6 legjobb futballalkalmazás a 2022-es FIFA-világbajnokság frissítéseihez

Maradjon velünk a 2022-es labdarúgó-világbajnokság frissítéseiről a megfelelő futballalkalmazással.

Tagadhatatlan a futball népszerűsége. A becslések szerint 3,5 milliárd rajongóval ez a legnépszerűbb sport a világon. Ez a világ népességének több mint felének felel meg! Minden országban és kontinensen népszerű. Több mint 200 országban több mint 250 millió játékos űzi ezt a sportot.

A labdarúgó-világbajnokság a sportág csúcsa.

Mintegy 715 millióan nézték a 2014-es Németország–Argentína döntőt, ez a világ legnézettebb sporteseménye. Ez a világ népességének több mint 10%-ának felel meg!

A tisztázásképpen: a FIFA már összesen több mint 1,85 milliárd dollárt szerzett a 2018-as és 2022-es világbajnokság televíziós jogaiért.

Az Egyesült Államokban az embereknek nehéz lesz megnézni a 2022-es labdarúgó-világbajnokságot?

Az idei FIFA világbajnokságot Katarban rendezik. A Közel-Keleten található. A legtöbb ország a greenwichi középidő (GMT) vagy a koordinált világidő (UTC) alapján számítja ki időzónáját. Az Egyesült Államok ezzel szemben négyzónás rendszerben működik.

Minden zóna kisebb régiókra van felosztva. Ez problémákat okozhat a FIFA-világbajnokság mérkőzéseinek ütemezése során. Ennek az az oka, hogy a játékidő eltérhet az Egyesült Államok legtöbb időzónájától.

  Hogyan kereshet a Facebookon telefonszám alapján

Például, ha egy játék 21:00 GMT-kor kezdődik, akkor New Yorkban 16:00 EDT, de Los Angelesben csak 13:00 PDT. Ez megnehezítheti a meccsek nézését a szurkolók számára az ország különböző részein.

Sőt, a meccseket élőben közvetítik az Államokban, többnyire délelőtt. Ennek oka az időzónák közötti különbség. A streamelés főleg akkor kezdődik, amikor az emberek az irodájukba mennek. Ezért az átlagos amerikai számára nehéz lehet otthonról élőben nézni a sportot.

A probléma megoldása érdekében nézzünk meg néhányat a legjobb futballalkalmazások közül a 2022-es FIFA World Cup élő frissítéseihez:

FIFA+

Ez a FIFA hivatalos alkalmazása. Legyen naprakész a helyszínen a FIFA+ alkalmazással. Focidokumentumfilmeket is nézhet. Sőt, akár hazai bajnokságok meccseit is élőben közvetítheti. A 2022-es labdarúgó-világbajnoksággal több világbajnoksággal kapcsolatos tartalomra számíthat.

Ingyenesen streamelhet dokumentumfilmeket és kiemelt eseményeket. Az alkalmazás színfalak mögötti felvételeket és influencer tartalmakat tartalmaz.

FIFA+ letöltése: iOS | Android

FotMob

A FotMob egy egyedülálló alkalmazás az élő játékfrissítésekhez. Több mint 375 különböző versenytípust fed le a világ minden tájáról. Az FA-kupa, a La Liga és a Serie A összes frissítését megkaphatja az alkalmazásban. Megnézheti a játék ütemezését, átadhatja a híreket és egyéb frissítéseket ebben az alkalmazásban.

  Állítsa be a fókuszt, miután fényképet készített az iPhone-on

A FotMob rendelkezik szöveges kommentár funkcióval. Ez lehetővé teszi, hogy elolvassa, amikor nem tudja streamelni a mérkőzést. Az alkalmazás részletes statisztikákat nyújt a játékokról. Apple Watch vagy Android WearOS óráján is kaphat értesítéseket.

FotMob letöltése: iOS | Android

SofaScore

Szerezze meg a 2022-es labdarúgó-világbajnokság összes élő frissítését teljesen ingyenesen a SofaScore alkalmazásban. Az egyszerű élő eredményektől a bonyolult statisztikákig minden elérhető ebben az alkalmazásban. A játékosok részletes elemzéseit is megtekintheti.

A SofaScore alkalmazás hőtérképeket jelenít meg a pályán lévő játékosokról, hogy megmutassa erőfeszítéseiket. Megmutatja a játékos erősségeit és gyengeségeit is. Körülbelül 11 000 versenyt fed le több mint 20 sportkategóriában.

A SofaScore letöltése: iOS | Android

NBC Sports

Az NBC Sports alkalmazással több ezer élő sporteseményt nézhet. Ezeket az eseményeket az NBC, az NBC Sports, az NBC Sports Gold, a Golf Channel, az Olimpiai csatorna, a Telemundo Deportes és még sok más közvetíti.

Az NBC Sports letöltése: iOS | Android

ÉlőScore

Ha részletes információkat és híreket szeretne a futballról, a LiveScore az Ön számára készült alkalmazás. Valós idejű frissítéseket, teljes eredménytáblákat és percenkénti kommentárokat kaphat. Nem csak ez, az alkalmazás megmutatja a csapat felállását még a mérkőzés hivatalos kezdete előtt.

  Hogyan beszéljünk egy hangról a TikTokon Voiceover nélkül

A futballrajongók meccs utáni értékeléseket, átigazolási híreket és egyéb frissítéseket láthatnak a 2022-es labdarúgó-világbajnokság ideje alatt. A LiveScore a különböző bajnokságok ponttáblázatait mutatja.

LiveScore letöltése: iOS | Android

A OneFootball alkalmazásban megtalálhatja a Premier League-hez kapcsolódó futballhíreket, a játékosstatisztikát és még sok minden mást. Mivel a 2022-es labdarúgó-világbajnokság élőben zajlik, ezzel az alkalmazással élő eredményeket, legfrissebb híreket, legfontosabb eseményeket és egyebeket várhat.

Ez az alkalmazás lehetővé teszi a felhasználók számára az Egyesült Királyságból és az Egyesült Államokból származó mérkőzéseket és kiemelt eseményeket. A OneFootball élő ticker funkcióval rendelkezik, amely híreket és eredményeket jelenít meg.

A OneFootball letöltése: iOS | Android

Végső szavak

Ezek néhány kötelező alkalmazás, amelyeknek Android- vagy iPhone-eszközön kell lenniük. Ezekkel az alkalmazásokkal élő frissítéseket kaphat a 2022-es labdarúgó-világbajnokságról, amelyet Katarban rendeznek.

A pontszámokon és a híreken kívül tudósítást kap a nyitó- és záróünnepségről. Sőt, kapsz frissítéseket a következő világbajnokság célpontjáról.

Érdemes lehet felfedezni a legjobb futball- (foci) játékokat is, hogy újra játszhass.