AirTag megosztása másokkal

Az iOS-től és az iPadOS 17-től kezdve az Apple lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megosszák az AirTag-et másokkal. Ez lehetővé teszi, hogy egynél több személy nyomon kövesse a helyét. Megmutatunk mindent, amit az AirTag megosztásához kell tennie.

Az AirTag megosztása

Mielőtt elkezdené, van néhány fontos követelmény. Az AirTag-et csak öt másikkal oszthatja meg. Ezenkívül védenie kell Apple ID-jét kétfaktoros hitelesítéssel. A másik személynek, akivel megosztja az AirTag helyét, saját Apple ID-vel kell rendelkeznie, és be kell jelentkeznie az iCloudba. Mindenkinek be kell kapcsolnia az iCloud kulcstartót is.

  Filmes fotók létrehozása a Google Fotókban

Először nyissa meg a Find My alkalmazást, és válassza az Elemek lapot. Ezután válassza ki a megosztani kívánt AirTag-et. Görgessen le a Share This AirTag részhez, majd válassza a Személy hozzáadása lehetőséget. Adja hozzá annak a személynek vagy személyeknek az Apple ID-jét, akikkel meg szeretné osztani az AirTag-et. Ha végzett, válassza a Megosztás lehetőséget a jobb felső sarokban.

Az elem főképernyőjén láthatja a meghívottak listáját.

Amikor valaki elfogadja a meghívást, látni fogja a megosztott AirTag-et a Find My alkalmazásában. Ezenkívül nem kapnak nyomkövetési értesítést, ha az AirTag a közelükben van.

Ha a meghívást elutasítják, a személy neve eltűnik a listáról.

Az AirTag megosztásának leállítása

Az AirTag-hely megosztásának leállításához a folyamat hasonló. Nyissa meg ismét a Find My alkalmazást, majd az Elemek lapot. Válassza ki az AirTag-et, majd azt a személyt, akivel megosztja. Válassza kétszer a Megosztás leállítása lehetőséget.

  A Zoom értekezlet kódjának használata értekezlethez való csatlakozáshoz

Ha ez megtörténik, többé nem látják az AirTag helyét, és nem kapnak nyomkövetési értesítéseket, amikor az AirTag velük együtt mozog.

Ha még nem ismeri az Apple elemkövetőjét, feltétlenül tekintse meg az AirTags GYIK-ot, amely a leggyakrabban feltett kérdéseket feszegeti.

Most, hogy megoszthat egy AirTag-et egy családtagjával vagy barátjával, ők is könnyedén nyomon követhetik az Ön tárgyának helyét. Ez még jobbá teszi az Apple praktikus eszközét.