14 iPad-alkalmazás, amellyel a nap folyamán rendszerezett maradhat [2023]

A mai rohanó világban a szervezettség megőrzése kell, hogy legyen a legfontosabb prioritás a siker elérése érdekében.

Ez olyan dolog, ami az élet számos területén segíthet, beleértve a termelékenységet is. A szervezett elme és környezet közvetlen kapcsolatban áll a termelékenységgel, ami segíthet:

✅ A feladatok rangsorolása

✅ Előzze meg a halogatást

✅ Időt takarít meg

✅ Csökkentse a nagy mennyiségű stresszt

Mivel az éremnek mindig két oldala van, helyes lenne azt mondani, hogy a technológia bizonyos értelemben megnehezítette és egyben megkönnyítette a szervezettséget. Például a túl sok közösségi alkalmazás technológia eredménye, ami sok zavaró tényezőhöz vezethet, ha nem használják a határokon belül.

Másrészt megvan ennek a pozitív oldala is, amely megkönnyíti a napi feladatok és kötelezettségek teljesítését.

Ebben a bejegyzésben a technológia pozitív aspektusait fogjuk megvizsgálni, és ezek a legjobb iPad-alkalmazások, amelyek segítenek a nap folyamán szervezett maradni.

Egyből ugorjunk be.

Todoist

Az egyének és csapatok számára kiváló alkalmazás, a Todoist alkalmazás lehetővé teszi a munka és az élet legzökkenőmentesebb megszervezését. Segít a mentális tisztaság elérésében azáltal, hogy segít rendezni a napi feladatait, és többet ér el a nap végén.

Kezdje a feladatok létrehozásával és projektekbe szervezésével, határidők és emlékeztetők beállításával, csapata együttműködésre való bevonásával és még sok minden mással.

Az alkalmazás egyik nagyon jó tulajdonsága, hogy lehetővé teszi a feladatok rangsorolását színkódolt címkék használatával. A feladatokat a határidők szerint is rendezheti és megtekintheti, és a vizuális irányítópult segítségével nyomon követheti az előrehaladást.

Olvassa el még: Alkalmazások rendezése mappákban az iPhone-on

Any.do

Az Any.do számos nagyon hasznos funkcióját használhatja. Ez egy olyan termelékenységi alkalmazás, amely szinte minden iPad-felhasználó számára kötelező.

Ennek az alkalmazásnak az egyik legfontosabb jellemzője a feladatkezelő rendszer. Lehetővé teszi feladatok létrehozását, emlékeztetők beállítását, feladatok rangsorolását és mappákba sorolását a legkényelmesebb hozzáférés érdekében.

Egy másik nagyon hasznos funkció a naptárintegráció. Az alkalmazás és a naptár szinkronizálása segítségével naprakész maradhat az időérzékeny találkozókkal és feladataival. Ez hihetetlenül egyszerűvé teszi az időbeosztást, és elkerüli a túlterheltséget.

Ezenkívül lehetővé teszi élelmiszerbolt-listák, tervezők, teendőlisták és még sok más használatát.

Trello

Ez a lista nem lett volna teljes a Trello, egy nagyon népszerű projekt- és munkafolyamat-kezelő alkalmazás nélkül. Mindent tartalmaz, amire szüksége van ahhoz, hogy minden nap szervezett és produktív maradjon.

  Útmutató a különböző típusokhoz

Számos testreszabási lehetőséget kínál, amelyek segítségével az alkalmazást az Ön igényei szerint használhatja, ahelyett, hogy egy nem személyre szabott sablont követne.

Íme a Trello néhány fő funkciója:

 • Vizuális szervezési irányítópult táblák létrehozásához különböző projektekhez
 • Együttműködési lehetőség a csapattagok meghívására és a fórumokon való közös munkára
 • Haladáselemzés az utazás nyomon követéséhez
 • Naptárnézet a határidőkhöz

Ez egy nagyszerű alkalmazás a hagyományos cetlik digitális táblákra történő cseréjéhez. Minimálisra csökkenti az agyra nehezedő terhelést, hogy emlékezzen a dolgokra, és segít a fontosabbra összpontosítani.

Ébresztőóra

A szervezettség nagy része időben történik, és az ébresztőóra pontosan ezt segít elérni. Amikor megnéztem, mit kínál ez az alkalmazás, kissé megdöbbentem, mert a funkciók a legegyedibbek közé tartoznak.

Íme néhány olyan funkció, amely megváltoztatja a riasztások használatát:

 • Jegyzetek és teendőlisták ébresztési emlékeztetőként
 • Személyre szabott téma vagy fénykép óra háttérként
 • Időjárás és hőmérséklet közvetlenül az ébresztőóra mellett
 • Állítsa be a szundi gomb megnyomásának maximális számát
 • Hozzon létre riasztásokat különböző célokra

Emellett ébresztő küldetések is vannak, amelyeket végre kell hajtania a riasztás elvetéséhez. Például a kedvencem a matematikai feladvány, amely matematikai feladatokat kér, hogy oldja meg a csengetést.

Ébresztőóra nekem

Az Alarm Clock for Me telepítésekor nagy a valószínűsége annak, hogy soha többé nem fog átaludni az ébresztőket. Gyönyörűen megtervezett óralapokat, időjárási adatokat, többfunkciós időzítőt és zseblámpát tartalmaz, mindezt egyetlen alkalmazásba építve.

Ez egy többdimenziós megoldás arra az esetre, ha időben fel akar ébredni, ellenőrizni szeretné a munkaidejét, kényelmesen elvégezni a feladatokat, és más célokat szeretne tenni.

Ez az alkalmazás különböző lehetőségeket kínál az ébresztő kikapcsolására, beleértve a matematikai feladat megoldását vagy egyszerűen megrázását. Emellett létrehozhat saját ébresztő lejátszási listát, módosíthatja a képernyő fényerejét, jegyzeteket adhat hozzá, és aludhat a fehér zaj mellett.

Pomodoro fókusz időzítő

Ahogy a neve is sugallja, a Pomodoro Focus Timer a Pomodoro technikát használja a szervezettség megőrzéséhez. Növeli a termelékenységet azáltal, hogy az Ön preferenciái szerint konfigurált időzítőt biztosít Önnek, amely segít az Ön előtt álló feladatra összpontosítani.

Az alkalmazás néhány kiemelése a következő:

 • Testreszabható időzítő intervallumok különböző időtartamokhoz
 • Testreszabható háttér és stílus
 • Integrált fehér zaj minden időzítővel
 • Kényelmes ütemezés és értesítések
 • Pihentető hanglejátszó

Jól szinkronizálható az Apple Watch-tal és az iPhone-nal is.

Fókuszban a tennivalókra

A Pomodoro időzítőt a feladatkezeléssel kombináló Focus To-Do alkalmazás segít motiváltnak maradni, és a dolgok elvégzésére összpontosítani (tudományos alapú).

Ha szeretné megvalósítani a Pomodoro technikát, miközben igény szerint rendelkezik egy teendőlista funkcióval, ez lehet a tökéletes alkalmazás az Ön számára. Lehetővé teszi a feladatok létrehozását és rendszerezését a teendők listájába, az időzítővel egy adott feladatra való összpontosítást, a fontos eseményekre vonatkozó emlékeztetők beállítását és még sok minden mást.

  Apple ID ország megváltoztatása fizetési mód megadása nélkül

Részletes statisztikákat is kaphat az előrehaladásról, amely magában foglalja az elvégzett feladatokat, az időelosztást és a fókuszidőzítőn eltelt teljes időt.

Erdő

A Forest nagyon jól alkalmazza a Pomodoro technikát az alkalmazáson belül, mivel fókuszidőzítőt biztosít. Különféle célokra használhatja, beleértve azokat az időket is, amikor a pillanatban szeretne lenni és élvezni a jelent.

Nagyon szeretem, ahogyan a teljes folyamatot megjeleníti az alkalmazásban. Azzal kezdődik, hogy adsz neked egy magot egy fához, amelyet a jelenben kell megnövesztened. Ha teljesíti a feladatot, a fa az időzítő végére teljesen kinő.

Ha azonban nem tud ellenállni a telefon használatának kísértésének, a fa elsorvad, és ez egy olyan feladat, amely meghiúsult.

Ez egy nagyon érdekes fogalom, amely felelősségérzetet ad a saját tetteiért. Ha fegyelmezett vagy, sikerülni fog; ha nem, a fa kihal.

Naptárak

A világszerte több mint 20 millió felhasználó által használt Naptárak segítségével rendszerezett maradhat azáltal, hogy az ütemezéseket, naptárakat, feladatokat és rutinokat egy fedél alatt kezeli.

Segít a teljes kép megtekintésében és az idő birtokában azáltal, hogy lehetővé teszi a Google, az iCloud vagy az Outlook naptárak összekapcsolását a Google Feladatokkal és Emlékeztetőkkel együtt.

Ezenkívül sablonokat is létrehozhat a gyakran végzett konkrét feladatokhoz, például:

 • Edzeni
 • Főzés
 • Olvasás
 • A gitár gyakorlása

Ez olyan egyszerű, mint a feladatokat a naptárba húzni, és időben, hiba nélkül elvégezni.

Kis naptár

Hatékonyan kezelheti az eseményeket, ütemezéseket és feladatokat a Tiny Calendarral, egy nagyon letisztult és minimális alkalmazással, amely valójában „nem olyan apró”, ami a funkciókat illeti. Szinkronizálhatja vele Google Naptárát, és felgyorsíthatja a feladatkezelést, mivel egyetlen irányítópulton található minden, amit el kell végeznie.

Íme az alkalmazás néhány további csodálatos funkciója:

 • Gesztus támogatás
 • Drag and drop támogatás
 • 9 különböző szabványos megtekintési lehetőség
 • Valós idejű szinkronizálás a Google Naptárral és az iOS helyi naptárral
 • Push értesítések az időszerű emlékeztetőkért

A Tiny Calendar akkor is működik, ha nincs internetkapcsolata, mindez annak köszönhető, hogy gyorsítótárazza a módosításokat, és szinkronizálja őket, ha ismét online lesz.

Vidra

Egy nagyon praktikus alkalmazás, és valószínűleg az egyik kedvenc szervezeti alkalmazásom, az Otter segít a Zoom, a Google Meet és más találkozóalkalmazások automatizált jegyzeteivel. Automatikusan átírja a megbeszéléseket, így egyetlen aranyrögről sem marad le, amelyet a hangszóró elejtett, miközben nem figyelt.

  Nintendo Switch képernyőképek másolása Mac számítógépre USB-n keresztül

Szuper hasznos akkor is, ha az értekezleten elhangzottakhoz írásos jegyzetekre van szükség, hogy visszatekintsünk és minden információt teljes mértékben befogadjunk (én is ilyen vagyok!).

Az egyik legjobb dolog, amit az Otter kínál, az a kisegítő lehetőségek, amelyek a siketek, nagyothallók és mások számára készültek.

Olvassa el még: Futtassa jobban online találkozóit Otterrel

Csak nyomja meg a Felvétel gombot

Tapasztalja meg az egyérintéses rögzítést, átírást és az iCloud-szinkronizálást egyszerre a Just Press Record használatával. Ahogy a név is sugallja, nem kell mást tennie, mint megnyomni a rögzítés gombot, és a rendszer automatikusan átírja az elhangzottakat.

Nem számít, hogy olyan értékes pillanatokat szeretne megörökíteni, mint például, amikor gyermeke először kimondja, hogy „mami”, vagy valami szakmai, például egy fontos találkozó alkalmával, minden célra alkalmas.

Miután az alkalmazás befejezte a felvételt, szerkeszthet és módosíthat néhány dolgot, például javíthatja az átírást, ha szükséges, és kivághatja a felesleges részeket.

ATracker

Az ATrackerrel javíts a jó szokások kialakításában, a céljaid elérésében és a termelékenység növelésében. Ez egy olyan alkalmazás, amely segít elérni céljait, időben elvégezni a feladatokat, és beállítani a tökéletes rutint.

Nagyon egyszerű felhasználói felülettel rendelkezik, de az adatait vizuális formában, például kördiagramokban és sávokban láthatja. Ahogy továbbra is használja ezt az alkalmazást iPadjén, az adatok összegyűjtésre kerülnek, és az előrehaladást láthatja.

Ezzel az alkalmazással hatékonyan gazdálkodhat az idejével, és úgy gondolom, hogy ez az egyike azoknak az önfejlesztő alkalmazásoknak, amelyek nem túlterhelnek.

Ha az a prioritás, hogy jobbá válj korábbi énednél, azonnal le kell töltened az ATrackert.

Clockify

Ha szabadúszó vagy, sokat profitálhatsz a Clockifyból. Ez egy szabadidő-követő alkalmazás, amellyel egyetlen érintéssel nyomon követheti az idejét.

Ezenkívül lehetővé teszi:

 • Az idő kategorizálása címkék szerint
 • Kövesse nyomon termelékenységét a különböző területeken
 • Tekintse meg a különböző feladatok munkaidő-nyilvántartását
 • Tekintse meg az átfogó jelentéseket

Emellett korlátlan számú csapattagot, projektet és munkaterületet tesz lehetővé. Ingyenes alkalmazás esetén a Clockify sokkal többet nyújt, mint amire számítana. Valójában, ha a követelmény minimális, ez lehet a legmegfelelőbb alkalmazás az Ön számára.

Záró gondolatok

A fenti alkalmazások előnyeinek kihasználásával javíthatja termelékenységét, kézben tarthatja feladatait, és végül szervezettebb életet élhet. És a legjobb rész? Mindez csak az iPad használatával lehetséges.

Ezután tekintse meg ezeket a teendőket Androidra és iOS-re, hogy soha ne maradjon le semmiről.