Teljes eszközkészlet Android és iOS hibaelhárításhoz

Lefagyott az okostelefon a lezárási képernyőn? Véletlenül törölte az adatokat, és vissza akarta szerezni? Vagy át akarja vinni a telefon adatait egy új telefonra, amit vásárolt? Mindezekben és sok más esetben használhatja a Wondershare Dr.Fone-t.

Az Android és iOS okostelefonok és táblagépek durva hibákat és hibákat mutatnak, ha néhány hónapot vagy évet öregszenek. Néha az eszközök nem reagálnak az érintésre, vagy beragadnak egy rendszerindítási hurokba. Ahhoz, hogy minden ilyen helyzetet saját maga kezelhessen, intelligens, megbízható és megfizethető mobil javítóeszközt kell keresnie.

Amikor a piacot elárasztják az ilyen eszközök, nem igazán tudja, melyiket szeretné megvásárolni. Ha ilyen helyzetben van, olvassa el ezt a cikket. Itt a Wondershare Dr.Fone mobiljavítási megoldásának profilját készítem, hogy megtudja, valóban megbízhat-e ebben az alkalmazásban.

Rendszeres problémák iOS és Android eszközökkel

Én, te és sok más okostelefon- és táblagép-felhasználó rendszeresen szembesülünk a következő problémákkal:

 • Az eszköz beragadt a bootloopba
 • Az iPhone nem oldható fel olyan jelszóval, amelyről tudja, hogy helyes
 • Használt okostelefont vagy táblagépet vásárolt, és személyre kell szabnia az eszközt
 • Véletlenül törölték az adatokat, és vissza akarják állítani
 • Az iOS vagy Android készülék nem kapcsol be
 • Adatvédelmi és biztonsági okokból biztonságosan törölnie kell az adatokat az eszközről
 • Kezelje és állítsa vissza az Apple ID, iPhone zárolási képernyő, Android zárolási képernyő, Wi-Fi hálózat, alvó képernyő, szülői zár stb. jelszavait.
 • Teljes biztonsági másolatot kell készíteni a telefonról
 • Javítsa ki az Android és iOS rendszerszintű problémákat, például a halál fekete képernyőjét

Hogyan segít Önnek a Wondershare Dr.Fone

Kétségtelen, hogy több száz egyéb eszközt talál az interneten, amelyek azt állítják, hogy a legtöbb fenti problémát megoldják. De ezek az eszközök különböző alkalmazások. Tehát a lezárási képernyő, a jelszófeloldás és a rendszerproblémák kijavításához három különböző szoftvert kell vásárolnia.

Ez idő- és pénzpocsékolás. Mi van, ha azt mondom, hogy egyszerűen beszerezhet egy többfunkciós eszközt, amely biztosítja, hogy megoldja a legtöbb okostelefon- és táblagép-problémát? Jól hallottad! A Wondershare Dr.Fone – Full Toolkit az egyik legjobb komplett mobilmegoldás iOS, Android, Samsung és sok más mobileszköz szoftverszintű javításához.

A Dr.Fone – Full Toolkit plug-and-play javítást kínál a fent említett és sok más mobiltelefon-szoftver-probléma esetén. Mindössze annyit kell tennie, hogy csatlakoztatja a mobileszközt egy Windows PC-hez vagy Mac-hez, amelyre a szoftver telepítve van, és kattintson néhány gombra a mobileszköz javításához.

  Hogyan lehet letiltani a „Nyomja meg a Home gombot a feloldáshoz” funkciót az iOS 10 eszközön

Mi az a Wondershare Dr.Fone?

A Wondershare Dr.Fone különféle mobileszköz-javító eszközök összeállítása egyetlen könnyen kezelhető Windows és macOS alkalmazásban. A törött érintőképernyők miatti lezárási képernyővel kapcsolatos problémáktól a telefon biztonsági mentéséig minden egy fedél alatt van. Így ha iOS és Android készülékei szoftverszintű problémáit kell kijavítania, magabiztosan használhatja a Dr.Fone-t.

Ez egy komplett mobiltelefon-kezelő eszköz, amellyel minden elfoglalt és gyors tempójú szakembernek és egyénnek rendelkeznie kell. Lehetővé teszi az okostelefonnal és táblagéppel kapcsolatos problémák kijavítását saját PC vagy Mac segítségével. Ezenkívül nem kell elektronikai, informatikai hardver- vagy informatikai szoftverfejlesztő háttérrel rendelkeznie az eszköz hatékony használatához.

Az alkalmazás felhasználói felülete részletesen elmagyaráz minden gombot, menüt, beállítást és funkciót. Tehát mindent tudsz, amit csinálsz. Például az alkalmazás kezdőképernyőjén található Adat-helyreállítás gomb pontosan azt teszi, amit ír, és visszaállítja az adatokat az Android és iOS eszközökről.

A mobil szoftverkezelő eszköz egyéni és üzleti felhasználók számára is elérhető. Ha költséghatékony mobilszoftver-javítási megoldást keres ügynöksége számára, ezt az alkalmazást is megtekintheti. Korlátlan számú mobileszköz-kezeléssel, valamint tetszőleges számú felhasználói fiókkal érkezik.

Wondershare Dr.Fone: A legjobb tulajdonságok

Az alábbiakban megtalálja ennek a többfunkciós mobilkezelési megoldásnak a leghasznosabb és leghasznosabb funkcióit:

#1. Telefonkezelő

A Dr.Fone Phone Manager olyan, mint egy komplett műszerfal okostelefonja vagy táblagépe számára.

Csatlakoztatja az eszközt, és az irányítópult több száz telefonállapot-adatot és egyéb kezelési funkciókat jelenít meg, amint azt itt említettük:

 • biztonsági mentés
 • Együttműködés telefonon
 • Minden adat exportálása
 • iCloud Manager
 • Adattörlő
 • És még sok más

#2. WhatsApp adatátvitel

Ha Androidról iOS-re vált, és az összes WhatsApp csevegést és tartalmat át szeretné vinni az új eszközre, használhatja a WhatsApp adatátviteli funkcióját. Az eszköz a WhatsApp szövegek szelektív átvitelét is kínálja az eszközök között.

Továbbá, ha több mobileszközt használ üzleti igényekhez, és egy eszközön szeretné szinkronizálni az összes WhatsApp üzleti fiók üzenetét, a Dr.Fone ezt hatékonyan teszi.

#3. Telefonos adatátvitel

Ez a Phone Transfers funkció segít az adatok átvitelében egyik okostelefonról vagy táblagépről a másikra. A mobileszköz teljes adatait is átviheti Androidról iOS rendszerre és fordítva.

A fejlesztő folyamatosan frissíti az alkalmazást, hogy a szoftver támogassa a legújabb mobil operációs rendszereket, mint például az iOS 16 és az Android 13. Ha mobiltelefonadatokat másol át hasonló operációs rendszerekre, akkor az alkalmazásokat a jelenlegi állapotukban is átviheti.

#4. Adat visszanyerés

A véletlen adatvesztés alapvető probléma minden mobiltelefon-tulajdonos számára. De a Dr.Fone Data Recovery eszköz ezt hatékonyan kezeli. Függetlenül attól, hogy iOS-t, Androidot, Samsungot stb. használ, az elveszett adatok gyorsabban helyreállíthatók, mint más, azonos specifikációjú és értékű szoftverek.

  AirDrop Androidhoz: Az Android közeli megosztás használata

#5. A lezárt képernyők feloldása

Ha elfelejtette Apple ID-jét vagy Google-fiókjának jelszavát, és nem tud belépni mobileszközébe, akkor ki kell próbálnia a képernyő feloldó funkcióit Android és iOS rendszeren. Az eszköz különféle típusú eszközzárakon hatékony, de a legnépszerűbbek a következők:

 • iTunes biztonsági mentési jelszó
 • Oldja fel a Touch ID, a Face ID, az Apple ID és a Screen Time Passcode zárolását
 • Az iCloud aktiválási zár megkerülése az iOS jailbreak nélkül
 • Kerülje meg a szervezeti zárolást az üzleti eszközökön az Apple MDM és az Android Enterprise Management segítségével
 • Oldja fel az Android-eszközöket PIN-kóddal, ujjlenyomattal, jelszóval és zármintával
 • Az eszközaktiválási zárak, például a Samsung FRP vagy a Google FRP megkerülése fiók és jelszó nélkül

#6. Rendszerszintű javítások

Az iOS és Android rendszerszintű hibák és hibák a legrosszabb rémálmok minden okostelefon- és táblagép-felhasználó számára. A fekete képernyő, a különféle hibakódok, a bootlooping stb. operációs rendszer hibáiként ismert.

A Dr.Fone rendszerjavító eszköz elegendő erőforrással rendelkezik az ilyen problémák kezelésére. Ha rendelkezik ezzel a szoftverrel a számítógépén, többé nem kell időt vesztegetnie a helyi szervizközpontok látogatásával a következő rendszerszintű problémák miatt:

 • iPhone/iPod Touch/iPad/rendszerproblémák
 • Frissítsen vagy váltson le a legközelebbi operációs rendszerre iPhone és iPad számára
 • Javítsa ki az Apple logó hibáját, az 1110-es hibát, a rendszerindítási hurkot stb.
 • 200+ iTunes-hiba megoldása
 • Android rendszerproblémák, például a Google Play nem működik, az alkalmazások folyamatosan összeomlanak, elakad a rendszerindítási hurkon stb.

#7. Az adatok végleges törlése

Ön üzleti szakember, vagy nagyon aggódik az adatvédelem miatt? Ezután az Adatok végleges törlése funkcióval eltávolíthatja az érzékeny adatokat, például csevegéseket, szövegeket, médiát, hivatkozásokat, nagy fájlokat, alkalmazásadatokat stb. A funkció iOS és Android rendszeren is működik.

#8. Jelszókezelő

A Dr.Fone Password Manager modul segítségével kezelheti az eszköz összes jelszavát, PIN-kódját stb., valamint az alkalmazásokat, webhelyeket, fájlokat, könyvtárakat stb. Néhány fontosabb szolgáltatás:

 • Keresse meg és állítsa helyre az Apple ID-fiókot
 • Tárolja az összes e-mail fiók jelszavát egy biztonságos tárolóban
 • A webhelyek és alkalmazások bejelentkezési jelszavainak visszaállítása
 • Mentett Wi-Fi jelszavak helyreállítása
 • Keresse meg az eszközön a Képernyőidő jelszavát

#9. Telefon biztonsági mentés

Az eszközadatok biztonsági mentése és az ilyen biztonsági másolatokból származó tartalom visszaállítása soha nem bonyolult, ha a Dr.Fone Phone Backup funkciót használja. A funkció különféle mobil operációs rendszereken működik, például iOS, Android, Samsung stb. A biztonsági mentési funkció a következő főbb funkciókat tartalmazza:

 • Vezeték nélküli és kábeles biztonsági mentés
 • Helytakarékosság érdekében módosítsa a meglévő biztonsági másolatot
 • Elemek szelektív visszaállítása az eszköz biztonsági másolatából
 • Tekintse meg a biztonsági másolat tartalmát
 • Az iTunes és az iCloud biztonsági mentésének közvetlen visszaállítása Android okostelefonokra vagy táblagépekre
  A 2015-ös 30 legnépszerűbb iOS-bejegyzés

Miért kell kipróbálnod a Wondershare Dr.Fone-t?

A Wondershare Dr.Fone ezért egy lépéssel a többi Android és iOS javítószoftver előtt jár:

Könnyű és Hatékony

Az eszközt nevetségesen könnyű kezelni. Ha még soha nem kezelt mobiljavítási megoldást, a Dr.Fone felhasználói útmutató elolvasásával megkezdheti a fekete képernyő, zárolt képernyő, adat-helyreállítás stb. problémák javítását. Más eszközökkel ellentétben a felhasználói kézikönyvben és a tényleges szoftverben leírt lépések között nem talál eltérést.

Teljes eszközkészlet

A Wondershare Dr.Phone tele van az összes mobiltelefon-javító programmal és algoritmussal, amire szüksége van. Az eszköz az összes kritikus és praktikus javítási funkciót is megjeleníti a kezdőképernyőn. Például a Képernyő feloldása, az Adat-helyreállítás, a WhatsApp Transfer, a Phone Transfer stb. közvetlenül előtted vannak, amikor megnyitja az alkalmazást. Ezután kiválaszthatja a Saját eszköz lehetőséget, hogy további eszközöket fedezzen fel a csatlakoztatott eszközhöz.

Adatbiztonság

A mobiltelefon-problémák webalkalmazásokkal történő elhárítása nagy kockázatot jelent. Az alkalmazás feldolgozási célból adatokat továbbíthat az adatközpontjába. Soha nem tudhatod, hogy az alkalmazás etikusan kezeli-e az ilyen személyes adatokat.

A Dr.Fone segítségével, mivel ez egy önálló PC- vagy Mac-alkalmazás, nem továbbít személyes mobiltelefon-adatokat felhőalkalmazásokba vagy tárhelyre. Ezenkívül a mobileszköz és a szoftver közötti minden kommunikáció elektronikusan titkosított. Tehát teljesen megbízhat ebben az alkalmazásban adatvédelmi és biztonsági szempontból.

Wondershare Dr.Fone: Árképzés

Ez a rendkívül sikeres mobiljavítási megoldás különböző ártáblázatokban érhető el, így Ön pontosan az igénybe vett szolgáltatásért fizet. Váltson a macOS verzióra az árképzési portálon, hogy felfedje a macOS rendszerhez készült eszköz árinformációit.

Magánszemélyek

Kezdheti az alapcsomaggal, amely 39,95 USD. Ezután töltse fel más szolgáltatásokkal, mint például a Dr.Fone – Data Recovery (39,95 USD), a Dr.Fone – Screen Unlock (39,95 USD), a Dr.Fone – System Repair (19,95 USD), a Dr.Fone – Phone Transfer (29,95 USD) és a több. Mindezek a vásárlások 1 éves licencet tartalmaznak.

Ha úgy érzi, hogy szüksége lehet az összes funkciójára, akkor egy évre bátran beszerezheti a Wondershare Dr.Fone – Full Toolkit 99,95 dollárért.

Csapat és üzlet

Tegyük fel, hogy egy mobil javítóműhelyt üzemeltet, vagy kereskedelmi célokra van szüksége az eszközre; 6-10 mobileszközre kaphat licencet 195,93 dollárért. A licenc egy felhasználóra egy évig érvényes. Felár ellenében növelheti a kezelt mobileszközök és a felhasználók számát.

Oktatás

Mobiljavítási-tanulási akadémiát vezet, és szeretné beszerezni az eszközt diákjai számára? Diák vagy és diákkedvezményt szeretne igénybe venni?

Diákok, oktatók és intézmények számára a Dr.Fone – Full Toolkit 1 PC-hez, amely 1-5 eszközt képes kezelni, 69,95 dollártól kezdődik.

Következtetés

Tehát most már belülről ismeri a Wondershare Dr.Fone-t. Könnyen eldöntheti, hogy ez az Ön által keresett komplett mobiljavítási megoldás. Töltse le ingyenesen az eszközt, és próbálja ki.

Tesztelje, hogy az eszköz segíthet-e az okostelefonjával és táblagépével kapcsolatos problémák megoldásában. Vásárolja meg, ha megtetszik a szolgáltatásai, és szeretné megtartani a Wondershare Dr.Fone – Teljes eszközkészletet Mac-en vagy PC-jén a mobileszközeivel kapcsolatos jövőbeli vészhelyzetek esetére.

Ezután elolvashatja a Dr.Fone Toolkit áttekintését is.