A legjobb kódoló Bootcamp platformok karrierje átalakításához

Biztosan jól haladsz a karrieredben, de időnként, amikor értékeled a növekedésedet, és egy adott időpontban félreérthetőnek érzed magad. Azt kívánta, bárcsak visszamehetne az időben, és megváltoztathatná karrierdöntését.

Hihetetlenül nehéz lehet pályát választani – ez természetes. Lehet, hogy egész életében biológiát, művészetet vagy kereskedelmet gyakorolt, de most skálázható szoftverfejlesztői karriert lát. De attól félsz, hogyan kezdj a nulláról. De ha azt mondtam, „sosem késő helyrehozni a dolgokat”. 😉

Ahogy a szoftverfejlesztők iránti kereslet folyamatosan növekszik, sokan keresik a módját, hogy betörjenek az iparágba. Az egyik népszerű lehetőség a Coding Bootcamp. Megértjük, hogy a kódolási indítótáborok miként jelentenek új hackeket a kódolási készségek rövid időn belüli elsajátítására.

Ebben a cikkben mindent megtudunk, amit tudnia kell ezekről a kódolási gyorstanfolyamokról, és arról, hogy ezek hogyan illeszkednek az Ön számára.

Mi az a Coding Bootcamp? 🧑‍💻

A kódolási indítótáborok intenzív, magával ragadó programok, amelyek megtanítják az embereket a szoftverfejlesztőkké váláshoz szükséges készségekre. Általában néhány hónapig tartanak, és lefedik a programozási nyelveket, algoritmusokat és szoftverfejlesztési elveket.

A Bootcamps kiváló választás lehet azoknak, akik szeretnének szoftverfejlesztők lenni, de nincs idejük vagy erőforrásuk hagyományos, négyéves számítástechnikai diploma megszerzésére. Jól illeszkedhetnek azok számára is, akik tapasztalattal rendelkeznek a kódolásban, de szeretnék magasabb szintre emelni készségeiket.

A kódolási kezdőtáborok hossza változó lehet, de a legtöbb 10 és 12 hét között tart. Ezalatt a hallgatók megismerkednek a különböző programozási nyelvekkel és eszközökkel, és lehetőségük lesz projekteken dolgozni.

A kódolási bootcamp elvégzése után a végzettek szoftverfejlesztői állásokra jelentkezhetnek. A megfelelő készségekkel és tapasztalattal pedig vezető fejlesztők vagy szoftvermérnökök is lehetnek.

Alkalmas szoftverfejlesztőknek?

Szoftverfejlesztőként elgondolkodhat azon, hogy a kódoló bootcamp megfelelő-e az Ön számára. Döntés előtt meg kell fontolni néhány dolgot.

Először is fontolja meg karriercéljait. Ha szoftverfejlesztő szeretne lenni, egy kódoló bootcamp megadhatja a szükséges készségeket. Ha azonban más terület is érdekli, például a webfejlesztés vagy az adattudomány, akkor lehet, hogy nincs szüksége kódolási indítótáborra.

Másodszor, gondoljon a tanulási stílusára. A kódolási kezdőtáborok intenzívek, és gyors ütemben tanulhatsz új anyagokat. Ha inkább egy nyugodtabb tanulási környezetet szeretne, akkor lehet, hogy a bootcamp nem megfelelő az Ön számára.

  Hogyan adhatunk egyéni hangulatjeleket a Discord szerverhez

Harmadszor, fontolja meg a költségeket. A kezdőtáborok drágák lehetnek, ezért győződjön meg róla, hogy készen áll a befektetésre.

Végül beszéljen más szoftverfejlesztőkkel. Betekintést nyújthatnak abba, hogy a kódoló Bootcamp megfelelő-e az Ön számára.

Technológiai rajongóként mindig kíváncsi vagyok, hogyan tanulnak meg más fejlesztők kódolni. Nemrég kapcsolatba léptem néhány fejlesztővel, akik átestek a kódolási rendszerindítási táborokon, és kíváncsiak voltak a tapasztalataikra.

A Bootcamp kódolása valószínűleg a legjobb módja a tanulásnak, ha valóban meg akarja tanulni a kódot, és ki akar hozni belőle valamit. A Bootcams segítségével még akkor is befektethetsz a kurzusba, ha úgy érzed, nincs kedved dolgozni. A Bootcams felkészíti a tanulókat a gyakorlati fejlesztő munkára.

Kemény KashiwalSzoftverfejlesztő

Miközben beszélgetés közben Kelvin, egy technológiai influencer a Twitteren, aki jelenleg a React in a Bootcampben tanul. Arról beszélt, hogy „a kezdőtáborok útmutatást adhatnak ahhoz, hogy tanulmányaidnak tartalmilag milyennek kell lenniük”, függetlenül attól, hogy irreális ütemtervet állítanak fel a tanuláshoz.

A Bootcamp nem csak a gyors tanulásról szól, tisztázatlan alapokkal és alapokkal. Valójában többet is megtudhat a szakértők mentorálása alatt végzett tanulásról, a megfelelő szabványos erőforrásokkal, amelyek az Ön rendelkezésére állnak.

Kelvin technikai influencer tapasztalata a bootcamp után

Ha egy kódolási indítótábort fontolgat, szánjon időt a lehetőségek átkutatására, és győződjön meg arról, hogy ez a megfelelő-e az Ön számára.

Kíváncsi vagy, hogy mikor kezdj el egy kódoló bootcamp-et?

A bootcamps a technológiai oktatás új formája. A világ az innováció terén a leggyorsabban növekszik, és ki vezeti az innovációt: Természetesen CODERS!

A Bootcamp kódolása a lehető leghamarabb javasolt. A világ túllépett az „A for Apple” mellett. A diákoknak attól a naptól kezdve fejlődniük kell az analitikus gondolkodási készségekkel, amikor elkezdik fejleszteni az agyukat. A korai alkalmazó mindig jobb kódoló.

A bootcamp kódolásához szükséges főbb készségek

A kódolási rendszerindító táborok kiváló módja annak, hogy szoftverfejlesztővé válj. Vannak azonban bizonyos készségek, amelyek elengedhetetlenek a programok sikeréhez. Íme a főbb készségek, amelyek szükségesek a kódolási indítótáborokhoz:

#1. Erős alapok a számítástechnikában

A kódolási indítótáborok erős számítástechnikai alapokat igényelnek. A tanulóknak meg kell érteniük az algoritmusokat és az adatstruktúrákat, hogy sikeresek legyenek.

#2. Programozási nyelvben való jártasság

Ahhoz, hogy sikeresek lehessenek a kódolási indítótáborban, a tanulóknak jártasnak kell lenniük legalább egy programozási nyelvben. Ez lehetővé teszi számukra, hogy olyan kódot írjanak, amely hatékony és megfelel a projekt követelményeinek.

#3. Figyelem a részletekre

A kódolási kezdőtáborok megkövetelik a diákoktól, hogy figyeljenek a részletekre. Képesnek kell lenniük azonosítani a kódjukban található hibákat, és ki kell javítaniuk azokat. Ez a részletekre való odafigyelés elengedhetetlen ahhoz, hogy sikeres szoftverfejlesztővé váljon.

  Alkalmazás hozzáadása a dokkolóhoz iPaden

#4. Időgazdálkodási készségek

A kódolási indítótáborok megkövetelik a diákoktól, hogy bizonyos időn belül teljesítsenek projekteket. Ezért az időgazdálkodási készségek elengedhetetlenek. A diákoknak képesnek kell lenniük bölcsen megtervezni idejüket annak érdekében, hogy a projektet időben befejezzék.

#5. Kommunikációs képességek

A kódolási kezdőtáborok megkövetelik a diákoktól, hogy kommunikáljanak a csapatukkal. Képesnek kell lenniük elmagyarázni a kódjukat, és meg kell beszélniük a felmerülő problémákat. A kommunikációs készség minden területen nélkülözhetetlen, és a programozás sem más.

Kétségtelen, hogy a kódolási bootcamp nagyszerű oktatást nyújthat a törekvő szoftverfejlesztőknek. De mi lesz a diploma megszerzése után? Mindent megtanultál kódolni, mint egy Jack! 🤠

De van-e valamilyen munkalehetőség? 🤔

A válasz igen! Rengeteg munkalehetőség áll rendelkezésre a kódoló bootcamp-et végzettek számára. Valójában sok munkaadó aktívan keres olyan jelölteket, akik kódolási rendszerindítási tapasztalattal rendelkeznek.

Nemrég átfutottam az e-mail fiókomat, ahol előfizettem néhány bootcamp intézményre, hogy unokaöcsém is csatlakozhasson, és ami megakadt, az az volt, hogy hány diák zsákmányolt ajánlatokat a legjobb cégektől ilyen jövedelmező csomaggal.

Nézd meg magad, Kódoló nindzsaegy online tanulási platform, amely 2022 májusában több mint 5000 öregdiák számára kínált elhelyezést a FAANG cégektől

Tehát ha szoftverfejlesztési karriert keresel, ne hagyd, hogy a kódolási rendszerindítás költségei eltántorítsák. A befektetés hosszú távon biztosan megtérül.

Most, hogy készen áll arra, hogy jelentkezzen egy kódoló bootcampre, elvégeztük a kutatást az Ön helyett, így nem kell időt vesztegetnie a legjobb indítótáborok guglizására. Olvass tovább lent 👇

Techelilevator

Legjobbra értékelt kódoló bootcamp-et keres? Ne keressen tovább Techelilevator!

A több mint 96%-os elhelyezkedési aránynak köszönhetően 12 hetes intenzív programunk felkészíti Önt a szoftverfejlesztő sikerre. Ráadásul elkötelezett karrierszolgálati csapatuk segít megtalálni álmai állását.

Codingdogo

Ha szeretné megtanulni a kódolást, Codingdogo remek hely a kezdéshez. Tanfolyamokat kínálnak kezdőknek, középhaladóknak és haladóknak. Akár webhelyeket, alkalmazásokat vagy szoftvereket szeretne elsajátítani, van egy tanfolyam az Ön számára.

A teljes tananyag célja, hogy megtanítsa azokat a készségeket, amelyekre szüksége van a kódolói pályakezdéshez. Tapasztalt oktatóik pedig készséggel válaszolnak az út során felmerülő kérdésekre.

Ugródeszka

Több mint 1000 órányi tartalommal, UgródeszkaA bootcamp stílusú tanfolyamok célja, hogy mindössze 12 hét alatt munkára készen álljon.

A Springboard ingyenes bevezető tanfolyamot kínál, így kipróbálhatja, mielőtt elkötelezi magát egy fizetős program mellett. A 90%-ot meghaladó sikerarány mellett pedig biztos lehet benne, hogy okosan fektet be a jövőbe.

Flatironschool

A Flatironschool kódolási tanfolyama célja, hogy megtanítson mindent, amit tudnia kell ahhoz, hogy sikeres szoftvermérnök legyen. Megtanulja a kódolást, az adatbázisokkal való munkát és még sok mást. És mivel a kurzust tapasztalt szoftvermérnökök tanítják, kiváló oktatást kap.

  Mi a különbség a Chromecast és a Google TV között?

A tanfolyam másik nagyszerű tulajdonsága, hogy rugalmas. Választhat, hogy online vagy személyesen tanul, és saját tempójában tanulhat. Tehát ha nem biztos abban, hogy készen áll-e egy teljes idejű tanfolyamra, ez egy nagyszerű lehetőség lehet.

Közgyűlés

GA bootcampje átfogó tananyagot kínál, amely a webfejlesztés alapjaitól a fejlettebb témákig, például adatstruktúrákig és algoritmusokig mindent lefed. A tanfolyam célja az is, hogy rengeteg lehetőséget biztosítson kódolási készségeinek gyakorlására projekteken és gyakorlatokon keresztül.

App Academy

App Academy nagy az elhelyezkedési aránya, így biztos lehet benne, hogy a tanfolyam elvégzése után remek állást fog találni. A tanfolyam megerőltető, de olyan készségekkel és tudással jön ki belőle, hogy nagyszerű állást kapjon a technológiai iparban.

SheCodes

SheCodes kódolási készségeket tanít elfoglalt nőknek. A több mint 90 000 nő által erősen ajánlott SheCodes elkötelezett amellett, hogy felszámolja a nemek közötti szakadékot a technológiai programozási iparban azáltal, hogy képessé teszi a nőket a mai technológiai világban való sikerhez szükséges tudás birtokába.

Brain Station

BrainStation a digitális készségek képzésének globális vezetője, amely lehetővé teszi a vállalkozások és márkák sikerét a digitális korban.

A BrainStation a leginnovatívabb vállalatok több mint 500 oktatójával dolgozott együtt, és élvonalbeli, valós digitális oktatást fejlesztett ki, amely több mint 100 000 szakembert és a világ legnagyobb vállalatait erősítette meg.

Felvillanyoz

Diákok a Felvillanyoz akik részt vettek a legfelső szintű online kódoló bootcamp munkában néhány vezető technológiai vállalatnál: Linkedin, Microsoft és Salesforce. Van egy osztott fizetési lehetőségük, ahol a tandíj első felét az óra 1. napján fizetheti, a fennmaradó egyenleget pedig a félidőben.

Következtetés

Most, hogy rengeteg lehetőség áll rendelkezésére, hozza ki belőle a legtöbbet.

Ne feledje továbbá, hogy egy nagyszerű mentorálásnak, különben a Bootcampnek csak akkor lesz eredménye, ha van rá hajlandóság! Az önmotiváció a legnagyobb tényező a karrier vagy a tanulás megkezdésében.

Tehát győződjön meg róla, hogy önvezérelt és szorgalmas a hozzáállása – a siker követni fogja a nyomokat, bárhonnan is indul 👣

Azt is megvizsgálhatja, hogyan építheti fel szoftvermérnöki karrierjét.