A legnagyobb piactér online vállalkozások vásárlására és eladására néhány kattintással – Flippa

Először is meg kell érteni a piactér fogalmát, hogy valóban megértsük a vállalkozások vételére és eladására szolgáló online piacteret.

Piactérnek nevezik azt a tényleges vagy virtuális helyet, ahol a vevők és az eladók találkoznak, hogy árukat vagy szolgáltatásokat cseréljenek.

Mit jelent egy online piactér vállalkozások vásárlására és eladására, és hogyan segíthet Önnek?

Az „online piactér” kifejezés olyan webes platformra utal, amely megkönnyíti a kommunikációt a vevők és az eladók között az üzletkötés érdekében. Platformot biztosít a vállalkozások számára, hogy eladásra kínálják létesítményeiket, és felkeltsék a globális vásárlók figyelmét.

Az online piactér megváltoztatta az emberek üzletvitelét a termékek és szolgáltatások vásárlása és eladása céljából. Az embereknek többé nem kell üzletet vagy irodát felkeresniük ahhoz, hogy fizikai megállapodást kössenek.

Ez a rész több online piacteret is megvizsgál, és azt, hogy a szakemberek milyen hatékonyan használják ezeket online vállalkozások vásárlására és eladására.

Bevezetés

A Flippa egy népszerű online piactér, amelyet webhelyek, blogok, Shopify-áruházak, domainek, alkalmazások és egyéb digitális eszközök vásárlására és eladására terveztek.

A Flippa 100 millió dolláros új tőzsdei értékkel és összesen 10 milliárd dolláros havi vásárlói költségvetéssel rendelkezik, így ez a világ legnagyobb online üzletek adásvételi piaca.

Kiváló platform azoknak a vállalkozásoknak, amelyek már meglévő ügyfélkörrel rendelkező webhelyet vagy alkalmazást szeretnének vásárolni, vagy új kezdő blogot szeretnének elindítani saját online üzletükben.

Felhasználóbarát központként működik, ahol az ügyfelek gyorsan beazonosíthatják a webhelyet vagy alkalmazást, hogy vásároljanak, webhelyet vagy e-kereskedelmi webhelyet tegyenek közzé eladásra, vagy vásároljanak egy domaint, hogy a semmiből hozzanak létre új webhelyet.

A Flippa által a vásárlási és eladási folyamat egyszerűbbé és hatékonyabbá tétele érdekében a következő szolgáltatások közül néhány:

 • A Flippa rengeteg hasznos információt kínál az eladók és a vevők számára, mint például a listák böngészésének lehetősége, szűrők használata a keresések szűkítésére olyan kritériumok szerint, mint a webhely kora, kulcsszó, nyelv stb., biztonságos letétbe helyezési folyamat, amely garantálja a vásárlók védelmét, és részletesen analitika, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy tiszta képet kapjanak az általuk fontolóra vett webhelyről.
 • A megfelelő időben kapcsolatba léphet a megfelelő vásárlókkal, köszönhetően a Flippa egyedi illesztési rendszerének és páratlan vásárlói elérésének. A vevő profiljának áttekintését és a legjobb feltételek megtárgyalását a Flippa beépített tárgyalási központja teszi elérhetőbbé. Ezenkívül egy dedikált támogató személyzet is rendelkezésre áll az ügyfelek kérdéseinek megválaszolására.
 • A Flippa pontozási rendszere az egyik megkülönböztető tulajdonsága, amely általános képet ad a vásárlóknak egy webhely vagy alkalmazás jövőbeli értékéről. A rendszer a forgalom, a bevétel, az életkor és a felhasználói elköteleződés alapján értékeli a webhelyeket és az alkalmazásokat.
  Javítás Ellenőrizze, hogy a megadott átalakítási útvonalak érvényesek-e

Gyönyörű tulajdonságai mellett vállalkozásbarát szolgáltatásokat nyújt, melyekről az alábbi részben lesz szó.

Szolgáltatások

A zökkenőmentes tranzakciók biztosítása és egy üzletbarát online piac létrehozása érdekében a Flippa létfontosságú szolgáltatásokat nyújtott a vásárlók és az eladók számára, amelyeket ebben a részben tárgyalunk.

A Flippa webes platform gondosan összehangolja a vevő és az eladó igényeit a legújabb technológiák segítségével, biztosítva, hogy a tranzakció a megfelelő áron, gyorsan és a legalacsonyabb díjakkal történjen.

Szakértői tanács

A Flippa belső csapattal és külső brókerekkel rendelkezik, akik segítenek megtalálni az ideális alkut. Nagy eladások esetén a Flippa személyes tanácsadót kínál, aki felügyeli a teljes értékesítési folyamatot, és segít a legjobb ár eléréséhez szükséges folyamatban.

Ingyenes üzleti értékbecslés

Ez a szolgáltatás akkor előnyös, ha ingyenes, gyors értékelést és automatikus listázást keres vállalkozása számára.

Az Ön bemeneti adatainak és a Flippán már eladott több ezer webhely összehasonlításának segítségével a Flippa azonnali értékelést készít. Összegzésként a Flippa különféle üzleti modelleket, kategóriákat és korcsoportokat vizsgál meg.

Számlavezetés

Tegyük fel, hogy nagy vállalkozása van, és teljes számlakezelésre van szüksége. Ebben az esetben a Flippa professzionális ügyfélmenedzsert biztosít, aki biztosítja, hogy a hatékony marketing révén a legjobb ajánlatot kapja, és hogy a megfelelő emberek lássák márkáját.

Privát listázás

Mivel egyes vállalkozások nagyra értékelik a magánéletüket, és nem akarják nyilvánosan feltüntetni őket, a Flippa gondoskodik arról, hogy ezt csendesen és a képzett vásárlók kiválasztott csoportjával tegyék.

Adatai csak nyilvánosan jelennek meg a Flippa keresési eredményei között. A márkájukat megőrizni kívánó vállalkozások álcázzák cégnevüket, vagy adott esetben alkalmazottaik névtelenségét, ezt előnyben részesítenék.

Due Diligence

Ha a vevő tisztességes üzletet szeretne vásárolni, de további információra van szüksége az üzleti értékeléssel kapcsolatban. Ebben az esetben a Flippa átvilágítást végez a vállalaton, és átfogó jelentést készít, amely segít a vállalkozás megvásárlásával kapcsolatos döntésben.

Finanszírozás

A Flippa harmadik féltől származó finanszírozási megoldásokat is kínál, ha vállalkozást szeretne vásárolni, és kölcsönt vagy más finanszírozási lehetőséget keres. A kisvállalkozások adminisztrációja (SBA), a 401(k) tervekben szereplő Rollovers for Business Startups (ROBS), a fedezetlen hitelek stb. elérhetők az elérhető lehetőségek között.

Jogi szolgáltatások

A Flippa jogi szolgáltatása hasznos lehet, akár vevő, akár eladó, aki el akarja kerülni a jövőbeni vitákat. A jogi szolgáltatás garantálja, hogy a tranzakció zökkenőmentesen, biztonságosan és utólagos problémák nélkül lezajlik.

Jellemzők

A Flippa online piactér számos többdimenziós szolgáltatást kínál, amelyek megkönnyítik a vevők és az eladók számára a tranzakciók hatékony, akadálytalan lebonyolítását. Íme néhány közülük, amelyeket érdemes megnézni:

#1. Több pénznem támogatása

Mivel a világ minden tájáról származó vállalkozások szerepelnek a Flippán, megkönnyíti a több valutát (tizennégy valutát) érintő üzleti tranzakciókat. Vállalkozástulajdonosként most listázhatja bevételeit, kiadásait és még a kért árakat is a kívánt pénznemben.

#2. Központi irányítópult

Központi irányítópultja hatékonyabban teszi lehetővé az üzenetküldést, a kommunikációt és az értékesítések egyetlen helyről történő lezárását. Segít az üzleti adatlappal kapcsolatos összes kommunikációban.

Az irányítópult kiválasztja a kívánt vevőket, megtekinti a kommunikációt, archiválja a nemkívánatos vásárlókat és egyéb műveleteket. Ezenkívül hozzáadhat harmadik feleket, ajánlatot tehet, ajánlatot tehet, automatikus generálást készíthet, vagy feltölthet egy LOI-t (szándéknyilatkozat) stb.

  Új funkciók a Firefox 42-ben asztali számítógépre és Androidra

#3. Pénzeszközök ellenőrzése

Tegyük fel, hogy van egy jó hírű online terméke vagy egy jól bejáratott vállalkozása, amely komoly vevőket keres. A Flippa alapellenőrzési opciója segít gyorsabban lezárni az eladást.

A pénzeszközök előzetes ellenőrzésével ez az eszköz kiszűri a komoly vásárlókat, és felgyorsítja az alkufolyamatot. Ez a funkció csak a Flippa legnagyobb globális vevőköréből származó beszerzésre kész vásárlókat egyezteti a listával.

#4. Market Insights

A piaci betekintések nem mások, mint statisztikák és szakértői elemzési mutatók. Lehetővé teszi a vevők és eladók számára, hogy összehasonlító információkat szerezzenek, lehetővé téve számukra, hogy betekintést nyerjenek vállalkozásaikba és pozícióikba.

A kulcsfontosságú teljesítménymutatókkal átlátható árazási adatokat kínál az összehasonlítható értékesített vagy aktív vállalkozások számára.

#5. Listázás ellenőrzése

Az internet világában nem hagyhatjuk figyelmen kívül a csalások listáját. A Flippa nagyszerű munkát végez minden vállalkozás ellenőrzésével online platformján. Csapata megerősíti a bevételeket és az elsődleges költségeket a jelentett pénzügyi adatok bankszámla- és elsődleges forrásadatokkal történő ellenőrzésével.

Ezenkívül ellenőrizni fogják a forgalmi adatokat, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy az írott oldalmegtekintések, a felhasználói forgalom és a kiinduló források helyesek.

A legfontosabb teljesítménymutatók a Shopify, a Stripe, a WooCommerce, a Quickbooks Online, a Google Analytics, az Admob, az Adsense és a SEMRush oldalakról szerezhetők be, hogy összegyűjtsék az alapvető teljesítménymutatókat.

#6. Invest

A Flippa izgalmas pénzszerzési és befektetési lehetőségeket kínál az üzlettulajdonosoknak. A Flippa révén az Egyesült Államokban akkreditált befektetők kivételes lehetőségekhez férhetnek hozzá, hogy nyereséges, egészséges és bővülő online vállalkozásokban vegyenek részt.

Kapcsolatok létrehozásával a Flippa segíti a kialakult e-kereskedelmet, a SaaS-cégek pedig szűkítik a kiválasztott kilépési stratégiájukat.

#7. Letéti szerződés

A Letéti, a pénzügyi biztonság vezető platformja és a Flippa egyesült. A Letéti ügyfél gondoskodik arról, hogy az eladási tranzakció gond nélkül lezajlik. Ez az egyik legbiztonságosabb módja a tranzakciók lebonyolításának, beleértve az alapok begyűjtését, tárolását és felszabadítását, miután az ügylet megtörtént.

A Flippa által nyújtott fenti szolgáltatások áttekintése után teljesen nyilvánvaló, hogy az online piactér kínálja az egyik legbiztonságosabb, legmegbízhatóbb és legelérhetőbb platformot az online vásárlási és eladási tranzakciók lebonyolításához.

Vállalkozások listája

A Flippán számos online vállalkozás szerepelhet eladásra. Íme néhány példa:

 • Digitális ingatlan
 • E-kereskedelmi webhelyek
 • Dropshipping üzlet
 • Shopify üzletek
 • Társult webhelyek
 • FBA üzletek
 • SaaS vállalkozások
 • iOS és Android alkalmazások
 • Kulcsrakész weboldalak
 • Közösségi média fiókok
 • Kisállat weboldalak
 • Domains

Ezután nézze meg a Flippa árképzési modelljét.

Árképzési modell

A Flippa egy online piactér webhelyek és egyéb digitális eszközök vásárlására és eladására, amelyek különböző árazási alternatívákkal biztosítanak hozzáférést a vállalatok és vállalkozók számára előnyös forrásokhoz és szolgáltatásokhoz.

Lényegében a Flippa árképzési modellje az értékesített webhely vagy szolgáltatás várható értékén alapul. Az árstruktúra a tranzakció értékétől függően 1 és 10 millió dollár között változik.

A Flippa VIP Programja egy speciális csapatot kínál több mint 10 millió dollárért VIP-csomagjában. A csapat segít a listák testreszabásában, a marketingben, a kézzel kiválasztott vevőegyeztetésben és a korlátlan támogatásban a folyamat során.

  Mi az a „rendszer üresjárati folyamata”, és miért használ olyan sok CPU-t?

Sikerdíj: A sikerdíjak a tranzakció összegétől függenek, és a teljesítéskor kerül megállapításra. 4% és 10% között mozog.

Standard, Enhanced, Premium és Ultimate a négy árszint. A standard csomagok 49 dollártól 9999 dollár alatti tranzakciók esetén 599 dollárig terjednek az 5 millió és 10 millió dollár közötti tranzakciókra.

Ezeknek a kötegeknek a jellemzői eltérőek. A legfelső szintű Ultimate szinte minden eleme, amely az üzlet listázásához és a tranzakció hatékony végrehajtásához szükséges.

Alternatívák

A Weboldal Flip

A Website Flip azért jött létre, hogy leegyszerűsítse a felhasználók vásárlási és eladási webhelyeit. A felhasználók az általa kínált egyszerű felhasználói felület segítségével kereshetik meg az igényeiknek leginkább megfelelő webhelyeket.

Ezenkívül lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy weboldalaikat gyorsan eladásra kínálják, és még egy harmadik fél letéti szolgáltatását is beállítja az ügyfelek számára, hogy segítse beszerzéseik és eladásaik biztonságát.

A weboldal hatékony és biztonságos módja az internetes webhelyek vásárlásának és eladásának, és számos ismert kiadványban kiemelték.

Motion Invest

A Motion Invest egy egyszerű webhely, amelyet tartalmi webhelyek gyorsabb vásárlására és eladására terveztek. A webhely egy kezdő oldal, így csak néhány bejegyzés (23) található a bejegyzés készítése közben.

A weboldalon ingyenes értékbecslést kaphat. Az eladási ár alapján a weboldal elemzi azt is, hogy mennyi idő szükséges egy weboldal értékesítéséhez.

A weboldal szerint átlagosan 12 napba telik egy oldal eladása 36-szoros többszörösért.

IndieMaker

Több mint 17 295 felhasználóval az IndieMaker egy közösségi piactér, ahol az alkotók eladhatják projektjeiket, új domainneveiket és online vállalkozásaikat.

A cél egy olyan platform létrehozása, amely lehetővé teszi a gyártók számára, hogy teljes üzletüket irányítsák, megosszák eszközeiket és munkájukat, és könnyen kapcsolatba léphessenek ügyfeleikkel.

A weboldal felhasználóbarát elrendezésének és intuitív funkcióinak köszönhetően segíti az ügyfeleket abban, hogy megtalálják a vállalkozásuk indításához szükséges legjobb erőforrásokat.

A platform megkönnyíti a gyártók számára, hogy megtalálják az ideális vásárlókat online termékeikhez és szolgáltatásaikhoz olyan funkciókkal, mint a katalóguskészítő, a gyártói profilok és a robusztus keresőeszközök.

Ezen túlmenően a szakemberek csapata mindig rendelkezésre áll, hogy segítséget nyújtson, és válaszoljon az eljárással kapcsolatos kérdésekre.

Végső szavak

Az online piactér kulcsfontosságúvá vált az eladók és a vásárlók számára a mai üzleti környezetben. Az online piacok lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy gyorsan szerezzenek és értékesítsenek vállalkozásokat, ami a hagyományos módokhoz képest könnyű és gyors.

Piacvezetőként ebben a résben a Flippa számos előnnyel fog járni a vevők és az eladók számára, hogy sikeresen bonyolítsák le az online üzletet.

Ezután megtekintheti az API piactereket az API-k értékesítéséhez.