Mentse el az inkognitómódú böngészési munkamenetének ideiglenes előzményeit a Chrome-ban


Az inkognitó böngészési módok lehetővé teszik, hogy elrejtsük azokat az internetes kereséseket, amelyekre nem vagyunk túl büszkék. Ez nem csak a nem helyénvaló kereséseket foglalja magában, hanem a kínos kereséseket is, mint például: „A kezem beszorult egy tégely zselés segítségért”. Az inkognitó mód nem menti el a böngészési előzményeket, és bár ez nagyszerű, ha online tevékenységeit elrejti mindenki elől, aki ugyanazt a számítógépet használja, ez nem olyan nagyszerű, amikor valóban meg kell néznie egy linket, amelyet éppen meglátogatott, de nem talált. Az Off The Record History egy Chrome-bővítmény, amely megőrzi az inkognitómódú böngészési munkamenet előzményeit, amíg az aktív. A bővítmény paneljén megtekintheti a felkeresett linkek és a bezárt inkognitólapok teljes listáját. Az inkognitóablak bezárása után azonban az előzmények törlődnek a bővítményről, így senki sem nézheti meg.

Telepítse az Off The Record History alkalmazást, és lépjen a Chrome://extensions oldalra. Keresse meg az Off The Record History elemet, és hagyja, hogy inkognitó módban futhasson.

Nyisson meg egy inkognitóablakot, és kezdje el a böngészést. Amikor meg kell tekintenie böngészési előzményeit, kattintson a bővítmény ikonjára, és lépjen a Teljes előzmények lapra. Látni fogja a privát böngészés során meglátogatott linkek listáját. Kattintson egy hivatkozásra a megnyitásához, vagy kattintson a törlés gombra (a kuka ikonra) az előzmények törléséhez. Off (Kikapcsolva) A Record History (Rögzítési előzmények) külön lappal rendelkezik a bezárt lapokhoz, amellyel újra megnyithatja azokat.

Az inkognitóablak bezárásakor az előzmények az Off The Record előzményekből törlődnek. A következő inkognitó munkamenet tiszta lappal kezdődik. Ez megakadályozza, hogy mások véletlenül belebotoljanak az Ön privát böngészési előzményeibe, de ideiglenesen elmentheti azokat.

Telepítse az Off The Record előzményeket a Chrome Internetes áruházból