A PhonePe előzményeinek végleges törlése

A technológia még mindig viszonylag új számunkra, míg néhány ember túl régi vagy új hozzá. Ez a hiányosság megnehezíti az idősek számára a modern eszközök használatát, mivel az okostelefonok használata még mindig sokak számára kihívást jelent. És nem csak az idősek, hanem még a vidéki területeken élők vagy a 2. és 3. szintű városokban élők is kihívást jelentenek a technológia használatában. Ezzel a kihívással a digitális India felé való törekvés még nehezebbé válik. Ma már minden vállalkozás az internetre költözik, legyen szó hitelkártyáról, fizetési alkalmazásokról, oktatásról stb. Tehát míg a lakosság fele pillanatok alatt utoléri ezeket a változásokat, addig a másik fele még mindig lemarad. Így a mai nap egy kis lépés előrelépéséről szól ebben a nehéz technológiai világban. Ebben a cikkben megértjük, hogyan törölheti végleg a PhonePe előzményeit, és miért nem jelenik meg a tranzakció a PhonePe előzményeiben.

A PhonePe előzményeinek végleges törlése

Ebben a cikkben megtudhatja, hogyan törölheti véglegesen a PhonePe előzményeket. Olvassa tovább, ha többet szeretne megtudni róla.

Mi az a PhonePe?

PhonePe egy digitális fizetési és pénzügyi technológiai vállalat, és alkalmazása az egységes fizetési felületen alapul. Az alkalmazás jelenleg a következő számára érhető el Android és iOS felhasználókkal, és több mint 35 millió felhasználóval rendelkezik. A cég jelenleg a Flipkart tulajdona, amely a Walmart tulajdonában van. Ki akarod fizetni a számlákat? A PhoneP gondoskodott róla. Pénzt szeretne küldeni valakinek? A PhoneP ismét gondoskodott róla. Befektetni, feltöltődni vagy aranyat vásárolni? A PhonePe is ezt csinálja! Tehát látja, a PhonePe ez az alkalmazás, amellyel jó néhány dolgot elvégezhet. És ez teljesen ingyenes!

Milyen előnyei és hátrányai vannak a PhonePe alkalmazás használatának?

Ha van egy alkalmazásod, amely megkönnyíti az életedet, mindig van oka annak, hogy értékelni kell és üdvözölni kell. Ha azonban ugyanaz az alkalmazás pénzzel és egyéb dolgokkal foglalkozik, akkor azt is alaposan megvizsgálják, és bizonyos problémáknak vetik alá. A PhoneP mindkét kategóriában megfelel; így ennek előnyei és hátrányai is vannak. Tehát nézzük meg ennek az alkalmazásnak az előnyeit és hátrányait, mielőtt megtanulnánk, hogyan lehet véglegesen törölni a PhonePe előzményeket.

  Statikus webhelysablonok személyes és indítási célokra

A. Profik

Az alábbiakban bemutatjuk a PhonePe alkalmazás előnyeit tranzakcióihoz és egyéb pénzügyekkel kapcsolatos tevékenységeihez.

  • A PhonePe alkalmazás kényelmesebbé teszi az életét. Kényelmesen ülhet otthonában, és a nap bármely szakában fizethet, feltöltődhet, és még sok mindent elvégezhet egyetlen érintéssel. Megnyitja az alkalmazást, és minden ott van előtted. Csak válassza ki a kívánt lehetőséget, és folytassa vele. Ugyanerről egy megerősítő üzenetet is kap.
  • A fizetés problémamentes, mivel egy QR-kód beolvasása elegendő ahhoz, hogy pénzt közvetlenül az eladó számlájára küldjön. Megint kapsz egy megerősítést ugyanerre. A fizetés történhet kártyáján, pénztárcáján vagy bankszámláján keresztül, ami szintén rugalmassá teszi a folyamatot.

  • A PhonePe alkalmazással megkapja az automatikus fizetési és emlékeztető funkciót. Az előbbi funkcióban a számláit az alkalmazás automatikusan intézi. Miután először fizetett egy bizonyos szolgáltatásért, kiválaszthatja az automatikus fizetés funkciót, és legközelebb az alkalmazás maga intézi az ilyen számlákat. Az emlékeztető funkció emlékezteti Önt egy olyan számlára vagy fizetésre, amelyet Önnek kellett volna teljesítenie.
  • A PhonePe egy UPI-platform, így biztonságosan fizethet ingyenesen. Csak a bankszámláról a pénztárcájába utalás számít felszámításra.
  • A PhonePe alkalmazás lehetővé teszi, hogy hozzáférjen más vezető cégek alkalmazásaihoz. Az Ola, a Dominoes, az IRCTC, az OYO Hotels és sok más alkalmazás elérhető a PhonePe alkalmazásból a switch funkció segítségével. A PhonePe alkalmazáson keresztül más alkalmazások pénztárcáját is használhatja. Az Airtel, a Jio és sok más alkalmazás pénztárcája ezen az alkalmazáson keresztül érhető el, és egyetlen adat sem kerül át harmadik féltől származó alkalmazásoknak.

Nézzük meg az alkalmazás hátrányait is, mielőtt rátérnénk a PhonePe előzmények végleges törlésére vonatkozó eljárásra.

B. Hátrányok

Most pedig nézzük meg, mik a hátrányai a PhonePe alkalmazás használatának.

  • Az egyik probléma, amely állandó ezzel és minden más fizetési alkalmazással, az időprobléma. Néha egy tranzakció napokig függőben lehet, és nem kerül feldolgozásra. Arról nem is beszélve, hogy pánikba eshet a pénze miatt.
  • Egy másik probléma, hogy néha a fizetés az Ön részéről történik a tranzakcióban, de nem jelenik meg a címzett oldalán. És ennek megoldása ismét eltarthat egy ideig. Ismét nem kell aggódnia az alkalmazáson keresztül végrehajtott tranzakció miatt.
  • A visszatérítés és a PhonePe nem jár kéz a kézben. Az alkalmazás segítségével lefoglalja jegyeit, majd az alkalmazás segítségével lemondja azokat. Ebben az esetben a névleges költségek csökkennek, a többit pedig visszatérítjük a számlájára. Ha azonban a szolgáltató lemondja a foglalást, akkor elfelejtheti a visszatérítést. Ez bürokratikus folyamattá válik, és azon kapja magát, hogy oda-vissza mozog az érintett felekkel, csak hogy ne kapjon visszatérítést a technikai költségekért.

  • A Paytm kivételével ezek a fizetőalkalmazások nem tartalmaznak kamatot a pénztárcájában tárolt összeg után. Alapvetően a pénze ideális, és ez semmilyen módon nem szolgál Önnek.

Ha mérlegeli ezeket az előnyöket és hátrányokat, egyesek úgy érezhetik, hogy több haszna van, mint kár, mások pedig fordítva. Ezért egyéni döntés kérdése, hogy folytatni kívánja-e az ilyen alkalmazások használatát. A legjobb azonban, ha mindent egy csipet sóval veszel, és mindent ellenőrizsz is, amit olvasol, és nem bízol benne vakon.

Miért nem jelenik meg a tranzakció a PhonePe előzményeiben?

A PhonePe alkalmazásban nem láthatja az 1 évnél régebbi tranzakciókat. A PhonePe alkalmazás régebbi tranzakcióinak eléréséhez fel kell vennie a kapcsolatot a PhonePe ügyfélszolgálatával, és le kell kérnie az előzményeket egy adott időkerettől.

Hogyan lehet törölni a PhonePe előzményeket?

Valószínűleg egy ilyen alkalmazás használatakor érdemes törölni az alkalmazás előzményeit, hogy helyet biztosítson az új tranzakcióknak. Vagy csak meg akar szüntetni bizonyos tranzakciókat, és itt megkérdezi, hogyan lehet törölni a PhonePe előzményeket. Az alább említett lépések követésével könnyedén törölheti a PhonePe előzményeit.

1. Nyissa meg a PhonePe alkalmazást a telefonon.

2. Érintse meg az Előzmények fület a jobb alsó sarokban, az alábbiak szerint.

3. Érintse meg a listából a törölni kívánt tranzakciót.

4. Érintse meg a Contact PhonePe Support opciót az alábbiak szerint.

5. Most írja be és magyarázza el az előzmények törlésének okát, például szeretném törölni ezt a tranzakciós előzményt, mert…

6. Ezután el kell küldenie a kigépelt szöveget, ami viszont új jegyet hoz létre az említett kéréshez.

A PhonePe ügyfélszolgálati csapata 48 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot a kérés ellenőrzése és megerősítése érdekében. Ezt követően a kívánt tranzakciós előzmények törlődnek. Így törölheti a tranzakciós előzményeket a PhonePe alkalmazásból. Egyszerre több tranzakciós előzményt is törölhet, ha kiválasztja és elküldi az összes tranzakcióhoz tartozó üzenetet a PhonePe támogatási csapatának.

Hogyan lehet véglegesen törölni a PhonePe tranzakciós előzményeket?

Néha nem akarunk bizonyos tranzakciós előzményeket felvenni a listánkra, és szeretnénk teljesen megszabadulni tőlük. Ezt megteheti a PhonePe alkalmazásban. Ehhez fel kell vennie a kapcsolatot a PhonePe ügyfélszolgálati csapatával, és esetleg okkal kell kérnie a tranzakciós előzmények törlését. Kövesse a fent említett lépéseket a PhonePe tranzakciós előzmények végleges törléséhez a PhonePe alkalmazásból.

***

Reméljük, hogy megértette, hogyan törölheti a PhonePe előzményeit a segítségére vonatkozó részletes lépésekkel. Bármilyen más témával kapcsolatos kérdését vagy javaslatát felteheti nekünk, amelyről cikket szeretne készíteni. Dobja be őket az alábbi megjegyzések részbe, hogy tudjuk.