50+ legjobb PC-játék grafikus kártya nélkül 2023 – (Legjobb Windows-lista)

A legjobb grafikus kártya nélküli PC-játékokat keresi? Manapság mindannyian szeretünk videojátékokkal játszani. Mert remek stresszoldók. Az olyan konzolok, mint a Playstation és az Xbox, dedikált eszközök a játékokhoz. Ezek az egyik legjobb élményt nyújtják a felhasználóknak. De nem mindenki vásárolhat játékra dedikált eszközt, csak 3. szoftverrel tud PSP játékokat játszani. Ekkor jön a PC a megmentésre. Mivel PC-n is könnyedén játszhatunk, ráadásul mindenki otthonában elérhető.

Van egy bizonyos mítosz, amely szerint a számítógépen való játékhoz grafikus kártyára van szükség. Nem teljesen igaz. Igen, a grafikus kártya javítja a játékmenet és a grafikus kártya minőségét. De nem kötelező. Egyes játékoknál igen, nem mindegyiknél. Grafikus kártya nélkül is lehet PC-n játszani. Ez azt jelenti, hogy ha szabványos konfigurációjú PC-d van, akkor azon is tudsz játszani.

Ma a legjobb grafikus kártya nélküli PC-játékokat fogjuk képviselni. A lista elkészítésekor a játékmenetet, a funkciókat, a kompatibilitást és a legjobb élményt nyújtó egyéb jellemzőket hangsúlyoztuk. A helyezések is ennek megfelelően vannak megadva. Ezen játékok mindegyike elég hatékony lesz egy szabványos PC-n, grafikus kártya nélkül. A következő listán keresztül könnyedén navigálhat bármelyikhez:

A legjobb grafikus kártya nélküli játékok PC-re.

 • Assassin’s Creed.
 • Need For Speed: High Stakes.
 • Need for Speed ​​Underground.
 • GTA Vice City.
 • GTA San Andreas.
 • Max Payne.
 • Ellenőrizze a Teljes táblázatot
 •   Az alapértelmezett böngésző módosítása a Windows 11 rendszeren

  1. Assassin’s Creed.

  Az Assassin’s Creed az egyik legnépszerűbb játék, amelyhez nincs szükség grafikus kártya támogatására. Ennek ellenére ez interaktív grafikát biztosít.

  Ez egy kalandjáték, és rengeteg kíváncsisággal tölti el a küldetések teljesítését, és a következő kihívást jelentő feladatok izgalmasak. Ezt a játékot Windowsra, PS3-ra és Xboxra adták ki. A játék főszereplője Desmond Miles.

  2. Need for Speed ​​High Stakes.

  A Need for Speed ​​egy másik népszerű versenyjáték, amit grafikus kártya nélkül is játszhatunk. Ezek a játékok sok élvezetet nyújtanak a versenyzésben. Ebben a játékban a versenyautója nagyon nagy sebességgel versenyez másokkal.

  A játék vonzó jeleneteket kínál utakon, dombokon, erdőkön stb. Virtuális élményt nyújt az autóvezetéshez, és növelheti vagy csökkentheti járműve sebességét, hogy felvegye a versenyt az ellenséggel. Próbáld ki egyszer, és meglátod az eredményt.

  3. Need for Speed ​​Underground.

  A Need for Speed ​​Underground a Need for Speed ​​egy másik leegyszerűsített változata, amely grafikus kártya nélkül is játszható. Ez a játék a városi utak, a földalatti utak és az erdők vonzó jeleneteit kínálja.

    A Windows 10 rendszeren nem működő Logitech hangszórók javítása

  Ebben a játékban meg kell nyernie a versenyt, hogy növelje hírnevét, és a végén kihívhatja a professzionális versenyzőket, hogy még több szórakozást élvezzenek. Ez a játék fantasztikus grafikát kínál vonzó színekkel és mintákkal. Élvezed ezt a játékot.

  4. GTA Vice City.

  A GTA Vice city egy másik népszerű játék a gyerekek körében. Ez egy kaland, amely különböző típusú küldetéseket kínál Önnek. Ebben a játékban szabadon mozoghatsz bárhol, és bármit elvihetsz a városi autóból, fegyvereket, buszokat, kamionokat stb.

  A játék különféle csalásokat is kínál, hogy egyszerűbbé tegye, ha bajba kerül. Ez a játék egy tolvaj történetén alapul, aki bármire képes pénzért. A játék vonzó grafikát kínál különböző jelenetekkel.

  5. GTA San Andreas.

  A GTA San Andreas a leghíresebb PS2 és PC-s játék, amelyet a PC-felhasználók több ezer alkalommal töltöttek le. Ezek a játékok vonzó grafikát kínálnak, majd Vice City-t és a felfedezésre váró nagyobb világot. Lehetővé teszi a különféle csalások aktiválását, mint például a Rendőrség nélkül, a fegyverek, a repülő autók, az egészségügy stb.

  Különböző küldetéseket teljesíthet, és különböző összegeket nyerhet. A játék több mókát kínál, ha a rendőrség mögötted van, és különböző trükkökkel kell megszöknöd a rendőrség elől. Próbálja ki, ha egyszer mindent elfelejt, miután játszott vele.

  6. Max Payne (sorozat).

  A Max Payne egy másik kalandjáték. A játék a legjobb minőségű háttérzenét, vonzó grafikát és sok különböző küldetést kínál különböző kihívásokkal. A történet egy nyomozóról szól, akinek különböző küldetéseket kell megoldania, hogy különböző nyomokat találjon a feladat elvégzéséhez.

    Fényképek átméretezése a Fényképek alkalmazásban Windows 10 rendszeren

  A játék főszereplője Max Payne. A játék különböző típusú fegyvereket és golyókat kínál. Különféle árnyék- és fényjeleneteket is kínál a bűnözők területén.

  Íme néhány elérhető játék, amelyek grafikus kártya nélkül is játszhatók.

  PC játékok grafikus kártya nélkül

  Grafikus kártya nélküli PC-játékok listájaCounter Strike Series Call of Duty SeriesAge of Empires 1-3Project IGI 1-2Freedom FightersPrince Of Persia: Sands Of Time SeriesPortal 1 & 2EA Cricket 07FIFA 14Need For Speed ​​SeriesMafia – The City Of HonvaltMeries HeavenMedie All Warsfield Series AssaultMinecraftWarcraft sorozat GunpointBurnout: Paradise Half-Life 2Delta Force Black Hawk DownRome Total WarMedal of Honor sorozatThe Incredible HulkFar CryHitman: Blood MoneyDeadpoolSniper Elite 1 & 2Pro Evolution SoccerThimbleweed Zombalod The SimpleWeed Sims1ToHearth4 CellsInto the BreachSubnauticaDonut County Az Obra DinnStar Control visszatérése: Eredet teljesen pontos csataterekCrossCodeCelesteDUSKPrototype 1 & 2

  Összefoglalva, reméljük, hogy tetszik ez a legjobbak listája a PC-hez való grafikus kártya nélkül. Oszd meg ezeket a játékokat barátaiddal is. Mondja el nekünk kedvenc rítusos PC-játékát is az alábbi megjegyzésekben, hogy azokat is felvehessük a listára.