A legjobb 3D-s fénypanelek játékbeállításaihoz 2024-ben

A 3D fénypanelek nagyszerű lehetőséget kínálnak a játékbeállítások testreszabására. Könnyen telepíthetők, általában dinamikus funkciók és beállítások egész sorával vannak felvértezve, amelyek lehetővé teszik jelenetek, lejátszási listák, ütemezések és időzítők beállítását. A legtöbb az Alexával és a Google Asszisztenssel működik, és olyan zenei módokkal rendelkezik, amelyek reagálnak a hangra, hogy teljes audiovizuális élményt nyújtsanak.

Josh Hendrickson / MakeUseOf

A A Nanoleaf Rhythm Edition remek kiegészítője bármely játékteremnek vagy játékberendezésnek. Ez a kilenc darabból álló, háromszög alakú fénypanel-készlet az Alexával működik, és lenyűgöző fényhatásokat biztosít, amelyek tökéletesen szinkronizálódnak a zenével. Egyetlen vezérlőhöz akár 30 világítópanel is csatlakoztatható, és bármilyen konfigurációban elrendezhető. A rögzítőszalagnak köszönhetően ezek felszerelése is gyerekjáték.

A Nanoleaf asztali alkalmazás használatával használhatja a magával ragadó Képernyőtükör funkciót, és beállíthatja, hogy a képernyőn végzett tevékenysége tükröződjön a fénypaneleken, így több érzékszervi élményt nyújt. Használja az alkalmazást jelenetek és lejátszási listák létrehozásához, ütemezések beállításához és beállítások teljes testreszabásához. Akár meg is oszthatja testreszabott jeleneteit, vagy letöltheti mások jeleneteit.

Ezek a Nanoleaf fénypanelek érzékelik a hangot, és ezt a hangot valós időben színessé alakítják. A 16 millió színnel játszható színes animációk pedig igazi durranást kölcsönöznek minden játékbeállításnak. Bár ennek a készletnek meglehetősen borsos ára van, a testreszabási lehetőségek szinte végtelenek.

Nanoleaf Rhythm Edition Smarter Kit

Összességében a legjobb

170 USD 300 USD Takarítson meg 130 USD-t

A Nanoleaf Rhythm Edition Smarter Kit együttműködik az Alexával, és teljesen testreszabható a játékbeállítások lenyűgöző színes kijelzőivel, amelyek tökéletesen szinkronizálódnak a játékmenettel.

Profik

 • Rengeteg testreszabási lehetőség
 • A magával ragadó képernyőtükör egy ügyes funkció
 • Az Elrendezési asszisztens segítségével új konfigurációkat próbálhat ki, mielőtt elkészítené őket

Cololight

12 hatszögletű világítópanelt kap a Cololight Hexagon Gaming Lights segítségével, amelyek mindegyike vezérelhető az Alexával és a Google Asszisztenssel. A beépített hangszedő modulok reagálnak a szobában lévő hangra, és a hanggal szinkronban fénymintákat vetítenek a csempékre.

  Hogyan csatlakoztathatja mini kameráját a telefonhoz

A Cololight alkalmazás 16 millió testreszabható lámpához és több mint 71 dinamikus effektushoz, valamint különféle fényerő- és sebességbeállításokhoz biztosít hozzáférést. Minden egyes fénygyöngy egyedileg testreszabható az alkalmazáson keresztül, így dinamikusabb fényeffektusokat valósíthat meg (panelenként 19 fénygyöngy található). Állítson be jeleneteket és időzítőket, vagy hozzon létre ütemezéseket a nagyobb testreszabás érdekében.

Cololight Hexagon Gaming Lights

Legjobb ár-érték

A Cololight Hexagon Gaming Lights 12 hatszögletű fénypanellel és több mint 71 dinamikus fényeffektussal rendelkezik, amelyek segítségével átalakíthatja játékterét.

Profik

 • Testreszabhatja az egyes fénygyöngyöket
 • Jó mennyiségű testreszabás, beleértve 71 dinamikus effektust
 • A hatszögletű forma azt jelenti, hogy kreatív lehet a terveinél

Hátrányok

 • Kevesebb funkció, mint néhány hasonló árú modellnél

Hannah Stryker / MakeUseOf

Legyen szó streamerről, vagy csak úgy, mint egy mindenre kiterjedő játékrendszerről, semmi sem olyan, mint egy hatszögletű világítási háttér. Az előző iterációnál nagyobb teljesítménnyel a Govee Glide Hexagon Light Panels Ultra kiemelkedő világítást biztosít néhány igazán klassz 3D effektus mellett.

Több mint 80 jelenetmód áll rendelkezésre a Govee alkalmazáson keresztül, vagy vezérelheti a Govee Glide Hexagon Light Panels Ultra-t az Alexa vagy a Google Assistant segítségével. A telepítés is meglehetősen egyszerű, számos barkácsolási mód mellett saját világítási beállításokat hozhat létre. Ha szívesen vásárol ezekért a lámpákért, nem fog csalódni, de a kezdeti költség némileg drága.

Govee Glide Hexagon Light Panels Ultra

A legjobb prémium

A több mint 80 jelenetmóddal játszható Govee Glide Hexagon Light Panels Ultra ideális a játékbeállítások testreszabásához, és zökkenőmentesen integrálható az Alexával és a Google Home-val is.

Profik

 • Frissítés a H6061 panelekhez képest
 • Kompatibilis a Govee DreamView, a Razer Chrome és a Govee asztali számítógépekkel
 • Támogatja az Amazon Alexát és a Google-t

Megan Glosson / MakeUseOf

A Govee egy másik hatszögletű ajánlata, a Glide Hexa Pro Light Panels 10-es csomag fénypanelt kínál számtalan funkcióval. 16,8 millió szín közül választhat, valamint hat különböző zenei mód és 38 jelenetmód. Ezek az okostelefonon található Govee Home alkalmazáson keresztül érhetők el.

  Az ADB-eszköz jogosulatlan üzeneteinek javítása Androidon

Töltse le a Razer Synapse 3-at és a Govee Desktop alkalmazást számítógépére, hogy elmélyítse az élményt, és hozzáférjen a reaktív világításhoz, amely szinkronban mozog és mozog a játékkal együtt. A dinamikus világítási effektusok és a lenyűgöző 3D az itt végzett kurzushoz tartoznak, és mindent az Ön megelégedésére módosíthat.

Testreszabhatja a jeleneteket és a beállításokat, beállíthat időzítőket, ütemezéseket és így tovább, amelyeket az Alexa vagy a Google Assistant segítségével vezérelhet. Ha pedig a kijelző bővítését tervezi, akkor érdemes tudni, hogy akár 25 Hexa Pro fénypanelt is futtathat egyetlen adapteren.

Govee Glide Hexa Pro fénypanelek

A legjobb 3D fénypanel egyetlen adapterhez

Válasszon 38 különböző motívumprogram közül, és csatlakoztasson akár 25 fénypanelt egyetlen adapterre a Govee Glide Hexa Pro fénypanelekkel, és szinkronizálja őket a játékmenettel.

Profik

 • Először megtekintheti a terveket az alkalmazáson keresztül
 • Az extra panelek extra lehetőségeket jelentenek
 • Beállítható úgy, hogy valós időben reagáljon a játékaira

Hátrányok

 • Alkalmankénti tapadási problémákkal küzd
 • A maximális fényerő túl világos lehet

Nanoleaf

A Nanoleaf Canvas Wi-Fi Smart Gaming Lights négyzet alakú csempékkel rendelkezik, és ez a kezdőkészlet 10 darabot kínál, amelyeket ízlése szerint testre szabhat. A funkcionalitás és a 16 millió elérhető szín teljes körű bemutatása terén bőven van mit kibontani.

Először is, a Nanoleaf Canvas érintőképernyős élményt kínál. Ha tenyerével megérinti a fénypaneleket, azok dinamikusan reagálnak az érintésre, így érintés alapú játékokat játszhat. A Nanoleaf alkalmazás lehetővé teszi jelenetek, lejátszási listák és ütemezések létrehozását, valamint a jelenetek megosztását a közösséggel. A hangvezérlést az Alexa vagy a Google Assistant biztosítja, és az AR funkció segítségével megtekintheti a különböző panelelrendezések előnézetét a Nanoleaf alkalmazásban.

A beépített ritmusmód valós időben reagál kedvenc zenéire, az immersive Screen Mirror mód pedig a képernyőn megjelenő tevékenységeket tükrözi a fénypaneleken, miközben néz vagy játszik.

  Az 5 legjobb grafikus felhasználói felület az MPV-hez Linuxon

Nanoleaf Canvas WiFi Smart Gaming Lights

A legjobb négyzet alakú 3D fénypanel

113 USD 180 USD Takarítson meg 67 USD-t

Jó szögletesnek lenni a Nanoleaf Canvas Wi-Fi Smart Gaming Lights segítségével. Ezek a dinamikus négyzet alakú panelek érintésre alkalmas funkciókat, Alexa és Google Assistant integrációt, valamint ritmusmódot kínálnak, amely szinkronizálja kedvenc zenéit.

Profik

 • Az érintőképernyős funkciók kellemes bónuszt jelentenek
 • Speciális előnézeti mód az új tervek kipróbálásához
 • Rengeteg testreszabási lehetőség

Hátrányok

 • Nagyon alkalmi csatlakozási problémák

GYIK

K: Mi az a 3D fénypanel?

A játékosok a 3D fénypaneleket használják játékterük testreszabására. A legtöbb dinamikus és testreszabható kijelzőket kínál olyan intelligens funkciókkal, mint például a hangasszisztens kompatibilitás és a fénykijelzők, amelyek valós időben szinkronizálódnak a képernyőn megjelenő műveletekkel.

A játékosok és a streamerek szeretik a 3D panelfényeket, mivel ezek egyéniséget adnak a játékbeállításhoz, és még magával ragadóbb játékélményt biztosítanak.

K: Mi az előnye a 3D-s fénypanelnek a LED-es fénycsíkkal szemben?

A 3D fénypanelek fő előnye a LED-es fénycsíkokkal szemben a testreszabhatóságuk. A legtöbb olyan testreszabható és dinamikus funkciókat tartalmaz, amelyek bármilyen helyiséghez és bármilyen médiához igazíthatók.

A legtöbb 3D-s fénypanel intelligens funkciókkal rendelkezik, amelyek sokkal mélyebbek, mint a LED-es fénycsíkok, beleértve a hangos asszisztens vezérlést, a valós idejű audiovizuális szinkronizálást és a testreszabható dinamikus effektusokat.

K: Hogyan szerelhetek fel fénypaneleket?

A legtöbb 3D-s világítópanel könnyen telepíthető. Általában újrafelhasználható öntapadó hátlappal rendelkeznek, amely lehetővé teszi, hogy sima felületekre vagy falakra helyezzék őket bármilyen konfigurációban.

Általában USB-ről táplálják őket, így a telepítés szép és egyszerű, egy kiegészítő alkalmazással, amellyel testreszabható a megjelenésük, vagy párosítható az intelligens asszisztenssel.

K: Működnek a 3D fénypanelek az Alexával és a Google Asszisztenssel?

Igen. Rengeteg 3D-s fénypanel működik az Alexával vagy a Google Asszisztenssel, lehetővé téve a játékfények kényelmes hangvezérlését.