6 legjobb játék VPN a sima játékmenet és biztonság érdekében

A legjobb játék VPN segítségével könnyedén hozzáférhet a földrajzilag korlátozott játékokhoz, megelőzheti a DDoS-támadásokat, csökkentheti a ping-értéket, elkerülheti a szabályozást, és kiváló játékélményben lesz része.

Tehát, ha nem használ VPN-t játékhoz, előfordulhat, hogy a játékbeállítások egy lényeges része hiányzik.

Végtére is, az RGB-világítású mechanikus billentyűzet, a játék egér és a csúcskategóriás GPU nem véd meg a DDoS támadásoktól.

Komoly játék közben stabil kapcsolatra számíthat. Néhány probléma miatt azonban elveszítheti a játékot a közepén. Emellett az órákon át tartó folyamatos játék késésekhez, gyenge internetkapcsolathoz és egyéb problémákhoz vezethet.

De ha megbízható játék VPN-t használ, aligha kell kompromisszumot kötnie. Segít a játékosok élén maradni, és minden szintet megnyerni. A szerver helyének megváltoztatásával elrejtheti IP-címét, és hozzáférhet a más országokban kiadott legújabb online játékokhoz.

Látja, sok előnye van a játék VPN használatának. De nehezebb megtalálni a megfelelő játék VPN-t a zökkenőmentes játékmenethez, mivel előfordulhat, hogy egyes VPN-ek nem úgy működnek, ahogy szeretné.

Ezért fogok beszélni a piacon elérhető legjobb játék VPN-k közül, amelyek a legjobb szolgáltatást kínálják.

De előtte beszéljük meg, mik azok a játék VPN-ek, és miért érdemes ilyet használni.

Mi az a VPN?

A virtuális magánhálózat (VPN) egy olyan technológia, amely segít biztonságos és védett kapcsolat létrehozásában nyilvános hálózatok használata közben. Titkosítja az internetes forgalmat, és elrejti online személyazonosságát. Ezenkívül megnehezíti egy harmadik fél számára az Ön online tevékenységeinek nyomon követését vagy adatok ellopását.

A megfelelő VPN használata növeli a funkcionalitást, a magánhálózatok jobb kezelését, a csúcskategóriás biztonságot és még sok mást. A nehezen elérhető forrásokat a böngészőn keresztül érheti el.

Egyszerűen fogalmazva, a VPN biztonságos alagutat biztosít, amellyel bármely ország erőforrásaihoz hozzáférhet személyazonosságának felmutatása nélkül. Nemcsak az Ön személyazonosságát védi, hanem megvédi adatait a DDoS támadások miatti ellopástól. A VPN is megvédheti a hálózatot Wi-Fi használatakor.

Miért van szüksége VPN-re a játékokhoz?

Élvezheti a legújabb játékokat PC-n, PlayStationon vagy Xboxon.

De tisztában van a magánéletével és biztonságával?

Nos, kellene.

A prémium játék VPN megőrzi biztonsági igényeit és javítja a játékot. Nézzünk meg néhány előnyt a játék VPN használatából.

Védelem a DDoS támadások ellen

A DDoS támadások gyakoriak az online játékokban és webhelyeken. A hackerek egyszerre sok kérést küldenek, hogy blokkolják a kapcsolatot, elindítsák rosszindulatú kódjukat, és megszerezzék a kívánt információkat. Amikor a tényleges IP-címével játszik, elérhetővé válnak az információi, amelyeket a hackerek visszaélhetnek.

A VPN használata elrejti az IP-címét, ami megnehezíti a hackerek számára a pontos tartózkodási hely elérését.

Biztosítja a kapcsolatot

A nyilvános Wi-Fi szinte mindenhol elérhető, és sok játékos használja ezt a hálózatot játékra. De ez a kapcsolat legtöbbször nem biztonságos, és számos fenyegetést eredményezhet, például:

 • Wi-Fi leskelődés és szaglászás
 • Titkosítatlan hálózatok
 • Rosszindulatú
 • Man-in-the-middle támadások

A prémium játék VPN megvédi Önt az ilyen kockázatoktól.

Megakadályozza a sávszélesség korlátozását

Sok internetszolgáltató számos okból lassítja vagy csökkenti a sávszélességet. A forgalomtól függően az internetszolgáltató korlátozza a sávszélességet. A zökkenőmentes játékélményhez azonban jobb csatlakozásra van szükség játék közben. Egy jó VPN képes lenne megakadályozni a sávszélesség korlátozását, lehetővé téve kedvenc játékának lejátszását a sebesség feláldozása nélkül.

  Ki a tulajdonosa az ExpressVPN-nek?

Megkerüli a földrajzi korlátozást

A prémium VPN-k sok régióban rendelkeznek VPN-kiszolgálókkal. Ez lehetővé teszi bármely régió erőforrásainak elérését személyazonosságának bemutatása nélkül. Például, ha az Egyesült Államokban tartózkodik, és szeretne kapcsolatot teremteni az Egyesült Királyság játékosaival, a VPN megmutatja az utat.

Ezenkívül egyes játékok bizonyos területeken megjelennek, és később az egész világon elterjedtek. A játék VPN-jével a VPN-kiszolgáló helyének megváltoztatásával érheti el ezeket a játékokat.

A Gaming VPN jellemzői

A legjobb játék VPN kiválasztásakor vegye figyelembe néhány fontos funkciót:

 • OS támogatás
 • Egyidejű kapcsolatok
 • Sávszélesség
 • Osztott alagút
 • Pénzvisszafizetési garancia
 • Vevőszolgálat
 • Fizetési módok
 • Naplózás tilalma
 • VPN protokollok
 • VPN automatizálás
 • Ölj kapcsolót
 • Titkosítási típusok
 • Szivárgás elleni védelem
 • Rosszindulatú programok és hirdetésblokkolók
 • IP-cím opciók

Most pedig lássunk néhány legjobb játék VPN-t.

OctoVPN

Szerezze be a csodálatos DDoS-védett VPN-t a hihetetlen játékélményért az OctoVPN-t, amely több mint 38 DDoS-védett hellyel érkezik. Sokkal több szórakozást kínál a játék VPN-jével, mint egy hagyományos VPN, és elérhető Android és iOS eszközökön.

Játsszon kedvenc játékaival online anélkül, hogy attól félne, hogy a rossz kapcsolat miatt elveszít egy játékot. Az OctaVPN megvédi internetkapcsolatát a DDoS támadásoktól. Ezenkívül elfedi a fizikai tartózkodási helyét, így senki sem tudja nyomon követni a pontos tartózkodási helyét.

Az OctaVPN rendszeresen frissíti DDoS elleni szabályait és egyéni tűzfalát, hogy megvédje magát az indokolatlan támadásoktól. Az Ön adatainak védelme az OctaVPN prioritása, ezért tiszteletre méltó adatvédelmi szabályzatot és katonai szintű titkosítást biztosít.

Azonnal kap Discord-, e-mail- és push-riasztásokat, ha az OctaVPN bármilyen támadást észlel a játékszerver ellen. Ez az egyetlen játék VPN-szolgáltató, amely nem rendelkezik IP-tilokkal a PSN-en. Választhat normál VPN vagy privát VPN-kiszolgálók között, és biztosíthatja játékélményét.

Akár egyetlen eszközzel, akár több eszközzel rendelkezik, minden csomagban ugyanazokat az előnyöket élvezheti. A fantasztikus játékélmény magas szintű biztonsággal ára 4,99 USD/hótól kezdődik.

ExpressVPN

Tapasztalja meg a minimális késleltetést, az alacsony pingeket, az internetkapcsolat magas rendelkezésre állását és a továbbfejlesztett kapcsolatot az ExpressVPN segítségével. Ha Ön mellett van az ExpressVPN, az sokat segít, ha online játékos vagy. Segít elfedni az IP-címet a DDoS támadások elkerülése érdekében.

Az ExpressVPN kizáró kapcsolóval, osztott tunnelással, szivárgásvédelemmel, 256 bites AES-sel és még sok mással rendelkezik, így egyedülálló élményben lehet része kedvenc játéka online játéka közben. 94 VPN-kiszolgálót kínál 94 országban, így prémium és korlátlan sávszélességet élvezhet.

Kerülje meg a szabályozást, hogy megakadályozza, hogy internetszolgáltatója lelassítsa az internetkapcsolatot. Az ExpressVPN használatával nem lehet adatokat gyűjteni; így a sávszélesség nem lesz korlátozva. Bárhol is tartózkodik szerte a világon, még a korai indulású játékokhoz és a legújabb DLC-hez is hozzáférhet.

Az ExpressVPN lehetővé teszi, hogy bármilyen eszközön játsszon, mint például Xbox, PlayStation, Nintendo Switch, telefon, táblagép és PC, és megvédi Önt a nem kívánt kockázatoktól és támadásoktól. Ne korlátozza a határokat, ha ExpressVPN szerepel a rutinlistáján. Játssz együtt barátaiddal, és könnyedén válthatsz a régiók között.

Szerezzen be könnyen használható alkalmazásokat, amelyek fokozhatják a játékélményt számos jelentős platformon. Ez magában foglalja az erőteljes DDoS-támadások elleni védelmet, az internetszolgáltatók korlátozása elleni védelmet, valamint a stabilitás és a sebesség optimalizálását.

  A legjobb Android VPN-ek itt 2023 (szeptember)

Nem számít, milyen platformot használ online játékaihoz; Az ExpressVPN tökéletes a felhőalapú játékélmény javítására, ami azt jelenti, hogy bármilyen játékhoz hozzáférhet anélkül, hogy aggódnia kellene az eszközök választása miatt.

Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb csomagot 8,32 USD/hó kikiáltási áron, ha évente számlázza ki. Támogatott alkalmazásokat fog kapni Windows, iOS, Android, Linux és sok más számára. Ha elégedetlen a szolgáltatással, a regisztrációtól számított 30 napon belül teljes visszatérítést kap.

NordVPN

Szerezze meg a leggyorsabb játék VPN-t a gördülékeny online játékélményhez a NordVPN segítségével. Magas szintű biztonságot nyújt a DDoS és a rosszindulatú programok elleni védelemmel. Ezen kívül megtapasztalhatja a megállás nélküli játékmenetet és a korlátlan sávszélességet.

A NordVPN hatékony játék VPN-je megvédi számítógépét attól, hogy DDoS támadások áldozatává váljon. Ha valamilyen módon célponttá válik, azonnal csatlakozzon egy másik VPN-kiszolgálóhoz, és hagyja ki a támadást. Támogatja az összes platformot, beleértve a Linuxot, a macOS-t, az Androidot, az iOS-t, a Windowst, az Android TV-t és még sok mást.

Telepítse a NordVPN-t az útválasztóra, hogy aktív, mindig bekapcsolt védelemmel rendelkezzen a konzolokon. A VPN-útválasztó golyóálló titkosítással védheti az útválasztóhoz csatlakoztatott összes eszközt. Megvédi a játékmenetet a sávszélesség korlátozásától, csökkentve a játékfolyamat késését.

Ha szereted a többjátékos játékokat, minden barátodat egyetlen szobába hozhatod, bárhol is legyenek. A NordVPN Meshnet segítségével Ön és barátai közvetlenül egy biztonságos virtuális LAN-ról csatlakozhatnak más eszközökhöz. Ez ugyanazt a biztonságot nyújtja barátainak, miközben ugyanazt a játékot játsszák, de nagyobb sebességgel és kisebb késéssel.

A NordVPN a legmodernebb titkosítást kínálja az online forgalom számára, és lehetővé teszi, hogy magánéletben és biztonságban játsszon. Ezenkívül extra funkciókat is kap, köztük a fenyegetés elleni védelmet, így elkerülheti a nyomkövetőket, a veszélyes webhelyeket, a hirdetéseket és a rosszindulatú programokat. A NordVPN segítségével háromféle módon szerezhet biztonságos játéktevékenységet, többek között:

 • VPN alkalmazás a játékeszközön
 • Telepítse a NordVPN-t az útválasztójába
 • Állítsa be manuálisan a VPN-kapcsolatot

Fogadja meg az ajánlatot még ma, és vegye igénybe a 30 napos pénz-visszafizetési garanciát. Már csak egy lépés van hátra egy biztonságos online játék elindításához.

Surfshark

Játssz kedvenc játékoddal kedvenc eszközödön, és hagyd, hogy a Surfshark kezelje helyetted az adatvédelmi és biztonsági részt. Segít abban is, hogy elrejtse IP-címét a Discordban vagy más csevegésekben.

A Surfshark megvédheti online játékait a DDoS támadásoktól, így soha nem kell a vakoldalt látnia a játék közepén. Ez megakadályozza, hogy az internetszolgáltatók korlátozzák az internetes adatokat. Ha intenzív tevékenységekben vesz részt, például többjátékos online játékokat játszik, a Surfshark leállítja a támadásokat, és soha nem engedi, hogy kompromisszumot kössön a sebességgel.

Nem csak a biztonság, hanem a legújabb játékokhoz is korai hozzáférést kaphat, ha más helyekre vált, ahol elérhető. Amikor a Surfsharkon keresztül csatlakozik, elrejtheti pontos tartózkodási helyét, így egyetlen csaló sem tudja nyomon követni a tartózkodási helyét és információkat lopni.

Mindössze három lépéssel kezdheti el használni az előnyöket:

 • Válassza ki az igényeinek leginkább megfelelő tervet
 • Töltse le az alkalmazást a kívánt eszközre
 • Belépés

Most már készen áll az online játékokra. Támogatja az Xbox, PlayStation és más platformokat. Válasszon egy tervet a rendelkezésre álló lehetőségek közül. Választhat további biztonsági funkciókat is, például riasztást, keresést és víruskeresőt.

  A legjobb VPN hálózatok számára 2023 (szeptember)

Ha nem elégedett a szolgáltatással, kérje a teljes visszatérítést a fiók létrehozásától számított 30 napon belül.

IPVanish

Növelje biztonságát, növelje a játékélményt, és minimalizálja a késést az IPVanish VPN segítségével. Elrejti az Ön IP-címét, amely megakadályozza online játékát a támadók elől. A játékmenet megsemmisítésének leggyorsabb módja az erőteljes DDoS támadások. Az IPVanish a háta mögött áll, így soha nem fog ilyen helyzetekkel szembesülni játék közben.

Az IPVanish javítja a játékszerver közelségét, és simábbá teszi a dolgokat. Adatai mindig védettek a lopások ellen az IPVanish titkosítással. A késés a kérdés, ha online játékokkal játszik, különösen akkor, ha a feltöltési sebesség nem egyenletes. Az IPVanish VPN-kiszolgálók stabilizálják a kapcsolatot, hogy zökkenőmentesen játszhasson.

Csökkentse a sávszélesség korlátozásának kockázatát az IPVanish szerverek alagútba helyezésével. Ha iparágvezető sebességet keres, az IPVanish a legjobb megoldás a WireGuard protokollnak köszönhetően. Ezenkívül megvédi Önt a személyes adatok ellopásától és a tevékenység megfigyelésétől azáltal, hogy elrejti játéktevékenységeit.

A játék VPN beállításához beállíthatja az IPVanish-t olyan eszközökön, amelyeken macOS, iOS, Windows és egyebek futnak. Az IPVanish-t a kiválasztott útválasztókra is telepítheti, hogy megvédje az útválasztókhoz csatlakoztatott összes eszközt. Válasszon egy csomagot most, és vegyen részt egy 30 napos kockázatmentes próbaidőszakban az éves előfizetésben.

PureVPN

Ha a legjobb VPN-t keresi a zökkenőmentes játékélményhez, a PureVPN az, amit keres. Mostantól korlátozások nélkül játszhatsz bármely választott régióban vagy szerveren. Ezenkívül megakadályozza a csatlakozást az internetszolgáltatók korlátozásától, és megvédi játékmeneteit a DDoS-támadásoktól.

A PureVPN lehetővé teszi, hogy régióra korlátozott játékokat játsszon. Szerverek százaihoz csatlakozik szerte a világon, és azonnali hozzáférést biztosít a játékokhoz, a DLC-khez, az előrendelésekhez és egyebekhez. Nem kell fizetni a további sávszélességért; A PureVPN megakadályozza az internetszolgáltatók korlátozását, így Ön az intenzív tevékenységek ellenére is jobb kapcsolatot biztosít.

VPN-kiszolgáló használata esetén nincs határ. Bármely régió tartalmát könnyedén elérheti anélkül, hogy elkapnák. Az online játék mindaddig remek szórakozás, amíg lemaradásokkal szembesülsz, ezért a PureVPN egy DDoS védelmi kiegészítőt kínál, hogy megállás nélkül játszhass barátaiddal az adatok veszélyeztetése nélkül.

A PureVPN segítségével több mint 6500 szerverből álló hálózatot kap több mint 78 országban. Élvezze tehát a korlátlan szerverváltást anélkül, hogy aggódnia kellene a játékleállás miatt. Támogatja az összes népszerű platformot, mint például a PlayStation, Xbox, PC és még sok más.

Válasszon ki egy csomagot a rendelkezésre álló lehetőségek közül, havi 1,99 USD-tól kezdődően, ha 24 hónapig számlázzák. Minden látott csomag 31 napos visszatérítési politikát kínál.

Következtetés

A virtuális magánhálózatok (VPN) számos online tevékenységben hasznosak, mint például a böngészés, a játékok, a videók megtekintése stb. A növekvő biztonsági fenyegetésekkel a VPN kiváló megoldás az online kockázatok, például a DDoS támadások elleni védelmére.

Függetlenül attól, hogy az adatvédelem a fő gondja vagy a biztonság, vagy csak szeretne hozzáférni más országokban kiadott online játékokhoz, a VPN-ek életképes megoldást jelentenek. Így válassza ki a legjobb VPN-megoldást a fenti listából preferenciái alapján, és játsszon online játékait megállíthatatlanul.