A SHEIN fiók törlése

A Shein egy kínai székhelyű online gyorsdivat-kiskereskedő, amely a női ruházatra helyezi a hangsúlyt, és 2008-ban indult útjára. A „mindenki élvezheti a divat szépségét” mottó alatt működő Shein elsősorban női ruházati cikkeket árul, és kiegészítők széles választékát is kínálja. , cipők, gyerekruhák és férfi ruhák nagyon kedvező nyereményben. Ha Ön már Shein felhasználó, és azon tűnődik, hogy a Shein ellopja-e az Ön adatait? És megkapom a rendelésemet, ha törlöm a Shein fiókomat? Ha további információkat keres a Shein-fiókokkal kapcsolatban, egy hasznos útmutatót nyújtunk Önnek, amely minden kétségére és kérdésére megoldást talál, például a Shein-fiók törlésének módját és azt, hogy miért nem tudom törölni a shein-fiókomat.

A SHEIN fiók törlése

A Shein egy híres kínai divatüzlet, amely a legújabb divatruhákat kínálja férfiaknak, nőknek és gyermekeknek, de inkább a női divatos divat felé hajlik. De ha már nem használja, akkor az ésszerű választás a fiók eltávolítása. Ha nem tudja eltávolítani a fiókot, akkor itt található egy útmutató, hogyan törölheti a Shein fiókot néhány egyszerű lépésben.

Shein ellopja az Ön adatait?

A legtöbb kínai alkalmazásnál aggódunk, hogy ellopják-e az adatainkat. Ám az olyan országokban, mint Dél-Afrika az Egyesült Királyságig és Ausztráliától Kanadáig, úgy tűnik, hogy a felhasználók megbíznak benne, ami azt jelenti, hogy a legtöbb vásárló megkapja a kívánt termékeket, és információi biztonságban vannak a Sheinnél. A legtöbb országban a Shein biztonságos webhelynek számít, mivel nem lopják el az Ön személyazonosságát vagy pénzügyi adatait. 2020-ban azonban az indiai kormány betiltott számos kínai alkalmazást, köztük a Shein alkalmazást, amiért felhasználói adatokat szivárogtattak ki a kínai kormánynak, és a nemzetbiztonságot fenyegetőnek tartják. Tehát az indiai tisztviselők szerint Shein ellopja az Ön adatait.

  13 ok, amiért az AWS-t válassza felhőszolgáltatóként

Még mindig megkapom a rendelésemet, ha törlöm a Shein fiókomat?

A legtöbb emberben általános kétség merül fel, hogy megkapom-e a rendelésemet, ha törlöm a Shein-fiókomat. Először is, a Shein nem engedi törölni Shein-fiókját, ha van néhány folyamatban lévő vagy értékesítés utáni rendelése ugyanabból a fiókból, amelyeket még nem szállítottak ki. Fiókját pedig csak akkor törölheti, ha az összes megrendelését sikeresen kézbesítette. Ha azonban fiókját függőben lévő rendelésekkel törölték, akkor nem kell aggódnia, a Shein a tervezett időpontban kézbesíti a megrendelését.

Mi történik, ha törli Shein fiókját?

Ha bármilyen okból el szeretné távolítani a fiókját, és kíváncsi, mi fog történni, ha törli Shein fiókját, akkor a Shein fiók törlése után nyilvánvalóan nem fog tudni hozzáférni Shein webhelyéhez és semmit sem rendelni a Sheintől. . Ezenkívül a fiókjában lévő összes információ és anyag, például fájlok, fényképek és kommunikációs naplók elvész. Ezenkívül elveszíti az összes rendelési előzményét és számláit. A fiók törlése után nem fog tudni hozzáférni a Shein-fiókja pénztárcájában lévő fennmaradó összegekhez. Természetesen a hitelkártya és a betéti kártya adatai is törlődnek.

Miért nem tudom törölni a Shein fiókomat?

Ha megpróbálta törölni Shein-fiókját, mert már nem használja, és problémába ütközött a törlési folyamat során. És azon tűnődsz, miért nem tudom törölni a Shein fiókomat. Több oka is lehet annak, hogy Shein nem engedi törölni a fiókját. Fiókja törléséhez ki kell vonnia a Shein Wallet összes fennmaradó egyenlegét a bankszámlájára, és győződjön meg arról, hogy nincsenek folyamatban lévő folyamatok a fiókjában. Egy másik fő ok az lehet, hogy vannak folyamatban lévő vagy értékesítés utáni rendelései, amelyeket még nem kézbesítettek, így megpróbálhatja törölni Shein-fiókját, miután a megrendelések kézbesítették.

  A 12 legjobb intelligens egészségkövető a jobb életért

Hogyan törölhetem a Shein fiókomat?

A Shein 2008-ban indult online jelenléttel rendelkező kínai gyorsdivat-kiskereskedő, amely rendkívül kedvező árú női ruhák értékesítésére specializálódott. Ha azonban bármilyen okból törölni szeretné fiókját, akkor itt található egy egyszerű útmutató a fiók végleges eltávolításához.

1. módszer: Andriod és iOS felhasználók számára

1. Indítsa el a Shein alkalmazást Andriod vagy iOS okostelefonján.

2. Jelentkezzen be Shein fiókjába a regisztrált e-mail címével és jelszavával.

3. Miután sikeresen bejelentkezett, érintse meg az Én opciót a képernyő jobb alsó sarkában.

4. Most érintse meg a beállítást vagy a fogaskerék ikont a fiók beállítási menüjének eléréséhez.

5. Érintse meg a Fiók biztonsága opciót a Beállítások menüben.

6. A Fiók biztonsága menüben válassza a Fiók törlése lehetőséget.

7. Győződjön meg arról, hogy kiegyenlítette az összes függőben lévő megrendelést és a Shein Wallet pénzdíját, hogy törölje Shein-fiókját. Ha minden rendezve van, érintse meg az Alkalmazás a fiók törléséhez lehetőséget.

8. Jelölje be a jelölőnégyzetet, ha egyetért a törlés leírásával. Várjon három másodpercet, és érintse meg a Folytatás gombot a fiók végleges törléséhez.

2. módszer: Számítógép/laptop felhasználók számára

1. Látogassa meg a Egyesült Államok verzió a Shein webhelyről, mivel a Shein indiai verziót az indiai kormány betiltotta a nemzetbiztonság biztosítása érdekében.

2. Jelentkezzen be Shein fiókjába a regisztrált e-mail címével és jelszavával. Ne aggódjon, bejelentkezhet Shein fiókjával, amelyet a Shien indiai verzióján hozott létre.

3. A fiókbeállítások menü eléréséhez vigye az egérmutatót a jobb felső sarokban található profilkép ikonra.

4. A legördülő menüben kattintson a Felhasználónév lehetőségre.

5. A fiókbeállítások eléréséhez kattintson a Személyes központ menüben a Fiók kezelése opcióra.

6. Kattintson az utolsó Fiók törlése lehetőségre a Fiók kezelése menüben.

7. Győződjön meg arról, hogy kiegyenlítette az összes függőben lévő megrendelést és a Shein Wallet pénzdíját, hogy törölje Shein-fiókját. Miután minden rendezve van Kattintson az ALKALMAZÁS A FIÓK TÖRLÉSÉHEZ opcióra.

  Hogyan szervezzük meg Spotify-könyvtárunkat

8. Ha egyetért a törlés leírásával, jelölje be a jelölőnégyzetet. Várjon 3 másodpercet, majd kattintson a Folytatás gombra.

Hogyan lehet törölni a Shein fiókot a számítógépen?

A Shein nevű kínai divatmárkát az indiai kormány betiltotta, mivel úgy ítélte meg, hogy káros a nemzetbiztonságra. Tehát, ha kíváncsi, a webhely most nem működik. Ezután itt található egy útmutató, amely elmagyarázza, hogyan törölheti a Shein-fiókot a számítógépéről néhány egyszerű lépéssel az Egyesült Államok webhelyén.

1. Először jelentkezzen be Shein weboldal.

2. Ezután kattintson a Profilkép ikonra a Fiókbeállítások menü eléréséhez.

3. Itt kattintson a felhasználónevére.

4. A Fiókbeállítások eléréséhez kattintson a Személyes központ menüben a Fiók kezelése opcióra.

5. Kattintson a Fiók törlése lehetőségre a Fiók kezelése menüben.

6. Kattintson az ALKALMAZÁS A FIÓK TÖRLÉSÉHEZ opcióra.

Megjegyzés: Győződjön meg arról, hogy kiegyenlítette az összes függőben lévő rendelést és a Shein Wallet pénzdíját.

7. Ha egyetért a törlés leírásával, jelölje be a jelölőnégyzetet. Várjon 3 másodpercet, majd kattintson a Folytatás gombra.

***

Reméljük, hogy ezzel az egyszerű útmutatóval most már mindent tud egy kínai divatáru-kiskereskedőről, amely megfizethető áron árul divatos divatruhákat (Shein), és reméljük, hogy sikeresen válaszoltunk minden kérdésére, például a Shein-fiók törlésére. Bármilyen témával kapcsolatban nyitottak vagyunk bármilyen visszajelzésre, kérdésre és megjegyzésre. Továbbá nyugodtan javasolja, hogy következő blogunk melyik témáról szóljon.