11 legjobb jógaalkalmazás (Android+iOS) minden gyakorlati szinten

„A jóga egy tükör, amellyel belülről nézhetünk magunkra.” Mindannyian arra törekszünk, hogy túléljük az élet forgatagában. A rendszeres stressz és szorongás rontotta életmódunk minőségét.

Itt lép életbe a jóga. A jóga egy olyan utazás, amely a test és a lélek egyensúlyba hozását hangsúlyozza. A jóga fizikai előnyei mellett a szorongás csökkentésére és a mentális jólét javítására is kiterjedt.

Különböző alkalmazások jelentek meg a piacon, hogy fokozzák a jóga gyakorlását az emberek között. Ezek az alkalmazások nemcsak a jóga gyakorlásának kultúráját ápolják, hanem egészséges emberek közösségét is alkotják.

Hogyan profitálhat a jóga alkalmazásokból?

A tudomány és a technológia fejlődésével a jógaalkalmazások többre tették a jóga gyakorlását, mint egy szőnyegen ülni. Előre megtervezett rutinokat tartalmaz, amelyeket kizárólag az Ön egészségügyi követelményei szerint alakítottak ki. Ez a hasonló gondolkodású emberek közösségét hozza létre, akik a mentális és fizikai egészségüket helyezik előtérbe.

Kiváló oktatókat, rutinszerű étrendi terveket, személyre szabott videókat és még sok minden mást kaphat ezeken az alkalmazásokon. Még a lusta fiúk is lelkesednek azon, hogy ezeken az alkalmazásokon keresztül fitneszt adnak életükhöz.

Jellemzők, amelyeket érdemes ellenőrizni, mielőtt kiválasztaná a jóga alkalmazást

Számos jógaalkalmazás van a piacon. A megfelelő kiválasztása nehéz feladat lehet. Íme néhány funkció, amelyeket érdemes ellenőrizni, mielőtt kiválasztaná a jóga alkalmazást:

  • Jó értékelés az ügyfelektől
  • Kiváló fogyasztói élmény és felhasználói felület
  • Beépített testreszabható funkciókkal
  • Különböző jóga formátumokat és extra órákat tartalmaz
  • Éjjel-nappal ügyfélszolgálattal rendelkezik
  • Jó vásárlói vélemények érkeztek
  • Biztonságos adatvédelmi szabályzatokkal rendelkezik

Nézzünk meg néhányat a legjobb jógaalkalmazások közül minden gyakorlati szinten.

Napi jóga

A Daily Yoga 100 jóga- és meditációs órát kínál kezdőktől a szakértőkig. Kezdőbarát oktatóanyagok széles gyűjteményét kapja, amelyekkel mindössze két hét alatt felpörgeti magát. A tanfolyamok heti frissítései nem késztetnek arra, hogy újra és újra megismételd ugyanazt a jógarutint. Ezenkívül nyomon követheti személyre szabott növekedését az 1. naptól napjainkig.

  11 legjobb vezeték nélküli töltő Apple és Android készülékeihez

Ez az alkalmazás egészségügyi előnyöket biztosít az elméd és a tested számára több világméretű jógi segítségével. Tegyen fel kérdéseket, ismerkedjen meg új emberekkel, ossza meg jógatapasztalatait, és vállalja a jóga utazását. Az alkalmazás Android és iOS rendszeren is elérhető.

Glo

A Glo egy minden az egyben fitnesz-, Pilates-, jóga- és meditációs alkalmazás, amelynek célja, hogy egészséges életmódot biztosítson Önnek. Akár kezdő, akár tapasztalt jóga-előadó, ez az alkalmazás a funkciók széles skáláját kínálja mindenki számára.

Az alkalmazás jól megtervezett, és a megfelelő kulcsszavakkal gyorsan megtalálhatja a megfelelő osztályokat. Emellett a gyakorlata alapján személyre szabott élményt kap. Könnyedén mentheti és letöltheti az osztályokat későbbi használatra. Ez az alkalmazás Android és iOS rendszeren is megtalálható.

Egyszerűen jóga

A Simply Yoga online jógatanfolyamokat és hat 1. szintű jógaprogramot tartalmaz, amelyek végigvezetik Önt a folyamaton. A videó aprólékosan bemutatja az egyes pózokat, hogy könnyedén megtanulhasd. Egy képzett oktató végigvezeti Önt minden pozíción.

Ez az alkalmazás testreszabható az Ön igényei szerint. Szerezzen gyönyörű HD-minőségű videókat az élmény fokozása érdekében. Ezenkívül hangos utasítások állnak rendelkezésre a gyakorlat során. Ezt az alkalmazást Android és iOS rendszeren is használhatja.

Zsebjóga

Ahogy a neve is sugallja, a Pocket Yoga zsebre viszi a Yoga Studiot. Ez a rugalmas jógaalkalmazás lehetővé teszi, hogy különböző nehézségi szintű gyakorlatok közül válasszon. Otthona kényelmében gyakorolhat, ha 27 különböző foglalkozás közül választhat.

Ez az alkalmazás lehetővé teszi, hogy internetkapcsolat nélkül gyakoroljon. A testhelyzetek kiterjedt, kategorizált és kereshető könyvtárát tartalmazza. Használja az AirPlay-t, hogy a gyakorlatait a TV-jére vetítse. Emellett különféle nyugtató környezeteket is feloldhat az utazás során. Ezt az alkalmazást Android és iOS rendszerről töltheti le.

FITNESS22

A FITNESS22 LTD jógaalkalmazása megkönnyíti a jógába és a fejlettebb programjaiba való utazást. Ez a rutin javítja az egyensúlyt, a mozgékonyságot és az állóképességet. Személyre szabott stratégiát kap az ideális jógakúra létrehozásához, és figyelemmel kísérheti fejlődését.

  A Twitter alkalmazás gyorsítótárának törlése iOS rendszeren

Ez az alkalmazás hosszan tartó szokást alakít ki, amely visszaadja az energiát és fenntartja a koncentrációt. Vezetett jógaórákat tartalmaz több mint 500 jógapozícióval, HD videókkal és tapasztalt oktatókkal. Ezt letöltheti iOS és Android készülékekre.

Jóga Kollektíva

A Yoga Collective több mint 1000 egyedi, testre szabott jóga-, meditációs és fitneszórával érkezik, amelyeket a világ legjobb jógaoktatói vezetnek. A telefontól a tévéig minden eszközön élvezheti ezt a munkamenetet.

Minden héten új órák törik meg a monoton rutint. Ezek a szigorú foglalkozások segítenek javítani a mentális és fizikai jólétet. További funkciókat is tartalmaz, például nyitott kihívásokat és naptári emlékeztetőket. Ezt Android és iOS eszközökön is megkaphatja.

Nemzetközi jóga

A Yoga International számos jóga- és meditációs tanfolyamot, versenyt és programot kínál, minden nap új órákkal. Több mint 30 éve fennálló szakértelemmel rendelkeznek a jóga átalakító egészségügyi előnyeiben.

Az órák mindenki számára elérhetőek, tudásszinttől függetlenül. A legjobb az egészben, hogy ingyenes hozzáférést kap az első 30 napban. Ezenkívül nyomon követheti a fejlődést, és későbbi használatra könyvjelzővel láthatja el kedvenceit. Az alkalmazás Android és iOS rendszeren is elérhető.

Jóga bármikor

A Yoga Anytime kifejezetten az intenzív jógagyakorlat támogatására készült. Több ezer kiváló minőségű jóga- és meditációs videót tölthet le és tekinthet meg. Előfizetésük korlátlan hozzáférést biztosít más ötletekhez az irányított jógarutinok mellett.

Számos tapasztalt oktatóval, akik őszintén ragaszkodnak a jóga tanításaihoz, minden szinten szívesen látják. Ezzel az alkalmazással 14 napos ingyenes próbaverziót is kap. Ezt Android és iOS rendszeren is letöltheti.

Do You

A DoYou különféle testreszabott programokkal és látványos órákkal segíti egyéni céljai elérését. Gyakorolhat telefonon, táblagépen, laptopon vagy akár TV-n is. Válassza ki az ideális osztályt gyorsan, és érjen el minden programszintet, a belépőtől a haladóig.

  Javítsa ki az Android képernyő villogását

Ezzel az alkalmazással nyomon követheti gyakorlatait, és motivált maradhat. Világhírű tanárok segítenek a jóga élményének magasabb szintre emelésében. Az alkalmazás ingyenes és prémium előfizetéses modelleket is tartalmaz. Letöltheti Android és iOS rendszeren.

CorePower

A CorePower online jóga-, szobrász- és meditációs órák széles skáláját tartalmazza. A CorePower Yoga On Demand tagsággal különféle típusú tanfolyamokat kaphat, különböző hosszúságú és formátumú.

300+ osztályhoz férhet hozzá az ütemterv szerint. Az új órák nem unatkoznak. A legjobb az egészben, hogy a CorePower Yoga On Demand első hete ingyenes.

Az alkalmazást Android és iOS rendszeren is letöltheti.

Jóga Stúdió

A Fit For Life LLC jógastúdiója lehetővé teszi az egyszerűen követhető HD VIDEO jógatanfolyamok ütemezését és személyre szabását. Az órákat bármikor, bárhol, internetkapcsolat nélkül tekintheti meg.

Válasszon a különféle atmoszférikus zenei és hangzási lehetőségek közül, és emelje élményét a következő szintre. Válassza ki az érdeklődési szintjét és területét, hogy megtalálja az ideális osztályt. Ez az alkalmazás Android és iOS rendszeren is elérhető.

Végső szavak

A jóga az egyik legjobb mozgásforma, amely javítja a testi és lelki egészséget. Alkalmas fiatalok és idősek számára. Ha egy online jógastúdiót szeretne az ujjai hegyén, és fokozza a jóga élményét, fedezze fel a fenti listát. Azonban ne felejtse el konzultálni egészségügyi szolgáltatójával, mielőtt bármilyen edzésprogramot elkezdene.

Ha bármilyen más edzésformát szeretne kipróbálni, itt van még néhány fitnesz alkalmazás.