Hogyan lehet feloldani valakit a Snapchatben, és visszaadni

Manapság minden közösségi média vagy üzenetküldő alkalmazás törődik a felhasználók biztonságával és magánéletével. Az olyan alkalmazások segítségével, mint a Snapchat és az Instagram, megoszthatja történeteit és mindennapi eseményeit, és cseveghet másokkal a világ minden tájáról. Ahogy kapcsolatba léphet barátaival vagy kollégáival, vagy bármely más személlyel a világ minden tájáról, előfordulhat, hogy valaki nem megfelelő módon beszél veled, idegesít vagy zaklat. Ebben az esetben a közösségi platformokon van blokkolási lehetőség, mint például a Snapchat. A Blokkolás funkció használatával letilthatja azt a személyt, aki bosszant, vagy nem megfelelően zavarja. Letilthatja a felhasználókat a Snapchatben, ami eltávolítja az adott személyt a Snapchat barátlistájáról, és többé nem láthatja újra. Ha véletlenül letiltott valakit, és nem találja, hogyan oldhat fel valakit a Snapchatben, és hogyan adhatja hozzá újra, ez a cikk segít ebben. Ez végigvezeti Önt, hogyan oldhatja fel valakinek a blokkolását a Snapchatben, és hogyan adhatja hozzá újra, valamint hogyan oldhatja fel a blokkolást a Snapchatben. Azt is megtudhatja, hol és hogyan találja meg a Snapchat blokkolás feloldó opcióját.

Hogyan lehet feloldani valakit a Snapchatben, és visszaadni

Az a személy, akit letiltott a Snapchatben, nem tud Önnek SMS-t küldeni, felhívni, nem fogja látni a pillanatfelvételeit, és nem láthatja tartózkodási helyét és fiókállapotát. Tehát, ha most fel szeretné oldani a blokkolást, és nem ismeri az eljárást, olvassa el ezt a cikket a végéig, hogy megtanulja a lépéseket, amelyek részletesen bemutatják ugyanezt a képek segítségével a jobb megértés érdekében.

  VMware (VCP) tanúsítvány beszerzése: Teljes útmutató

A Snapchat blokkok állandóak?

Nem, a Snapchat blokkok nem állandóak. A Snapchaten bármikor letilthat és feloldhat valakit. És nincs olyan időtartam, hogy miután letiltott egy személyt, néhány órát kell várnia a blokkolás feloldására. Azonnal feloldhatod őket! Amikor letilt valakit a Snapchatben, a profilja el lesz rejtve elől, és még ha megpróbál is rákeresni, nem találja meg. Mert szerepel a letiltott listán, és ha letilt egy személyt a barátlistájáról, az illetőt eltávolítjuk a listáról. És ha akarja, feloldhatja a blokkolást, és ismét felveheti őket a barátlistájára. Most már tudja, hogy a Snapchat véglegesen blokkolja-e vagy sem.

Hol található a Snapchat blokkolás feloldása?

A Snapchat blokkolásának feloldása a Beállítások menüben található. Amint letiltja a felhasználót a Snapchatben, többé nem tud rákeresni. Először fel kell oldania a blokkolást, majd megkeresheti a személy profilját. A letiltott felhasználók átkerülnek az Ön letiltott listájára. Innentől feloldhatja a felhasználók letiltását. A Snapchat blokkolás feloldása opció eléréséhez lépjen a profiloldalra > Beállítások > Letiltva. A blokkolt személyek listájában érintse meg az x ikont a személy profilja mellett, majd az Igen gombot a személy letiltásának feloldásához. Itt található a Snapchat blokkolás feloldása.

Mennyi ideig kell várnia valakinek a Snapchat blokkolásának feloldására?

Egyáltalán nem kell várnia valakinek a blokkolásának feloldására a Snapchatben. Ha letiltott valakit a Snapchatben, bármikor feloldhatja az illető letiltását. Ennek nincs időbeli időtartama. Bármikor és tetszőleges alkalommal letilthat és feloldhat egy személyt. Ezenkívül nincs feloldási és letiltási korlát, amely egy idő után feloldhatja ezt a sok felhasználót, vagy letilthatja ezt a sok felhasználót. A feloldott személyt a letiltásának feloldása után azonnal felveheti a barátja közé, és ennek sincs időtartama! Most már tudja, mennyi ideig kell várnia valakinek a Snapchat blokkolásának feloldására.

Hogyan lehet feloldani valakit a Snapchatben?

Ha meg szeretné tudni, hogyan oldhatja fel az embereket a Snapchatben, kövesse az alábbi lépéseket:

  Minden, amit tudni akarsz

Megjegyzés: Már be kell jelentkeznie a Snapchatbe.

1. Nyissa meg a Snapchat alkalmazást Android vagy iOS eszköz.

2. Érintse meg a profil ikont a képernyő bal felső sarkában.

3. Érintse meg a Beállítások fogaskerék ikont a képernyő jobb felső sarkában.

4. Csúsztassa az ujját lefelé, és érintse meg a Blokkolt opciót.

5. Érintse meg az X ikont a feloldani kívánt profil mellett.

6. Érintse meg az Igen opciót a felugró ablakban a személy blokkolásának feloldásához.

Így lehet feloldani az embereket a Snapchatben.

Hogyan találhat valakit a Snapchatben, miután feloldotta a blokkolást?

Ha valakit a Snapchatben szeretne megtalálni, miután feloldotta a letiltását, kövesse az alábbi lépéseket:

1. Indítsa el a Snapchat alkalmazást eszközén.

2. Érintse meg a profil ikont a képernyő bal felső sarkában.

3. Érintse meg a Barátok hozzáadása opciót.

4. Érintse meg a keresősávot, és írja be a profil nevét, akinek a blokkolását feloldotta.

5. A találatok között látni fogja a személy profilját. Koppintson a profiljuk melletti Hozzáadás lehetőségre, hogy ismét felvegye ismerőseként.

Így találhat valakit a Snapchatben, miután feloldotta a blokkolást.

Hogyan adhatjuk vissza őket barátként?

Ha tudni szeretné, hogyan oldhat fel valakit a Snapchatben, és hogyan veheti fel újra barátként, kövesse az alábbi lépéseket:

1. Nyissa meg a Snapchat alkalmazást, és érintse meg a profil ikont a képernyő bal felső sarkában.

2. Ezután érintse meg a Beállítások fogaskerék ikont a képernyő jobb felső sarkában.

3. Csúsztassa az ujját lefelé, és érintse meg a Blokkolt opciót.

4. Ezután érintse meg az X ikont a feloldani kívánt profil mellett.

5. Végül érintse meg az Igen opciót a megerősítő felugró ablakban.

6. Navigáljon vissza ahhoz a Snapchat-profilhoz, és érintse meg a profilja melletti Hozzáadás opciót, hogy ismét felvegye ismerősének.

  Alkalmazás hozzáadása a dokkolóhoz iPaden

Miért nem tudok valakit megtalálni és barátként hozzáadni a feloldás után?

Íme az okok, amelyek miatt nem talál valakit, és nem vehet fel ismerősnek, miután feloldotta a blokkolást a Snapchatben:

  • A keresett személy vagy törölte a fiókját, vagy szünetet tartott a Snapchat szolgáltatásban, aminek következtében a személy profilja nem látható.
  • Valami szerverhiba lehet, hogy nem találja őket.
  • Lehet, hogy a személy letiltotta Önt a Snapchatben.
  • Előfordulhat, hogy megváltoztatták a nevüket, felhasználónevüket és avatarjukat.

Mit jelent, ha nem tud feloldani valakit?

Ha nem tud feloldani valakit a Snapchatben, ez azt jelenti:

  • Visszablokkolták Önt, vagy a személy véglegesen törölte a Snapchat-fiókját.
  • Néha ez lehet szerverhiba, hálózati probléma, vagy a Snapchat alkalmazás hibája vagy hibája.

Ha a felhasználó törölte a fiókját a Snapchatből, és ha az a személy szerepelt a Letiltottak listáján, akinek a blokkolását fel akarta oldani, akkor nem találja őt a listán. Mivel a törölt fiók Snapchat-profilja azonnal eltávolításra kerül, nem tekintheti meg. Ezt jelenti, ha nem tud feloldani valakit a Snapchatben.

***

Reméljük, megtanulta, hogyan oldhat fel valakit a Snapchatben, és hogyan adhatja vissza, és hogyan oldhatja fel az emberek blokkolását a Snapchatben. Kérdéseivel és javaslataival nyugodtan forduljon hozzánk az alábbi megjegyzések részben. Következő cikkünkben azt is tudassa velünk, hogy milyen témáról szeretne tájékozódni.