A legjobb Chrome-bővítmények a Gmail jobbá tételéhez

A Gmail már most is nagyon jó, de néhány gondosan kiválasztott Google Chrome-bővítmény hozzáadásával sokkal többre késztetheti. Íme néhány kedvencünk.

Általában nem javasoljuk sok böngészőbővítmény használatát, mert ezek az adatvédelmi rémálmok lehetnek. Ennek ellenére nehéz ellenállni az olyan bővítményeknek, amelyek jelentősen javíthatják a dolgokat. Ezeket a bővítményeket magunk is megvizsgáltuk, teszteltük, megvizsgáltuk hírnevüket a felhasználók körében, és előnyben részesítettük azokat a bővítményeket, amelyek lehetőség szerint nyilvánossá teszik forráskódjukat. Ennek ellenére meg kell tanulnia, hogyan győződjön meg arról, hogy a Chrome-bővítmények biztonságosak, mielőtt használná őket, és hogyan használja őket takarékosan.

FlowCrypt

FlowCrypt egyszerű módja annak, hogy a Gmail-fiókjából küldött üzeneteket – még a mellékleteket is – PGP-titkosítással titkosítsák. A FlowCrypt egy gombot helyez el a felhasználói felületen, amely lehetővé teszi biztonságos üzenet összeállítását, amikor rákattint. Miután Ön és a címzett telepítette a FlowCrypt-et, titkosított üzeneteket küldhet bárkinek a névjegyzékében, függetlenül attól, hogy rendelkezik-e FlowCrypttel, vagy sem. Ha a címzetten telepítve van a FlowCrypt, akkor az üzenetek titkosítása automatikusan megtörténik, amikor a másik oldalon megnyílik. Ha azonban nincs telepítve, akkor létre kell hoznia egy egyszeri jelszót, amelyet nyilvánvaló okokból nem e-mailben kell megosztania.

Felfedezően

Felfedezően olyan, mint egy privát szem a Gmail számára. Bármikor, amikor e-mailt kap egy ismeretlen személytől, az bejárja az internetet, felfedi az illető Twitter-, Facebook-, Gmail- és még a LinkedIn-ét is, hogy megmutassa, ki is ő. A Discoverly összekapcsolja az ezekről a webhelyekről származó összes információt, és kiadja azokat, hogy Ön megtekinthesse az adott személy kölcsönös kapcsolatait, munkahelyi információit és pozícióját, és még a tweetjeit is megjeleníti.

Jegyzet: Ahhoz, hogy bármilyen információ megjelenhessen, a feladónak azt az e-mail-címet kell használnia, amelyet az adott fiókokhoz társított.

KeyRocket

Tudta, hogy a Gmailben a legtöbb tevékenységhez léteznek billentyűparancsok? Jól, KeyRocket segít megtanulni az összes billentyűparancsot azáltal, hogy javaslatokat és parancsikonokat küld a rendszeresen végzett műveletekre vonatkozóan, finom értesítéssel, amikor egérkattintások sorozata helyett parancsikont is használhatott volna. Akár saját parancsikonokat is létrehozhat, ha ez megkönnyíti. A KeyRocket használatával pillanatok alatt a Gmail hatékony felhasználója lesz.

A KeyRocket elérhető Microsoft Word, Excel, PowerPoint vagy Outlook számára is a honlapjukat.

Rendezés a Gmailhez

Sortd a Gmail első olyan intelligens felülete, amely lehetővé teszi az e-mailek és feladatok rendszerezését. Zökkenőmentes és intuitív módon rendezheti és rangsorolhatja az e-maileket és a feladatokat. Úgy működik, mint a többi feladatkezelő szolgáltatás, mivel az elemeket egyfajta „teendőlistába” helyezi, ahol az üzeneteket különböző oszlopokba vagy listákba húzhatja át.

PixelBlock

PixelBlock azoknak szól, akik nem értenek egyet a követéssel, ami manapság történik, amikor elolvasta valaki e-mailjét. A kiterjesztés vörös szemmel értesíti Önt az üzeneten, jelezve, ha nyomkövetési kísérletet használtak a feladó értesítésére, ha megnyitotta vagy elolvasta az e-mailt.

Checker Plus

Checker Plus a Gmailhez kiváló azoknak, akiknek egynél több Gmail-fiókjuk van, és folyamatosan váltogatnak közöttük. Egy praktikus legördülő menüt használ közvetlenül a Chrome-on belül, valamint asztali értesítéseket, így a leggyorsabb módja annak, hogy több e-mailt kezeljen anélkül, hogy ténylegesen fel kellene lépnie a Gmail postafiókjának URL-címére. Egyes egyéb funkciók közé tartozik a hangértesítés, ha távol van a számítógéptől, figyeli a Gmailt vagy az egyéni címkéket, és a háttérben fut még akkor is, ha a Chrome be van zárva.

Digify

Digify lehetővé teszi a másoknak küldött mellékletek teljes és korlátlan kezelését. Mellékleteket küldhet, nyomon követheti, hogy ki kapta, és hogy továbbították-e őket, vagy beállíthat egy lejárati dátumot, hogy megakadályozza, hogy az emberek egy adott dátum után nyissa meg. Még a mellékletek elküldését is visszavonhatja, és visszavonhatja egy személy fájlmegtekintési engedélyét!

Két nagyszerű szolgáltatás, amelyekhez már nincs szüksége bővítményekre

A legjobb bővítmények némelyike ​​valójában nem bővítmény. A következő kettő olyan webalapú alkalmazás, amely ugyanazokat a funkciókat kínálja, mint a bővítmények anélkül, hogy bármit is le kellene töltenie a számítógépére.

Gmail Offline

Gmail Offline pontosan az, aminek hangzik. Az offline Gmail korábban egy bővítmény volt, de mára a Gmail-élmény szerves részét képezi. Ezzel az összes üzenetet elolvashatja, megválaszolhatja, sőt kereshet is anélkül, hogy csatlakoznia kellene az internethez. Mindössze annyit kell tennie, hogy belép a Gmail beállításaiba, és máris offline módban tekintheti meg postaládáját.

Menj a tiédhez Gmail beérkező levelek, kattintson a beállítások fogaskerekére a jobb felső sarokban, majd kattintson a „Beállítások” elemre.

Ezután kattintson az „Offline” elemre a panel tetején, majd kattintson az „Offline levelezés engedélyezése” elemre. Válassza ki az engedélyezni kívánt beállításokat, majd kattintson a „Változások mentése” gombra.

A választott beállításoktól függően a Gmail mostantól akár 90 napig mindent eltárol a számítógépén, hogy internetkapcsolat nélkül is hozzáférhessen.

Gmail jobb gombbal kattintson a menüre

A Gmail egyik új funkciója lehetővé teszi kattintson a jobb gombbal bármelyik üzenetre a helyi menü megjelenítéséhez választható lehetőségek közül választhat, beleértve a megválaszolást, az archiválást, a törlést és az üzenet olvasottként való megjelölését stb. Ez az, ami már jó ideje hiányzik a webes felületről, és egészen a közelmúltig csak három lehetőség volt: törlés, archiválás és Jelöld olvasottként. Bár ez egy egyszerű frissítés, célja, hogy sokkal könnyebbé tegye az életét, amikor a Gmail postafiókjában lévő e-maileket kezeli.

A felhasználóknak hamarosan látniuk kell ezt a funkciót, mivel lassan a személyes Gmail-fiókok esetében is megjelenik.

Ez csak néhány a Chrome Store-ban elérhető számos nagyszerű bővítmény közül. Van kedvenc bővítménye, amelyet nem említettünk? Hagyja az alábbi megjegyzésekben.