Nagy ütős ANC ködös hanghívással

Kulcs elvitelek

  • A SoundPEATS Space fejhallgató hibrid ANC-t, többpontos csatlakozást és hosszú akkumulátor-üzemidőt kínál.
  • Kiváló hangminőség és magával ragadó zenehallgatás, de nem ideális hanghívásokhoz.
  • A SoundPEATS Audio alkalmazás testreszabható EQ beállításokat és játékmódot biztosít az alacsonyabb késleltetés érdekében.

A prémium vezeték nélküli fejhallgatók sokunk számára rendkívül drágák lehetnek, és a költséghatékony alternatíva keresése kompromisszumot igényelhet. A SoundPEATS Space fejhallgatóval azonban a funkcionalitás és a megfizethetőség egyensúlya kevesebb kompromisszumot jelent, mint gondolnád.

A hibrid ANC-vel, a többpontos csatlakozással és a kiemelkedő akkumulátor-élettartammal a SoundPEATS kitágította annak határait, ami egy olcsó fejhallgatóban lehetséges. És mindaddig, amíg nem tervezi, hogy rendszeres hanghívásokhoz használja őket, bőven van min izgulni.

Soundpeats Space

70 USD 80 USD Takarítson meg 10 USD-t

Hibrid ANC-vel, többpontos csatlakoztathatósággal és lenyűgöző akkumulátor-élettartammal a SoundPEATS Space fejhallgató funkciókban gazdag élményt nyújt, amely valóban lenyűgöző, különösen az ár szempontjából.

Az akkumulátor élettartama 123 óra

Vezeték nélküli? Igen

Mikrofonok 4

Soundpeats márka

Csatlakozás típusa Bluetooth

Súly 9,31 uncia

Zajszűrés hibrid ANC

Összecsukható sz

Csatlakozás Bluetooth 5.3

IP minősítés N/A

Vízálló sz

Töltési típus USB-C

Meghajtó mérete 40mm dinamikus

Támogatott kodekek AAC, SBC, LC3

Profik

  • Kiváló ANC
  • Többpontos kapcsolat
  • Kiváló akkumulátor-élettartam
  • Gyors töltés
  • Testreszabható EQ a SoundPEATS Audio alkalmazáson keresztül

Hátrányok

  • A hívás minősége inkonzisztens lehet
  • A környezeti zaj elvonhatja a figyelmet Passthrough módban

Funkciókban gazdag és pénztárcabarát fejhallgató

Jerome Thomas / MakeUseOf

Van egy kis megbélyegzés a fejhallgatókkal kapcsolatban, amelyek a 100 dollár körül mozognak, és egyes ellenzők kételkednek az általuk nyújtott építési és lejátszási minőségben.

A SoundPEATS Space Headphones esetében ez a rohadt gyűlölők. Ezek könnyű, kényelmes fejhallgatók, amelyek kivételes hangminőséget biztosítanak a pénzért.

A 40 milliméteres dinamikus meghajtók elegendő teljesítményt biztosítanak a mindennapi zenehallgatáshoz, és a basszus-reakció általában nagyon jó, még a hangerő növelése mellett is. Lehet, hogy kevésbé alkalmasak kritikus hallgatásra, de szabadidős célokra hihetetlenül hangzanak olcsó fejhallgatók esetén.

  Fel van oldva a telefonom? Íme, hogyan ellenőrizheti

A Space Headphones Bluetooth 5.3-mal működik, és többpontos csatlakozást kínál, amely a vezeték nélküli fejhallgatók elvárt szabványává vált. Az okostelefonomról a számítógépre való váltás gyerekjáték volt, és zökkenőmentessé tette az átállást az ebédidős sétáról az asztalomnál való visszaülésre.

Máshol van egy dedikált 65 ms-os alacsony késleltetésű játékmód is, amelyet hatékonynak találtam a játékon belüli hangok szinkronizálására, észrevehető késés nélkül.

A viselhetőség érdekében a párnázott fülkagylók rengeteg kényelmet biztosítanak, maga a fejpánt pedig könnyen beállítható, hogy bármilyen formájú és méretű fejhez illeszkedjen, bár magát a fejhallgatót nem lehet összecsukni.

A vezetékes töltést a headsethez mellékelt USB-C kábel biztosítja.

Kiváló ANC, de megkérdőjelezhető hívásminőség

Jerome Thomas / MakeUseOf

Tekintettel arra, hogy a Space Headphones kiskereskedelmi ára jóval a 100 dollár alatt van, valójában nincs joguk ahhoz, hogy olyan jól szóljanak, mint amilyenek.

A hibrid ANC itt a normál mód, az áteresztő (átlátszó) és az ANC mód közötti választást kínálja. A Normal Mode meglehetősen robusztus és testes hangzású, egy tisztességes basszussal, amely kellemesen meglepett.

A Passthrough Mode jó munkát végez a környezeti hangok átszűrésében, lehetővé téve, hogy amikor kell, bepillantson a körülötted lévő világba. A környezeti hangok azonban kissé laposnak tűnnek a fülemnek, és ezt a módot (bár hasznos) túlságosan elterelőnek találtam ahhoz, hogy hosszú szakaszokon hallgathassam.

Az ANC mód azonban valóban lenyűgözött. A Space Headphones-t különféle beltéri és kültéri környezetben teszteltem, és a zenémen kívül csak akkor hallottam mást, amikor ostoba módon sétáltam egy szélviharban. De feltéve, hogy nem tesz meggondolatlan sétát erős szélben, valószínűleg semmilyen külső zaj nem fogja zavarni.

Nem tudom eléggé ajánlani az ANC-t. Fantasztikusan hangzik, és igazán magával ragadó élményt nyújt. Kapcsolja be az ANC módot, és indítsa el Hans Zimmerét Dune 2 Soundtrack, és hagyd, hogy elsodorják. Annyira jól hangzik, hogy még arról is meggyőződhet, hogy féregjelet keres Arrakis homokján.

Sajnos a dolgok kevésbé voltak pozitívak a hívások kezdeményezéséhez és fogadásához szükséges mikrofon minőségét illetően.

  Megszédül, ha a telefonjára néz? Animációk letiltása

Általában rendben van, ha beltérben tartózkodik, de a szabadban, rengeteg hang körül, szinte nehezen hallja magát. A hangok meglehetősen alacsonyan jönnek át a keverékben, és a hang tisztasága időnként következetlen lehet. Ez egy olyan élmény, amely frusztráló, és megnehezíti, hogy ezt a fejhallgatót erre a célra ajánljuk.

SoundPEATS Audio App: Egyszerű, de hatékony

Amikor áttekintettem a SoundPEATS Air4 Pro-t, arról beszéltem, hogy a SoundPEATS Audio App (elérhető iPhone és Android) bizonyos szempontból kissé csupasznak tűnt, de még mindig elég jellemzői voltak ahhoz, hogy gazdagítsa az élményt.

Nem lesz meglepő, hogy a Space fejhallgató ugyanazt az audioalkalmazást használja a testreszabható beállításokhoz. Tehát ha korábban használta az alkalmazást korábbi SoundPEATS audioeszközökkel, akkor valószínűleg itt is hasonló lesz a tapasztalata.

Ne feledje, amikor megnyitja az alkalmazást, hogy ezek olcsó fejhallgatók, és jobban felkészültek az elvárások kezelésére. Ez egy egyszerű, de intuitív alkalmazás, amely a testreszabható EQ csúszkákat alkalmazza az egyensúly megfelelő beállításához, kézi vezérléssel a Normál, ANC és Passthrough módokhoz, valamint egy be/ki kapcsolót a 65 ms-os játékmódhoz.

Van egy SoundPEATS Classic EQ beállítás is, amely kiegyensúlyozza a hangzást, és jól kiegyensúlyozott hangzást biztosít, amely kellően szépen elvégzi a feladatot, ha sietsz, és nincs időd saját magad finomítani.

A SoundPEATS Audio alkalmazás pillanatok alatt párosult a Space fejhallgatóval, és az Air4 Pro-hoz hasonlóan ezzel sem tapasztaltam semmilyen problémát. Lehet, hogy nem felel meg a köztetek lévő audiofileknek, de úgy futott, mint egy álom, és elegendő anyaggal rendelkezik ahhoz, hogy a legtöbb hallgatót kielégítse, különösen ezen az áron.

Nagy akkumulátor-élettartam: az ajándék, amely folyamatosan ad

Jerome Thomas / MakeUseOf

Nem tudok hazudni. Ez egy ócska. A SoundPEATS Space fejhallgatóval 123 órányi lejátszást élvezhetsz teljes feltöltéssel. Ez egy munkahétnyi zene az ANC bevonása nélkül.

A számok azonban még mindig elég tisztességesek, ha hozzám hasonlóan az ANC is kötelező. Bekapcsolt ANC mellett 65 órányi lejátszási időt kaphat teljesen feltöltött állapotban. Ráadásul a Space fejhallgató gyorstöltési képességének köszönhetően akár 12 óra is várható egy rövid, 10 perces töltéssel. Rengeteg gyümölcslé a napi ingázáshoz, ha nincs időd reggel.

  Javítsa ki az Amazon Firestick képernyőtükrözési problémáit

Ami az akkumulátor élettartamát illeti, ezek a Space fejhallgatók nagyon kevés panaszt hagynak maguk után. Van elég erő ahhoz, hogy könnyedén átvészelje a munkanapot vagy akár a hetet is. A fenébe, ezeket akár nyaralásra is magával viheti, és rájön, hogy nem kell egyszer feltöltenie.

Természetesen minden attól függ, hogyan használod őket, de lefogadom, hogy nem fogsz csalódni az akkumulátor élettartamában. A gyorstöltés pedig egy szép kis cseresznye a tetején, amely nagyszerű, praktikus, kézre fogható opcióként teszi ezt a fejhallgatót.

Érdemes megvenni a SoundPEATS Space fejhallgatót?

Jerome Thomas / MakeUseOf

Azt kell mondanom, hogy összességében nagyon élveztem a SoundPEATS Space Headphones-szal töltött időt. Sok mindent lehet itt szeretni jóval 100 dollár alatt, a fantasztikus ANC mód és a kiváló akkumulátor-élettartam pedig egyértelműen kiemeli. A többpontos csatlakoztatás is könnyedén kényelmes, és az eszközök közötti váltás ezzel a fejhallgatóval egyszerű és problémamentes élmény volt, ahogy annak lennie kell.

Kényelmesek viselni és könnyen beállíthatók, a fedélzeti kezelőszervek és az alkalmazásvezérlők pedig szép és egyszerűvé teszik a beállítások drámai változtatását. Kár, hogy a headsetet nem lehet összecsukni, mert ezzel pluszpontokat szerezne a hordozhatósági tétben, de ez egy viszonylag kisebb morgolódás.

Hátránya, hogy a környezeti hangok Passthrough módban kissé szelíden hangzanak, és zavarónak bizonyulhatnak a fül számára. Valószínű azonban, hogy semmi esetre sem ez lesz az Ön által választott hangmód, és a célnak megfelelő azokra az alkalmakra, amikor figyelnie kell a külvilágra. A hanghívások sem mentesek a nehézségektől. A hangminőséget inkonzisztensnek találtam, és ellentétes az egyébként kiváló hanggal.

Összességében a SoundPEATS Space erősen ajánlott, mint egy nagyon jó minőségű vezeték nélküli fejhallgató, az ANC és az akkumulátor élettartama önmagában megéri a belépő árát. Ha a legjobbat keresi, amit a legkevesebb pénzért kaphat, akkor érdemes megvenni, és nagyszerű módja annak, hogy élvezze kedvenc zenéit és játékait.

Soundpeats Space

70 USD 80 USD Takarítson meg 10 USD-t

Hibrid ANC-vel, többpontos csatlakozással és lenyűgöző akkumulátor-élettartammal a SoundPEATS Space fejhallgató funkciókban gazdag élményt nyújt, amely valóban lenyűgöző, különösen az ár szempontjából.