Több hivatkozás hozzáadása az Instagram Bio-ban

Az Instagram nagyon kedvelt platform a márka népszerűsítésére és a tömegekkel való kapcsolatteremtésre. Ezért elengedhetetlen, hogy az összes online biosz ehhez a platformhoz legyen kapcsolva. Itt egy jó hír! Mostantól közvetlenül hozzáadhat több biolinket az Instagramhoz anélkül, hogy külső forrásokra lenne szüksége.

A felhasználók gyakran különböző hálózatokon rendelkeznek fiókkal, és megpróbálják mindegyiket egy helyre hozni. A Linktree egy népszerű internetes portál, ahol tervezői oldalakat hoznak létre az összes profil összekapcsolásához.

Sok influencer használja a Linktree-t a különböző életrajzok összekapcsolására, és a link hozzáadására az Instagramon. Néhányan a Linktree alternatíváira váltanak egyedi szolgáltatásaik, például a személyre szabott URL-ek, testreszabható oldalak stb. érdekében.

De most már nem igazán kell semmilyen külső alkalmazást használnia, mivel az Instagram önellátóvá vált. Könnyen hozzáadhat linkeket az összes online jelenlétéhez, és elkerülheti a szükségtelen erőfeszítéseket az üzleti növekedés érdekében.

Itt megtekintheti az életrajzi linkek Instagramon való hozzáadásának néhány gyors lépését. De először értsük meg a bios Instagram-profilokhoz való hozzáadásának előnyeit és korlátait.

A világ okostelefonjának körülbelül a fele a felhasználók aktívak maradnak az Instagramon, és ez az egyik legalkalmasabb hely a márkahang terjesztésére. Jövedelmező stratégia az összes többi üzleti profil összekapcsolása a különböző csatornákról ezen a platformon.

Ennek ellenére számos jelentősebb előnye van annak, ha több életrajzot ad hozzá az Instagramhoz.

  Hogyan szerezhetek ellenőrzött Instagram-fiókot

Generáljon hitelességet és bizalmat

Az Instagram egy közösségi kapcsolódási platform, és a rengeteg követővel és követővel nehéz lesz valódi profilokat találni, amelyek egy terméket vagy márkát támogatnának. Ezért a különböző oldalakra mutató linkeket tartalmazó profilok hitelesebbnek tűnnek a felhasználók számára, és gyorsan felkeresik tanácsaikat, megoldásaikat.

Adjon meg maximális információt

Az Instagram-profilodat felfedező embereket befolyásolhatják bejegyzéseid, és többet szeretnének tudni a vállalkozásodról. Nem sokan hajlamosak azonnal rákeresni a Google-ra vagy más platformokra a részletekért, és gyakran későbbre halasztják a kutatást. Ez szó szerint befolyásolja a hozzászólásokon keresztül történő befolyásolási erőfeszítést.

De az Insta életrajzában egy helyen található több linknek köszönhetően az emberek néhány kattintással könnyedén értesülhetnek a maximális információról, és a jövőben bármikor megoszthatják vagy elolvashatják azokat.

Szerezz több látogatót más platformokon

Az Instagram világszerte népszerű platform, amelyhez évente milliók csatlakoznak. Ezért ha más csatornákra mutató hivatkozásokat adsz hozzá a bio részben, az nyilvánvalóan növeli annak esélyét, hogy nagyobb forgalmat generálj más platformokon. Az Insta-profilod felfedezése közben a felhasználók más bios linkekre is rákattinthatnak.

Márka létrehozása

Az Instagramon található több életrajzi hivatkozás tudatosítja és hitelesíti a szervezetet. Így minél több felhasználó kattint a profiljára, kiemelheti márkájának logóját, hivatalos helyét, szolgáltatásait stb. Ez segít a márka alapításában.

A követők átirányítása különböző kampányokhoz

Ügyfélinterakciós kampányokat indíthat más közösségi média csatornákon, és megoszthatja a részleteket az Instagram-bejegyzésekben. Mostantól a követői tudni fogják, mikor és hol érhetik el kampányát.

Növelje az értékesítést

A termékeladások növelésével kihasználhatja az üzleti növekedés platformját. Ez lehetséges, ha hozzáadja a linket az online boltjához. Nagyon kényelmes az Instagramon reklámozni vállalkozását, és folyamatosan hozzáadhat linkeket több e-vásárlási oldalra. Követői a linkeken keresztül megtekinthetik az új frissítéseket, és megvásárolhatják azokat.

  Hogyan adjunk GIF-et Instagram-történetéhez

Szerezzen több előfizetést

Míg Ön a platformot arra használja, hogy a felhasználókat felhívja a szervezetére, sokan érdeklődnek a csatlakozás iránt, hogy tagként vagy előfizetőként csatlakozzanak a rendszeres frissítésekhez. Csak kérje meg őket, hogy töltsék ki az Instagram életrajzában linkelt online előfizetési űrlapot.

Rengeteg influencer van az Instagramon, és több ezer követőjük van, akik kedvelik és kommentálják bejegyzéseiket. Az ilyen befolyásolók kiemelkedő üzleti modellje a más cégek termékei vagy szolgáltatásai kapcsolt kapcsolatainak népszerűsítése. Ezért az Insta bio linkjei kiválóan alkalmasak olyan kapcsolt linkek csatolására, amelyeket a követők könnyen megtalálhatnak és felfedezhetnek.

Kövesse nyomon a forgalmi adatokat

Az Instagram insights informatív és elemző funkció az üzleti fiókok számára. Részleteket ad a felhasználók adott szakaszokra leadott kattintásáról. Nyomon követheti a forgalom volumenét a biolinkekből a webhelyére és más csatornákra. Segít abban is, hogy megértse az emberek tetszésének trendjét a tartalmat illetően.

Tehát hozzáadhat korlátlan számú linket az Instagram életrajzához?

Tavaly, 2022 októberében az Instagram tesztelte a többszörös biolink funkciót. Óriási siker volt, és most az Insta-felhasználók többsége profitál ebből a lehetőségből, mert megvalósíthatóbbnak találja, mint a harmadik féltől származó eszközök használatát.

A legújabb fejlesztéseknek megfelelően az Instagram lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy legfeljebb 5 linket adjanak hozzá a bios részhez. Indokolt, hogy szervezetről vagy vállalkozóról van-e szó; könnyen kezelhetik a rendelkezésre álló helyet, hogy megfelelő weblinkeket kapcsoljanak össze, amelyek meghatározzák és leírják az üzletet.

Az Instagram végre rájött, hogy több bio-link funkciót kell biztosítania. Függetlenül attól, hogy magánszemély vagy üzleti számlatulajdonos ezen a platformon, kényelmesen összekapcsolhat akár öt életrajzi hivatkozást a különböző internetes portálokról.

Korábban lehetőség volt egy biolink hozzáadására az Instagramon. Emiatt a Linktree-t vagy más hasonló linkkezelő eszközöket kellett használnunk. De most követheti az alábbi lépésről lépésre megadott eljárást, hogy több linket adjon hozzá Instagram-életrajzához.

  Hogyan küldjünk szelfimatricákat az Instagramon

Az Instagram nem élt azzal a lehetőséggel, hogy életrajzi hivatkozásokat adjon hozzá a profilhoz a webböngésző beállításaihoz 🧑‍💻. A lépések végrehajtásához az Insta alkalmazás legújabb verzióját kell használnia mobileszközön.

1. lépés Nyissa meg az Instagram alkalmazást a mobiltelefonján🤳.

2. lépés: Nyomja meg az alkalmazás jobb alsó sarkában (Android) található profilkép ikont.

3. lépés: Nyomja meg a képernyőn a neve alatt található „Profil szerkesztése” gombot.

4. lépés: A következő oldalon megjelenik a „bio” oszlop, ahol egy rövid, 150 betűs nyilatkozatot írhat. Ez alatt pedig lehetőség van más webhelyekről származó bio linkek hozzáadására.

5. lépés: Nyomja meg a „Hivatkozás hozzáadása” gombot a következő oldal eléréséhez. Itt külön is hozzáadhat egy hivatkozást a Facebook-profiljához.

6. lépés: A „Külső hivatkozás hozzáadása” lehetőségre kattintva további linkeket adhat hozzá életrajzához. A következő képernyőn írja be az URL-t az oszlopba, és adjon neki címet a következő sorban. Mentse el a „Tick” ✅szimbólum megnyomásával a jobb felső sarokban.

A 6. lépésben megismételheti az eljárást öt ilyen külső biohivatkozás hozzáadásához, és miután ez megtörtént, kiléphet a beállításokból a kezdőlapra.

Végső szavak

Az Instagram sikeres platformnak bizonyult, amely rövid időn belül nagy lendületet kapott. A felhasználóknak tetszik, ahogyan megkönnyítette a tekercsek létrehozásának és feltöltésének folyamatát. Ezt a márkák kihasználták, hogy több nézőt és követőt vonzanak, hogy végül vásárlókká alakítsák őket.

A többszörös biolink-létesítmény áldás lesz az ilyen befolyásoló cégek számára, akik most különféle részleteket mutathatnak be üzletükről és termékeikről. Az emberek jobban megbízhatnak bennük, ha átnézik Insta-profiljaikat és egyéb életrajzi linkjeit.

Ezután arról is olvashat, hogyan bonthatja le a Facebook és az Instagram összekapcsolását mindössze 5 perc alatt.