9 legjobb Instagram-makettgenerátor, amelyek növelik Instagram-jelenlétét

Mivel az Instagram jelenleg az egyik legnépszerűbb közösségimédia-platform, nem kétséges, hogy hirdetései nagy potenciállal rendelkeznek bevételszerzésre és új ügyfelek megszerzésére a márkái számára.

Képzett grafikus nélkül azonban nehéz lehet látványos Instagram-hirdetési maketteket generálni. Itt jönnek be az Instagram makettgenerátorok!

Ezeket az eszközöket arra tervezték, hogy segítsenek a hirdetési tartalom előnézetének megtekintésében, hogy pontosan tudja, mit fog látni a közönsége. Az Instagram makettgenerátor eszközeinek fő előnye egyszerűen ez: segítenek bemutatni, mi működik és mi nem.

Működik az elhelyezés? A kép oldalaránya megfelelő? A szöveg le van vágva, vagy a cselekvésre ösztönző szöveg nem hatásos? Szerezzen betekintést valós időben, miközben megjeleníti Instagram-hirdetési makettjeit.

Mostantól ezek az eszközök sablonokkal rendelkeznek, amelyek időt és erőfeszítést takarítanak meg. Nem kell semmit a semmiből csinálnia. Egyszerűen hozzáadhatja digitális eszközeit és márkatémáit. Mivel rengeteg Instagram makettgenerátor áll rendelkezésre, hogyan válassz egyet, amelyik megfelel az Ön számára, különösen, ha most kezdi?

Hogyan válasszunk jó Instagram-makettgenerátort

A jó Instagram-makettgenerátor kiválasztása több olyan tényezőtől is függhet, amelyek a város szóbeszédévé teszik kampányait:

 • Válasszon olyat, amelyik ingyenes előfizetéssel rendelkezik egyetlen projektre, vagy legalább ingyenes próbaverzióval
 • Válasszon egy Instagram makettgenerátort, amely sablonopciókkal segíti a munkafolyamatok egyszerűsítését
 • Ha 3D-s elemeket szeretne játszani, hogy lépést tartson a vírusos tartalommal, válasszon olyan szerkesztőt, amely támogatja a 3D-s elemeket
 • Ezenkívül válasszon egyet, amely lehetővé teszi a zökkenőmentes és hatékony szerkesztő elérését, amely segít a márkán belüli kommunikáció létrehozásában
 • Ha fel szeretné gyorsítani az ügyfelek jóváhagyását, válasszon olyan eszközt, amely lehetővé teszi a céllinkek megosztását az egyszerű visszajelzés érdekében

Most, hogy tudja, hogyan néz ki egy jó és energiagazdag Instagram makettgenerátor, íme, a legnépszerűbbek közül:

Előnézet

Az Instagram-kampányok előnézetének megtekintése, mielőtt azok megjelennének, hihetetlenül egyszerű Előnézet. A 2D ürestől a 3D üresig a Previewed sablonokat tartalmaz, amelyekkel könnyen dolgozhat. Válasszon egy sablont, szabja testre színekkel, videókkal, szögekkel és pozicionálással, majd exportálja, hogy valós időben jelenítse meg a hirdetési kampányt.

 • Feltölthet képeket a fényképezőgépéről, ha nem szeretné használni a sablonjaikat
 • Nemcsak ez, hanem a videókhoz animációs módban is megjelenítheti a maketteket
 • Az előnézetben különböző felhasználási esetekre vannak alkalmazásmodellek, az árak pedig az Ön által használt funkciókhoz viszonyítva

A tervekhez és az árakhoz térve a Previewednek van egy ingyenes verziója, amely Lite néven megy. Tökéletes egyedi alkalmazásokhoz és projektekhez, hozzáférést biztosít 720p felbontású 2D-s exportáláshoz, valamint CC-hozzárendelési licenchez.

A Previewed által kínált két prémium és fizetős csomag közül a Plus 9,99 dollárért, egyszeri fizetésért +10 funkciót kínál 1080p felbontásban, 3D-s exportálást, 30 képkocka/mp-es videóexportálást és egy kereskedelmi vonalat.
Ezzel szemben a Pro havi 19 dollárért korlátlan exportot, 60 képkocka/mp-es videóexportot, 3D-s exportálást, kereskedelmi licencet, vonzó funkciókat és kiemelt ügyfélszolgálatot biztosít.

  Töltsön le Instagram fotókat és videókat számítógépére

Miért töltene órákat egy Instagram-bejegyzéssel, ha pillanatok alatt csodákat művel? Használat MediaModifiersablonjait, hogy poszt- és termékmintákat készítsenek az Instagram számára.

A logómakettektől kezdve a marketinghirdetési kampányokon át a poszttervekig a MediaModifier segítségével felszabadíthatja kreatív képességeit, és nagyra törheti közösségi média játékát. Ezen túlmenően, ami figyelemre méltó ebben az Instagram-makettgenerátorban, az az, hogy több makett kombinálható.

A makettek testreszabásának lehetőségeivel a MediaModifier bármilyen méretű marketingcsapat, sőt egyének számára is használható. Ráadásul a tervek nagyon rugalmasak: játszhatsz egyszer, havonta vagy évente.

A kezdőcsomag ingyenes, a professzionális csomag pedig egyszeri projektekhez szól, 7 napig elérhető. Attól függően, hogy egyéni használatra vagy csapatkezelésre használja-e, választhatja a professzionális csomagot vagy a csapatcsomagot, havonta vagy évente számlázva.

inBeat

Mindig jobb, ha hirdetéseit különböző szögekből és elhelyezésekből jeleníti meg, hogy megtudja, melyik a legmegfelelőbb. Ez az Instagram makett generátor, inBeat, először kiválaszthatja az elhelyezést a tekercs, a történet vagy a hírcsatorna között. Ha elkészült, kijátszhatja a különböző formátumokat és vizuális eszközöket, például képeket, videókat és körhintabejegyzéseket, és valós időben megtekintheti ezeket a változásokat.

Valójában az a látványos ebben a makettgenerátorban – az inBeatben –, hogy 100%-ban ingyenes. Nem csak, hogy ingyenes forrásokkal rendelkezik, amelyek segíthetnek a közösségi média hirdetési játékának méretezésében. Például a könyvtáruk hirdetésgyűjteményében megtalálható az összes legjobban teljesítő hirdetés az Instagramon, hogy jobb képet kapjon arról, mi működik és mi nem.

Amellett, hogy megadja a szükséges inspirációt, az inBeat betekintést nyújt a hirdetés különböző elemeibe: vizuális eszközök, szövegírás, célzás, elhelyezés, költségkeret, cél és optimalizálás.

Van egy nagyszerű Toolkit is, amely ismét ingyenesen elérhető. Használhatja az elköteleződési arányok, a hamis követők, az együttműködési költségek és egyebek ellenőrzésére!

Mockupduck

Olyan makettgenerátort keres, amely ingyenes, mégis prémiumnak érzi magát? Mockupduck lehet, hogy csak neked való! Ez a böngészőkön működő Instagram makett generátor segítségével könnyedén megtekintheti közösségi média marketingkampányát!

Ezenkívül nincs szükség tervezési tapasztalatra a látványban gazdag makettek készítéséhez. Elmúltak azok az idők, amikor órákat töltött nem naprakész sablonok letöltésével. Valójában egy könnyen használható kezelőfelület percek alatt segíthet varázslat készítésében.

 • Adjon hozzá fényképeket, tárja fel a hangulatjelek teljes skáláját, változtassa meg a neveket, az életrajzot, a linkeket és egyebeket
 • Szerezzen méretnek megfelelő, nagy felbontású profil- és borítóképeket az élő oldalakra való egyszerű feltöltéshez
 • Ezenkívül teljes biztonságot kap a kéttényezős hitelesítéssel
 • Hozzáférhet feltöltéseihez az Eszközök oldaláról, és kihagyhatja a feltöltés rituáléját újra és újra
 • A könnyű hozzáférés érdekében több modellt is rendszerezhet és csoportosíthat projektnevek, promóciók vagy akár ügyfelek szerint.
  Hogyan mondd el, ki látta először Instagram-sztoridat

Sőt, hozzáférhet az új mintasablonokhoz és a folyamatosan frissülő könyvtárhoz! Kaphat egy 12 dolláros 7 napos bérletet egyszeri projektekre, a Prot pedig 14 dollárért havonta számlázva, ami tökéletes marketingszakemberek számára.

PPC hirdetésszerkesztő

Használja a PPC hirdetésszerkesztő Instagram és Facebook hirdetési makettek készítéséhez és azonnali megosztásához az ügyfelek jóváhagyásához. A legjobb dolog az, hogy ügyfelének/csapatvezetőjének nincs szüksége fiókra ahhoz, hogy megtekinthesse az Ön által küldött hirdetésmodell linkjét.

Sőt, ez tökéletes a történethirdetésekhez, a körhintákhoz és az Instagram egyképes bejegyzéseihez. A fiókvezetők és a PPC-menedzserek számára tökéletes ez az Instagram makettgenerátor, amely vizuális hirdetéskészítővel erősítheti hirdetési kampányait.

Lehetősége van előre elkészített hirdetés importálására is a Google Ads Szerkesztő importőr funkciójával. Ezenkívül másodpercek alatt létrehozhat előnézetet/makett, amelyet biztonságos hivatkozással megoszthat.

A tömeges munkalapsablonból importált hirdetéseket is kérhet. Valójában, amikor együttműködik ügyfeleivel, megkérheti őket, hogy megjegyzéseket fűzzenek hozzá, vagy csak azonnal módosítsák a szöveget a gyorsabb kampányok érdekében!

OTTSEO

OTTSEOAz OverthetopSEO egy professzionális Instagram makettgenerátor, amely tökéletes videókhoz, fényképekhez és történetekhez. Az OTTSEO használatával azonban maketteket is létrehozhat az alkalmazástelepítésekhez, hogy bevonja az új felhasználókat, és ösztönözze őket az alkalmazások telepítésére!

Nem kell sem időd, sem pénzed egy professzionális grafikushoz az OTT segítségével. Használata egyszerű, költséghatékony, és segíthet a hirdetések megjelenítésének tesztelésében az indítás előtt. Íme a követendő lépések:

 • Vagy töltse fel hirdetését
 • Vagy hozza létre az OTT eszközben a szerkesztő segítségével
 • Ezután válassza ki az elhelyezést: bejegyzés, történet, videók, körhinta
 • Ha elkészült, válasszon egy formátumot a lehetőségek közül, hogy megtudja, melyik működik a legjobban
 • Majd ha elégedett az általános megjelenéssel, szabja testre a hirdetést szöveggel, színekkel és képekkel
 • Elmentheti JPG vagy PNG fájlként, és már mehet is

Az OTT Instagram-makettgenerátora ingyenesen használható, intuitív, és segít az indítások gyors vizualizálásában! Az OTT egyben a Google első számú partnere is, amely előnyt jelent a többiekkel szemben a hirdetések, a SEO és a csúcsteljesítmény világának megértésében.

Előnézet küldése

Előnézet küldése több, mint egy Instagram makettgenerátor: ez egy közösségi média marketingeszköz. Könnyű kezelőfelülettel könnyedén készíthet Instagram-maketteket a hirdetések szegecseléséhez, ezért a Sendpreview jó választás!

Ezenkívül élő szerkesztéseket végezhet minden hirdetésmintán, és egy helyen elérheti az összes hirdetésmintát. Rendezze őket projektek vagy ügyfelek szerint, és gyorsabban találja meg a digitális eszközöket a Sendpreview segítségével. Valójában lehetőség van hirdetési makettek megosztására is mobilbarát és asztali számítógép-barát linkek segítségével.

A Sendpreview marketingesek, marketingcsapatok és kreatív ügynökségek számára készült. Amellett, hogy PNG formátumban exportálja a hirdetésmintákat, a Sendpreview segítségével teljes kampányokat is exportálhat.

  Fényképek közzététele közvetlenül az Adobe Lightroomból az Instagramba

Összességében létrehozhat egy médiacsomagot számos hirdetési változóval és médiaelemekkel. Valójában személyre szabhatja a hirdetések előnézetét márkás elemekkel, például emblémákkal, egyéni színekkel és szlogenekkel.

Lehetőség van arra is, hogy kampányait privátként tartsa a platformon, hogy senki más ne kaphasson bepillantást! A Sendpreview két tervet kínál:

 • Az ingyenes csomag 2 márkához, 3 kampányhoz, korlátlan hirdetésszámhoz, 1 GB tárhelyhez
 • A profi terv, havi 29 dollárért, 10 márkára, korlátlan számú kampányra, hirdetésre és 100
  GB tárhely egyéni márkatémákkal

Emellett olyan erőforrásokra is támaszkodhat, mint a hirdetésspecifikációk, hogy megértse a képarányokat, a formátumméreteket, a szöveges karakterkorlátokat, a cselekvésre ösztönző változókat, a hashtageket és a további javaslatokat. A Sendpreview például tudatja, hogy az Instagram-hirdetések csak mobileszközökön futnak. Emiatt a hirdetési kampányok és a marketingútvonalak során növekszik.

Eredeti

Fedezze fel a vizuális történetmesélés erejét Instagram-hirdetési makettjeiben Eredeti. Bár elengedhetetlen a márka kiemeléséhez vagy egy új termék bevezetésének reklámozásához, a Primal segíthet az Instagram hirdetési makettek gyors megtervezésében és előnézetében.

Egy ingyenes eszköz, a Primal Instagram makettgenerátora segíthet a mobilalkalmazások telepítésében, hogy új ügyfeleket szerezzen. És megtarthatja a meglévő felhasználókat videóbejegyzések, fotóbejegyzések és Instagram-történetek segítségével, és elkötelezett ügyfelekké alakíthatja őket.

A Primal egyben Meta Business Partner is, amely exkluzív betekintést nyújt a vizuálisan tetszetős Instagram-hirdetésmodellekbe. Ezenkívül a fizetett előfizetési csomag segítségével olyan hirdetéseket tervezhet, amelyek segítenek az ügyfelek konverziójában.

Használja az eszköz zökkenőmentes funkcióit és szerkesztőjét a hirdetés-előnézetek bemutatásához, amelyek lehetővé teszik, hogy elképzelje, mit fog látni közönsége. Ha tetszik, amit lát, bármikor használhatja az Instagram hirdetési modelljeit hirdetésekhez és kampányokhoz.

Ingyenes stratégiai auditot is kaphat, hogy megtudja, hogyan teljesít webhelye, és mi működhet a jövőbeni kampányokban és platformokon.

Searchandsocial

Searchandsocial, mint Instagram-makettgenerátor, egy ingyenes forrás, amely segíthet konzisztens vizuális stílus fenntartásában Instagram-hirdetési makettjeihez. Az egyik hátránya, hogy ez az eszköz nem kínál sok elhelyezési vagy formátumlehetőséget.

Csak használhatja Instagram-bejegyzésekhez és történethirdetés-makettekhez. Hozzáadhat kép vagy videó indexképet, üzeneteket és cselekvésre ösztönző változókat.

Valójában arra is lehetőség van, hogy letöltsön egy hirdetési makett előnézethez, vagy akár valódi hirdetésekhez is használja.

Tegye finomabbá Instagram-hirdetési makettjeit

Miért kockáztatná az Instagram-kampányok futtatását olyan hirdetéseken, amelyek előnézete, tesztelése vagy elképzelése nincs? Az Instagram makettgenerátorok nem csak abban segíthetnek, hogy valósághűen mutassák be hirdetéseit a közönség számára, hanem leegyszerűsítik a vizuálisan gazdag hirdetések létrehozásának folyamatát is.

Míg egyes Instagram-makettgenerátorok lehetővé teszik a hirdetések előnézetének megtekintését és letöltését videó- ​​és képformátumban, másoknak is van körhinta választása és történetei. A felhasználás mértékétől függően kiválaszthatja a legésszerűbb eszközt és tervet.

A konzisztens márkatéma, a kiválasztott egyedi színek használata és a lenyűgöző sablonok előnyeinek kihasználása elősegítheti Instagram-játékának felemelkedését, és elérheti a kívánt közönséget.

Felfedezhet néhány Instagram-elemző eszközt is a közösségi média sikeréhez.