A 9 legjobb Icarus szerver hosting szolgáltató 2023-ban

A legjobb Icarus szerver tárhely beszerzése segít javítani a túlélési készségeidet a különböző világokban, különféle játékfunkciókkal és beállításokkal.

A túlélési játékok játékosok ezrei körében válnak híressé. Minden túlélési játék egyedi stratégiával és grafikával érkezik. Ez növeli a játékosok érdeklődését és lelkesedését.

Az Icarus az egyik ilyen játék, amelynek kiemelkedő grafikája van, és a játékosok kedvelik. Arra ösztönöz, hogy tedd próbára képességeidet, és lépj be a világba, hogy túléld, felfedezd, alkoss és menekülj.

A játékmenet pedig könnyebbé válik egy megbízható Icarus játékszerverrel, amely továbbfejlesztett grafikát, hozzáadott funkciókat és sok minden mást kínál.

A megfelelő kiszolgáló kiválasztása a fontos, és ez a cikk elárulja, hogyan teheti ezt meg.

Mi az Icarus?

Az Icarus egy PvE-túlélőjáték, amely állandó nyílt világú és küldetésalapú módokkal is rendelkezik, akár 8 játékos számára. Ezt a játékot a RocketWerkz fejlesztette ki, Dean Hall készítette, és először 2021. december 4-én adták ki Windows rendszerre.

A játék a kitalált Ikarosz bolygón játszódik, amely négy fényévnyire található a Földtől. Az orbitális állomástól és a kutatóktól egészen a bolygó felszínéig sok felfedeznivaló, kézműves, aratni és vadásznivaló vár ránk.

Az Ikaruszt valaha a második Földnek tekintették. Amikor a terraformálás összeomlott, a levegő mérgezőnek bizonyult, és az új világ gyarmatosításának reménye is elhalt vele.

Játékmenet

Ez egy egyedülálló túlélési játék, ahol a legtöbb játékmenet időzített küldetések során történik. Itt a játékosok elfogadják az űrállomásra kötött szerződéseket, és leszállnak a bolygó terepére, hogy teljesítsék a kitűzött célokat. Amint az időzítő befejeződött, a drop-pod visszatér.

Ha a játékos nem tér vissza a limiten belül, a karaktere a felszínen marad, és a haladás elveszik. A túléléshez a játékosoknak oxigént, vizet, élelmet, menedéket stb. kell gyűjteniük. Végül a játékosnak fejlett szerkezeteket és eszközöket kell építenie.

Kezdetben a játékosnak nincs semmije, csak egy öltöny. Ahogy haladnak tovább, a játékban szereplő karakterük különféle tehetségeket szabadít fel, hogy fejlesszék képességeiket, és hozzáférjenek a tervrajzokhoz, amelyek lehetővé teszik a fejlett eszközöket, anyagokat és fegyvereket.

Miért van szüksége Icarus játékszerverre?

A játék grafikája és elemei jelentős erőforrásokat fogyasztanak. Az ilyen játékokhoz a rendszernek 24 órás szélessávú kapcsolatra van szüksége, amelynek nagy teljesítményűnek kell lennie. A problémák, például a hibák, a nem mentett játékok, a megszakítások, a késések, a hibák és egyebek megoldásához játékszerverre van szüksége.

A játékszerver segít a nemkívánatos DDoS-támadások mérséklésében, a mentett játékok és információk biztonsági mentésében, fejlett biztonságot, megbízható teljesítményt és még sok mást.

Minimális rendszerkövetelmények

A rendszernek rendelkeznie kell:

  • 64 bites processzor és Windows 10 operációs rendszer
  • Intel i5 8400
  • 16 GB RAM
  • NVIDIA GTX 1060 6 GB
  • DirectX 11-es verzió
  • Szélessávú kapcsolat
  • 70 GB szabad hely

Beszéljük meg azokat a játékszervereket, amelyek erőteljes funkciókat kínálnak.

Túlélő szerverek

Szerezze be az egyik prémium játékszerver hosting platformot kedvenc játékához. A Survival Servers rugalmas kölcsönzési lehetőségeket kínál fejlett funkciókkal, amelyekre a játék során szüksége van. A sikeres fizetés után szervere perceken belül készen áll a játék megkezdésére.

Szakértő játékosként hozzáférhet az FTP-hez és a webalapú fájlkezelőhöz. Ha más játékokkal is szeretne játszani, gyorsan és ingyenesen válthat a játékok és a helyszínek között.

  A következő SSD lassabb lehet (hála a QLC Flash-nek)

A játékosok hozzáférést kapnak a vezérlőpulthoz, hogy azonnal módosítsák vagy módosítsák a szerverbeállításokat és -helyeket. A Survival Servers egyedi házon belüli játékpanelje lehetővé teszi a bővítmények és modok telepítését. Automatikus szerver-újraindítási lehetőséget és értesítéseket fog kapni.

A Survival Servers csak a legújabb gépeket használja, például Xeon processzorokat, SSD NVMe meghajtókat stb., hogy nagyobb teljesítményt biztosítson. Ezenkívül megkapja az Icarus modok legújabb verzióját. Támogatja a kiszolgáló belépési zárolását és a térkép megváltoztatását, és egyéni indítási paramétereket biztosít a szerver állapotával, például indítás, leállítás vagy újraindítás.

Hozzáférhet harmadik féltől származó eszközökhöz, hogy szuper menővé tegye a játékélményt. A Survival Servers adatközpontokkal rendelkezik a világ több pontján, többek között Seattle-ben, Los Angelesben, New Yorkban, Franciaországban, Szingapúrban és Németországban. Minden adatközpontban DDoS védelmet és a hét minden napján 24 órában elérhető szervert kap.

Nitrado

Bérelje ki az Icarus játékszervert a Nitrado hosting platformról, és szerezzen be különféle nyerőgép-lehetőségeket igényei szerint. Gyorsan telepítheti a bővítményeket és a modokat, és egyszerűen kezelheti a szervert. A megosztási hozzáférési opcióval engedélyezheti ismerősének, hogy a hozzárendelt engedélyeknek megfelelően kezelje a szervereket.

A Nitrado a lehető legalacsonyabb pinget kínálja az internetes útvonalak rövidre zárásával, növelve ezzel a megbízhatóságot. Minden szervernél napi biztonsági mentési lehetőséget kap, hogy biztonságban tudja tartani mentett játékait és személyes adatait.

A Nitrado játékszerver csak hibabiztos, kiváló minőségű és nagy teljesítményű hardvert használ. Különböző helymeghatározási lehetőségeket kap szerte a világon, így kiválaszthatja a legközelebbit, hogy elkerülje az alacsony sebességet. Minden adatközpont DDoS-védelemmel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy szervere a hét minden napján, 24 órában online legyen.

Szerezze meg a kívánt rugalmasságot a Nitrado Icarus játékszerverrel. A szerver mindig online, így Ön igényeinek megfelelően választhatja meg a rugalmas futási időt. A szerveren könnyen elérhető játékok között válthat. Ezenkívül bármikor könnyedén letöltheti vagy frissítheti szerverét.

Válasszon a különböző kölcsönzési lehetőségek közül, vagy hozzon létre saját konfigurációt a játék megkezdéséhez.

4 Netplayers

Legyen saját 4Netplayers Icarus játékszervere, és állítsa be a keretrendszert úgy, hogy a saját világa maradjon. Kezdje el a játékot a regisztrációt követő perceken belül. Ez egy felhőalapú játékszerver, amely 120 játékot, bővítményt és modot tartalmaz nulla költséggel.

A 4Netplayers segítségével nem kell aggódnia a frissítések miatt. Még ha offline is van, a frissítések automatikusan telepítésre kerülnek. Megadhatja Steamworkshop azonosítóját, és engedélyezheti a játékszervernek a mod automatikus telepítését.

Minden korábbi tapasztalat nélkül könnyedén létrehozhatja és kezelheti szervereit. A 4Netplayers a legújabb szerverhardvert kínálja, beleértve a gyors CPU-kat, sok RAM-ot és gyors SSD-meghajtókat. Corero SmartWall DDoS védelmet használ, amely többlépcsős, nagy teljesítményű szűrőrendszert biztosít, és nincs szükség leállási lehetőségre a támadások során.

A megbízható biztonsági mentési funkciónak köszönhetően soha nem veszíti el adatait vagy mentett játékait. Hibabiztossá teszi játékszerverét, és lélegzetelállító teljesítményt nyújt.

Bérelje ki a játékszervert még ma 5,27 USD/hó induló költséggel, amely 4 slotot tartalmaz, és kezdje el a konfigurálást és a játékot most.

GTXGaming

A GTXGaming az első számú házigazda az Icarus megjelenése óta. Kapsz egy fejlett vezérlőpanelt teljesítményben gazdag funkciókkal és funkciókkal. Szövegbeviteli mezői és könnyen használható csúszkák nagyon egyszerűvé teszik a konfigurálást a kezdők számára. Egy tapasztalt játékos számára fejlettebb eszközöket kínál.

A játékszerverek Intel CPU-kkal rendelkeznek az E3 processzoroktól a legújabb i7 vagy i9 CPU-kig és az erős AMD Ryzenekig. Minden szerverrel teljes körű DDoS védelmet kap.

  Hogyan lehet törölni a gyorsítótárat a Facebookon

Töltsd fel bővítményeidet, kovácsolj modcsomagot vagy világot egy FTP-kliensen, például a Filezilla-n keresztül, és élvezd a játékmenetet. Ezenkívül bármikor válthat az elérhető játékok között, pusztán egy támogatási jegy megnyitásával. A támogatási rendszer mindig nyitva áll, így azonnali választ kaphat.

A GTXGaming adatközpontokkal rendelkezik Los Angelesben, Dallasban, New Yorkban, Oregonban, Charlotte-ban, Quebecben, Londonban, Párizsban, Madridban, Frankfurtban, Moszkvában, Stockholmban, Szingapúrban és Sydneyben. Teljes irányítást szerezhet szervere felett gyönyörű webes felületén keresztül, és egyszerűen konfigurálhatja szerverét.

A szakértők számára teljes FTP hozzáférést biztosít, így konfigurálhatják szerverüket, és manuálisan módosíthatnak bizonyos beállításokat. Ha azt szeretné, hogy egy barát kezelje a szerverét, a GTXGaming lehetővé teszi egy alfelhasználó létrehozását és a kívánt engedélyek megadását.

Rendelje meg szerverét most a legördülő menük segítségével, válassza ki a kölcsönzési időszakot, és hamarosan elkezdheti a játékot.

A szerverek egyszerűsítése

Fedezze fel az Icarus játék vadonát a Streamline Servers megfelelő kölcsönzési lehetőségének kiválasztásával, és tapasztalja meg az erőteljes játékot. A rendelés leadása és a fizetés megtörténte után a szolgáltatás percek alatt azonnal feltelepül a számítógépére.

Ezt a játékosok a játékosok számára tervezték, így késésmentes játékot biztosítanak a játékosoknak. Erőteljes hardvert és SSD-meghajtókat használ az alacsony ping-teljesítményű szerverek biztosításához. Egyszerűen telepíthet kiegészítőket a Mod Managerből egy kattintással telepíthető rendszerrel.

A Streamline Servers egy olyan vezérlőpultot kínál, amely hatékony funkcióival és rugalmas kialakításával teljes irányítást biztosít a játékszerverek felett. Adatközpontjai vannak Chicagoban, Dallasban, Los Angelesben, Miamiban, Atlantában, New Yorkban, Phoenixben, Seattle-ben, Montrealban, Hollandiában, Párizsban, Nürnbergben, Londonban, Aucklandben, Changiban, Tokióban, Brisbane-ben, Melbourne-ben, Perthben, Sao Paulóban és Sydneyben .

A szerver a hét minden napján, 24 órában működik, és megvédi játékait a nem kívánt támadásoktól. Ezenkívül a vezérlőpultról megkapja a kiszolgáló állapotát, a konfigurációs szerkesztőket és a játék fő oldalát. Bár a játék 8 játékos slotra érhető el, egyedül is játszhatsz.

Bérelje ki az Icarus játékszervert most 7,50 USD/szerver kikiáltási áron.

Shockbyte

Kezdje el bérelni még ma a Shockbyte Icarus játékszerverével, és tapasztalja meg a véget nem érő szolgáltatásokat. Kaphat automatikus frissítéseket akkor is, ha offline állapotban van. Teljesen konfigurálható szervere lendületet ad a játékosoknak. A tapasztalt játékosok teljes FTP- és fájlkezelő hozzáférést kapnak.

Automatikus leállítási funkcióval rendelkezik, amely segít leállítani a játékot hosszú alvás után, hogy megtakarítsa a rendszer energiáját. A Shockbyte világszerte létrehozta adatközpontjait, amelyek 100%-os rendelkezésre állást és alacsony késleltetési garanciát kínálnak.

Állítsa be játékszerverét azonnal, gond nélkül. Tegye elérhetővé szerverét a hét minden napján, 24 órában a hatékony DDoS védelmi funkcióval, amely megakadályozza a nem kívánt elárasztásokat. A Shockbyte támogatja a DLC-t, a multicraft CP-t és még sok mást. Szerezzen önkiszolgáló útmutatókat és még sok mást a Shockbyte játékszerverekkel.

Rendelje meg Icarus játékszerverét 12,99 USD/hó vagy 3,25 USD/slot kikiáltási áron. 6 GB memóriával és Steam támogatással érkezik.

LOW.MS

Szerezzen be nagy teljesítményű szervereket a LOW.MS-től az Icarus játék fogadására. Saját világot rendezhet közösségeivel vagy barátaival, vagy beléphet a nyilvános világba, és bárki csatlakozhat. A kölcsönzési lehetőséggel minden fejlett többjátékos funkciót megkapsz.

Amint a LOW.MS megkapta a fizetését; azonnal megkezdi a játékszerver beállítását, így perceken belül elindíthatja a játékot. Az Intel legújabb CPU-it használja, amelyek akár 5 GHz-es feldolgozási teljesítményt biztosítanak. Intel SSD-kkel és DDR4 memóriával kombinálva erőteljes élményt nyújt.

  Hogyan lehet feloldani valakit a Snapchatben, és visszaadni

A CPU-k a legmagasabb benchmarkok. Tartalmazza a legújabb Xeon E-sorozatot, az Intel i9s-t és a Ryzeneket. Minden játékszerver rendelkezik legalább 10 Gbps-os DDoS védelemmel, ami minimalizálja a játék nem kívánt megszakításait. Egyes adatközpontok Corero SmartWall-ot használnak, amely maximális védelmet nyújt a szervereinek.

A LOW.MS 11 szerverhellyel rendelkezik szerte a világon, köztük Bendben, Los Angelesben, Dallasban, Miamiban, Ashburnben, Londonban, Nürnbergben, Helsinkiben, Varsóban, Moszkvában, Szingapúrban, Sydneyben és Hong Kongban. A ping teszteszköz segítségével kiválaszthatja a legjobb helyet a játékhoz.

Kezdjen el egy hősies játékot még ma a prémium játékszerverrel, havi 7,23 dolláros áron. Bármikor lemondhatja. Ha még mindig elégedetlen a szolgáltatással, 5 napos teljes visszatérítést választhat indoklás nélkül.

1GServerHost

Tapasztaljon meg egy erőteljes játékot, miközben bérelje azt az 1GServerHosttól. Szerezzen be elképesztő vezérlőpult-funkciókat és -funkciókat tervében. Az 1GServerHost a fizetés befejezése után időn belül beállítja a szervert. Korlátlan számú játékost támogat.

Rugalmasságot kap az egyéni játékpanel használatában, amely ingyenes játékváltást kínál a rendelkezésre álló játékokkal. Az 1GServerHost automatikus biztonsági mentéseket futtat, hogy biztosítsa a mentett játék és személyes adatok biztonságát.

Ezenkívül az 1GServerHost bizonyos játékfunkciókkal is rendelkezik, beleértve az automatikus újraindítást, frissítéseket és még sok mást. A Konfigurációs szerkesztő lehetővé teszi a játékbeállítások kezelését vagy módosítását igény szerint.

Ezenkívül támogatja az összes modot, térképet, DLC-t és a steam-et PC-re. Az 1GServerHost 9 globális adatközponttal rendelkezik erőteljes DDoS védelemmel. A játékszervert a hét minden napján, a nap 24 órájában online találja, és bármikor játszhat.

Az 1GServerHost 5,2 GHz-es AMD Ryzen 9-et, 32000 MHz-es 128 GB DDR4-et és 7000 MBps sebességű NVMe-t tartalmaz. A nagy teljesítményű hardver és meghajtók lehetővé teszik, hogy megszakítások nélkül játsszon játékot, és a lehető legalacsonyabb pinget kapja.

Válasszon egy Icarus szervercsomagot havi 12 dollártól, és több lehetőséget is kap a játékhoz. A teljes visszatérítést a beállítástól számított 72 órán belül választhatja, ha valami zavaró dolgot tapasztal a szolgáltatásaiban.

XGamingServer

Az XGamingServer virtuális Icarus és Baremetal játékszervereket kínál. Így dedikált RAM-ot, tárhelyet és CPU-t kap, valamint garantált teljesítményt. A játékpanel pterodactyl alapú, amely teljesítmény-csomagolt funkciókkal és funkciókkal rendelkezik.

A dedikált játékpanel lehetővé teszi az egyszerű konfigurálást, így teljes irányítása alatt tarthatja játékszerverét és fájljait. Ezenkívül közvetlenül a játékpanelről konfigurálhatja a felhőalapú biztonsági mentéseket, és bármikor letöltheti a biztonsági másolatokat.

Az XGamingServer egyéni vezérlőpultja ingyenes MySQL-adatbázisokat, modkezelőt, ütemezési és felhasználói meghívási lehetőségeket is biztosít. 6 adatközponttal rendelkezik szerte a világon, beleértve az USA keleti partját, az USA nyugati partját, Európát és Óceániát.

Az XGamingServer kiterjedt dokumentációjától az alapoktól a speciális konfigurációkig mindent megtalál. Szerverei a rendelés befejezése után perceken belül online lesznek. Az összes szervert a legújabb Intel és AMD Ryzen CPU-k üzemeltetik, NVMe SSD-illesztőprogramokkal.

Ezenkívül megvédi a szervert a nem kívánt áradásoktól vagy támadásoktól, és online tartja. A nagy teljesítményű Icarus játékszerver bérleti díja havi 10 dollártól kezdődik, amely értékes funkciókat tartalmaz. Tartalmazza a DISK RAID 1-et, 30 GB SSD-től 100 GB SSD-ig.

Következtetés

Az Icarus egy egyedülálló játék, amely egy másik világba kalauzol el, és fejleszti túlélési készségeit. A megfelelő Icarus szerver hosting segítségével még érdekesebbé, kényelmesebbé, erőteljesebbé és késésmentesebbé teheti játékát.

Megnézheti ezeket a dedikált játékszervereket is a professzionális játékosok számára.