4 gyilkossági rejtélyes játék, amelyet érdemes kipróbálni

Az alkalmi játéknak számos különböző formája van. Vannak, akik telefonjukon és táblagépükön játszanak, mások konzolokon, megint mások egyszerű böngésző alapú játékokkal játszanak. Egyes esetekben a népszerű társasjátékok online játékokká alakulnak, amelyeket a felhasználók szeretnek játszani.

Nyomszerű játék online

A legjobb Clue-szerű online játékok

A Clue egy gyilkossági rejtélyes társasjáték. Bonyolultnak tűnhet a játék, amikor először próbálja ki, de meglehetősen egyszerű és szórakoztató. A játékban nagyon sok mozgó darab van. Ha olyan online játékokat keres, mint a Clue, próbálja ki a következőket.

  Hogyan töltse fel Google Apps-ját a szkriptszerkesztővel

Megjegyzés: A Clue bejegyzett védjegy. Olyan játékokat találhat, amelyek olyanok, mint a Clue, de nem annak pontos másolata.

1. Hivatalos nyom a Steamen

Az A hivatalos Clue játék elérhető a Steamen. Ez nem ugyanaz, mint a játék böngészőjében játszani, de a Steam verzió a játék hű adaptációja.

A játék nem ingyenes. Jelenleg 10% kedvezmény után 16,36 dollárért kapható. Ha barátaival szeretne játszani, nekik is meg kell vásárolniuk a játékot a Steamen (vagy valamelyik másik támogatott platformon).

Véletlenszerű játékosokat is találhat online, akikkel játszhat.

2. New York-i rejtélyek: A lelkek lámpása

A New York Mysteries: The Lantern of Souls elérhető a Steamen. Ez egy gyilkossági rejtélyes játék, de nem úgy játszik, mint egy társasjáték. Ehelyett egyjátékosok számára készült. Különböző helyszíneket fedezhet fel, és nyomokat találhat, hogy kiderítse, ki a gyilkos.

  Miért nem jelenik meg a képernyő-billentyűzet az iPademen?

Ez a játék egy fejezet a hasonló játékok sorozatában. New York Mysteries: The Lantern of Souls 7 dollárba kerül.

3. Danse Macabre: Bíbor kabaré

Danse Macabre: Bíbor kabaré gyilkossági rejtélyes játékok gyűjteménye a Steamen. A játék olyan játékmenetet kínál, amely valamivel közelebb áll egy társasjátékhoz. Fel kell fedeznie Párizst, nyomokat kell gyűjtenie, és nem szabad megölnie magát. A játék ára 5,49 dollár.

4. Krimi titkai: Bíborliliom

Crime Secrets: Crimson Lily elérhető a Steamen és ez a gyilkossági rejtély és a rejtett tárgy kombinációja. Meg fogja találni, hogy a játék némileg közel áll egy társasjátékhoz, de nem a Clue másolata, mivel nincs benne kártya. Egyjátékos, és 9,99 dollárba kerül. Ha az ár drágának tűnik, érdemes megemlíteni, hogy a játék jó minősítést kapott.

  Mentse el az inkognitómódú böngészési munkamenetének ideiglenes előzményeit a Chrome-ban

Következtetés

A gyilkossági rejtélyes játékok a játékok régebbi műfajai közé tartoznak. Lehet, hogy a társasjátékokkal nem lehet annyit játszani, mint régen, mivel ma már jobb platformok is vannak a játékokhoz, de a műfaj továbbra is népszerű. A Steamen rengeteg más gyilkossági rejtélyes és talált tárgyú játék található. Lapozd át a katalógust és ezt a listát, és biztosan találsz valami szórakoztató játékot.