11 legjobb szelfialkalmazás speciális effektusok hozzáadásához Androidra és iOS-re

Az okostelefonok kamerái az évek során fejlődtek, de eszközeink alapértelmezett kameraalkalmazása csak a minimumot teljesíti.

Ha szeretsz szelfiket kattintgatni, mint a tömegek, akkor érdemes lenne egy szelfialkalmazást használni a tökéletes szelfi elkészítéséhez, és tetszés szerint szerkeszteni.

A szelfialkalmazások lehetővé teszik effektusok hozzáadását, színkorrekciót, foltok elrejtését és még sok minden mást. Tele van olyan funkciókkal, amelyek célja a fényképek javítása, hogy minden alkalommal a lehető legjobb eredményt érje el.

Ebben a bejegyzésben megvizsgáljuk a legjobb szelfi alkalmazásokat Android és iOS eszközökhöz.

Ha ez érdekesen hangzik, ugorjunk bele.

A szelfi alkalmazások kiemelkedő jellemzői

Amikor a közösségi médiáról beszélünk, az első dolog, ami eszünkbe jut, az egy szelfi. Annak ellenére, hogy az okostelefonok kamerái jelentősen fejlődtek az évek során, mindig van különbség a professzionálisan kattintott fotók és a telefon kamerájával készített fotók között.

Szelfijátékod szintre emeléséhez olyan szelfialkalmazásokat használhatsz, amelyek segítségével pillanatok alatt javíthatod fotóid minőségét, és szinte professzionális fotóknak tűnhetnek, csúcskategóriás eszközök használata nélkül. Íme néhány a sok funkció közül, amelyeket a szelfialkalmazások magukkal hoznak:

 • Beépített effektusok gyűjteménye ✨
 • Képes korrigálni a bőrhibákat, a sötét karikákat, a fáradt szemeket stb
 • Képes szórakoztató matricák és szöveg hozzáadására
 • Kattintson a jobb képekre még gyenge fényviszonyok mellett is
 • Azonnali megosztás a közösségi média platformokon

A legtöbb alkalmazás ingyenesen használható, és prémium csomagokkal rendelkeznek, amelyek további funkciókat is igénybe vehetnek. Összességében ezek az alkalmazások nagyszerűek, különösen akkor, ha a telefonja nem rendelkezik a legjobb megapixelekkel.

Most pedig térjünk rá az alkalmazások listájára.

Szelfikamera – Szépségkamera

A szelfikamera szépségkamerával, fotókollázskészítővel és fotószerkesztővel rendelkezik, amelyek segítségével javíthatja fotóit.

Ez az alkalmazás gazdag funkciólistával rendelkezik, amely azonnal használható szűrőket tartalmaz fényképekhez, ételekhez, tájképekhez, művészetekhez és egyebekhez. Vágási lehetőségekkel, dupla expozícióval és különféle beállítási eszközökkel is rendelkezik.

Vannak online matricák és szűrők, amelyeket a képre kattintva használhat, ha nem szereti, ha a fénykép elkészítése után hozzá kell adni őket. Fényképeket és videókat szerkeszthet természetprecíz és extrém szépség módban.

  Rajzoljon fényképeket, mielőtt megosztaná őket a Facebook Messengeren [iOS]

Az Android-felhasználók áldása, ez az alkalmazás intelligens galériával is rendelkezik, amelyből könnyedén kezelheti fotóit és videóit.

Édes szelfi: Kamera és szerkesztő

Ez a Sweet Selfie nevű ingyenes Android szelfi kamera és szerkesztő több mint egymillió letöltéssel és rengeteg értékeléssel letette a névjegyét gazdag funkciókészletével, amelyeknek nehéz ellenállni.

Használhatja napi fényképeit megoszthatóvá alakíthatja. Íme néhány nagyszerű funkció, amelyek megragadták a figyelmemet:

 • Zenei videó sablonok
 • Kollázskészítő és fotórács
 • Szelfi kamera egy csomó szépségeffektussal
 • Archangolás az arcvonások javításához
 • Testretusálás az ideális testforma eléréséhez, ha szükséges
 • Szelfi időzítő
 • Kivágott elemek

Olvassa el még: Fotók szerkesztése profi módon a Canvában

Alapvető képszerkesztő funkciókat is beszerezhet, ha néhány egyszerű szerkesztést szeretne a képeken. Bár ez az alkalmazás ingyenesen használható, lehetősége van az alkalmazáson belüli vásárlásokra saját preferenciái szerint a funkciók bővítése érdekében.

InstaBeauty – Sminkkamera

Az iOS felhasználók körében az egyik legnépszerűbb szelfiszerkesztő alkalmazás, az Instabeauty több mint 50 sminkstílussal és 100 szűrővel rendelkezik. Különféle eszközöket kínál, hogy a szelfi úgy ragyogjon, ahogy kellene.

A szépségápolási smink funkciók lehetővé teszik, hogy sminket adjon a bőréhez, miközben megőrzi a természetes szépséget. Magazin stílusú kollázsokat is készíthet több mint 200 elegáns sablonból szelfi, portré, csíkos és fekvő módban.

Az InstaBeauty legnépszerűbb funkciója a Quicksnap, amellyel több ön-pillanatfelvételt készíthet, áttekintheti azokat, és megtarthatja azokat, amelyek tetszettek.

Mint – Szelfiszűrők és szerkesztő

Ha az évszak megviselte Önt, és rendkívül száraz a bőre és foltjai vannak, akkor a Mint szelfiszerkesztő itt van, hogy kijavítsa ezt – gyakorlatilag.

A hidratált bőr funkciójával hibátlanná változtathatja a fotón látható bőrt, miközben megőrzi természetességét. Finom fényt ad a végső szerkesztésben.

Ha tovább szeretné javítani fényképeit, szűrők széles skáláját alkalmazhatja, vagy egyszerűen szerkesztheti a képeket az egyérintéses fotószerkesztő funkcióval.

A beépített szelfikamerával nagyszerű képeket is készíthet.

YouCam Perfect

Ha az a cél, hogy elbűvölő fotókat készíts, akkor a YouCam Perfect lehet az új legjobb barátod. Az iOS és Android rendszeren több mint 800 millió letöltéssel ez a fotószerkesztő minden eszközzel rendelkezik, amely egy nagyszerű szelfi készítéséhez szükséges.

  Az egyéni névjegyek olvasási nyugtáinak kikapcsolása iOS 10 rendszerben

Íme néhány fő funkciója ennek az alkalmazásnak:

 • Mágikus ecset és rétegek
 • Elmosódott tárgyak kiemelése vagy elrejtése
 • Fotó hátterek és tárgyeltávolító
 • Kollázsok, keretek és effektusok
 • Szűrők, beállítások, matricák és betűtípusok

A YouCam Perfect gyors szerkesztési funkcióival fényképek és videók egyetlen érintéssel szerkeszthetők. Frissítheti a tervét, hogy hozzáférjen néhány nagyszerű prémium funkcióhoz, amelyek több mint ezer keretet, betűtípust, matricát és egyebeket tartalmaznak.

Facetune szerkesztő

Egy másik csodálatos lehetőség az Android és iOS szelfi alkalmazásokban a Facetune Editor. Lehetővé teszi, hogy megragadja ezt a reflektorfényt azáltal, hogy eltávolítja a zavaró tényezőket a fényképekről, és elhomályosítja a hátteret, vagy kicseréli egy újra.

Hatalmas funkciókatalógussal rendelkezik, amelyek együttesen lehetővé teszik a szelfik és videók szerkesztését erőteljes hatásokkal minden képkockában.

Játszhatsz a telítettséggel, hozzáadhatsz szűrőket, szerkesztheted és finomíthatod a videóidat – mindezt perceken belül ahhoz a közösségimédia-bejegyzéshez, amely minden szemet megragad.

Kamera 360

A Camera 360 kétségtelenül az egyik legjobb szelfi kamera és szerkesztő alkalmazás iOS és Android felhasználók számára. Ez lehet az Ön kedvenc alkalmazása, ha olyan problémamentes megoldást keres, amellyel pillanatok alatt megszerkesztheti képeit, és gyönyörű önarcképeket is készíthet.

Néhány a Camera360 számos nagyszerű funkciója közül:

 • Arc retusálás
 • Egy érintéssel szépít
 • Professzionális funkciók egyszerűsítve egy laikus számára
 • Szűrők gyűjteménye
 • Menő matricák galériája
 • Kiváló minőségű valós idejű szelfi

Ezenkívül alapvető képszerkesztő funkciókat is kap, mint például a vágás, a beállítások, a telítettség, az elmosódás és a beépített kollázskészítő, amellyel nagyszerű megjelenést kölcsönözhet fotóinak.

Cymera

A Cymera egy ilyen alkalmazás iOS és Android rendszeren, amely lehetővé teszi a fénykép szerkesztését és a fotók bemutatásának módját. Erőteljes beépített kamerával rendelkezik, amely hibátlanul rögzíti a fényképeket, és lehetővé teszi azok szerkesztését az általános képminőség javítása érdekében.

A képeket 130 különböző szűrő és különféle eszközök segítségével is feldobhatja, amelyek segítenek a retusálásban, színkorrekcióban és sok másban.

BeautyPlus

Az egyik legnépszerűbb szelfialkalmazás, a Beauty Plus különféle funkciókkal büszkélkedhet, hogy tökéletes pillanatot teremtsen. Itt van néhány közülük:

 • Automatikus szépítés mód
 • Szépségápolás
 • Effektusok bőven
 • Beépített szépség szelfi kamera
  Fájlok és szövegek küldése Mac és iOS eszközök között a Copybin segítségével

Ezenkívül, ha elégedetlen egy nem kívánt tárgy vagy személy miatt a fotóin, könnyedén eltávolíthatja őket a mesterséges intelligencia technológiája segítségével.

Ez az alkalmazás javítja a fotók minőségét, miközben megőrzi természetes szépségüket, hogy ne tűnjön teljesen más embernek. A BeautyPlus Android és iOS eszközökön is elérhető.

Retrica

Az OG-ok úgy ismerik a Retricát, mint az egyik legelső alkalmazást, amely számos csodálatos szűrővel szerkeszti a szelfiket. Elérhető Android és iOS eszközökre, és több mint 100 millió letöltése van.

Ez egy közösségi média hálózat is, ahol más emberektől ihletet kaphat szelfik szerkesztéséhez, és kapcsolatba léphet velük.

Ezenkívül lehetővé teszi GIF-ek és videók létrehozását a fényképezőgéppel készített fényképek felhasználásával. Ebben az alkalmazásban számos további funkciót talál, ezért azt javaslom, hogy nézze meg ezt.

B612

A többfunkciós kamera, fotó- és videószerkesztő alkalmazás, a B612 számos funkcióval rendelkezik, amelyek segítenek a tökéletes szelfi elkészítésében. Divatos szűrőkkel, matricákkal, effektusokkal és szerkesztési lehetőségekkel érkezik, amelyek szinte naponta frissülnek.

Ennek az alkalmazásnak az egyik legjobb tulajdonsága, hogy lehetővé teszi a szűrő elkészítését, amellyel a beépített kamerán keresztül szelfiket készíthet. Ez az alkalmazás nemrégiben AR-funkciókat is tartalmazott, így remek lehetőségekre számíthat tőle.

A B612 ingyenesen letölthető Android és iOS eszközökre.

Végső szavak

A selfie-alkalmazások legjobb felhasználási módja nem a külső megjelenésének teljes megváltoztatása, hanem a fénykép javítása bizonyos helyzetek pótlása érdekében. Például, ha fáradt az arca az alváshiány miatt, világítási problémák vannak, vagy a fényképezőgép minősége nem a legjobb.

A fenti szelfi alkalmazások segítenek Önnek ezekben a helyzetekben és még sok másban.

Ezután megtudhatja, hogyan távolíthatja el a nem kívánt tárgyakat a fényképekről.