9 generatív mesterséges intelligencia-eszköz a munkahelyi élet javítására

A legfrissebb spam e-mailek törlése a beérkező levelek közül vagy naptáresemények létrehozása fárasztó lehet. A megfelelő mesterséges intelligencia-eszközökkel maga mögött hagyhatja ezeket a gondokat, és több időt szabadíthat fel a nap során. Íme néhány a legjobb AI-eszközök a munkához.

MAKEUSEOF A NAP VIDEÓJA

1 Ütemezze be napját a Reclaim.ai segítségével

Reclaim.ai egy intelligens naptár, amely automatikusan módosítja az ütemezést a teendők listáján szereplő feladatok, projektek és események alapján. Ha néhány óra között be kell illesztenie a tanulást, ne aggódjon: a Reclaim.ai megtalálja a megfelelő időpontot, és az ebédidőt is beosztja. Ha nem elégedett a mesterséges intelligencia által generált ütemezéssel, manuálisan átrendezheti a feladatokat.

Érdemes megfontolni a Reclaim.ai használatát, ha nehezen akarja beosztani a napot találkozók, értekezletek és egyéb időérzékeny feladatok köré. Ha kiszámítható vagy lineáris munkanapja van, akkor azt tapasztalhatja, hogy egy AI-teendőlista-alkalmazás hasznosabb a mozgalmas munkanapok kezelésében.

Regisztrálj: Reclaim.ai (ingyenes prémium csomagokkal havi 8 és 12 dollár között; böngészőalkalmazás)

2 Hatékony jegyzetelés a NotebookLM segítségével

NotebookLM megkönnyíti az adatok összesítését, legyen szó durva értekezlet-jegyzetekről vagy PowerPointokról. Ez a mesterséges intelligencia eszköz megvizsgálja, összefoglalja, és akár kérdésekre is válaszolhat a személyes jegyzetfüzetéhez hozzáadott anyagokkal kapcsolatban.

A NotebookLM ideális megoldás, ha személyes gyorstájékoztatót kell kezelnie, de nincs ideje a jegyzetek szerkesztésére vagy karbantartására. Jegyzetfüzet létrehozása olyan egyszerű, mint források (például Google Dokumentumok, sima szöveg vagy PDF-ek) hozzáadása és néhány intelligens mesterséges intelligencia kérés megadása.

Regisztrálj: NotebookLM (ingyenes; böngésző alkalmazás)

3 Csapattalálkozók átírása a Krisp.ai-val

A bosszantó értekezlet-jegyzetek összegyűjtése az új AI-jegyzetfüzethez egyszerűbb egy olyan automatikus átíró eszközzel, mint például Krisp.ai. A megbeszéléseket átírhatja a Zoom, a Team, a Google Meet és más alkalmazásokban anélkül, hogy mesterséges intelligencia-botokat adna hozzá a megbeszéléshez.

A Krisp.ai segítségével hihetetlen, mesterséges intelligencia által vezérelt zajszűrést is élvezhet. A Krisp.ai könnyedén eltávolítja a zajos billentyűzeteket, a hangos hangokat és a nyikorgó kutyákat a háttérből. Biztosítja, hogy a gyengébb mikrofon vagy a hangos környezet ne akadályozza meg abban, hogy hallhatóan, tisztán és professzionálisan beszéljen.

Regisztrálj: Krisp.ai (ingyenes prémium csomaggal havi 8 dollárért; böngészőalkalmazás)

4 Végezzen mélyreható kutatást a Perplexity.ai segítségével

Előfordulhat, hogy feljegyzésekre lesz szüksége, ha prezentációt néz, de ha saját prezentációt vagy javaslatot készít, egy hatékony AI-kutató asszisztens segíthet. Tanácstalanság.ai ideális megoldás, mivel zökkenőmentesen egyesíti az olyan eszközök kényelmét, mint a ChatGPT, a pontos, idézett válaszokkal.

A Perplexity.ai nem alkalmas önálló kutatási eszközként, de értékes eszköz lehet az eszköztárában, ha egyszerűsítenie kell kutatási folyamatát.

Regisztrálj: Tanácstalanság.ai (ingyenes prémium csomaggal havi 20 dollárért; böngészőalkalmazás)

5. Készítsen könnyen olvasható összefoglalókat a PDF.ai segítségével

Akár folytatja kutatását, akár hosszadalmas új dokumentációt keres, azt fogja tapasztalni, hogy a könnyen olvasható összefoglalók PDF.ai egyformán segítőkészek. A hosszú dokumentumok tömörítésének hatékony képességén túl a PDF.ai lehetővé teszi a források azonnali kinyerését a dokumentumból, és megválaszolhatja a PDF-fájlok tartalmával kapcsolatos kérdéseket.

A PDF.ai csak havonta 500 kérdést tesz fel ingyenesen egy dokumentummal kapcsolatban, de a megfizethető árú csomagok megérik a költségeket, ha hosszú dokumentumokat kell átkutatni.

Regisztrálj: PDF.ai (ingyenes havi 10 és 30 dollár közötti prémium csomagokkal; böngészőalkalmazás)

6 Készítsen hihetetlen prezentációkat a Slidesgo segítségével

Nehéz elsajátítani az olyan programokat, mint a PowerPoint, és valóban professzionális eredményeket elérni, de olyan AI-eszközökkel, mint például a munka Slidesgo, nem kell a prezentációkat az Office Suite-készségekre korlátozni. A Slidesgo lehetővé teszi, hogy prezentációt hozzon létre az AI segítségével, különféle sablonokat adaptálva a prezentációs igényeihez.

Mindegyik bemutatósablon számos grafikát és ikont tartalmaz, így egyszerű a bemutató összefüggővé tétele. Az eszköz mesterséges intelligencia ereje azt jelenti, hogy pillanatok alatt képes finomítani prezentációin, és mesterivé varázsolja azokat.

Regisztrálj: Slidesgo (ingyenes havi 3 és 6 dollár közötti prémium csomagokkal; böngészőalkalmazás)

7 Javítsa kommunikációját a GrammarlyGO segítségével

Míg a munkához használt mesterséges intelligencia íróeszközök hiányozhatnak némi kifinomultságból, GrammarlyGO lehetővé teszi, hogy zökkenőmentesen ötvözze emberi írásait a mesterséges intelligencia által irányított szerkesztéssel. Az ötletelésen és az átfogalmazáson túlmenően a GrammarlyGO személyre szabott javaslatokat is kínál, amelyek segítségével írását a kívánt hangra és hangnemre emelheti.

A GrammarlyGO rendelkezik néhány prémium előfizetési szinttel, de minden Grammarly-felhasználó havonta 100 ingyenes GrammarlyGO-értesítést kap. Ez több mint elég az e-mailek finomításához és a kommunikáció javításához költségmentesen.

Regisztrálj: GrammarlyGO (ingyenes prémium csomagokkal havi 12 és 15 dollár között; böngészőalkalmazás)

8. Fejlesszen ki ötleteket és kérjen visszajelzést a ChatGPT segítségével

Nem kovácsolhatod össze a tökéletes mesterséges intelligencia-termelékenységi eszköztárat „minden mesterség” nélkül ChatGPT. Ez a sokoldalú mesterségesintelligencia-modell szinte bármilyen szöveggel kapcsolatos feladatban kiváló, de leginkább koncepciófejlesztésre használható. A ChatGPT hatékony kihasználásához bíznia kell abban, hogy elképzelje, finomítsa és bírálja munkáját.

Ha a ChatGPT javaslatait saját ítéletével párosítja, remekművé emelheti a kéziratot, az e-mailt vagy bármely más elképzelhető művet. A kezdéshez csak egy ingyenes fiókra és néhány kreatív ChatGPT-kérésre van szüksége.

Regisztrálj: ChatGPT (ingyenes prémium csomagokkal havi 20 és 25 dollár között; böngészőalkalmazás)

9 Tartsa tisztán e-mailjeit a Spark Mail segítségével

Végül, de nem utolsósorban a legjobb mesterségesintelligencia-termelékenységi eszközök Spark Mail. Ezzel a hatékony e-mail-kezelő eszközzel proaktívan szűrheti, hogy mely e-mailek érjenek el a postaládájába. Megtekintheti és módosíthatja az egyes feladók kézbesítési beállításait, és ha belefáradt abba, hogy egy adott feladótól e-maileket kapjon, teljesen letilthatja őket.

A Spark Mail olyan funkciókat is kínál, mint az elsőbbségi e-mailek szűrése, az e-mailek feladó szerinti csoportosítása, valamint a már nem kívánt e-mail-szálak elnémítása. Hiányzik belőle a valóban mesterséges intelligencia alapú megoldások, például a Sanebox kifinomultsága, de a Spark Mail proaktív használatával minimális gonddal, ingyenesen kezelheti e-mailjeit.

Regisztrálj: Spark Mail (ingyenes prémium csomaggal havi 8 dollárért; asztali alkalmazás)

Egyetlen AI-eszköz sem elég hatékony minden feladat elvégzéséhez, de a munkafolyamat egyszerűsítése az AI-eszközök megfelelő együttesének felépítésével egyszerű teljesítmény. Végső soron azok a legjobb mesterséges intelligencia-eszközök a termelékenység növelésére, amelyekben maximálisan ki tudja használni a lehetőségeit.