A 10 legjobb kiegészítő a 3D-s filmekhez a Kodi-n

A Kodi egy ingyenes és nyílt forráskódú médialejátszó, amely számos operációs rendszeren és hardveren fut. Számos kiegészítő létezik, amelyek lehetővé teszik az élő TV-adások és 3D-s filmek streamingjét a Kodi médialejátszóban. Miközben a 3D-s filmek készítése az elkészítésükhöz szükséges hatalmas mennyiségű erőforrás miatt visszaszorult, népszerűsége megdöbbentő módon a másik irányba tolódott el, a fogyasztók pedig aktívan keresik a 3D-s szórakoztatást. Az olcsó 3D-képes, különféle típusú képernyők megjelenése növelte a 3D-s filmek otthoni nézésének népszerűségét. 3D Blu-ray lemezek és kütyük is rendelkezésre állnak. A megfelelő helyre jött, ha 3D-s filmeket keres a Kodi-n. A mai cikkben először a 3D-s videóról, annak működéséről és arról, hogy mire lesz szükséged, hogy értékelhesd.

A 10 legjobb kiegészítő a 3D-s filmekhez a Kodi-n

Ha szeretné megtartani magának, amit online csinál, elkerülje az internetszolgáltató ellenőrzését, vagy csak növelje online biztonságának szintjét, VPN-t kell használnia. A VPN védi az Ön személyes adatait azáltal, hogy hatékony algoritmusokkal titkosítja a számítógépére belépő és onnan kilépő adatokat, amelyek szinte lehetetlenné teszik a feltörést. A VPN lehetővé teszi a legtöbb földrajzi korlát megkerülését stratégiailag elhelyezett szerverek alkalmazásával. Itt található a Kodi 3D-s filmjeinek legjobb kiegészítőinek listája.

1. UK Turk lejátszási listák

A UK Turk Playlists kiegészítő szilárd hírnevet szerzett a Kodi-felhasználók körében, és már jó ideje létezik. A Kodi 3D-kiegészítők egyedi brit és török ​​ízűek, ahogy a név is sugallja. Filmek és tévésorozatok, valamint élő IPTV és még sok más elérhető. Tévéműsorok, sport, rajzfilmek, dokumentumfilmek, stand-up comedy, koncertek, fitnesz és néhány török ​​tartalomkategória szerepel a rendelkezésre álló lehetőségek között. Összesen 165 3D-s játék van. Hosszú, több mint 300 film közül lehet választani. Vannak élelmiszeranyagok, CCTV-hírcsatornák, rádióállomások és az egyik legjobb élő IPTV-lehetőség bármely kiegészítő közül. Időrendben vannak elrendezve, a legaktuálisabb a tetején. Ez a kiegészítő 4K és 3D filmeket is tartalmaz. Ami a filmeket illeti, ez a kiegészítő körülbelül 35 kategóriát tartalmaz.

  A Unity Desktop Environment használata Ubuntu 18.04 rendszeren

2. BoB Unleashed

A BoB Unleashed a BoB Unlimited leszármazottja, amely a BoB kiegészítőből származik. Ez egy másik minden az egyben kiegészítő, de nem ugyanaz, mint az előző. Ez egy nagy kiegészítő több alszakaszból. Némelyikük kiegészítőként működik a bővítményeken belül. Van zenei TV, dokumentumfilmek és gyerekprogramok. Női anyagok, dobozkészletek és így tovább. Más fejlesztők szekciókat hoztak létre, mindegyiknek saját alszekciója és sokfélesége van.

3. A piramis

A Tom Braider’s Pyramid kiegészítő szintén egy ideje létezik, és az egyik legjobb kiegészítő a 3D-s filmek Kodi-on való nézéséhez. Igény szerinti filmeket, televíziós sorozatokat és dokumentumfilmeket kínál. Sport és élő IPTV-t is kínál brit csavarral. Kínál egy gyerekzónát, valamint egy Kodi-zónát, amely egyedülálló funkció, ahol minden típusú Kodi-videót megtalálhat, beleértve a használati utasításokat, leckéket és áttekintéseket. A lista ábécé sorrendben van elrendezve, és úgy tűnik, több animációs filmet tartalmaz, mint más kiegészítőkben. A piramis egy helyen minden igényt kielégít. A több mint 200 címet tartalmazó gyűjtemény kiváló. Mindent tartalmaz, amire számíthat, például filmeket, tévésorozatokat, sportokat, gyerekeknek szóló műsorokat, zenét, dokumentumfilmeket, rádióállomásokat és még sok mást.

4. Felsőbbség

Manapság sok kiegészítő mások elágazása vagy származéka. Nem ez a helyzet a Supremacy kiegészítő esetében, amely egy minden az egyben csomag. Ez mind egyedi, ezért nem hasonlít semmilyen más kiegészítőre. Filmeket és TV-sorozatokat kínál, de sportot, élő IPTV-t, gyerekeknek szóló anyagokat és egyéb dolgokat is. A Supremacy által kifejlesztett és a Supremacy adattárban elérhető Supremacy-bővítmény csak kiváló lehet. Lehet, hogy nem ez a 3D-s filmek legnagyobb forrása, alig több mint 80 címmel, de tartalmaz bizonyos címeket, amelyek nem érhetők el a többi kiegészítőben. A Supremacy kiegészítő nagy mennyiségű tartalmat tartalmaz. Nemcsak rendszeres filmeket és tévéműsorokat kell néznie, hanem gyerekfilmeket és televíziós műsorokat is. A kiegészítő tartalmaz sportokat, karaokét, dokumentumfilmeket és sokféle 4K filmet.

  Ne gyűjtsön információkat a Firefoxról egy új telepítésről

5. Varázssárkány

A filmekből és élő adásokból álló kiterjedt könyvtárának köszönhetően a Magic Dragon Kodi 3D-kiegészítők egyre népszerűbbek. A kiegészítő szintén az egyik legnagyobb a Kodi-kiegészítők listáján a legjobb választások között a 3D-s filmek Kodi és TV-műsorok megtekintéséhez. A 3D-s filmek mellett a Magic Dragon a Catch Up TV-t, a nap epizódjait, a dokumentumfilmeket, a gyerekeket, a sportot, a rádiót, a TV-t/szórakoztatást és még sok mást kínál. A Magic Dragon 3D filmek kategóriája csaknem 200 filmet foglal magában. Az összes film ábécé sorrendben van felsorolva.

6. Loki Kodi Addon

A Loki egy Kodi-kiegészítő, amely kategóriák széles skáláját kínálja, amelyek közül választhat kedvenc műsorai megtekintéséhez. Nézhet még filmeket, TV-sorozatokat, sportokat, a legfrissebb híreket és frissítéseket, élő PPV eseményeket, stand-up comedy-t, karácsonyt, dokumentumfilmeket, gyermekműsorokat, zenei karaokét, fitneszt, WWE-t, UFC-t és más kategóriákat. A kiegészítő filmrésze meglehetősen kiterjedt, és lehetővé teszi a 3D filmek zökkenőmentes megtekintését a Kodi-n. A Loki szépen kategorizálja filmjeit, és van egy speciális 3D-s terület több mint 100 3D-s filmmel. A címek ábécé sorrendben vannak rendezve, hogy könnyebben megtalálja a kívántat.

7. Halálcsillag

A Death Star nem egy tipikus Kodi-kiegészítő, hanem kiegészítők gyűjteménye egy kiegészítőn belül. A kiegészítő számos fejlesztő együttműködésének eredménye egy minden-az-egyben Kodi-kiegészítő létrehozása érdekében. WOW, Nole Cinema, Ghost, Devastation, Mysterious és még egy csomó kiegészítő és fejlesztő a Death Starban elérhető fejlesztők és kiegészítők közé tartozik. A WOW 3D a kiegészítő egyik szépen elrendezett kategóriája. A Death Star kiegészítések némelyike ​​3D-s dolgokat kínál, amelyeket megtekinthet. Meg kell jegyezni, hogy ez a kiegészítő folyamatosan fejlődik, így időről időre új gyűjtemények jelenhetnek meg.

  Apple ellenőrző kód beszerzése az eszközön

8. Főnix felemelkedés

A Phoenix Rises Kodi az ősi Kodi-kiegészítő alternatívája, a Phoenix videoanyagok és élő tévéadások nagy gyűjteményét kínálja. A Kodi Phoenix kiegészítőn keresztül megtekintheti kedvenc filmjeit/TV-sorozatait, és több ezer kiváló minőségű streaming kapcsolathoz férhet hozzá. A felhasználók 4K felbontásban nézhetnek filmeket ezzel a bővítménnyel. Vannak szekciók a televíziónak, a sportnak és az új filmeknek. A Fusion hozzáférést biztosít ehhez a kiterjesztéshez és a tároló zip fájljához. Azok, akik elsősorban a filmek megtekintése iránt érdeklődnek, kétségtelenül telepítsék a Kodi-kiegészítőt, mert filmadatbázist tartalmaz. A Phoenix megbízható, kényelmes, és lenyűgöző videóanyagot biztosít. Az emberek függővé válnak tőle, mivel valós időben táplálja a világ legelismertebb tévéállomásait.

9. Exodus

Az Exodus egy harmadik féltől származó szórakoztató kiegészítő, amely lehetővé teszi filmek és TV-műsorok streamelését különféle forrásokból a Kodiban. Az exodus kiegészítő egyszerű és felhasználóbarát kialakítást kínál, hasonlóan a Netflixhez. Ez a Kodi play 3D film-kiegészítő többek között olyan funkciókat tartalmaz, mint a Trakt integráció és a Real debrid. Az internet sebességétől függően filmeket vagy tévéműsorokat nézhet különböző felbontásban, például HD, FHD és SD.

10. Stream Army

Ez a kiegészítő a legnépszerűbb kiegészítők listáján is szerepel, mert rengeteg médiaanyagot tartalmaz a felhasználók szórakoztatására. A bővítmény programozása többek között vígjátékokat, filmeket, sportokat, zenét, T-csatornákat és dokumentumfilmeket tartalmaz. Ez a kiegészítő kiváló minőségű médiaanyagot tartalmaz a 3D-s filmek Kodi-on való nézéséhez, valamint egy alternatív forrást a videók streameléséhez. A kedvenc választás néhány kedvenc műsorát és egyéb tárgyait kényelmes helyen tárolja.

***

Reméljük, hogy hasznosnak találta ezeket az információkat, és 3D-s filmeket tudott nézni a Kodiban. Kérjük, ossza meg velünk, melyik technika volt a leghasznosabb az Ön számára. Kérjük, használja az alábbi űrlapot, ha kérdése vagy észrevétele van.