10 legjobb háziállat-kamera, amellyel nyomon követheti szőrös barátját

A házi kedvenceket gyakran családunk kiterjesztésének tekintik, ezért szeretnénk mindent megtenni a jólétük érdekében.

Azonban bármennyire is szeretnénk állandóan a kedvenceinkkel lenni, a valóság az, hogy ez nem mindig lehetséges.

Munka vagy egyéb okok miatt előfordulhat, hogy szeretett házi kedvenceinket hosszabb időre otthon kell hagynunk. Ilyen esetekben elengedhetetlen, hogy legyen mód a házi kedvencek megfigyelésére, és meggyőződjünk arról, hogy biztonságban és boldogan élnek.

Itt jönnek be a kisállat-kamerák. A kisállat-kamerák lehetővé teszik számunkra, hogy otthonunktól távol nézzük a szőrös barátokat.

Egy kisállat-kamerával bármikor benézhetjük kedvenceinket, megnézhetjük, mire készülnek, és megbizonyosodhatunk arról, hogy nem esnek bajba. Nyugalmat biztosít számunkra, biztosítva, hogy kedvenceink biztonságban, boldogan és jól ápolva legyenek, még akkor is, ha fizikailag nem vagyunk jelen.

Miért hasznos egy kisállat fényképezőgép?

Gondolkoztál már azon, mit csinál a szőrös barátod, amikor távol vagy? Vagy éreztél már bűntudatot amiatt, hogy túl sokáig hagytad őket egyedül? Nos, ne aggódj tovább! A háziállat-kamera a megoldás, amit keresett.

Az állatkamerával könnyedén nyomon követheti kedvence tevékenységét, amíg távol van. Az okostelefonnal vagy táblagéppel bárhol és bármikor elérheti őket, és valós időben nézheti, ahogy játszanak, szunyókálnak, és kommunikálhatnak játékaikkal vagy más háziállataikkal.

Ezenkívül egyes kamerák kétirányú hang- és csemegeadagolókkal rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik, hogy kommunikáljon kedvencével, és megjutalmazza őket a jó viselkedésért.

De ez nem csak arról szól, hogy szemmel tartsa kedvencét. Egy kisállat-kamera segíthet a szokatlan viselkedés vagy a szorongás jeleinek észlelésében is. Ez lehetővé teszi a gyors cselekvést és a lehetséges problémák megelőzését. Még akkor is, ha nincs jelen, egy kisállat-kamerával tudja, hogy kedvence biztonságban van, és boldog, nyugalmat adhat.

  A 14 legjobb védőszoftver az online vizsgák/tesztek biztosításához

Olvassa el még: A legjobb kisállat-nyomozók kedvence helyének megfigyelésére

Nézzünk meg néhány legnépszerűbb háziállat-kamerát, amellyel nyomon követhetjük szőrös barátját.

WOPET Smart Pet kamera

A WOPET Smart Pet Camera egy innovatív eszköz, amely lehetővé teszi az állattulajdonosok számára, hogy interakcióba lépjenek kedvenceikkel, még akkor is, ha távol vannak otthonuktól.

A készülék kiváló minőségű éjjellátó kamerával rendelkezik, amely gyenge fényviszonyok mellett is éjjel-nappali megfigyelést biztosít az állattartóknak. Kétirányú audiorendszerrel is rendelkezik, amely lehetővé teszi az állattulajdonosok számára, hogy beszéljenek, hallgassák kedvenceiket és jutalmazzák kedvenc nassolnivalóikkal.

A WOPET Smart Pet Camera egyszerűen beállítható, ha bedugja egy konnektorba, és csatlakoztatja az otthoni Wi-Fi hálózathoz. A legjobban a 0,24-0,6 hüvelykes (6-15 mm) csemegékkel működik, és 2,4 GHz-es frekvencián. 24 órás professzionális szervizközponttal és 365 napos műszaki támogatással rendelkezik.

SKYMEE Bagoly robot

A SKYMEE Owl Robot egy távirányítós eszköz, amely követi kedvencét, és interakcióba lép vele a szórakoztató bújócskázó játékokhoz. Az infravörös érzékelés többféle műveleti módot is elindíthat, hogy kedvencét aktívabbá tegye. A robot 1080p Full HD kamerával rendelkezik éjjellátóval és 4x zoommal, így bármilyen fényben láthatja kedvencét.

Az Owl Robotot egy alkalmazáson keresztül vezérelheti. PIR-érzékeléssel és TF-rögzítéssel is rendelkezik, amely lehetővé teszi az automatikus reakciót és a videó rögzítését. Akár 8 órás napi használatra tervezték, és 2 módban csatlakoztatható, beleértve az AP módot a hálózat nélküli használathoz.

Enabot Home Security Pet Camera

Az Enabot 360 fokos nézetben mozgó biztonsági kamerát kínál vezeték nélküli funkciókkal és alkalmazás-távirányító technológiával. Az EBO robot Auto-Cruise és Fixed-Point biztonságot nyújt, 24 órás biztonságot biztosítva. Tartalmaz egy intelligens kisállat-kamerát is, amely HD éjszakai látást biztosít, és aranyos játszótársként szolgálhat háziállatok vagy gyerekek számára.

Az EBO alkalmazás támogatja a többfelhasználós használatot, minden adatot SD-kártyán tárol. Az alkalmazás kompatibilis az iOS és Android 10.0 és 5.0 és újabb verzióival. Az Enabot egy év garanciát vállal, és az ügyfélszolgálat 24 órán belül válaszol.

  Az AF/AE zár használata a Google Fényképezőgépben Androidon

YI 4db biztonsági otthoni kamera

A YI 4pc Security Home Camera egy intelligens kamera 24/7 Full HD felvétellel, fokozott éjszakai látással és kétirányú hanggal. Opcionális, éjjel-nappal elérhető, professzionális videoriasztórendszerrel rendelkezik, amely vizuális AI-t és professzionális megfigyelési szolgáltatásokat használ.

A kamera továbbfejlesztett intelligens AI-észlelésekkel rendelkezik, és képes megkülönböztetni az embereket, a járműveket és az állatokat.

A YI Home App lehetővé teszi a mobil hozzáférést, a rugalmas Otthon/Away módokat, valamint a kamera megosztását akár 5 családtaggal vagy baráttal. A YI Cloud a leghatékonyabb tömörítést és adatvédelmet kínálja, így nem kell aggódnia a felvételek elvesztése miatt.

VIMTAG kisállat fényképezőgép

A Vimtag kisállat kamera egy beltéri kamera, amely 2,5K HD élő videót biztosít 355°-os vízszintes és 100°-os függőleges elforgatási tartományban. Kisállatok és csecsemők megfigyelésére alkalmas.

A VIMTAG Pet Camera intelligens mozgásérzékeléssel, valamint emberi és hangérzékeléssel rendelkezik, és értesítéseket küld telefonjára, ha mozgást vagy hangot észlel. Kétirányú hanggal rendelkezik, és Alexával működik.

A kamera IR-CUT funkcióval is rendelkezik a valós idejű videók és fényképek 32 láb mélységig fejlett éjszakai látáshoz. Az opcionális felhő és helyi SD tárhely pénzügyi titkosítási videótárolási technológiát biztosít a felvételek titkosságának biztosítása érdekében.

Galayou beltéri biztonsági kamerák

A Galayou Wi-Fi kamera ultra 2K felbontást biztosít fejlett éjszakai látással akár 33 lábig. Tiszta és élénk képminőséget tesz lehetővé több részlettel nappal és éjszaka. A kamera mozgásérzékelést kínál, és riasztásokat küld a megfigyeléshez és a távfelügyelethez kétirányú hanggal.

Ezenkívül támogatja a biztonságos helyi tárhelyet egy 128 GB-os micro SD kártyával és felhőtárhellyel, amely védi és titkosítja az összes rögzített videót az AWS Cloud segítségével. A kamera az Alexával és a Google Home-al is működik, így hangutasításokkal vezérelheti az élő hírfolyamot.

Petcube Play 2 Wi-Fi Pet Camera

A Petcube Play 2 Wi-Fi kisállat kamera lehetővé teszi kedvence megfigyelését 1080p HD videóval, 160°-os ultraszéles látószöggel és éjszakai látással. 2,4 GHz-es és 5 GHz-es Wi-Fi kapcsolat áll rendelkezésre, a beállítás pedig gyors két percet vesz igénybe.

  A Siri parancsikonok használata az iPhone 6/6 Plus készüléken [No Jailbreak]

A kamera kétirányú hangot, beépített háziállat-biztos lézerjátékot tartalmaz, amelyet a telefonról vezérelhet, és egy beépített Alexa asszisztenst.

A kamera valós idejű hang- és mozgásriasztásokat is biztosít; Az ügyfélszolgálat éjjel-nappal elérhető. A termékre egy év garanciát vállalunk anyag- és gyártási hibákra.

Furbo 360°-os kutyakamera

A Furbo 360°-os kutyakamera széles látószögű objektívvel és 360°-os kamerával rendelkezik, lehetővé téve, hogy szemmel tartsa otthonát. Kétirányú audio funkciója lehetővé teszi, hogy valós időben kommunikáljon kedvenceivel és családjával.

A finomdobálás funkció szórakoztatja és megjutalmazza kedvenceit. A Furbo az intelligens riasztásokon keresztül push értesítéseket küld olyan jelentős eseményekről, mint az ugatás, vagy ha valaki hazaérkezik.

A Furbo beállítása egyszerű és biztonságos az egyszerű 3 lépéses folyamatával és banki szintű titkosításával, amely biztosítja az adatok biztonságát. Az opcionális Furbo Dog Nanny előfizetés fejlettebb funkciókat tesz lehetővé, beleértve a CO-/füstriasztásokat.

CENGCEN kisállatfigyelő kamera

A CENGCEN Pet Monitoring Camera támogatja a 2,4 GHz-es és az 5,0 GHz-es Wi-Fi-t is. 1080P HD kamerával rendelkezik éjszakai látással és 130°-os látómezővel a házi kedvencek mozgásának figyeléséhez.

A falra is akaszthatja, és beállíthatja a dobóhangot. A készülék 16 GB-os TF kártyával rendelkezik a hurokrögzítéshez, mozgásérzékeléssel indítható, extra költségek nélkül.

A kisállat-kamerás édesség-adagoló 2-utas hangátvitellel és nassolnivalóval is kommunikálhat a háziállatokkal, az alkalmazásra kattintva. A hálózat beállítása egyszerű, és IOS 10.2 vagy újabb VAGY Android 4.2 vagy újabb verzió szükséges.

AOSU 2K biztonsági kamera

Az Aosu beltéri biztonsági kamera érintésről beszélni kínál az egyszerű kommunikáció érdekében, és támogatja az 5 GHz-es/2,4 GHz-es Wi-Fi-t is. Intelligens automatikus követési funkcióval is rendelkezik, amely rögzíti és követi a mozgó tárgyakat.

360 fokos körbetekintési funkcióval rendelkezik, amely rögzíti a helyiség lényeges helyeit. Ez a kamera olyan fejlett funkciókkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a teljes helyiség megtekintését függőlegesen 155°-tól vízszintes 360°-ig. Ezenkívül 2K QHD felbontással rendelkezik, és kompatibilis az Alexával az egyszerű vezérlés érdekében.

Végső szavak

Összefoglalva, számos kisállat-kamera áll rendelkezésre különféle funkciókkal, amelyek segítik a házi kedvencek megfigyelését. Ezek a kamerák többek között intelligens riasztásokat, kétirányú hangot, csemegeadagolókat és 360 fokos nézetet kínálnak.

Kisállat-kamera kiválasztásakor vegye figyelembe a képminőséget, a hálózattal való kompatibilitást és a könnyű használhatóságot. A megfelelő házi kedvenc kamerával kapcsolatban maradhat kedvencével, és bárhonnan biztosíthatja biztonságát és kényelmét.

Ezután tekintse meg a legjobb intelligens modulokat, amelyek megkönnyítik az állattulajdonosok életét.