A 7 legjobb robot a Twitch Streamers számára

A streamelőknek körülbelül egymillió és egy dologra kell gondolniuk streameléskor. Gondoskodniuk kell arról, hogy mindenki meghallgassa, üdvözölje és szórakoztassák, miközben az éppen játszott játékra vagy zenére összpontosít. A streamerek is emberiek, és a streamelés különböző aspektusaival való zsonglőrködés elsöprő erejűvé válhat, vagy akár az élvezetet is elveszítheti.

Itt léphetnek közbe a botok, és levehetik a streamer válláról nehezedő nyomást. Tehát, ha olyan robotot keresett, amely segít a Twitch-adatfolyamon, íme néhány a legjobb lehetőségek közül.

Mi az a Stream Bot, és miért van szükségem rá?

A streambot egy olyan eszköz, amellyel kezelheti a csevegést, így a dolgok adminisztrátori oldala helyett a játékra koncentrálhat. Ami azt illeti, hogy pontosan mire képes egy bot, az ég a határ. Botok segítségével versenyeket rendezhetsz helyetted, emlékeztethetsz téged és a nézőket, hogy maradjanak hidratáltak, vagy akár moderálhatod is nézőidet azáltal, hogy letiltod vagy eltávolítod a rossz tojásokat a csevegésedből.

Ezen funkciók mindegyike előnyös lehet streamerként, mert automatizálja azokat a funkciókat, amelyeket egyébként magának kellene végrehajtania. Ez több időt ad arra, hogy a fontos dolgokra összpontosítson, például a következő főnök leverésére és a nézőkkel való tényleges interakcióra.

Az interaktív adatfolyam létrehozása a siker kulcsa. Csatornapontokat adhat hozzá, hogy interaktívabb Twitch adatfolyamot hozzon létre, és magasabb szintre emelje a csevegést, de a botok használata egy másik alapvető Twitch funkció, amelyről minden streamelőnek tudnia kell.

A robotokkal az a probléma, hogy számtalan lehetőség létezik, mindegyiknek megvan a maga erőssége és gyengesége. A bot hozzáadásához és használatához először magához a Twitch-fiókjához kell csatlakoztatnia, és nem szeretne ilyen érzékeny információkat megosztani egyetlen véletlenszerű programmal sem. Győződjön meg arról, hogy a választott robot biztonságos, megbízható és megbízható. A következő opciók mindegyikét bejelölik.

A Nightbot az egyik legnépszerűbb chatbot, és ennek jó oka van. 100%-ban biztonságos és ugyanolyan megbízható. Egyes robotoknak megvan az a szokásuk, hogy furcsa és ismeretlen okok miatt valahogy lekapcsolják az adatfolyamot, így Önnek be kell jelentkeznie, és manuálisan újraaktiválnia kell őket. A Nightbot azonban nem szenved ettől a problémától.

Számtalan funkciót is beállíthat a Nightbot-ra az adatfolyamban. Beállíthat dalkéréseket, hogy lehetővé tegye nézői számára a lejátszási listák összeállítását (vigyázzon a szerzői jogokra, ha ezt a funkciót használja), moderálhat ajándékokat, így anélkül kezelheti nézőit, hogy a kulisszák mögötti dolgokkal foglalkozna, és még automatikus időzítőket is beállíthat. hogy emlékeztesse a nézőit bármire.

A mesterséges intelligencia fellendülése következtében a mesterséges intelligencia életünk számos különböző területére beépült, beleértve a streamelést is. Sok robot mesterséges intelligenciát használ, de a StreamChat AI-t egy rendkívül fejlett mesterséges intelligencia hajtja, amely saját, pimasz személyiségével feldobja az adatfolyamot.

Ez az, ami segít a StreamChat AI-nak, hogy kitűnjön a többi közül. Ahelyett, hogy monoton és robotikus válaszokat osztana ki, a StreamChat AI-nak megvan a maga modora és egyénisége, ami élénkebbé és rokonabbá teszi a csevegést. A StreamChat AI személyiségét a streamelési stílusodnak megfelelően is testreszabhatod.

A StreamElements egy másik nagyon népszerű választás a streamelők számára, és kifejezetten az OBS streaming szoftverrel való kéz a kézben való használatra készült. Az összes legjobb chatbot-funkciót kínálja, például időzítőket, emlékeztetőket, ajándékokat és parancsokat, és stabil kapcsolatot biztosít, amelyre támaszkodhat.

A StreamElements emellett mindenféle szponzorációval is összekapcsolhatja Önt, így növelheti közönségét és támogathatja streamelési szokásait. Ezek általában egy bizonyos játék streamelését foglalják magukban, és pénzbeli ösztönzőket kínálnak annak alapján, hogy hány nézőt szerezhet be, hogy regisztráljon és játszhasson a játékokkal.

A StreamElements az egyik könnyebben használható chatbot, és az általa kínált összes funkcióval, valamint a lehetséges szponzori szerződésekkel könnyen belátható, hogy miért az egyik legnépszerűbb chatbot a streamelők körében.

Ha a Streamlabs szolgáltatást használja az adatfolyam futtatásához az OBS helyett, fontolja meg a Streamlabs Cloudbot használatát. Ezt a robotot úgy tervezték, hogy zökkenőmentesen működjön együtt a Streamlabs szolgáltatással, hogy moderálja a csevegést, és mivel Ön már megbízza a Streamlabsben a Twitch-fiókját, nem kell engedélyt adnia semmilyen külső programnak.

A Streamlabs Cloudbotot akkor is használhatja, ha nem használja a Streamlabs streaming szoftvert, de időnként megszakadhat a kapcsolat. A Streamlabs Cloudbot teljesen testreszabható parancsokat kínál a csevegéshez, amelyeket használhat és használhat, például idézőjeleket.

A nézők beírhatják a !quotes karaktereket, és véletlenszerű idézetet kaphatnak, amelyet korábban a közvetítésben mondott. Az idézeteket azonban magának kell feltöltenie, de ezt könnyű megtenni a streamelés megkezdése előtt vagy akár a stream alatt.

A Moobot egy zseniális és kiváló minőségű chatbot, amellyel moderálhatja a csevegést. A streamelők nem sok befolyást gyakorolhatnak arra, hogy ki lép be a csevegésükbe, és időnként előfordul néhány rossz tojás, amelyet bármilyen okból ki kell tiltani. A streamelők számára nehéz vagy szinte lehetetlen lehet minden megjegyzést látni, és leállítani az adatfolyamot, hogy letiltsanak valakit a Twitchen, különösen akkor, ha a csevegés felpörög. Itt jönnek be a moderátorok.

De nem mindig számíthatsz a moderátoraidra. Végül is ők is emberek. A Moobot automatizált alternatívát kínál, így a streamelők akkor is megvédhetik csevegésüket, ha nincsenek jelen moderátorok.

A DeepBot büszke arra, hogy az egyik leginkább testreszabható robot. Lehetővé teszi, hogy tetszőleges nevet adjon a botnak, és akár saját, a csatornapontoktól elkülönített hűségpontrendszert is felkínálhat a nézők jutalmazására.

Ez lehetővé teszi a funkciók testreszabását saját márkanév és jelenlét megerősítése érdekében anélkül, hogy ténylegesen saját botot kellene létrehoznia. A DeepBot kis játékokkal is rendelkezik, amelyeket a nézők játszhatnak a csevegésben, hogy szórakoztassák, miközben Ön szünetet tart, vagy valami másra összpontosít.

Amikor a nézettség valóban elkezd növekedni, a csevegés könnyen túlterheltté válhat, és teljesen lehetetlenné válik, hogy beszélgetéseket folytasson a csevegésben résztvevőkkel. Ha kis játékokat kínálsz az embereknek, miközben nézik az adatfolyamodat, lehetővé teszi számukra, hogy jobban részt vegyenek a csevegésben, anélkül, hogy az Ön nevében további erőfeszítéseket tennének.

A CoeBot egy kisebb bot, amely még nem lett nagy a Twitch színtéren, de szilárd funkciókat kínál, és megbízható lehetőség az adatfolyamhoz. A CoeBot rendelkezik az összes klasszikus chatbot funkcióval, például parancsokkal, idézőjelekkel és moderálási lehetőségekkel.

A CoeBot leegyszerűsítettebb és lecsupaszítottabb élményt kínál, mint a listán szereplő más, feltűnőbb botokhoz képest. Használata azonban egyszerű, és a CoeBot előnye, hogy már sok népszerűbb csevegőparancs előre telepítve van, így nem kell sok időt tölteni a létrehozásukkal, mint a többi robotnál.

Aggódjon kevesebbet, és maximalizálja a streamelési élményt egy bottal

A számtalan technikai probléma és az internetes probléma között már van gondod a Twitch stream alatt. Néha megnyugtató, ha tudja, hogy a botja támogatja a csevegést. Különösen akkor, ha valamilyen nyereményjátékot szervezel, vagy a robotod moderál helyetted, és védi az adatfolyamodat.

Ha már streameltél, és még nincs robotod, ezek a lehetőségek bármelyike ​​teljesen megváltoztathatja a játékot, és még az adatfolyam bővítésében is segíthet.