Hogyan távolítsd el a közösségi irányelvekre vonatkozó figyelmeztetést YouTube-fiókodból

A figyelmeztetés örökre a fiókjában marad, hacsak nem oldja meg a problémát a YouTube-bal.

Ha megsérted a YouTube közösségi irányelveit, figyelmeztetést kaphatsz a fiókodban. Ha el szeretnél távolítani egy figyelmeztetést YouTube-csatornádról, a következőképpen járj el.

1. Végezzen el egy szabályzati kurzust 90 napon belül

Ha megszeged a YouTube közösségi irányelveit, a YouTube figyelmeztetést küld, és tudatja, hogy melyik irányelvet sértetted meg. Például olyan tiltott tartalmakkal kapcsolatos témákhoz kapcsolódhat, amelyekről nem lehet beszélni a YouTube-on.

Ezután elvégezhet egy megfelelő tanfolyamot a figyelmeztetés eltávolításához. A YouTube oktatási képzései meghatározott irányelvek köré épülnek. Lehetővé teszik, hogy azonosítsa, hol maradt el, és jobban megértheti, mit várnak el Öntől. A megfelelő tanfolyam elvégzése segít elkerülni ugyanazokat a hibákat.

  Vigyázz a The Nun Movie Jump Scare hirdetésére a YouTube-videókon

A YouTube eltávolítja a figyelmeztetést a csatornádon, ha elvégzel egy tanfolyamot, és 90 napon belül nem sérted meg újra az adott irányelvet. De megkapja az első figyelmeztetést, ha ismét megszegi.

A YouTube közösségi irányelvei és a három figyelmeztetés rendszere továbbra is érvényes. A figyelmeztető rendszer értelmében azok a felhasználók, akik három figyelmeztetést kapnak, elveszítik csatornáikat.

2. Fellebbezés a figyelmeztetés ellen a YouTube-bal

A YouTube lehetővé teszi, hogy fellebbezzen egy figyelmeztetés ellen, ha úgy gondolja, hogy azt helytelenül adták ki. A figyelmeztetés fellebbezéséhez nyisd meg a YouTube Studiót, válaszd ki a Csatorna megsértése kártyát az irányítópulton, majd válaszd a Fellebbezés lehetőséget. Ha a YouTube elutasítja a fellebbezésedet, továbbra is részt vehetsz a képzésen a figyelmeztetés eltávolításához.

  A sötét mód engedélyezése a YouTube-on [On Any Device]

Be is fejezheti a tanfolyamot, és fellebbezhet a figyelmeztetés ellen; nem kell egy lehetőséget választanod. A lényeg az, hogy elkerüld a figyelmeztetéseket, hogy csökkentsd annak esélyét, hogy csatornádat kitiltsák a YouTube-ról. Ha nem teszel semmit, az élethosszig tartó figyelmeztetés a csatornádon marad, és figyelmeztetést kapsz, ha megsérted az egyéb irányelveket.

Kerülje el a sztrájkot a YouTube-on

Nem szeretnéd, ha megszakítanák a folyamatodat, mert megsérted a YouTube irányelveit. Kerülje el a sztrájkokat a megfelelő tanfolyam elvégzésével, amikor figyelmeztetést kap, és óvatosan lépkedjen az azt követő három hónapban.