Hogyan kaphat diákkedvezményt a YouTube Premium szolgáltatáshoz

Kulcs elvitelek

 • A diákok pénzt takaríthatnak meg a YouTube Premiumon, ha feliratkoznak a diákcsomagra, amely ugyanazokat a funkciókat kínálja kedvezményes áron.
 • A regisztrációhoz a hallgatóknak igazolniuk kell beiratkozási státuszukat személyes adataik megadásával és bizonyítékként a megfelelő dokumentumok feltöltésével.
 • A diákkedvezmény legfeljebb négy évig vehető igénybe, és a hallgatóknak évente újra kell érvényesíteniük státuszukat, hogy továbbra is részesülhessenek a kedvezményben.

Diák vagy, és nem engedheted meg magadnak az egyéni YouTube Premium csomagot? Tisztességes kedvezményben részesülhet, és pénzt takaríthat meg, ha feliratkozik a YouTube Premium diákcsomagra.

Így regisztrálhatsz a YouTube Premium hallgatói tagságra.

Hogyan iratkozz fel YouTube Premium hallgatói tagságra

A diáktagságra való feliratkozás egyszerű, egyszerűen nyissa meg a YouTube-ot webböngészőjében, és kövesse az alábbi lépéseket:

 • Kattintson a profiljára a jobb felső sarokban, és görgessen le a Vásárlások és tagságok részhez.
 • Válassza a További információ lehetőséget a Premium alatt.
 • Kattintson a Próbálja ki ingyen gombra, válassza ki a Hallgatói csomagot, és nyomja meg a Megerősítés gombot. Ellenkező esetben görgessen lefelé az oldalon, és válassza a Próbálja ki ingyen opciót a Hallgatói csomagban.
 • Most igazolnia kell hallgatói státuszát az összes adat megadásával, beleértve a nevét, vezetéknevét, születési dátumát, e-mail címét, országát és az egyetem vagy főiskola nevét. Sajnos, ha az iskolája nem szerepel a lehetőségek listáján, az azt jelenti, hogy nem jogosult a tanulói csomagra.
 • Miután beírta az összes adatot, válassza a Tanulói státusz ellenőrzése lehetőséget.
 • Ezután be kell jelentkeznie az egyetem webhelyére, hogy igazolja, hogy Ön valóban hallgató.
 • Ezenkívül az ellenőrzés befejezéséhez e-mailt fog kapni a dokumentumok feltöltésére a beiratkozás igazolásaként. A dokumentumnak tartalmaznia kell az Ön teljes nevét, iskoláját és a beiratkozás dátumát. Az órarend, az iskolai igazolvány vagy az iskolai tandíj nyugta néhány dokumentumpélda, amelyet a SheerID javasol.
 • Ha megtalálta a megfelelő dokumentumokat annak bizonyítására, hogy Ön igazolt hallgató, töltse fel őket, és kattintson a Folytatás gombra.
 •   14 javítás a YouTube-ra nem tud bejelentkezni Windows 10/11 rendszeren

  Most már csak meg kell várnia, hogy a YouTube mindent átnézzen, és megerősítő e-mailt küldjön. Ha sikeresen megtörtént az ellenőrzés, menj a YouTube-ra, kövesd az első néhány lépést, és add meg fizetési adataidat a vásárlás befejezéséhez.

  Amit a diákoknak tudniuk kell a YouTube Premium diáktagságról

  Először is, ha szeretne feliratkozni a YouTube Premium hallgatói tagságra, győződjön meg arról, hogy beiratkozott valamelyik ellenőrzött egyetemre vagy főiskolára. Jelenleg a hallgatói csomag több mint 70 helyen érhető el szerte a világon, köztük az Egyesült Államokban is.

  Amikor diáktagságra regisztrálsz, az ugyanazokat a funkciókat tartalmazza, mint a normál egyéni YouTube Premium-tagság, de kedvezményes áron. Ezenkívül, ha először regisztrál YouTube-előfizetésre, még egy hónapos ingyenes próbaidőszakot is kap.

    Hogyan szerezhet bevételt YouTube-videóiból

  A regisztráció azt jelenti, hogy hirdetések nélkül nézhet videókat és hallgathat zenét, valamint letölthet YouTube-videókat offline megtekintéshez. Emellett élvezheti az offline letöltéseket és hozzáférést a YouTube Music szolgáltatáshoz, miközben továbbra is takarékos tanuló.

  Fontos észben tartani, hogy hallgatói státuszát évente igazolnia kell, hogy megtarthassa hallgatói csomagját. Tanulói státuszának megerősítéséhez ügyeljen arra, hogy az éves terv vége felé értesítést kapjon. Innentől kezdve meg kell ismételnie ugyanazokat a lépéseket a SheerID használatával annak ellenőrzéséhez és megerősítéséhez, hogy továbbra is jogosult-e a diákkedvezményre.

  A diákkedvezményt ráadásul csak négy évig veheti igénybe. Tehát ha befejezed az iskolát, vagy négy évnél tovább tanulsz, akkor a normál YouTube Premium-tagságot kell választanod, vagy egyáltalán nem kell tagságot választanod.

    Csatornák blokkolása a YouTube-on

  A YouTube prémium csomagból kedvezményt ad hallgatóinak

  A nap végén a YouTube Premium-tagság diákkedvezményének megszerzése egy egyszerű folyamat, amely lehetőséget ad a diákoknak, hogy megfizethető áron érjék el a YouTube Premium funkcióit.

  Kövesse tehát a vázolt lépéseket a YouTube Premium hallgatói tagság megkezdéséhez, hogy javítsa YouTube-élményét, és diákként azonnal pénzt takarítson meg.