Mi az az xResolver? [+6 Alternatives]

Fogja meg ellenfelei IP-címeit a különböző játékkonzolokon az xResolverrel és annak alternatíváival.

Az xResolver egy webalapú adatbázis, amely az online játékosok IP-címeit tárolja. Az xResolver megragadja ezeket az IP-címeket a játékosok felhasználónevéből. Az X ezen online adatbázis nevében az Xbox konzolt jelöli. Azonban továbbra is képes együttműködni más játékkonzolokkal. Ennek eredményeként néha PlayStation-feloldónak és Xbox-feloldónak is nevezik.

Ismerkedjünk meg alaposan az xResolverrel.

Mi az az xResolver?

Az xResolver olyan online szolgáltatás, amely rögzíti az Xbox, Playstation és PC-lejátszók játékoscímkéit és IP-címeit. Az xResolver-t kifejezetten arra tervezték, hogy megóvja a felhasználónevet és a játékoscímkét az online hackerektől. Az xResolver elsődleges célja, hogy a játékoscímkéket és a felhasználóneveket IP-címekké alakítsa át.

E funkciók végrehajtásához az xResolver egy Xbox-feloldóból áll, amely botokat használ az adatok lekaparására. Ezek az adatok magukban foglalják az Xbox lejátszó felhasználónevét, az ISP-címet és az IP-címet.

Mit csinál az xResolver?

Mint említettük, felelős az IP-címekről és a játékoscímkékkel való társításukról nyilvánosan elérhető adatok tárolásáért. Nevezetesen, az ilyen jellegű információk vagy adatok nyilvánosan elérhetők. Ez technikailag azt jelenti, hogy nem illegális megosztani egy olyan weboldalon, amelyhez bárki hozzáférhet.

De a probléma az, hogy annak, aki az IP-címet a profiloddal akarja egyeztetni, nem biztos, hogy jó szándéka van. Lehetséges, hogy egy hackerről van szó, aki érdeklődik az Ön PS4-, PC- vagy Xbox-profilja és a kapcsolódó IP-címe iránt.

  Mi az a Kodi? Minden, amit a TV streaming alkalmazásról tudni kell

Az xResolver lehetővé teszi, hogy hozzáférjen személyes adataihoz az érdeklődők számára. Ez a privát információ összekapcsolja fizikai hálózati kapcsolatát az interneten található személyazonosságával. Ha pedig hozzáférnek az Ön személyes adataihoz, többféle módon is megcélozhatják Önt. Ez magában foglalhatja az elosztott szolgáltatásmegtagadási (DDOS) támadásokat.

Az xResolver jellemzői

Az xResolver számos izgalmas funkcióval rendelkezik. Nézzünk meg néhányat ezek közül.

A földrajzi hely azonosítása

Az xResolver segítségével azonosíthatod ellenfeled földrajzi elhelyezkedését. Az IP-kereső szolgáltatása lehetővé teszi ezt. Ez az egyik legfontosabb adat a lejátszó IP-címével kapcsolatban. És ezért ez a funkció válik a leglenyűgözőbbé.

IP-naplózó

Az xResolver segítségével személyre szabott hivatkozásokat hozhat létre. Megkaphatja az IP-címüket, ha elküldi ezeket a linkeket az embereknek. Ezek a testreszabott hivatkozások segítenek a böngészővel és a hellyel kapcsolatos információk megszerzésében. Az IP-naplózó funkcionalitást ad az xResolverhez, és segít felismerni az inkognitómódot.

Gamertag Resolver és PSN felhasználónév egyaránt

Az xResolver számos szolgáltatást és funkcionalitást kínál Xbox és PlayStation felhasználók számára. A jelen lévő eszközkészlet leegyszerűsíti az IP-címekhez kapcsolódó adatok kinyerését. A játékoscímkék és felhasználónevek felfedezéséhez nem kell botokat keresnie az interneten. A benne lévő mesterséges intelligencia sokkal könnyebbé és kényelmesebbé teszi a dolgokat.

Felhasználóbarát felület és működés

Az xResolver munkafolyamata meglehetősen egyszerű. Percek alatt azonosíthatja ellenfele IP-címét. A Gamertag megtalálása is meglehetősen egyszerű.

A személyes IP-cím feketelistája

A feketelista az egyik olyan jelentős funkció, amelyet külön megvásárolhat az xResolverrel. Ezzel a funkcióval elrejtheti személyes adatait és IP-címét ellenfelei elől. Technikai hozzáértésüktől függetlenül egyáltalán nem találják meg az Ön személyes adatait.

  Mely folyamatokból lehet biztonságosan kilépni az Activity Monitor alkalmazásban Mac számítógépen?

Most nézzünk meg néhány xResolver alternatívát.

Lanc Remastered PCPS

A Lanc Remastered PCPS egy ingyenes PSN/Xbox-feloldó, plusz egy Gamertag IP-lehúzó. Megszagolja és lekéri az IP-címeket a PSN és Xbox élő játékmenetekből. Ezenkívül segít az ellenfelek Gamertag-jének egyszerű IP-címekre történő feloldásában.

Ez egy teljesen ingyenes megoldó, amely gyorsan és kényelmesen beállítható. A Lanc Remastered PCPS kompatibilis az Xbox, a PC, a PlayStation és az Ön által játszott videojátékok bármelyikével. Egy alkalmazás formájában érkezik, amely telepíthető a számítógépére. Adatbázisa online elérhető. Az xResolver egyik legjobb alternatívája.

OctoSniff

Az OctoSniff egy IP-szippantó, amely lehetővé teszi a játékkapcsolat optimalizálását. Számos izgalmas funkciót tartalmaz, például egyszerű telepítést, rengeteg oktatóanyagot és 24 órás támogatást. Felhasználóbarát felülete megkönnyíti a hozzáférés megtanulását. Ez a feloldó 100%-ban mentes a rosszindulatú programoktól.

Az OctoSniff lehetővé teszi a csomagok automatikus azonosítását. Meghatározhatja, hogy mely csomagok a játékszerverek IP-címei, és melyek az Xbox chatekből származnak. Ez az egyetlen eszköz, amely PS4 Username AI funkciót biztosít. Ez a funkció lehetővé teszi a csomagok társításának azonosítását a megfelelő tulajdonosokkal.

Xbox Booter

Az Xbox Booter a tökéletes IP-megfogót, IP-indítót és IP-lehúzót kínálja az Xbox konzolt használó játékosok számára.

Az IP Booter 4. és 7. rétegből áll, amelyek a játékosok offline rendszerindítását támadják. Az IP-lehúzó lehetővé teszi az IP-címek lekérését és lekérését az Xbox konzolról. Az általa kínált IP grabber lehetővé teszi az IP-címek kinyerését egy hálózatfigyelő vagy naplózó alkalmazáson keresztül.

Konzolszagoló

A Console Sniffer egy hálózatkutató és monitorozó eszköz, amely minden konzolon működik. Lehetővé teszi azoknak az embereknek az IP-címét és felhasználónevét, akikkel a játékban versenyez. Ehhez nincs szükség jailbreakre. Wifi vagy vezeték nélküli kapcsolaton keresztül működik.

  Mi az a Wangiri vagy „One Ring” telefonátverés?

A Console Sniffer egyszerű beállítással érkezik, és nincs szükség kábelekre. Ez kompatibilis a VPN-ekkel. Miután megvásárolta, azonnal letöltheti és elkezdheti használni. A játékkonzolokon kívül csak Windows-alapú számítógépeken működik.

Pszicho kódolás

A Psycho Coding az Xbox élő adatkereső adatbázisa, amely LANC, PCPS és egyéb Xbox eszközöket is kínál.

Amellett, hogy lehetővé teszi az Xbox játékosok adatainak felfedezését, VPN-kiszolgálókat is kínál 7 különböző helyre. Ezek a helyek közé tartozik Kanada, Franciaország, London, Sydney, Hillsboro, Németország és Eygelshoven.

Sütemények

A Cakes egy Xbox XUID grabbert kínál, amely lehetővé teszi az XUID kibontását az ellenfél Gamertag-jének használatával. Ez a feloldó nem tárol semmilyen XUID-t vagy játékoscímkét.

Ezzel csak meg kell adnia a játékos Gamertag-jét. Válassza ki a formátumot a két lehetőség közül, amelyek a hexadecimális és a decimális. És ahogy a Megoldás gombra kattint, megjelenik a Gamertag-hez társított XUID.

Következtetés

Tehát ezek az xResolver alternatívái, amelyeket kipróbálhat. Használat előtt azonban fontos, hogy gondosan ügyeljen az általuk kínált biztonsági szintre. Az óvintézkedések segítségével távol maradhat ezeknek a megoldásoknak a sötét oldalától.

Azt is érdekelheti, hogyan rejtheti el IP-címét mindenki elől az interneten.