A Snapchat értesítési hangjának megváltoztatása Androidon

A Snapchat egy kedvelt és keresett alkalmazás a Z generáció körében. Az olyan funkciókkal, mint a kamera, a képszűrők, a hanghívások, a videohívások és az SMS-küldés, minden funkciót biztosító alkalmazássá vált a felhasználók számára. Nem csak ez, hanem azt is lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egy Streaken keresztül folyamatosan kapcsolatban maradjanak barátaikkal és más csattanós csevegőkkel. Azáltal, hogy minden nap képeket vagy videókat küldenek, a csattanós csevegő sávot tart fenn, amely hangjelzéssel jelenik meg az értesítési sávban. Ez az állandó hang bosszantó lehet, ha Ön is Streak-követő, és elgondolkodhat azon, hogyan változtassa meg a Snapchat csengőhangját az Androidon. Ha Ön is ugyanazzal a problémával küzd, tökéletes útmutatót nyújtunk Önnek, amely segít a Snapchat értesítési hang megváltoztatásának módszereiben Androidon. Kezdjük tehát rögtön a hasznos módszerek listájával.

A Snapchat értesítési hangjának megváltoztatása Androidon

Van néhány módszer, amelyek segíthetnek sürgősen megtudni, hogyan módosíthatja a Snapchat értesítési hangját a Samsungon. Sok Android-felhasználó átesik ugyanezen a problémán, és kíváncsi, mit tehetnek ellene. Tehát kezdjük az első módszerrel, amely alaposan segíthet.

Megjegyzés: Mivel az okostelefonok nem rendelkeznek ugyanazokkal a beállításokkal, és gyártónként eltérőek, ellenőrizze a megfelelő beállításokat, mielőtt módosítana. Az említett lépéseket a Vivo 1920 telefonon hajtották végre.

1. módszer: Az eszköz értesítési hangjának módosítása

A legegyszerűbb és legegyszerűbb módja annak, hogy módosítsa a Snapchat értesítési hangját Androidon, ha teljesen módosítja az eszköz értesítési hangját. Ezt megteheti az Android beállításaihoz való hozzáféréssel. Az alaposabb utasításokért kövesse az alábbi lépéseket:

  A Bitmoji hangulatok szerkesztése a Snapchatben

1. Nyissa meg a Beállításokat Android-eszközén.

2. Érintse meg a Hang és rezgés pontot.

3. Érintse meg az Értesítési csengőhang pontot.

4. Válassza ki a kívánt csengőhangot.

Ha végzett a lépéssel, a hang be lesz állítva az összes értesítéshez az eszközön, beleértve a Snapchat-et is. Így módosíthatja a Snapchat csengőhangját Androidon.

2. módszer: Az alkalmazás értesítési hangjának módosítása

Egy másik módszer az Android Snapchat csengőhangjának megváltoztatására az alkalmazás hangjának váltása. Ez a módszer rendkívül hasznos, ha meg akarja különböztetni a Snapchat értesítéseket a telefonon lévő többi alkalmazástól. Ezenkívül nem zavarja más alkalmazások értesítési hangját. Tehát a Snapchat alkalmazásához nyissa meg az Alkalmazások beállításait Android-eszközén. Kövesse az alábbi lépéseket:

Megjegyzés: Ez a módszer Android 10 vagy újabb verziókon működik.

1. Nyissa meg a Beállítások elemet az eszközön.

2. Érintse meg az Alkalmazások és engedélyek elemet.

3. Érintse meg az Alkalmazáskezelő pontot.

4. Érintse meg a Snapchat elemet.

5. Érintse meg az Értesítés elemet benne.

6. Érintse meg a Hang opciót benne, és válassza ki a kívánt hangot.

3. módszer: Kapcsolja be a Csendes módot

Ha nem szeretne belemenni az eszköz hangjának vagy az alkalmazás hangjának megváltoztatásával járó gondokba, akkor közvetlenül bekapcsolhatja eszközét a néma üzemmódba, amely segít megváltoztatni a Snapchat értesítési hangját Androidon. Ha további segítségre van szüksége a telefon néma üzemmódjának beállításához, kövesse az alábbi lépéseket:

  Hogyan kaphatom csak meg a szemem a Snapchaten

1. Nyissa meg a Beállítások elemet az okostelefonon.

2. Érintse meg a Hang és rezgés pontot.

3. Kapcsolja be a Némítást.

4. Kapcsolja ki a Rezgés néma állapotban és a Rezgés csengetéskor beállítást.

5. Állítsa alacsonyra a hangerőgombokat az értesítéshez.

4. módszer: Kapcsolja ki az alkalmazásértesítéseket

Egy másik hasznos módszer az Android-felhasználók számára, akik kíváncsiak, hogyan módosíthatják a Snapchat értesítési hangját a Samsung készüléken, ha kikapcsolják az alkalmazás értesítéseit az eszközön. Ezzel a módszerrel bekapcsolhatod őket, amikor tetszeni akarsz. Kövesse az alábbi lépéseket, hogy többet megtudjon róla:

1. Nyissa meg a Beállításokat Samsung telefonján.

2. Érintse meg az Alkalmazások elemet.

3. Keresse meg a Snapchatet, és nyissa meg.

4. Érintse meg az Értesítések pontot.

5. Válassza a Speciális lehetőséget.

6. Érintse meg a Hang elemet, és válassza a Nincs lehetőséget.

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Q1. Miért nem hallom az értesítési hangot Android-telefonomon?

Ans. Ha nem hallja az értesítési hangot Android-eszközén, az valószínűleg a néma mód miatt van. Ellenőrizze az eszköz hangbeállításait, és ellenőrizze, hogy a néma mód be van-e kapcsolva. Ha ez a helyzet, kapcsolja ki, hogy ismét engedélyezze az értesítési hangokat a telefonján.

Q2. Tudok egyéni hangot a Snapchat értesítéseihez az eszközömön?

Ans. Igen, lehetőség van egyedi hangzás hozzáadására a készülékhez. Letöltheti a Snapchat értesítéséhez hozzáadni kívánt zene fájlját, majd elérheti az alkalmazás értesítési beállításait, hogy beállítsa a Snapchathez.

Q3. Miért nem működik a Snapchat hangértesítésem?

  Az összes memória exportálása a Snapchatben

Ans. Ha nem tud hangjelzést kapni a Snapchatről az eszközén, még akkor sem, ha a telefon Általános módban van, annak az alkalmazás hibája lehet. Ezért próbáljon meg újra bejelentkezni Snapchat-fiókjába, vagy ellenőrizze az alkalmazás értesítéseit, hogy be van-e kapcsolva az alkalmazás hangja.

Q4. Kezelhetem a Snapchat hangját az alkalmazásból?

Ans. Nem, nem kezelheti a Snapchat értesítési hangját az alkalmazásból. Ehhez módosítania kell az eszközön lévő alkalmazás hangbeállításait.

Q5. Hogyan kaphatok Snapchat értesítéseket a telefonomon?

Ans. A Snapchat-értesítések nagyon hasznosak abban, hogy naprakészen tarthassák az alkalmazás barátait. Ha szeretné elérni ezeket a telefonján, kapcsolja be a Snapchat értesítéseit az eszköz beállításaiban.

Q6. Beállíthatok különböző értesítési hangokat a telefonomon lévő különböző alkalmazásokhoz?

Ans. Igen, a különböző alkalmazásértesítések beállítási változatai lehetségesek. Ezt úgy teheti meg, hogy megnyitja az alkalmazásokat eszközén, és hozzáfér az értesítési beállításaikhoz a hang bekapcsolásához.

***

A Snapchat kétségtelenül népszerű és növekvő platform, különösen a fiatalok számára, akik szeretnek folyamatosan kapcsolatot tartani társaikkal. Amikor egy csattanó csevegés értesítést kap az eszközén, rendkívül izgatott lesz tőle. Ez függőséggé is válhat, és néha frusztráló is lehet, ha újra és újra hallja a Snapchat alapértelmezett hangját. Ezért fontos, hogy vagy kikapcsolja, vagy módosítsa a Snapchat értesítési hangját Androidon. Reméljük, hogy útmutatónk is segített ebben. Ossza meg velünk, hogy melyik módszer működött a legjobban az Ön számára, és ha további kérdései vagy javaslatai vannak, tegye azokat az alábbi megjegyzés szakaszban.