3. Válassza a „Rendszerbeállítások használata” lehetőséget, ha azt szeretné, hogy a Facebook kövesse a rendszerszintű témabeállításokat. Másrészt, ha a „Be” lehetőséget választja, azonnal engedélyezi a sötét témát a Facebook alkalmazásban.

Kapcsolja be a Sötét módot az iPhone-ra készült Facebook alkalmazásban

1. Nyissa meg a Facebook alkalmazást iPhone-ján, érintse meg a menü ikont az alsó navigációs sávban, és bontsa ki a „Beállítások és adatvédelem” elemet.

2. Görgessen le a Beállítások oldalon, és érintse meg a „Sötét mód” opciót. Itt válassza a „Be” lehetőséget a sötét mód engedélyezéséhez, vagy a „Rendszer” lehetőséget a rendszerszintű sötét téma beállításainak használatához.

Váltson sötét témára a Facebookon bármely eszközön

És megvan! Így engedélyezheti a sötét témát, miközben a Facebookot Androidon, iOS-en vagy az interneten használja. Ha egy lépéssel előre akar menni, van egy átfogó útmutatónk, amely segít mindenhol engedélyezni a sötét témát. És további ilyen tippekért olvassa el cikkünket a legjobb Facebook-tippekről és trükkökről, amelyeket tudnia kell.

  Rendezd az összes Reddit-bejegyzést hivatkozásokba, képekbe és videókba