A 9 legjobb platform a vállalkozások számára a fedélzeten való fizetéshez és a vállalkozók fizetéséhez

A működési agilitásra és termelékenységre törekedve egyre több vállalkozás veszi igénybe a szabadúszók és vállalkozók alkalmazását, hogy megfeleljen változatos projektkövetelményeinek. A külső tehetségek bevonása számos előnnyel jár, ideértve a költséghatékonyságot, a speciális szaktudást és a munkaerő-menedzsment rugalmasságát.

Mindazonáltal ezen kontingens munkavállalók hatékony bevonása és fizetési kezelése sajátos kihívások elé állítja a vállalkozásokat.

Szerencsére számos erre a célra épített platform áll rendelkezésre a vállalkozások speciális igényeinek kielégítésére; amikor a vállalkozók zökkenőmentes belépési és fizetési folyamatáról van szó. E platformok kihasználásával a vállalkozások áramvonalas és hatékony élményt biztosíthatnak saját maguk és vállalkozóik számára. Ezáltal erősebb együttműködési kapcsolatokat ápolnak.

Ennek a cikknek az a célja, hogy elmélyedjen a legdicséretesebb platformokba, amelyeket aprólékosan kidolgoztak, hogy felhatalmazza a vállalkozásokat a hatékony vállalkozói bevonásra és fizetéskezelésre.

A több vállalkozó kezelésével járó kihívások egyszerűsítése

  • A kommunikáció és a politika tudatosságának egyszerűsítése a vállalkozók számára: Alapvető fontosságú, hogy a vállalkozók alaposan ismerjék a vállalati irányelveket. Az átlátható kommunikációs csatornák kialakítása, az átfogó bevezető anyagok biztosítása és az alapos eligazítások lehetővé teszik a vállalkozások számára, hogy igazodjanak az elvárásokhoz és fokozzák az átláthatóságot.
  • Központosított vállalkozó-felügyeleti platformok használata: A központosított vállalkozói felügyeleti platformok kihasználása leegyszerűsíti a koordinációt. Ezek a platformok olyan funkciókat kínálnak, mint a dokumentummegosztás, a feladatok kiosztása és a valós idejű kommunikáció, így egyszerűsítve az együttműködést.
  • Hatékony fizetésfeldolgozás és számlázás: Az automatizált fizetési rendszerek és számlázási eszközök leegyszerűsítik a pénzgazdálkodást. Az olyan funkciók használatával, mint az automatizált számlázás, a biztonságos fizetési átjárók és az aprólékos nyilvántartás-vezetés, a vállalkozások leegyszerűsíthetik a fizetések feldolgozását és csökkenthetik az adminisztratív terheket.

A vállalkozói menedzsment platformok előnyei

Íme néhány előnye a vállalkozói felügyeleti platformoknak.

✅Továbbfejlesztett kommunikáció: A vállalkozói menedzsment platformok zökkenőmentes és hatékony kommunikációt tesznek lehetővé a vállalkozások és a vállalkozók között. Valós idejű üzenetküldést, megosztott projektnaptárakat és feladatkiosztási szolgáltatásokat kínálnak, elősegítve a hatékony együttműködést és csökkentve a kommunikációs hézagokat.

✅Megfelelőség és szabályzatkezelés: A vállalkozói menedzsment platformok biztosítják a vállalati irányelveknek és a jogi követelményeknek való megfelelést. Eszközöket biztosítanak a vállalkozók számára a szükséges megállapodások tudomásulvételéhez és aláírásához, nyomon követik a szabályzati elismervényeket, és auditálási célú dokumentációt karbantartanak.

✅Teljesítménykövetés és -értékelés: A vállalkozói menedzsment platformok teljesítménykövető eszközöket tartalmaznak. Ez lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy nyomon kövessék a vállalkozó teljesítményét, nyomon kövessék a projekt mérföldköveit, és visszajelzést adhassanak. Ez megkönnyíti a folyamatos értékelést, és segít optimalizálni a vállalkozók elosztását a jövőbeli projektekhez.

✅Jelentéskészítés és elemzés: Számos vállalkozói felügyeleti platform biztosít jelentéskészítési és elemzési lehetőségeket. Ez értékes betekintést nyújt a vállalkozó teljesítményébe, a projekt költségeibe és az erőforrások elosztásába. Ezek a betekintések támogatják az adatvezérelt döntéshozatalt, és javítják az általános vállalkozói menedzsment stratégiákat.

✅Racionalizált fizetési feldolgozás: Ezek a platformok integrált fizetési funkciókat kínálva egyszerűsítik a fizetési folyamatokat. A vállalkozások könnyen generálhatnak számlákat, nyomon követhetik a kifizetéseket, és kezelhetik a vállalkozói kompenzációt. Az automatizált fizetési emlékeztetők és a fizetési átjárókkal való zökkenőmentes integráció leegyszerűsíti a pénzügyi kezelést.

Most, hogy megkönnyítsük a folyamatot, íme néhány legjobb platform a vállalkozások számára a vállalkozók bevonására és fizetésére. Fedezzük fel!

  12 online Pentest eszköz a felderítéshez és a kiaknázáshoz

Termék Figyelemre méltó jellemzőkDeelKezeli az adó-, engedély- és megfelelőségi dokumentumokat stb.Upwork Bármilyen bérlésBesorolási döntéseket kínál a megfelelő személyzet könnyebb felvétele érdekében.TávoliBelépés, szerződés aláírása, fizetés jóváhagyása és kiadás egy platformon.RemoFirstSzámlázás és fizetés helyi pénznemben, hogy ugyanazon a számlán tudjon fizetni a nemzetközi vállalkozóknak.WorkSuiteFelhasználóbarát felület, testreszabható megbízható ügyfélszolgálattal.FelülVállalja a vállalkozók felvételének és fizetésének jogi felelősségétWorcaOrszágspecifikus szerződéseket biztosít, amelyek megfelelnek a bérekre és a helyi adózási előírásoknak.LanoLeegyszerűsíti a nemzetközi vállalkozói tranzakciókat alacsony árfolyam mellett.KeresztülLehetővé teszi a kriptovalután keresztüli fizetést is.

Deel

Deel egy olyan platform, amely világszerte leegyszerűsíti a vállalkozók felvételének és irányításának folyamatát. A helyi törvények és előírások betartásának biztosítása.

A Deellel a vállalkozások a világ bármely pontjáról bérelhetnek, bevonhatnak és előnyöket biztosíthatnak a vállalkozóknak, így egyszerűsítve az alapvető feladatokat.

A Deel leegyszerűsíti a bevezetési folyamatot az adó-, engedély- és megfelelőségi dokumentumok kezelésével, biztosítva, hogy a vállalkozók az első naptól kezdve készek legyenek a megfelelő munkavégzésre.

A platform automatizálja az adóbevallást és a számlakészítést, így időt és erőfeszítést takarít meg a vállalkozások számára.

Upwork Bármilyen bérlés

Upwork bármilyen bérlés egy olyan megoldás, amely leegyszerűsíti az Upwork platformján kívüli szakemberek felvételének és együttműködésének folyamatát. Lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy a világ bármely pontjáról magabiztosan alkalmazzanak tehetségeket, rugalmasságot és működési támogatást kínálva.

Az Any Hire segítségével a vállalkozások 190 országot felölelő globális tehetségtárhoz férhetnek hozzá, hogy megtalálják az igényeiknek leginkább megfelelőt. A platform segít a vállalatoknak könnyedén betartani a helyi törvényeket, ügyelve a foglalkoztatási besorolással és a szerződéskezeléssel kapcsolatos bonyolultságokra.

Ezenkívül egy központi központot biztosít a belépés, a szerződések, a kifizetések és a dokumentumok kezeléséhez az egész csapat számára. A Bármely Hire biztosítja, hogy a vállalkozások légmentesen dönthessenek azáltal, hogy javaslatot tesz a megfelelő foglalkoztatási osztályozásra, és másodpercek alatt létrehozza a megfelelő szerződéseket.

Ezenkívül az Upwork Any Hire kiáll a besorolási döntései mögött, és akár 50 000 USD kártalanítást ajánl fel a téves besorolással kapcsolatos jogi kérdések esetén.

Távoli

Távoli kiküszöböli a kézi papírmunkával, e-mail-váltással és a helyi munkaügyi törvények betartásával kapcsolatos aggályokat.

Olyan funkciókat kínál, mint az olyan feladatok automatizálása, mint a beépítés, a honosított és megfelelő szerződések, egy kattintással történő számlák jóváhagyása és kifizetése, valamint a gyors nemzetközi kifizetések. A Remote biztosítja, hogy a vállalkozások hatékonyan kezelhessék nemzetközi vállalkozóikat a teljes folyamat egyszerűsítésével.

Vállalkozók bevonhatók, szerződések aláírhatók, számlák fogadhatók és jóváhagyhatók, kifizetések küldhetők, mindezt a platformon belül. A vállalkozók fizetése a helyi pénznemben történik, így a fizetési folyamat zökkenőmentes.

Először is

Először is egy minden az egyben platform, amely leegyszerűsíti a globális vállalkozói felügyeletet. Lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy világszerte egyetlen áramvonalas platformon keresztül bevonják, kezeljék és fizessenek a vállalkozóknak.

A Remofirst segítségével a vállalkozások automatizálhatják az adminisztrációs feladatokat, csökkenthetik a megfelelési kockázatokat, és biztosíthatják a megfelelő időben történő kifizetéseket a vállalkozóknak azokban az országokban, ahol nem rendelkeznek helyi szervezettel.

A platform egyszerű számlázást és fizetést kínál helyi pénznemben, lehetővé téve a vállalkozások számára, hogy ugyanazzal a számlával fizessenek a különböző országokból származó vállalkozóknak.

  Apple Watch tisztítása és fertőtlenítése

A Remofirst emellett hatékony szerződéskezelési funkciókat is biztosít, egyszerűsítve a bevezetési folyamatot és biztosítva a helyi törvények betartását. A platformot a Fortune 500-as cégek és startupok világszerte megbízzák, dedikált ügyfélszolgálatot és személyre szabott szolgáltatásokat kínálva.

Segítségre van szüksége vállalkozása zsonglőrködéséhez és számos feladathoz? Kezelje üzleti feladatait hatékonyan a monday.com segítségével!

WorkSuite

Worksuite egy átfogó és testreszabható megoldás, amely segíti a vállalkozásokat a növekedésben és a vállalkozói hálózatuk megszervezésében. A Worksuite segítségével a vállalkozások könnyedén beszerezhetik, bevonhatják, kezelhetik és kifizethetik a vállalkozókat, így egyszerűsítve a teljes folyamatot. A platform számos funkciót kínál a vállalkozók kezelésének egyszerűsítésére.

Beleértve a csúcstehetségek feltárását, a bevezetési folyamatok automatizálását, a munkaerő-adatok központosítását, valamint a táblázatok és a kézi adminisztratív munka szükségességének megszüntetését. Világszerte több mint 350 000 felhasználó és vezető márka bízik benne.

A platformot az ügyfelek dicsérték a szabadúszó menedzsmentre gyakorolt ​​hatásáért. Ez magában foglalja a jobb láthatóságot, az elszámoltathatóságot, az egyszerűsített folyamatokat és a szabadúszókkal való jobb kapcsolatokat.

A Worksuite felhasználóbarát felületéről, testreszabható munkafolyamatairól és rugalmas ügyfélszolgálatáról ismert.

A Worksuite három fő terméket kínál: Freelancer Management System (FMS) a szabadúszók és projektek menedzselésére, a Global Pay az egyszerűsített fizetési műveletekre több pénznemben, és a Global Engage a megfelelő vállalkozók bevonására különböző országokban.

Felül

A vállalatok könnyedén beszállhatnak a fedélzetre és fizethetnek a nemzetközi vállalkozóknak és szabadúszóknak a Felül felület. Az Ontop segítségével a vállalkozások gyorsan bővíthetik csapataikat, és felvehetik a legjobb tehetségeket a világ minden tájáról. A platform intelligens szerződéseket és automatizált folyamatokat kínál, így gyors és hatékony a vállalkozók beállítása és kezelése.

Az Ontop egyik legfontosabb előnye a szupergyors beállítási folyamat. A teljes folyamatot automatizáló, felhasználóbarát platformon a vállalkozások perceken belül beépíthetik csapataikat.

Ezenkívül az Ontop versenyképes jutalmakat kínál az alkalmazottak preferenciáihoz és igényeihez szabottan, segítve az alkalmazottak bevonását és megtartását.

Az Ontop számára kiemelten fontos a vonatkozó jogszabályok betartása. A platform ügyvédi csapata rendszeresen felülvizsgálja a szerződéseket és gyakorlatokat, hogy biztosítsa a vállalkozások védelmét. Az On Top két üzleti modellt kínál: a „You Sign” lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy saját jogi személyüket alkalmazzák vállalkozók felvételére és fizetésére, míg az „Ontop Signs” átveszi a jogi felelősséget és aláírja a cég nevében.

A platformot számos vállalat megbízta, és pozitív visszajelzéseket kapott az ügyfelektől. Az Ontop szolgáltatásai segítettek a vállalatoknak gyorsan és hatékonyan bevonni dolgozóikat, kezelni a globális munkaerő bérszámfejtését, és könnyedén bővíteni vállalkozásukat.

Worca

Úgy tervezték, hogy javítsa a globális vállalkozók és szabadúszók felvételének és fizetésének hatékonyságát, miközben biztosítja a helyi munkaügyi törvények betartását. Worca ez az ön megoldása.

A platform számos olyan funkciót kínál, amelyek leegyszerűsítik a vállalkozók kezelését, beleértve az automatikus megfelelést, a lokalizált szerződéseket, az egykattintásos fizetést, az egyszerűsített számlázást, a költségkezelést és a vállalkozói portált.

Sőt, a Worcával a vállalatok könnyedén kezelhetik globális vállalkozói munkaerőt. Mert a platform gondoskodik a megfelelésről azáltal, hogy országspecifikus szerződéseket hoz létre, amelyek megfelelnek a helyi adó- és bérszabályoknak.

A fizetések problémamentesek lesznek, mivel a vállalkozások egyetlen kattintással áttekinthetik és kifizethetik valamennyi vállalkozót a megfelelő helyi pénznemben. A számlázási folyamatok automatizáltak, így időt és erőfeszítést takarítanak meg a vállalatok számára. A vállalkozók számára a vállalkozói portálon keresztül a fizetések nyomon követése és megtekintése átlátható és kényelmes.

  Hogyan lehet eltávolítani a gyors kiegészítést a Snapchatről

A Worca vállalkozásokat és vállalkozókat egyaránt kínál. A vállalkozások számára a platform nyugalmat kínál azáltal, hogy biztosítja a megfelelőséget és egyszerűsíti a bérszámfejtési folyamatot. Ezenkívül a Worca toborzási szolgáltatásokat, bevezető támogatást, globális bérszámfejtést és munkaadói szolgáltatásokat nyújt, elősegítve a munkaerő nemzetközi bővítését.

Így a vállalkozók a munkalehetőségek széles skálájához jutnak hozzá világszerte, és időben kifizetéseket kapnak helyi pénznemükben.

Lano

Lano leegyszerűsíti a globális vállalkozók és szabadúszók felvételének és fizetésének folyamatát, miközben biztosítja a helyi munkaügyi törvények betartását. Átfogó megoldást kínál a vállalkozók kezelésére, a globális bérszámfejtésre és a távoli csapatok fizetésére.

A Lano platformja olyan funkciókat kínál, mint az automatizált megfelelés, a honosított szerződések, egy kattintással történő fizetés több pénznemben, az egyszerűsített számlázás, a költségkezelés és a vállalkozói portál az online fizetések nyomon követéséhez.

A Lano használatával a vállalkozások könnyedén bérelhetnek, bevonhatnak és fizethetnek nemzetközi vállalkozókat, biztosítva a megfelelést, valamint minimalizálva a kockázatokat és a szükségtelen költségeket. A platform lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy rugalmas álomcsapatot építsenek fel, miközben a világ országaiban megfelelnek a követelményeknek.

A Lano honosított szerződései védik a vállalkozásokat, leegyszerűsített fizetési rendszere pedig leegyszerűsíti a nemzetközi tranzakciókat alacsony árfolyam mellett. A Lano-val minden csapattag nagyszerű élményben lesz része. A vállalkozók ingyenes számlázóeszközökhöz és digitális pénztárcához férhetnek hozzá a több pénznemben történő fizetések kezeléséhez.

A platformban több mint 2000 vállalat bízik meg különböző iparágakban és szerepkörben, megoldásokat kínálva a HR-es és az emberekkel kapcsolatos műveletekhez, a pénzügyi és jogi csapatokhoz, valamint a startupokhoz és a növekedéshez.

Keresztül

Keresztül egy digitális platform, amely leegyszerűsíti a vállalkozók felvételének és menedzselésének folyamatát világszerte. Több mint 100 országban kínál megoldásokat a vállalkozók bevonására, felvételére és fizetésére, biztosítva a megfelelést és kiküszöbölve az adminisztratív problémákat. A Via segítségével a vállalatok automatizálhatják a fiat vagy kriptovalutában történő fizetéseket, gyors és egyszerű tranzakciókat kínálva bármely pénznemben világszerte.

A platform rugalmas szerződési feltételeket biztosít, amelyek összhangban vannak a helyi munkajoggal, segíti a vállalkozásokat a megfelelőség fenntartásában. Ezenkívül a Via további előnyöket kínál a vállalkozók védelmében, például az egészségügyi ellátást.

A vállalatok zökkenőmentesen válthatják át a vállalkozókat teljes munkaidős alkalmazottakra, és vegyes munkaerőt irányíthatnak.

A Via küldetése továbbá egy összekapcsoltabb világ felépítése azáltal, hogy lehetővé teszi a vállalatok számára a globális munkaerő-kölcsönzést. A platform célja, hogy leegyszerűsítse a vállalkozók felvételének folyamatát, a vállalkozásokat határokon átnyúlóan terjessze ki, és magas színvonalú munkalehetőségeket teremtsen a különböző helyszíneken.

Utolsó szavak!

A koncertgazdaság gyors növekedése és a távmunka elengedhetetlenné tette a vállalkozások számára, hogy megbízható platformokat találjanak a beléptetéshez és a vállalkozók fizetéséhez, még akkor is, amikor az alkalmazottakat irányítják. Ez a cikk az erre a célra elérhető legjobb platformokat kutatja. Minden platform egyedi funkciókat és előnyöket kínál, amelyek különféle üzleti igényeket kielégítenek.

A felhasználóbarát felületektől az egyszerűsített fizetési rendszerekig ezek a platformok zökkenőmentes élményt nyújtanak mind a vállalkozások, mind a vállalkozók számára. E platformok használatával a vállalkozások hatékonyan bevonhatják és menedzselhetik vállalkozóikat, biztosítva a hatékony együttműködést és az időben történő kifizetéseket.

Ezenkívül az e platformok által kínált sokoldalúság és skálázhatóság lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy alkalmazkodjanak a munkaerő változó dinamikájához, és bővítsék tevékenységüket. A megfelelő platformmal a vállalkozások optimalizálhatják a vállalkozói irányítási folyamatokat, és a termelékenység és a siker új szintjeit nyithatják meg a modern munkakörnyezetben.

Ezt követően, hogy nagyobb láthatóságot és irányítást biztosítson vállalkozása számára, tekintsen meg néhány kiadáskezelési megoldást.