A BeamNG Drive az Xboxon van?

A videojátékok kétségtelenül átvették a játék világát. Izgalmasak, izgalmasak, arckifejezésűek, és mindent megvannak, amitől a játékosok a lábujjukra fordulnak. Az egyik ilyen járműszimulációs videojáték a BeamNG Drive, amelyet a BeamNG GmbH fejlesztett ki. Ez egy valósághű vezetési játék részletes és hiteles sérülési rendszerrel. Ez valóban egy lenyűgöző játék azok számára, akik szeretik a videojátékokat, amelyekben autókat vezetnek és összetörnek. Ha Ön is rajong a BeamNG Drive-tól, és szeretné tudni, mire van szüksége a BeamNG futtatásához, akkor egy tökéletes oldalra érkezett. Mai útmutatónkban a BeamNG Drive-ról fogunk beszélni Xboxon és más platformokon. Ezzel együtt megválaszoljuk a kétségeit is, beleértve, hogy melyik konzolon van a BeamNG Drive, és hogyan kell telepíteni a Steamet a PS4-re. Tehát kezdjük az óra témájával, és tudassunk mindent a BeamNG Drive-ról.

A BeamNG Drive az Xboxon van?

Nem, abban az esetben, ha kétségei vannak azzal kapcsolatban, hogy játszhat-e a BeamNG Drive-val Xboxon, akkor csalódottságára az Xboxon nem érhető el. A játék nem játszható Xbox 360, Mac, Xbox One, PS3, PS4, PS5 és Nintendo Switch platformokon. Ezenkívül a játék nem érhető el Android telefonokra és iOS-re is.

Az alábbiakban részletesen ismertetjük a BeamNG Drive-ot, a játékhoz szükséges rendszerkövetelményeket és a játék különböző platformokon való játékát.

Mi az a BeamNG Drive?

A BeamNG Drive egy autószimulációs játék, amelyben a játékos mindent megtud az autókról és viselkedésükről, amikor ütköznek. Ez egy rendkívül valósághű játék, amely jobb, mint a többi hasonló játék. A BeamNG Drive mögött meghúzódó valósághű részletek a puha test fizikájának köszönhetők, amitől minden igazán ígéretesnek tűnik. A játék fejlesztők által jóváhagyott modokkal rendelkezik, amelyek ingyenesen letölthetők. A Steam segítségével a videojátékosok könnyedén játszhatják a játékot PC-n. A következő bekezdések kifejtik, hogy játszhat-e a BeamNG Drive Xbox-on vagy sem.

  A 11 legjobb kereseti lépés (M2E) kripto/token 2022-ben

Kaphatok ingyen BeamNG Drive-ot?

Igen, a BeamNG Drive egy elképesztő funkciót kínál felhasználóinak, ahol az alfa- és béta tesztelésre feliratkozott játékosok ingyen játszhatnak a járműszimulátor játékkal az Early Access alatt és után. Ezenkívül beszerezheti a legfrissebb tárgyakat és autót, ha már a cím birtokában van. Ellenkező esetben a BeamNG Drive körülbelül 24,99 dollárba kerülhet hivatalos honlapján.

Mi kell a BeamNG futtatásához?

Futtathatja a BeamNG Drive-ot a számítógépén a Steamen keresztül, vagy letöltheti a játékot közvetlenül a számítógépére a hivatalos webhelyéről.

Mint tudod, a BeamNG Drive nem érhető el Xboxon, de ezt a játékot játszhatod Windows PC-n. Az alábbiakban ellenőrizheti a számítógép rendszerkövetelményeit a BeamNG Drive futtatásához:

Minimális rendszerkövetelmények

 • Operációs rendszer (OS): Windows 7 Service Pack 1, 64 bites

 • Processzor: AMD FX 6300 3,5 GHz / Intel Core i3 – 6300 3,8 GHz

 • Memória: 8 GB RAM

 • Grafika: Radeon HD 7750 / NVIDIA GeForce GTX 550 Ti

 • DirectX: 11-es verzió

 • Tárhely: 35 GB szabad hely

ajánlott rendszerkövetelmények

 • Operációs rendszer (OS): Windows 10 64 bit

 • Processzor: AMD Ryzen 7 1700 3,0 Ghz / Intel Core i7 – 6700 3,4 Ghz (vagy jobb)

 • Memória: 16 GB RAM

 • Grafika: AMD R9 290 / NVIDIA GeForce GTX 970

 • DirectX: 11-es verzió

 • Tárhely: 40 GB szabad hely

 • További megjegyzések: 1080p felbontáson alapuló ajánlott specifikáció. A játékmódok telepítése megnöveli a szükséges tárhelyet. Gamepad ajánlott.

Hogyan lehet letölteni a BeamNG

A BeamNG letöltéséhez látogassa meg a hivatalos oldalt BeamNG Drive vagy letöltheti a játékot Gőz a számítógépéhez.

1. Indítsa el a Steam alkalmazást a számítógépén.

2. Keresse meg a BeamNG Drive-ot a STORE-ban.

3. Most kattintson a Kosárba helyezés gombra.

4. Most kattintson a Vásárlás magamnak lehetőségre.

5. A fizetés után letöltheti és hozzáférhet a játékhoz.

Ha kétségei vannak azzal kapcsolatban, hogy a BeamNG Drive mobilon is használható-e, mint Xboxon, akkor olvassa el a következő részt, hogy megtudja a választ kérdésére.

Megszerezheti a BeamNG Drive-ot mobilon?

Ha kíváncsi, mire van szüksége a BeamNG futtatásához, akkor ez biztosan nem okostelefonos játék, mert a BeamNG Drive nem játszható mobiltelefonon. Még ha véletlenül a kezedbe is kerül a játék mobilon működő verziója, az nem fog megfelelően működni, és rontja a játék élményét.

Le tudod játszani a BeamNG Drive-ot laptopon?

A BeamNG egy számítógépes játék, amelynek legalább 8 GB RAM-ra és maximum 16 GB-ra van szüksége ahhoz, hogy egy rendszeren jól lejátszhassa. Bár a BeamNG Drive-ot lejátszhatja laptopon is, ha megfelel a rendszerkövetelményeknek. Kérjük, ellenőrizze a fent említett követelményeket.

Melyik konzolon van a BeamNG Drive?

A BeamNG Drive lejátszható Windows PC-n.

Készítenek BeamNG meghajtót PS4-hez?

Nem, a BeamNG Drive nem játszható le PS4-en.

Tudsz játszani a Steamből Xbox One-on?

A Steam játékok növekvő népszerűségének köszönhetően technikailag már lehetséges a Steam játékok Xbox konzolokon való lejátszása. Mivel a Microsoft Edge böngészője Xbox konzolokon fut, így az Nvidia GeForce Now streaming szolgáltatása is futhat ezeken a konzolokon. Tehát az Edge böngészővel elérheti a GeForce Now streaming szolgáltatást online. Így a Steam játékokat a GeForce Now segítségével streamelheti az Edge böngészőn keresztül olyan konzolokon, mint az Xbox Series X/S vagy az Xbox One.

Hogyan telepítsd a Steam-et PS4-edre

A Steam nem telepíthető PS4-re. Ezenkívül a platform nem telepíthető más konzolokra, beleértve a Nintendót és az Xboxot sem.

Jön a BeamNG a Switch-re?

A BeamNG egy egyedülálló vezetési szimulátor játék, amelyet a játék platformjára, azaz a PC-re terveztek. Ami a konzolokat illeti, minimális beállításokkal nehéz futtatni a játékot. A játék nem kompatibilis a kapcsológombokkal. Ezért nehéz a BeamNG futtatása Nintendo Switchen.

Milyen játékok hasonlítanak a BeamNG Drive-hoz?

Amint azt már tudod, a BeamNG Drive egy valósághű vezetési szimulátor játék, amely rendkívül egyedi a többi hasonló típusú játék közül. Ennek ellenére vannak olyan játékok, amelyek közel állnak ahhoz, amit a BeamNG Drive nyújt felhasználóinak. Az alábbiakban a BeamNG Drive-hoz hasonló játékok listája található:

1. Koncepció megsemmisítése: Kartonból készült autók bontásával jár. Ha szereted a videojátékokat, amelyekben más járműveket is elpusztíthatsz, akkor a Concept Destruction a neked való játék.

2. SnowRunner: Tapasztalja meg az izgalmas terepidőt erős járművekkel, és győzze le az extrém időjárási viszonyokat, hogy teljesítse a kihívásokat.

3. OverDrift Fesztivál: Akárcsak a neve, ez a játék az autók és a sportok fesztiválja. Élvezze a lenyűgöző pályákat, drift versenyeket és freestyle drift túrákat az OverDrift Fesztiválon.

4. Motor Town: Hátul The Wheel: Élvezheti a valósághű nyitott vezetési élményt ebben a játékban. Tesztelje vezetési képességeit, és élvezze a versenypályákon való vezetést a Motor Town segítségével.

5. Autószerelő szimulátor 2021: Ha szereti az autószervizt, akkor a Car Mechanic Simulator 2021 a neked való játék. A játék a részletekről szól, és lehetővé teszi, hogy befektessen az autók szervizeléséhez szükséges helyre és felszerelésbe.

***

Reméljük, hogy az Xbox BeamNG Drive-ról szóló dokumentumunk sikeresen eloszlatta és megválaszolta a BeamNG Drive lejátszásával és milyen platformokon felmerülő kétségeit. Ha további kérdései vagy javaslatai vannak, az alábbi részben hagyja meg értékes megjegyzéseit.