7 legjobb szoftver a webalkalmazások figyelésére [Self-hosted and Cloud-based]

A webalkalmazás-figyelés segítségével optimalizálhatja alkalmazásait teljesítményük, funkcionalitásuk és felhasználói élményük szerint azáltal, hogy figyeli a hibákat és problémákat, és lehetővé teszi azok gyors, időben történő kijavítását.

Vállalkozása folyamatosan fut, így ügyfelei és látogatói mindig örömmel használhatják az alkalmazást.

A webalkalmazás-felügyelet nélkül az alkalmazásai lelassulhatnak, gyakori leállásokkal szembesülhetnek, és sebezhetőek lehetnek a támadásokkal szemben. Mindezek hatással vannak a felhasználói élményre, ami negatívan befolyásolhatja vállalkozását.

Ezért az alkalmazás figyelése kulcsfontosságú, és számos webes alkalmazási eszköz létezik, amelyek gondoskodnak erről.

Beszéljük meg részletesen a webalkalmazások figyelését, és értsük meg, hogyan segítheti vállalkozását.

Mi az a webalkalmazás-figyelés?

A webalkalmazás-figyelés egy alkalmazás figyelésének folyamata annak biztosítása érdekében, hogy az optimálisan, hibák és hibák nélkül működjön. A webalkalmazás-felügyelethez használt eszközöket pedig webalkalmazás-figyelő eszközöknek nevezzük.

Ezek az eszközök olyan konkrét mutatókat mérnek, amelyek befolyásolják az alkalmazás teljesítményét. Ezek a mutatók vagy mutatók a következők lehetnek:

  • Alkalmazási idő
  • Adatbázis teljesítmény
  • CPU kihasználtság
  • Meghibásodott linkek, oldalak és egyebek

Egy webalkalmazás-figyelő eszköz segítségével szemmel tarthatja az alkalmazást, hogy megtalálja a teljesítményével, működésével és üzemidejével kapcsolatos problémákat. Így gyorsabbá, elérhetőbbé és megfelelően működővé teheti webes alkalmazását, és optimalizálhatja a különböző szempontokat a kiváló felhasználói élmény érdekében.

Miért érdemes figyelni a webes alkalmazásait?

A webalkalmazások figyelése számos előnnyel jár. Nemcsak gyorsan észlelheti és kijavíthatja a webalkalmazás problémáit, mielőtt bármiféle kár érhetné őket, hanem maximalizálhatja a teljesítményét is.

Nézzük meg a webalkalmazások figyelésének előnyeit.

Gyors hibafelismerés

Hibák és problémák bármikor felbukkanhatnak, függetlenül attól, hogy mennyire jó a kódja, vagy mennyire biztonságosak a rendszerei. Ezek a hibák, hibák és egyéb problémák befolyásolhatják az alkalmazás teljesítményét és biztonságát. Végső soron a végfelhasználók észre fogják venni ezt, és nem fognak örülni neki. Ha nem javítja ki hamarabb, a problémák súlyosbodhatnak, bosszanthatják a felhasználókat, és sérülékenységekhez és kiberbiztonsági kockázatokhoz vezethetnek.

Ezért elengedhetetlen a problémák korai észlelése, és ezt a webalkalmazás-figyelő eszközök elvégzik Ön helyett. Segítenek azonnal észlelni a hibákat, amikor azok megjelennek, és értesítik Önt, hogy gyorsan kijavíthassa azokat.

Azonnali leállási riasztások

Webalkalmazása számos okból offline állapotba kerülhet, vagy elérhetetlenné válhat. Ez lehet szerverhiba, kibertámadás vagy katasztrófa. Bármi legyen is az ok, az alkalmazásleállások károsak az Ön vállalkozására. Ez befolyásolja a felhasználói élményt, valamint az értékesítést és a bevételt.

Ezért tudnia kell, mikor fordulnak elő leállások. Egy webalkalmazás-figyelő eszköz használatával azonnali leállási információkhoz juthat. Azt is lehetővé teszi, hogy tájékoztassa ügyfeleit, hogy csökkentsék a gondjaikat, és tudni fogják, hogy törődik velük. Jobb felhasználói bizalmat épít ki.

Fokozott biztonság

A kibertámadók folyamatosan keresik a webalkalmazások sebezhetőségét, amelyek segítségével feltörhetik az adatokat és kárt tehetnek az Ön vállalkozásában. Ha nem kezeli időben a biztonsági problémákat, nagyobb az esélye a rosszindulatú támadásoknak, az adatlopásoknak és a jó hírnév károsodásának. Megfelelési kockázatokat és szankciókat is felvehet.

A webalkalmazás-figyelő eszköz használatával gyorsan észlelhetők és időben kezelhetők a biztonsági problémák. Biztonsági javításokat is futtathat, megújíthatja a tanúsítványokat, és kijavíthat más biztonsági réseket a webalkalmazásában, így a támadók nem tudják feltörni a webalkalmazást, és az továbbra is biztonságos marad.

Jobb teljesítmény

Az alkalmazások idővel lelassulhatnak a szolgáltatásnyújtáshoz használt összetevők és infrastruktúra, az összetevők közötti kapcsolat és a felhasználói felület miatt. A hálózati késleltetés, a sávszélesség, a CPU, a memória és a lemezterület kihasználtsága szintén néhány olyan tényező, amely befolyásolhatja az alkalmazás teljesítményét.

  A Twitter törli az inaktív fiókokat?

Ezért kell optimalizálnia az alkalmazást ezekre a problémákra, hogy az alkalmazás jól működjön és működjön. Növeli az alkalmazás betöltési sebességét, és kiváló felhasználói élményt nyújt.

Hogyan válasszunk webalkalmazás-figyelő eszközt?

A piacon számos webalkalmazás-figyelő eszköz található. Zavarba ejtheti a vállalkozása számára legmegfelelőbbet választani. Tehát itt van néhány pont, amelyek segítenek megtalálni a vállalkozása számára legjobb webalkalmazás-figyelő eszközt.

Egyszerű használat

A választott webalkalmazás-figyelőnek nem lehet meredek tanulási görbéje. Könnyen használhatónak kell lennie a csapat számára, hogy ne veszítsen sok időt a végtelen edzésekre. Percekbe vagy órákba telhet a beállítás, hogy gyorsan futhasson, és elkezdhesse figyelni az alkalmazásait. Tehát válasszon egy könnyen használható eszközt, és ennek ellenőrzéséhez ingyenes próbaverziókat is igénybe vehet, amelyeket számos szolgáltató kínál.

Kompatibilitás

Ellenőrizze, hogy a webalkalmazás-figyelő milyen böngészőkkel és eszközökkel kompatibilis. Támogatnia kell a népszerű böngészőket és eszközöket, hogy átfogóan tesztelhesse, és megérthesse, hogyan viselkedik a különböző platformokon. Segít elemezni a végfelhasználói élményt és annak optimalizálásának módjait.

Kiváló tudósítás

A webalkalmazás-figyelőnek kiváló jelentéskészítési képességekkel kell rendelkeznie. Részleteket nyújt, például hibákat, a hibák okát, optimalizálást igénylő összetevőket, erőforrás-felhasználást stb. Így részletes információkhoz juthat az alkalmazás összes szempontjáról, hogy optimalizálja a teljesítményt és a végfelhasználói élményt, és összehasonlítsa az eredményeket idő.

Figyelmeztetés

Egy jó webalkalmazás-figyelő eszköznek azonnali riasztást kell adnia, amikor a dolgok dél felé fordulnak. Könnyen be kell tudnia konfigurálni a riasztásokat, rendelkeznie kell különféle riasztási csatornákkal, például e-mailekkel és SMS-ekkel, valamint csatlakoznia kell más rendszerekhez a további funkciók érdekében. Lehetőséget kell kínálnia a riasztások szűrésére is a téves riasztások csökkentése érdekében.

Ki szeretné használni ezeket az előnyöket?

Nézze meg a legjobb webes alkalmazások figyelő eszközeit a piacon.

PAESSLER PRTG

Szerezzen be mindent az egyben megfigyelő szoftvert webes alkalmazásához a PRTG hálózati monitor eszköz. Felügyeli a virtualizált és felhőalkalmazásokat, az Exchange-, szerver-, SQL-szoftvert és más szabványos alkalmazásokat. Az eszköz biztosítja, hogy az összes alkalmazása zökkenőmentesen és a várt módon működjön.

A PRTG segít csökkenteni a kis- és középvállalkozások IT-csapatainak és rendszergazdáinak aggodalmait a levelezőszerverek, tűzfalak és adatbázisok szabványos alkalmazásaival kapcsolatban. Ezenkívül teljes áttekintést ad az irányítópultokról és részletes statisztikákat a hálózaton található különféle alkalmazásokról.

Amikor a PRTG valami nem specifikus dolgot fedez fel, azonnal figyelmezteti Önt, ha a webszerver offline állapotban van, az alkalmazás nem válaszol stb. Lehetővé teszi, hogy gyorsan intézkedjen, mielőtt súlyos problémák jelentkeznének. A PRTG segítségével egyéni térképeket készíthet, áttekintést kaphat a munkaterhelésről és az aktuális állapotról, és szemmel tarthatja a tűzfalakat.

A PRTG automatikusan és központilag felügyeli a folyamatokat, hogy cégei és értékesítései biztonságban legyenek. Emellett figyeli az adatcsomagokat, a forgalmat, a sávszélességet és egyéb hálózati mutatókat vagy elemeket. Ezenkívül nyomon követi az alkalmazásokat és azok erőforrásait.

Használja ingyenesen a PAESSLER PRTG-jét webalkalmazásai figyeléséhez, vagy válasszon egy teljes értékű fizetős csomagot, és vegyen részt egy 30 napos ingyenes próbaidőszakban rejtett költségek nélkül.

Dotcom-Monitor felügyeli a többlépcsős webes tranzakciókat a funkcionalitás, a hozzáférhetőség és a teljesítmény szempontjából a világ minden tájáról és a hálózaton belülről. Egyszerűen hozhat létre szkripteket a tranzakciók, például a bevásárlókosarak, regisztrációk és portálbejelentkezések nyomon követéséhez. A webalkalmazások navigálása és a portálra való feltöltés során rögzítheti a felhasználói útvonalat.

Használja a Dotcom-Monitor globális felügyeleti hálózatát több helyről történő felügyelet beállításához, vagy használjon privát ügynököt a hálózaton belüli megfigyeléshez. Tekintse meg a diagramokat, és azonnali figyelmeztetéseket kapjon a hibákról, és ismerje meg a problémát, hogy csökkentse webalkalmazása állásidejét.

Figyeli a végfelhasználók által megtett kritikus útvonalakat, beleértve a bejelentkezési űrlapokat, a webhely tartalmának ellenőrzését és az e-kereskedelmi alkalmazásokat.

A Dotcom-Monitor segítségével könnyedén szkriptezheti a végfelhasználói interakciókat, hogy biztosítsa a Rich Internet Applications teljesítményét és megfelelő működését, beleértve a HTML5, Flash, Flex, Silverlight, Java, AJAX stb. és webes elemeket.

  Nem tud üzeneteket fogadni, miután iPhone-ról Androidra váltott? Most hivatalos javítás érkezik az Apple-től

Növelje webalkalmazása teljesítményét a Dotcom-Monitor olyan kritikus funkcióival, mint a jelentéskészítés, riasztások, API-k, webrögzítő, privát ügynökök, szűrők, ütemezések, integrációk és még sok más. Egy integrált és egyetlen felületen megtekintheti webalkalmazásának élő állapotát is.

A valós idejű jelentések megmutatják a szükséges magas szintű információkat, például az összesített teljesítménymutatókat. Az irányítópultokat egyszerűen megoszthatja a szervezeten kívüli ügyfelekkel és felhasználókkal. Végezzen trendelemzést, például a betöltési időt, a válaszidőt és a rendelkezésre állást, hogy összehasonlítsa a webalkalmazások múltbeli megfigyelési adatait a jelenlegivel a jövőbeli eredmények előrejelzése érdekében.

Kezdje el használni a szolgáltatásokat havi 19,95 USD-ért, és vegyen részt egy 30 napos ingyenes próbaverzióban, hogy megtapasztalhassa az összes funkciót és előnyt.

ManageEngine alkalmazáskezelője

Mélyebb betekintést nyerhet vállalkozása infrastrukturális összetevőinek és kritikus alkalmazásainak felhasználói élményébe és teljesítményébe ManageEngine alkalmazáskezelője. Segít az egyes teljesítményproblémák elkülönítésében az alkalmazásban, és URL-ről kódra történő megoldásában, mielőtt az ügyfeleket érintené.

A ManageEngine segíthet a különböző méretű szervezeteknek a DevOps és az IT-folyamatok automatizálásában és fejlesztésében, jobb eredmények elérésében és az optimális felhasználói élmény biztosításában. Szintetikus tranzakciófigyeléssel, webalkalmazás-felügyelettel, valós felhasználói figyeléssel, többfelhős megfigyeléssel és még sok mással rendelkezik.

Maximalizálja bevételét és alkalmazáshasználatát az alkalmazások teljesítményét befolyásoló problémák megoldásával, mint például a digitális élmény nyomon követése, a bevételek számszerűsítése, az ügyfélút megértése és még sok más. Az eszköz lehetővé teszi a problémák azonnali észlelését és gyorsabb hibaelhárítást a pontos kiváltó ok-elemzés segítségével.

A ManageEngine lehetővé teszi az SRE/DevOps csapatok számára, hogy összefüggésbe hozzák a teljesítményben bekövetkezett változásokat a kódfelépítéssel, és ellenőrizzék, hogy a gyakori kódmódosítások hatással vannak-e rá. Gyorsan megtalálja az alkalmazáskóddal, az infrastrukturális problémákkal, a helytelen konfigurációval és egyebekkel kapcsolatos problémákat, hogy gyors riasztást küldjön, és segítsen csapatának gyorsabban reagálni a problémákra.

A ManageEngine két kiadásban érhető el; az első olyan megfigyelési, jelentési és riasztási funkciókat biztosít, amelyek ideálisak a terhelés alapján legfeljebb 500 alkalmazást figyelő kisvállalkozások számára. A második kiadásban a Professional kiadáshoz hasonló összes szolgáltatást, valamint feladatátvételi és elosztott megfigyelési lehetőségeket kap. Kezdje el az ingyenes próbaidőszakot még ma.

SolarWinds

Ismerje meg webalkalmazásának állapotát SolarWinds szerver és alkalmazásfigyelő. Segít a kritikus problémák azonnali megoldásában az alkalmazásösszetevők figyelésével, a problémák automatikus orvoslásával, például az alkalmazáskészletek újraindításával stb.

Az infrastruktúra erőforrás-kihasználásának maximalizálása érdekében azonosítsa az erőforrás-használatot és a szerverterhelést olyan metrikák esetében, mint a memória, hálózat, lemez, CPU és egyebek. A szintetikus tranzakció nyomon követi az összetett alkalmazások válaszidejét a tűzfalon kívül és belül.

A szerver és az alkalmazásfigyelő mindig gondoskodik arról, hogy webes alkalmazásai egészségesek legyenek, és mindig elérhetőek legyenek ügyfelei számára. Figyeli a dolgozói folyamatokat, kéréseket, szálakat, gyorsítótárat, kapcsolatokat, hálózati I/O-t, HTTP-kötést, bejelentkezési kísérleteket, URI-gyorsítótárat, memóriahasználatot stb.

A SolarWinds segít egyensúlyban tartani az erőforrások és a szerverek terheléselosztását azáltal, hogy mélyebb betekintést nyújt a webalkalmazások terhelésébe. Megértheti a legfontosabb teljesítménystatisztikát, amely magában foglalja a memóriahasználatot, a hálózati forgalmat, a felhasználói kapcsolatok számát, a lemezkapacitást, a CPU kihasználtságát és még sok mást.

Ezenkívül hozzáférést kaphat több mint 200 alkalmazás figyeléséhez, például Linux, SQL, Java, Microsoft Exchange, Windows stb. A megfigyelést a saját fejlesztésű alkalmazásokra is kiterjesztheti egyetlen webes felületen keresztül, és azonnal felfedezheti a problémát, és gyorsabban léphet fel a megoldás érdekében. a problémák.

Kérjen e-mail linket a 30 napos ingyenes próbaverzió eléréséhez. Előfizetése és örökös licence 1622 dollártól kezdődik.

Nagios

Szerezze meg az Ön számára legjobb webalkalmazás-figyelő szoftvert Nagios amely teljes körű megfigyelési megoldásokat kínál webhelyekhez, webszolgáltatásokhoz, tranzakciókhoz és webes alkalmazásokhoz.

  Outlook-naptár exportálása CSV-fájlként

Számos alapvető előnnyel fog járni, mint például:

  • Továbbfejlesztett webalkalmazások és webhelyek elérhetősége
  • Nagyobb alkalmazásteljesítmény
  • A webhely elrontásának, a webhely-eltérítésnek és a kimaradásoknak gyorsabb észlelése
  • Alkalmazás- és webszerver-frissítések kapacitástervezése.

A Nagios a legmegbízhatóbb és leghatékonyabb megfigyelő szoftver a piacon, amelyet felhasználók ezrei használnak a kis cégektől a nagyvállalatokig, hogy gond nélkül elvégezzék a munkájukat. Egy időn belül megoldja a legnehezebb kihívásokat.

Töltse le most ingyenes próbaverzióját, és gyorsabban oldja meg a problémákat.

Pingdom

Szerezzen be egy webalkalmazás-felügyeleti megoldást SolarWinds Pingdom a nyugalma és a nagyszerű felhasználói élmény érdekében. Biztosítani kell, hogy webes alkalmazásai mindig elérhetőek legyenek a felhasználók számára, ezért a Pingdom az Ön rendelkezésére áll, hogy webalkalmazása teljes mértékben működőképes és működőképes legyen.

A Pingdom biztosítja, hogy felhasználói megszakítás nélkül és azonnal hozzáférjenek az Ön által nyújtott online szolgáltatásokhoz. Percenként ellenőrzi webhelyét, hogy biztosítsa a megfelelő működést. Abban a pillanatban, amikor a webalkalmazás nem válaszol a ping-ekre, e-mailben vagy SMS-ben figyelmezteti Önt. Konkrét megoldásokat is javasol az azonnali cselekvéshez. Folytassa a hibaelhárítási eljárásokkal, hogy a lehető leghamarabb létrehozza ugyanazt a funkciót.

A Pingdom több mint 100 szerverből álló hálózatot biztosít a világ különböző adatközpontjaiban a teljesítmény és a rendelkezésre állás biztosítása érdekében. A figyelmeztetések fogadásához integrálhatja a Pingdomot olyan népszerű platformokkal, mint a PagerDuty, Opsgenie vagy Slack. Rendelkezésre áll rendelkezésre állási állapotoldalak is, így megoszthatja a webalkalmazások elérhetőségét az ügyfelekkel.

Válassza ki, hogy jelenlegi állapotát vagy előzményadatait szeretné megosztani. A Pingdom biztosítja Önnek a kulcsot, így a kulccsal kiváló élményt nyújthat a felhasználók számára. Személyre szabhatja előfizetését üzleti igényei szerint, havi 10 USD kikiáltási áron, és számos szolgáltatást igénybe vehet. Kezdje el az ingyenes próbaidőszakot még ma, és tapasztalja meg a különbséget.

Emelkedő trendek

Tedd jól a webhelyed Az Uptrends webalkalmazás-figyelése szoftver. Tesztelje webhelye alapvető funkcióit, például a regisztrációkat, a fizetési képernyők működését, a bevásárlókosarakat és a bejelentkezéseket, hogy megtudja, mi történik, ha elromlik a cucc. Beállíthat egy tranzakciófigyelőt annak ellenőrzésére, hogy webalkalmazása a kívánt módon működik-e.

Rögzítse biztonságosan tranzakcióit a Tranzakciórögzítővel, egyszerűen kattintson rá, és navigáljon webhelyén. A rögzítő rögzíti az Ön útvonalát, így a lépéseket folyamatosan teszteljük egy 228 ellenőrzőpontból álló világméretű hálózaton egy Chrome böngészőben vagy a tűzfal mögött a privát ellenőrzőponttal. Ezenkívül biztosíthatja, hogy ügyfelei be tudjanak jelentkezni, regisztráljanak, kommunikáljanak az űrlapokkal, és ellenőrizzék, hogy a csevegési szolgáltatás működik-e.

Ismerje meg azokat a lépéseket, amelyek rosszul működnek, és nézze meg, hogy pontosan mi hibázik. A tesztelést a Concurrent Monitoring funkcióval telítheti, és egyetlen pillantással ellenőrizheti a webalkalmazásokat különböző ellenőrzési pontokról. Ha valami nem megy a pályán, azonnali értesítést kap.

A felhasználói interakciók módosításához, hozzáadásához vagy törléséhez szükséges szkriptek teljes ellenőrzése alatt áll. Ha végzett a módosítással, frissítheti a szkripteket egy API segítségével. A parancsfájlokat a telepítési eszközökkel is integrálhatja új tranzakciók beállításához.

Az Uptrends akár 15,47 USD/hó árat is hoz kisebb csapatok számára. A szoftvert 30 napig ingyenesen kipróbálhatja, és eldöntheti, hogy megfelelő-e az Ön számára.

Következtetés

Egy jó webalkalmazás-figyelő eszköz segítségével maximalizálhatja alkalmazása teljesítményét, üzemidejét és funkcionalitását. Így kiváló felhasználói élményt biztosíthat, és további sikereket érhet el vállalkozása számára.

Érdekelhetik a legjobb webhelyfigyelő eszközök is.