A 10 legjobb pénzkereső alkalmazás, amely fizetős 2024-ben

Elmúltak azok az idők, amikor a mobil eszközök csak kommunikációs eszközök voltak. Manapság a lehetőségek száma, hogy pénzt keressen okostelefonjával, végtelen, és a pénzkereső alkalmazások az egyik legegyszerűbb és legrugalmasabb módja a bevétel növelésének.

Az emberek többletjövedelemre való törekvése növelte ezeknek az alkalmazásoknak a népszerűségét, így jelenlegi állapotuk erős és növekvő. Ennek eredményeként több száz alkalmazást találhat, amelyek különféle módokat kínálnak extra bevételszerzésre.

Azonban nem mindegyik éri meg az időt és az erőfeszítést. A cél az, hogy olyan legális alkalmazásokat találjunk, amelyek fizetnek olyan feladatok elvégzéséért, amelyeket valóban élvez, anélkül, hogy megterhelné az időbeosztását.

Mielőtt azonban javasolnánk a legjobb pénzt kereső alkalmazásokat, szánjunk egy percet annak tisztázására, hogy mik ezek az alkalmazások, és hogyan működnek.

Tartalomjegyzék

Mik azok a pénzkereső alkalmazások?

A pénzkereső alkalmazások olyan mobilalkalmazások, amelyek célja, hogy segítsenek minden törekvő pénzkeresőnek pénzt vagy jutalmat keresni különféle online feladatok vagy tevékenységek révén. A felhasználók olyan tevékenységeket folytatnak, mint például véleményük megosztása márkákkal, játékok vagy online vásárlás, és ezek az alkalmazások megfizetik nekik az idejüket és erőfeszítéseiket.

Míg a legtöbb ingyenesen letölthető és használható, más alkalmazások fizetősek, vagy fizetni kell a prémium funkciók feloldásához. Amellett, hogy különböző típusú feladatokat és bevételi lehetőségeket kínálnak, különböznek a funkciókban, a fizetési módokban, a kifizetési küszöbökben és még sok másban is.

A rengeteg pénzt hozó alkalmazás miatt kihívást jelenthet az egyik kiválasztása. Ezért kutattuk fel a piacot, és kiválasztottuk a legjobb pénzt kereső alkalmazásokat, amelyek fizetősek.

Pawns.app

Bár viszonylag új, a Pawns.app már most is széles körben elterjedt a hatalmas potenciál és a könnyű használhatóság miatt. Nézzük meg, miért van ez a felmérés és a sávszélesség-megosztó alkalmazás a legjobb, valódi pénzt fizető alkalmazások listájának élén.

Jellemzők

A Pawns.app egy legitim pénzkereső alkalmazás, amely mindenhol elérhető. Az alkalmazás valóban globális, így mindenkinek lehetősége nyílik némi plusz pénzt keresni, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik.

Sok más felmérési alkalmazástól eltérően ez az alkalmazás nem használ összetett pontrendszert. Ehelyett bevételei automatikusan hozzáadódnak egyenlegéhez, miután kitöltött egy felmérést.

A kérdőívek rövidek, és saját óráiban kitöltheti őket – amikor csak néhány perce van. Olyan érdekes témákkal is foglalkoznak, mint a sport, az autók, a háziállatok és a technológia.

A Pawns.app segítségével a fel nem használt sávszélességet is eladhatja, ha engedélyezi az internetmegosztási lehetőséget. Az alkalmazás 100%-ban ingyenes és biztonságos, mögötte a megbízható IPRoyal proxyszolgáltató áll.

Beszéljük meg a Pawns.app legnagyobb erősségeit és gyengeségeit.

Profik

 • Rövid, jól fizető felmérések – A Pawns.app felmérések kitöltése mindössze néhány percet vesz igénybe, és egyenként akár 1 dollárt is fizethet, így ez az egyik legjobban fizető alkalmazás az iparágban.
 • Többféle kereseti lehetőség – Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy több pénzt keressen, ha megosztja másokkal a fel nem használt netes forgalmat, átirányítja barátait és családját a Pawns.app oldalra, és gyakori ajándékozásokon és versenyeken vesz részt a közösségi médiában.
 • Gyors kifizetések – Ez az alkalmazás azonnali kifizetéseket kínál, így várakozás nélkül élvezheti jutalmait.
 • Nincs pontrendszer – Ha a Pawns.appot használja, nem kell pontokat konvertálnia, hogy megtudja bevételeit.
 • Globális – Az alkalmazás a világ minden országában elérhető, így mindenkinek lehetősége nyílik tisztességes pénzt keresni szabadidejében.

Hátrányok

 • A felmérések korlátozott elérhetősége egyes helyeken – a felmérés elérhetősége országonként eltérő lehet, egyes régiókban pedig kevesebb lehetőség áll rendelkezésre.

Használhatóság

A Pawns.app könnyen megtalálható a Google Play Áruházban és az iOS App Store-ban. Ingyenesen telepíthető és használható bármely Android-, iOS-, Windows-, macOS- vagy Linux-eszközön.

A fiók létrehozása mindössze néhány percet vesz igénybe, és miután belépett, ellenőrizheti az elérhető felméréseket, és azonnal kitölthet egyet.

Az alkalmazás intuitív és felhasználóbarát felülettel rendelkezik, amely biztosítja, hogy még a technológiát nem ismerő felhasználók is könnyedén navigálhassanak benne. Jól szervezett, áttekinthető gombokkal és ikonokkal, és 8 nyelven érhető el.

Lehetséges bevételek

Rövid, de jól fizető felméréseivel a Pawns.app a vezető pénzt kereső alkalmazások közé tartozik, és jelentős bevételi potenciállal rendelkezik a felhasználók számára.

A felmérések kitöltése nem tart tovább néhány percnél, mégis átlagosan 1 dollárt fizetnek fejenként. Minél több rendelkezésre álló felmérést tölt ki, annál több pénzt kap.

Az internetes megosztási lehetőség bekapcsolásával még többet kereshet, különösen akkor, ha az alkalmazást számos különböző IP-című eszközön telepíti és használja.

A Pawns.app segítségével online pénzt kereshet más módon is, ha embereket utal a platformra, és részt vesz a közösségi médiában meghirdetett ajándékokban és versenyeken.

Ha csatlakozik ajánlóprogramjához, az ajánlásai által életre szóló kifizetések 10%-át szerezheti meg.

Felhasználói vélemények és értékelések

A Pawns.app magas értékeléseket kapott olyan népszerű áttekintő oldalakon, mint a Trustpilot, a Google Play és az iOS Store, ahol a felhasználók többnyire az azonnali kifizetéseket, az alacsony kifizetési küszöböt és a nagy bevételi lehetőségeket dicsérték.

 • Trustpilot értékelés – 4,5/5, több mint 300 értékeléssel
 • A Google Play értékelése – 4,6/5, több mint 31 ezer vélemény mellett
 • iOS besorolás – 4,6/5, több mint 500 értékeléssel

Regisztrációs bónuszok vagy promóciók

A Pawns.app 1 dollárt ad, ha valaki hivatkozási linkjén keresztül csatlakozik. Ezenkívül 0,20 USD-t ad egy rövid, csak néhány demográfiai kérdésből álló minősítési felmérés kitöltésére.

Az alkalmazás további 1 dollár bónuszt fizet Önnek az ajánlás első kifizetése után, és további 1 dollárt, miután 10 embert ajánlott a platformon.

Fizetési módok és kifizetési küszöbök

A Pawns.app minimális kifizetése alacsony, mindössze 5 dollár, aminek elérése nem tarthat túl sokáig. A tartózkodási helyétől függően fizetést kaphat PayPal-számlájára, ha inkább valódi készpénzt, ajándékkártyákat vagy Bitcoint szeretne.

Márkás felmérések

Márkás felmérések a felmérést végzők körében jól ismert név, amely több mint egy évtizede kínál fizetett online felméréseket.

Teljesen jogos, a Fortune 500-as cégekkel és piackutató cégekkel együttműködve jutalmazzuk a felhasználók véleményét.

Jellemzők

Ez az alkalmazás az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban és Kanadában érhető el, így mindaddig, amíg Ön ezen helyek bármelyikén tartózkodik, használhatja online pénzkeresetre.

Ahelyett, hogy időt vesztegetne a megfelelő felmérések keresésére, az alkalmazás elvégzi a munkát az Ön számára, és összeállítja Önt a megfelelő felmérésekkel.

A bevételek meghatározásához azonban a pontokat készpénzre kell váltania, mivel a Branded Surveys jutalmazási rendszere a pontok összegyűjtése köré épül fel.

Az alkalmazás rövid és hosszú felméréseket kínál, amelyek kitöltése akár 20 vagy 30 percet is igénybe vehet.

Profik

 • Változatos felmérési lehetőségek – A felmérések számos témát fednek le, lehetővé téve, hogy megtalálja az Ön számára legrelevánsabb és legvonzóbbakat.
 • Survey Matching Engine – Az alkalmazás a profilja alapján megfelelő felmérésekkel párosítja Önt.
 • További lehetőségek bónuszpontok szerzésére – A Branded Surveys többszintű bónuszstruktúrája, napi szavazásai, ranglista és felmérési sorozatai lehetőséget adnak a bevétel maximalizálására.
 • Több beváltási lehetőség – Az alkalmazás különféle jutalmazási lehetőségeket kínál, beleértve a jótékonysági adományokat.

Hátrányok

 • Pontrendszer – Az alkalmazásban pontalapú rendszeren keresztül jutalmakat szerezhet, ezért azokat készpénzre kell váltania, hogy megtudja, mennyit keresett.
 • Időigényes – Egyes felmérések kitöltése akár 20–30 percet is igénybe vehet, anélkül, hogy szükségszerűen többet kellene fizetnie, mint a rövidebbekért.
 • A kérdőívek gyorsan megtelhetnek – Sok felhasználó számára nehézséget okoz bizonyos felmérések elérése, mivel azok gyorsan megtelnek.
 • Nem mindenhol érhető el – Ez az alkalmazás csak az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban és Kanadában érhető el, így a többi régióban élő felhasználók nem tudnak jutalmat szerezni.

Használhatóság

Az asztali verzió mellett megtalálható a Branded Surveys mobilalkalmazás Android- és iOS-eszközökhöz is, amellyel útközben is kitölthet felméréseket.

Az alkalmazás könnyen használható, felhasználóbarát irányítópulttal, amely megkönnyíti a navigációt és a felmérések kitöltését.

Először ki kell töltenie egy bevezető felmérést, hogy a Branded Surveys párosíthassa Önt a megfelelő felmérésekkel. Ez körülbelül öt percet vehet igénybe, de 50 ponttal jutalmazza.

Lehetséges bevételek

Ezek a felmérések 5-250 pontot fizetnek, ahol 1 pont 0,01 dollárnak felel meg. Egyes felmérések kitöltése hosszabb időt vehet igénybe, és ugyanannyit fizet, mint a rövidebbek esetében, ezért érdemes ezeket elkerülni.

Az alkalmazás segítségével napi szavazások kitöltésével növelheti bevételeit, általában 5 extra pont fizetésével. Részt vehetsz a felhasználók közötti versenyben is, és akár 1000 bónuszpontot is szerezhetsz, ha a ranglista élére kerülsz.

Ezen kívül sorozatokat is teljesíthetsz, és bónuszpontokat szerezhetsz az Elite Branded státuszodtól függően.

Végül utalhat embereket a platformra, és további 50 pontot szerezhet mindenki számára, aki az Ön ajánlói linkjével regisztrál, és ezüst státuszt szerez.

Felhasználói vélemények és értékelések

A Branded Surveys magas besorolást élvez az értékelési oldalakon és az alkalmazásboltokon, számos „kiváló” véleményt a felhasználóktól.

 • Trustpilot értékelés – 4,1/5, több mint 84 ezer értékeléssel
 • Google Play értékelés – 4,2/5, több mint 3000 értékeléssel
 • iOS besorolás – 4,5/5, több mint 2000 értékeléssel

Regisztrációs bónuszok vagy promóciók

Ha egy ajánlólink segítségével regisztrál erre a pénzkereső alkalmazásra, és kitölti a bevezető kérdőívet, 100 pontos bónuszt kap, ami 1 dollár.

Amint kitölti a bevezető kérdőívet, további 50 pontot kap. Az érvényes promóciós kódok alkalmazásával több pontot szerezhet.

Ha másokra hivatkozol, az is több pontot hozhat, a fiókod szintjétől függően.

Fizetési módok és kifizetési küszöbök

Az alkalmazás számos lehetőséget kínál a pontok beváltására, amint 500 pontot vagy 5 dollárt szerez.

Ajándékkártyákat kaphat a legnépszerűbb kiskereskedők némelyikétől, jótékony célra adományozhat, vagy készpénzben fizethet PayPal vagy Branded Pay rendszeren keresztül – csak olyan amerikai felhasználók számára érhető el, akik bankszámlájukra szeretnének befizetni.

Swagbucks

Swagbucks egy másik népszerű alkalmazás, amellyel különféle feladatokat végezhet el jutalomért cserébe.

Fizetett felméréseken vehet részt, online vásárolhat, játszhat, vagy egyszerűen csak kereshet az interneten, és kaphat érte egy kis kompenzációt.

Jellemzők

Az alkalmazás csak az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban, Franciaországban, Kanadában, Új-Zélandon, Írországban, Ausztráliában, Indiában, Portugáliában, Spanyolországban vagy Németországban élők számára biztosít kereseti lehetőséget.

A Swagbucks saját pénzneme, az SB-pontok segítségével jutalmazza a felhasználókat a feladatok elvégzéséért, legyen szó felmérésekről, játékról, online vásárlásról, videók megtekintéseről vagy ingyenes alkalmazások telepítéséről.

Az SB pontok valódi készpénzre vagy ajándékkártyára válthatók.

Amellett, hogy sokféle feladatot kínál, az alkalmazás számos módot kínál bónuszpontok szerzésére.

Profik

 • Feladatok széles választéka – Ezzel az alkalmazással sokféleképpen kereshet egy kis plusz pénzt, így mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő feladatot.
 • A bónuszpontok megszerzésének többféle módja – A Swagbucks különféle módszereket kínál a bónusz SB-pontok megszerzésére.
 • Alacsony kifizetési küszöb – Az iparág egyik legalacsonyabb kifizetési küszöbével a Swagbucks biztosítja, hogy gyorsan élvezhesse jutalmait.

Hátrányok

 • A hosszabb felmérések nem feltétlenül fizetnek többet – A Swagbucks-felmérés időtartama nem mindig korrelál a kifizetésével, így a hosszú felmérés nem mindig a jobb megoldás.
 • Pontrendszer és egyedi pénznem – Ehhez meg kell érteni az SB-pontok működését, hogy pénzre válthassa őket.
 • Nem mindenhol érhető el – Jelenleg a Swagbucks csak 11 helyen érhető el, ami kissé korlátozza.

Használhatóság

Ehhez az ingyenes alkalmazáshoz könnyű csatlakozni, és fiók létrehozásához és számos demográfiai kérdés megválaszolásához szükséges.

Megtalálhatja az Apple App Store és a Google Play Store áruházban, és bármilyen Android és iOS eszközön használhatja. Használhatja asztali eszközökön is.

Lehetséges bevételek

A felmérések elkészítése a legjobban fizető feladat a Swagbucksnál. 5-60 percig tarthatnak, a leggyakoribbak 5-10 percig tartanak.

Ezek általában 40-100 SB pontot fizetnek, ahol 100 SB pont 1 dollárnak felel meg.

Az olyan feladatok, mint a videók megtekintése és a Swagbucks Search alapértelmezett böngészőként való használata, csak néhány pontot vagy centet hozhatnak.

Az alkalmazás készpénz-visszatérítési programja átlagosan 3 pontot ad minden elköltött dollár után.

A játékon belüli vásárlások segítségével további pontokat szerezhetsz, de sokkal több pénzt kell költened, mint amennyit kereshetnél.

Ha ismerőseidre hivatkozol a Swagbucks-ra, az a bevételeidet is növelheti, így 10% életre szóló jutalékot kaphatsz barátaid pontjai után.

Felhasználói értékelések és vélemények

Sok Swagbucks-felhasználó azt állítja, hogy az alkalmazás az egyik legjobb pénzt kereső alkalmazás.

 • Trustpilot értékelés – 4,3/5, több mint 35 ezer értékeléssel
 • Google Play értékelés – 4,2/5, több mint 120 000 értékeléssel
 • iOS besorolás – 4,4/5, több mint 100 000 értékeléssel

Regisztrációs bónuszok vagy promóciók

Ennek az alkalmazásnak bőséges, 5 dolláros regisztrációs bónusza van. Ezen kívül még 10 dollár bónuszt kínál, de legalább 25 dollárt kell elköltenie valamelyik kereskedőnél.

Ha gyakori felhasználó, időnként láthat egy Swag kódot, ami néhány plusz pontot hoz.

Fizetési módok és kifizetési küszöbök

A Swagbucks lehetővé teszi, hogy a PayPalon keresztül készpénzt vegyen, amint 3 dollárt keres. A pontok beváltásának másik módja a népszerű márkák ajándékkártyái.

Fizetni kriptovalutában is lehet.

Felmérés Junkie

Felmérés Junkie egy népszerű piackutató cég, amely többféle módot kínál a passzív jövedelemszerzésre.

Ezzel az alkalmazással a felmérések elkészítése a pénznyeremények fő módja.

Jellemzők

A Survey Junkie-t csak négy ország – az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság, Ausztrália és Kanada – lakosai használhatják.

Az online felméréseken kívül az alkalmazás további lehetőségeket kínál a pénzkeresésre.

Ide tartozik online viselkedésének megosztása márkákkal, termékek tesztelése, valamint online fókuszcsoportokban, személyes fókuszcsoportokban vagy telefonos felmérésekben való részvétel.

A rövid kérdőívek kitöltése több percet vesz igénybe, a hosszúak pedig akár 20-30 percet is igénybe vehetnek. Az alkalmazás legitim és ingyenes, és pontokban fizet.

Profik

 • Többféle pénzkeresési mód – Ez az alkalmazás többféle módot kínál a pontszerzésre, így a lehető legteljesebb mértékben használhatja.
 • Pontok azokért a felmérésekért, amelyekből kizárták – Néha előfordulhat, hogy egy felmérés közben kizárják, de az alkalmazás így is ad néhány pontot.
 • Jó készpénzfelvételi lehetőségek – Az alkalmazás számos pénzkifizetési lehetőséget kínál, beleértve a banki átutalást is.

Hátrányok

 • Csak 4 helyen érhető el – Az alkalmazás korlátozott elérhetősége megtiltja a hozzáférést más régiókban élő felhasználók számára.
 • Kevés felmérés kínált – Egyes felhasználók a felmérési lehetőségek szűkösségére és a gyakori kizárásokra panaszkodnak.

Használhatóság

A Survey Junkie elérhető asztali számítógépeken és mobileszközökön, és támogatja a Windows, Mac, Android és iPhone rendszereket.

Az alkalmazás ingyenesen telepíthető és használható, mindössze néhány percet vesz igénybe az elindítása.

Az alapprofil kitöltése mellett további profilokat is létrehozhat további felmérési lehetőségekhez.

A felhasználók rendkívül vonzónak találják a műszerfal egyszerűségét és felhasználóbarát jellegét.

Lehetséges bevételek

A legjobb módja annak, hogy pénzt keressen ezzel az alkalmazással, ha kitölti a felméréseket. A kérdőívek kitöltése néhány perctől 30 percig tarthat, egyenként 10-200 pontot fizetve.

Például találhat egy 10 perces felmérést, amely 40 pontot ad, vagy egy 6 perces kérdőívet, amely 10 pontot fizet, ahol 1 pont 0,01 dollárnak felel meg.

Mielőtt kitöltene egy felmérést, megtekintheti a kitöltési idő becsült számát és a vele járó pontok számát.

Átlagosan az alkalmazásban végzett terméktesztelés 5 és 50 dollár között van, online viselkedésének márkákkal való megosztása néhány plusz pontot, a telefonos felmérésekben való részvétel pedig 5 és 100 dollár közötti összeget fizet.

Felhasználói vélemények és értékelések

A Survey Junkie legitim és megbízható szervezet, ami a pozitív vélemények nagy számából is kitűnik.

 • Trustpilot értékelés – 4,2/5, több mint 44 ezer értékeléssel
 • A Google Play értékelése – 4,4/5, több mint 87 000 értékeléssel
 • iOS besorolás – 4,5/5, több mint 69 000 értékeléssel

Regisztrációs bónuszok vagy promóciók

Ha csatlakozik a Survey Junkie-hoz, 25 pontos bónuszt kap, ami 25 cent. Ezenkívül további 25 pontot kap az e-mail-cím megerősítéséért.

A profil kitöltésével további 50 pontot kapsz.

40 pontot kaphat, ha kitölt néhány extra profilfelmérést, és további 10 pontot, ha megtekint néhány oktatóanyagot.

Fizetési módok és kifizetési küszöbök

A kifizetési küszöb 5 USD, de azok számára, akik 2019 szeptembere előtt csatlakoztak az alkalmazáshoz, 10 USD.

Fizethet PayPal-on vagy ajándékkártyákon keresztül, és ha Ön egyesült államokbeli felhasználó, lehetősége van banki átutalásra is.

Rakuten

Rakuten egy jól ismert cash-back alkalmazás és webhely, amely lehetővé teszi, hogy néhány dollárt keressen a szokásos vásárlási szokásaival az online vásárlási adataiért cserébe.

Mivel több mint 20 éve a piacon van, teljesen legitim és megbízható, így tudja, hogy ez az egyik fizető alkalmazás.

Jellemzők

Ez az alkalmazás elérhető az Egyesült Államokban és számos EU-országban, köztük az Egyesült Királyságban, Spanyolországban, Ukrajnában, Németországban és Franciaországban.

Több mint 3500 partnerüzletével – köztük népszerű és kis online márkákkal – kiemelkedik a versenytársak közül.

A Rakuten a tranzakcióinak közel 100%-át nyomon követi, és megtekintheti online vásárlási előzményeit az elmúlt három hónapban.

Az alkalmazás alkalmanként speciális promóciókat futtat, lehetővé téve, hogy korlátozott idejű ajánlatokból keressen, és extra pénzvisszafizetést kínáljon.

Profik

 • Az átlagosnál magasabb készpénz-visszatérítési ráta – A felhasználók meglehetősen elégedettek a Rakuten díjaival.
 • Több mint 3500 támogatott üzlet – Ilyen kiterjedt üzletválasztékkal gyakran kaphat készpénzt vissza, amikor online vásárol.
 • Nagyszerű kifizetési lehetőségek – A legtöbb készpénz-visszatérítési alkalmazással ellentétben ez többféle lehetőséget kínál a kifizetéshez, beleértve a valódi pénzes nyereményeket is.

Hátrányok

 • Negyedéves kifizetések – A Rakuten nem kínál igény szerinti kifizetéseket. Ehelyett a kifizetési ütemezés negyedévente fut, így előfordulhat, hogy akár 120 napot is várnia kell a kifizetésre.
 • Korlátozott számú bolti vásárlási üzlet – a Rakutennek kevesebb mint 100 bolti vásárlási partnere van, a legtöbb nagy kereskedő kivételével.
 • Az alkalmazás nem kompatibilis sok kereskedői alkalmazással – Ebben az esetben az asztali webhelyet kell használnia, ami értelmetlenné teszi az alkalmazást a mobiltelefon használata során.

Használhatóság

A Rakutenhez ingyenesen csatlakozhatsz, csak az e-mail címed vagy a Facebook használatával.

Beírja a keresett terméket a keresősávba, és megkeresi a legjobb ajánlatot.

Amikor először használja az áruházi funkciót, meg kell adnia hitel- vagy betéti kártyáját. Ez szükséges a fiókhoz való kapcsoláshoz.

Lehetséges bevételek

A Rakuten segítségével akár 40% készpénzt is visszakaphat a támogatott üzletekben.

Növelheti bevételét korlátozott idejű bónuszokkal, például 10%-os készpénz-visszatérítéssel a szállodákban vagy 20%-kal több mint 300 üzletben 2022-ben.

Még többet kereshet, ha Rakutent barátainak és családtagjainak ajánlja. Bárki, aki regisztrál és vásárol, 10-40 dollár bónuszt kap.

Felhasználói értékelések és vélemények

A felhasználók szerint a Rakuten az egyik legjobb készpénz-visszatérítési platform, amely az egyik legjobb pénzkereseti alkalmazásnak tekinti.

Íme a Rakuten.com (USA) értékelései:

 • A Trustpilot értékelése – 4,5/5, több mint 26 ezer értékeléssel
 • A Google Play értékelése – 3,8/5, több mint 70 000 értékeléssel
 • iOS besorolás – 4,8/5, több mint 358 ezer vélemény

Regisztrációs bónuszok vagy promóciók

A Rakuten 10 dolláros bónuszt kínál a platformon való regisztrációkor, ami elég nagyvonalú.

Van azonban egy feltétel – az első három hónapban legalább 25 USD-t kell költenie a megfelelő üzletekre.

A webhelyeken vagy e-mailekben közzétett URL-ekre vagy gombokra kattintva is kaphat kuponokat.

Fizetési módok és kifizetési küszöbök

Ez a platform negyedévente fizet a felhasználóknak, így nem talál igény szerinti fizetést.

Ez azt jelenti, hogy még ha eléri is az 5 dolláros kifizetési küszöböt, három hónapig kell várnia a kifizetésre.

Az elérhető fizetési módok közé tartozik a PayPal-számlára történő készpénz, az American Express jutalompontok vagy a papírcsekk.

Mistplay

Mistplay egy nagyszerű pénzkereső alkalmazás a mobiljátékosok számára, és lehetőséget kínál számukra, hogy ingyenes ajándékutalványokat szerezzenek online játékokhoz a telefonjukon.

Az alkalmazás 100%-ban legális és ingyenes, a letöltéstől a beváltásig, így az egyik legjobb játékalkalmazás, amellyel pénzt kereshet.

Jellemzők

A Mistplay világszerte 15 helyen érhető el – az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Kanadában, Spanyolországban, Németországban, Svédországban, Norvégiában, Franciaországban, Szingapúrban, Finnországban, Koreában, Dániában, Új-Zélandon, Ausztráliában és Olaszországban.

Az alkalmazás fizet a játékért, így számos régióspecifikus játék közül választhat.

Ez azt jelenti, hogy az elérhető játékok a felhasználó tartózkodási helyétől függenek.

A Mistplay egységnyi pontokban fizet, amelyek minden nap változhatnak.

Hogy a dolgokat még bonyolultabbá tegyük, ott vannak a GXP-nek nevezett pontok, amelyek a Game Experience Points-t, a PXP-t pedig a Player Experience Point-okat jelentik, és mindegyik hatással van egymásra.

Profik

 • Fizetés a játékokért – Bármilyen hihetetlenül hangzik is, az alkalmazás valóban fizet bizonyos online játékokért, mert Ön játéktesztelőként viselkedik a partnerei számára.
 • Alacsony minimális kivonás – Az alkalmazás lehetővé teszi a pontok beváltását, amint 5 dollárt keres.
 • Világszerte 15 helyen érhető el – A felhasználók 15 országból tölthetik le és használhatják ingyenesen az alkalmazást, és használhatják mobiljátékokra és jutalmakra.

Hátrányok

 • Bonyolult pontrendszer – Ez az alkalmazás háromféle ponttal rendelkezik, amelyek egymáshoz kapcsolódnak, így nehéz megnézni, mennyit keresett.
 • Nincs iOS-verzió – a Mistplay csak a Google Play Áruházban érhető el, legalábbis egyelőre.
 • Nincs készpénz – Nem kaphat készpénzt.

Használhatóság

Az alkalmazás letöltése és telepítése Android telefonjára egyszerű. A regisztrációhoz e-mail címed vagy Facebook szükséges.

További információ, amelyet meg kell adnia, a neme és a születési dátuma.

Ahhoz, hogy az alkalmazás szükség szerint futhasson, és pontokat szerezhessen, módosítania kell néhány beállítást.

Ezek közé tartozik annak engedélyezése, hogy megjelenjen a többi futó alkalmazáson, és letiltja az energiatakarékos módot a mobiltelefonján.

Ezt követően elkezdhet játszani és keresni.

Lehetséges bevételek

Az alkalmazás különböző számú Egységet ad, attól függően, hogy mennyi ideig játszik, és milyen szintet ér el.

Összességében minél tovább játszol és minél magasabb a PXP-d, annál több pontot kapsz percenként.

Hogy a dolgok egy kicsit világosabbak legyenek, 1800 pont 5 dollárnak, 3000 pont pedig 10 dollárnak felel meg, ha ajándékutalványra váltják be.

További pontokat szerezhet, ha másokat ajánl a Mistplay-re.

Felhasználói értékelések és vélemények

Az alkalmazás jó hírnévnek örvend, hírneve a középső tartományba esik. A felhasználók szeretik, hogy milyen könnyű jutalmat szerezni, mások azonban panaszkodnak az ügyfélszolgálatra.

 • Trustpilot értékelés – 3,6/5, több mint 800 értékeléssel
 • Google Play értékelés – 4/5, több mint 400 000 értékeléssel

Regisztrációs bónuszok vagy promóciók

A Mistplay nem kínál regisztrációs bónuszt.

Csak akkor kínál 50 pontos bónuszt, ha valaki az Ön ajánló linkjével csatlakozik az alkalmazáshoz, és további 100 pontos bónuszt, ha barátja beváltja az első ajándékkártyáját.

Fizetési módok és kifizetési küszöbök

A Mistplay lehetővé teszi, hogy pontjait ajándékkártyákra váltsa be olyan népszerű üzletekben, mint a Starbucks, az Amazon és a Nintendo, miután 5 dollárt keresett.

Sajnos nem fizethet készpénzben PayPal-on vagy hasonló platformokon. Az ajándékkártyák és az alkalmazáson belüli jóváírások az egyetlen módja a Mistplay-bevételek beváltásának.

Fetch

Val vel Fetch, ingyenes készpénzt kereshet, ha beszkenneli a mindennapi vásárlások bevételeit. Ez az egyik legegyszerűbb módja annak, hogy némi készpénzt kapjon vissza bolti vásárlás esetén.

A korábbi Fetch Rewards néven ismert fogyasztói hűségalkalmazásnak több mint 18 millió aktív havi felhasználója van, így biztos lehet benne, hogy működik.

Jellemzők

Ez az alkalmazás csak az Egyesült Államokban érhető el, ezért ha ezen a régión kívül tartózkodik, keressen egy másik pénzt kereső alkalmazást.

A nyugta-szkennelő alkalmazás az Egyesült Államok bármely élelmiszerboltjában működik, a nagy boltoktól és benzinkutaktól kezdve a ruhakereskedőkig és hardverboltokig.

Így minden alkalommal, amikor vásárol, és beszkenneli a nyugtát, pontokat kap.

Az alkalmazás több mint 50 online kiskereskedőt is támogat, így bármelyikük e-nyugtáját beolvashatja.

Ha elegendő pontot gyűjt, azokat ingyenes ajándékkártyákra válthatja.

A Fetch Rewards vagy egyszerűen csak a Fetch legális, és alacsony a visszavonási küszöbértéke, de ennek elérése kihívást jelenthet.

Profik

 • Könnyen használható – Csak be kell olvasnia a nyugtát, ami mindössze néhány másodpercet vesz igénybe.
 • Országos lefedettség – Az alkalmazás segítségével átvizsgálhatja a nyugtákat, és pontokat szerezhet bolti vásárláskor az Egyesült Államok szinte minden üzletében.
 • Több mint 50 e-áruházat támogat – Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy pontokat szerezzen még akkor is, ha egyes e-áruházakban vásárol.
 • Alacsony kifizetési küszöb – A Fetch lehetővé teszi, hogy csak 3 dollár megszerzése után váltsa be pontjait.
 • Következetes kifizetések – nem számít, mennyi pénzt költ, az alkalmazás ugyanannyi ponttal jutalmazza.

Hátrányok

 • Alacsony kereseti lehetőség – Míg a nyugták beolvasása a Fetch segítségével egyszerű, a bevételi potenciál alacsony, és a pontok meglehetősen lassan gyűlnek.
 • Csak az Egyesült Államokban érhető el – Ez a fogyasztói hűségalkalmazás nem globális, ezért csak akkor használhatja, ha az Egyesült Államokban tartózkodik.
 • Nincs lehetőség valódi pénznyereményekre – a Fetch nem kínál készpénzes fizetést.

Használhatóság

Ez az ingyenes alkalmazás könnyen letölthető és használható bármely Android és iPhone mobiltelefonon.

Csak töltse le, és kezdje el fényképezni a nyugtákat.

Az alkalmazás nyomon követi a kiadásait, és jól látható grafikonokon és havi bontásban mutatja meg, mennyit költött egy adott üzletben.

Lehetséges bevételek

A Fetch pontokban fizet, de az érdekes része a következetes kifizetési összegek – minden egyes nyugtáért 25 pontot kap, függetlenül attól, hogy mennyit költött.

Hetente azonban legfeljebb 35 nyugtát tud beolvasni, ami kissé korlátozza.

Emellett 1000 pont 1 dollárnak felel meg, így elég sokáig tarthat a díj beváltása. Az alkalmazás azonban lehetővé teszi, hogy bónuszpontokat szerezzen a minősített vagy korlátozott ideig tartó termékek vásárlásáért.

Az alkalmazásban a Fetch Clubhoz való csatlakozás exkluzív tartalmakat és nagyobb márkák ajánlatait nyitja meg, és még több pontot szerezhet.

Egy másik módja annak, hogy növelje bevételeit, ha a Fetch alkalmazást az embereknek ajánlja, hogy 2000 és 4000 közötti pontot szerezzenek, miután valaki az Ön linkjével csatlakozik hozzá, és beszkenneli az első nyugtát.

Felhasználói értékelések és vélemények

A Fetch jó hírnévnek örvend a felhasználók körében, és dicséri az alkalmazást az egyszerűségéért.

 • Trustpilot értékelés – 4,7/5, több mint 1500 értékeléssel
 • Google Play értékelés – 4,6/5, több mint 935 000 értékeléssel
 • iOS értékelés – 4,8/5, 4,6 millió vélemény

Regisztrációs bónuszok vagy promóciók

Ez az alkalmazás 2000 bónuszpontot ad a regisztrációkor, ami 2 dollárnak felel meg.

Ily módon segít gyorsabban elérni a visszavonási küszöböt, ami egyébként valószínűleg sokáig tartana.

Ha valaki hivatkozási linkjét használja az alkalmazáshoz való csatlakozáshoz, az üdvözlő bónuszpontokat 3000-4000-re növelheti.

Fizetési módok és kifizetési küszöbök

A Fetch kifizetési küszöbe 3 dollár, ami meglehetősen alacsony a többi pénzt kereső alkalmazáshoz képest.

Pontjait mindenféle ajándékkártyára vagy jótékonysági partnereknek adományozhatja.

Ha ajándékkártyákkal szeretne fizetni, valószínűleg 5000 pontot vagy 5 dollárt kell szereznie, mivel a legtöbb ajándékkártya ezen az áron indul.

Felfelé

Ha olyan alkalmazásokat keres, amelyek valódi pénzt fizetnek, Felfelé mindenképpen megfontolandó lehetőség. Míg az alkalmazás a gázvásárlásra összpontosít, számos étteremben és kereskedőnél készpénz-visszatérítést is kínál.

Jellemzők

Az Upside az Egyesült Államokra korlátozódik, így nem érhető el világszerte.

Segítségével pénzt takaríthat meg benzinen vagy vásárolhat bizonyos kisboltokban és éttermekben országszerte.

Ha készpénzt szeretne visszakapni egy vásárlásból, először aktiválnia kell az ajánlatot az „Igénylés” gombra kattintva. Ezután 4 órája van a vásárlásra, és jogosulttá válik a jutalomra.

Ha a nyugta szkennelési opciót használja, 24 órája van a feltöltésére.

Az alkalmazás különféle beváltási lehetőségeket és viszonylag gyors fizetési folyamatot kínál.

Profik

 • Könnyen használható – Az Upside egyszerű módot biztosít arra, hogy visszakapja a pénz egy részét, amikor feltölti a benzint, és bizonyos éttermekben és üzletekben vásárol élelmiszert.
 • Valódi pénzben fizet – Az alkalmazás lehetőséget ad arra, hogy készpénzben, PayPal-on vagy banki befizetésen keresztül kapjon fizetést.
 • Magas készpénz-visszatérítési arány élelmiszer-vásárlás esetén – Az alkalmazás 13-35%-os készpénz-visszatérítési arányt ígér élelmiszerboltokban vagy éttermekben történő vásárlások esetén.

Hátrányok

 • Korlátozott elérhetőség – Az Upside csak az Egyesült Államokban érhető el, készpénz-visszatérítést biztosítva bizonyos benzinkutaknál, kisboltokban és éttermekben.
 • Az árak eltérőek lehetnek – Ugyanaz a lánc különböző helyeken eltérő árakat kínálhat, és egyes helyeken még készpénz-visszafizetési lehetőséget sem biztosítanak.
 • A nyugta hiánya jelentheti a bevétel hiányát – Ha elfelejti a nyugtát, vagy ha fontos részletek hiányoznak a nyugtából, az alkalmazás nem ad jutalmat.

Használhatóság

Az Upside egy iOS és Android alkalmazás, amely ingyenesen letölthető és használható.

A fiók létrehozása nem probléma, és az intuitív kezelőfelület egyszerűvé teszi a használatát.

Az alkalmazás lehetővé teszi a nyugták beolvasását, vagy a támogatott benzinkutaknál és üzletekben vásárolt vásárlások összekapcsolását a bejelentkezéssel.

Lehetséges bevételek

Az Upside gallononként 1 és 25 cent közötti készpénz-visszatérítési rátát kínál gázvásárlás esetén. Egy átlagos autó esetében ez 5-119 dollár éves megtakarítást jelentene.

Egy átlagos kisteherautó vagy teherautó esetében ez évi 7-165 dollár.

Az alkalmazás készpénz-visszatérítési rátája bizonyos éttermekben és élelmiszerboltokban történő vásárlások esetén, kivéve a szállítási szolgáltatásokon keresztül vásárolt termékeket, 13% és 35% között mozog, ami meglehetősen tisztességes.

Előnyös lehet az Upside ajánlóprogramja is, ahol az ajánlási bónusz változhat.

A program bónuszt ad, amikor barátja először vásárol benzint, és további bónuszt minden egyes, a jövőben vásárolt gallon után.

Ön is bónuszt kap, ha az ajánlásaik megtöltik a benzintartályukat.

A promóciós kódok csak új felhasználók számára érhetők el.

Felhasználói értékelések és vélemények

Erről az alkalmazásról vegyes vélemények érkeztek: egyes felhasználók elégedettek a könnyű használhatóságával, mások pedig csalódottak a kereseti lehetőségben és a szükséges lépésben, ahol a vásárlás után a „Fizetett” lehetőséget kell választania, hogy megkapja jutalmát.

 • Trustpilot értékelés – 1,5/5, 303 értékeléssel
 • A Google Play értékelése – 4,6/5, több mint 300 000 értékeléssel
 • iOS besorolás – 4,8/5, 456 000+ értékeléssel

Regisztrációs bónuszok vagy promóciók

Ha ajánló linket használ az Uptime és promóciós kódok regisztrációjához, gallononként 25 centet kaphat üdvözlő bónuszként.

Fizetési módok és kifizetési küszöbök

Az Upside többféle módot kínál a bevételek megszerzésére.

Azonban a fizetési folyamat időtartama és az, hogy fizet-e díjat, a választott fizetési módtól és a készpénzfelvétel összegétől függ.

A rendelkezésre álló fizetési lehetőségek a következők: digitális ajándékkártyák, amelyek legtöbbjénél legalább 10 dollár kifizetésű, készpénz banki átutalással 1 dolláros díjjal, ha 10 dollárnál kevesebbet szeretne kivenni, és PayPal-on keresztül 1 dolláros készpénz, ha ki kell váltania. kevesebb, mint 15 dollár.

Bingo Cash

Bingo Cash az egyik legjobb alkalmazás a játékosok számára, lehetővé téve számukra, hogy valódi pénznyereményeket nyerjenek online játékokkal.

Ez egy legális alkalmazás, amelyet a jó hírű Skillz platform üzemeltet, így mindenképpen érdemes megfontolni, ha olyan alkalmazásokat keresünk, amelyek ingyenesen fizetnek.

Jellemzők

Míg a játék csak az Egyesült Államokban érhető el, bizonyos amerikai országok nem férnek hozzá a készpénzes játékokhoz, például Arizona, Iowa, Louisiana, Dél-Karolina és Washington.

Van egy ingyenesen játszható és fizetős modell azok számára, akik készpénzes jutalmakat szeretnének szerezni.

Tehát, ha készpénzes versenyeken szeretne részt venni, 5 dolláros befizetést kell fizetnie. A játékok általában körülbelül 2 percig tartanak, és a résztvevőket tudásszint alapján párosítják.

Profik

 • Szórakoztató és könnyen használható – A játékalkalmazás a klasszikus Bingót egy játékká varázsolja extra pénzért, a felhasználók szórakoztatónak, addiktívnak és egyszerűnek mondják.
 • Többszereplős készpénzes versenyek – A játékalkalmazás rendszeresen kínál valódi pénzes versenyeket, nagyszerű kereseti lehetőségeket biztosítva.
 • Valódi pénzt fog fizetni – a Bingo Cash segítségével PayPal használatával válthatja ki jutalmait.

Hátrányok

 • 5 dollár befizetés készpénzes játékokban való részvételhez – Ha részt szeretne venni ezeken a játékokon, 5 dollárt kell fizetnie.
 • Korlátozott elérhetőség – A játékalkalmazás nem globális, és bizonyos amerikai országok nem férnek hozzá a készpénzes versenyekhez.

Használhatóság

Ez a játékalkalmazás iOS és Android mobileszközökre és táblagépekre érhető el. Megtalálható az iOS és a Play Áruházban.

A letöltés ingyenes, de a készpénzes versenyeken való részvételhez befizetés szükséges.

Az alkalmazás intuitív kezelőfelülettel rendelkezik, és egy oktatóanyagot kínál, amely segít játszani és pénzjutalmat szerezni.

Lehetséges bevételek

Minden játékos ugyanazokat a kártyákat és labdákat látja, ezért a játék megnyeréséhez gyorsnak és koncentráltnak kell lennie. Amikor megkapod a Bingót, az alkalmazás pontokat ad.

Az alkalmazás rengeteg játékot kínál, és pénzdíjjal jutalmazza a felhasználókat az első három közé jutáskor.

Tehát, ha Ön következetes Bingo Cash játékos, akkor tisztességes pénzt kereshet az alkalmazással. Csak ügyeljen arra, hogy ne fizessen többet, mint amennyit nyerhet.

Ha embereket hív meg a platformra, akár 15 dollárt is kereshet. A trófeák gyűjtése egy másik módja a bevételek növelésének.

Felhasználói értékelések és vélemények

A Bingo Cash játékosai szeretik, hogy a készpénzes játékok milyen szórakoztatóak és addiktívak. Sajnos a játék nem szerepel a Trustpiloton, ezért nincs besorolása.

 • Google Play értékelés – 4,3/5, 112 vélemény
 • iOS besorolás – 4,7/5, 106 000 értékeléssel

Regisztrációs bónuszok vagy promóciók

Ez a játékalkalmazás nem kínál üdvözlő bónuszt vagy promóciókat.

Fizetési módok és kifizetési küszöbök

Bevételeit az Apple Pay és a PayPal segítségével vonhatja ki. A játékalkalmazás nem határoz meg minimális kifizetési küszöböt.

Rakuten Insight

Rakuten Insight fizetett felméréseket kínál, amelyek segítségével pénzt kereshet szabadidejében. Az alkalmazás a Rakuten készpénz-visszatérítési platform mögött álló cégtől származik, tehát 100%-ban legális.

Jellemzők

A Rakuten Insight elérhető az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Franciaországban és Ázsia nagy részén.

Az alkalmazás fizetős online felméréseket kínál az ezekben a régiókban élő emberek számára, így többletpénzre tehet szert különféle témájú felmérések kitöltésével.

Az egyes felmérések sikeres kitöltése után a felmérés hosszától és tartalmától függően eltérő számú pontot kap.

A felmérések kitöltése 3 és 20 perc között tarthat. Lehetőség van arra is, hogy félidőben kizárják a felmérésből, de így is kapsz néhány pontot.

A beváltható lehetőségek és a felmérési meghívók régiónként eltérőek.

Profik

 • Különféle fizetési módok – Ez a kérdőíves alkalmazás különböző fizetési módokat kínál a különböző régiókban, beleértve a PayPal-on keresztüli extra készpénzkereset lehetőségét is.
 • Mobilbarát webhely – A Rakuten Insight mobilbarát oldallal rendelkezik, így egyszerűen végezhet felméréseket számítógépén vagy laptopján.
 • Alacsony kifizetési küszöb – Csak 5 dollár bevétele után kérhet kifizetést.

Hátrányok

 • Korlátozott felmérési lehetőségek – A Rakuten Insighton elérhető felmérések száma alacsonyabb, mint a népszerű felmérési platformokon.
 • Korlátozott elérhetőség – Az alkalmazás csak 15 országban érhető el világszerte.

Használhatóság

A Rakuten Insight letöltése és használata teljesen ingyenes. Az alkalmazást megtalálhatja a Play Áruházban, és mostanában az iOS App Store-ban is.

Az oldal mobilbarát, így asztali eszközén ugyanolyan egyszerűen és hatékonyan használhatja, mint mobiltelefonján.

A regisztráció befejezése után a profilodat is ki kell töltened, hogy felmérési meghívókat kaphass.

Lehetséges bevételek

A Rakuten Insight pontrendszert használ, így amikor kitölt egy felmérést, pontokat kap, olyan tényezőktől függően, mint a felmérés időtartama.

A legtöbb felmérés az alkalmazásban körülbelül 30 pontot fizet a kitöltést követően, ahol 1 pont 0,01 dollárnak felel meg.

Bár az alkalmazás ajánlóprogramot kínál a bevételek növelésére, ez zavaró, és nem mindenki számára elérhető.

Felhasználói értékelések és vélemények

Noha a Rakuten Insight nem rendelkezik lenyűgöző értékelésekkel és sok értékeléssel a listánkon szereplő többi pénzkereső alkalmazáshoz képest, kényelmesen a középkategóriába esik.

 • Trustpilot értékelés – 2,9/5, 9 értékeléssel
 • Google Play értékelés – 3,7/5, 262 vélemény
 • iOS értékelés – 3,4/5, 12 értékeléssel

Regisztrációs bónuszok vagy promóciók

Ez a felmérési alkalmazás nem kínál feliratkozási bónuszt.

Fizetési módok és kifizetési küszöbök

Az 5 dolláros készpénzkifizetési küszöb mellett a Rakuten Insight lehetővé teszi, hogy pontjait Amazon ajándékkártyákkal vagy PayPal készpénzzel váltsa be, amint 500 pontot szerez.

Az elérhető fizetési módok országától függenek.

Következtetés

Rengeteg lehetőséged van extra pénzt keresni az interneten. Emiatt kiválasztottuk a legjobb pénzt kereső alkalmazásokat, amelyek fizetősek.

Tekintse meg véleményünket, és válassza ki az Önnek legmegfelelőbbet. Sok szerencsét!

Megnézheti ezeket az AI társult programokat is, hogy pénzt keressen.

  Mely előre telepített Samsung-alkalmazásokat érdemes megtartani, cserélni és törölni?