8 ingyenes mesterséges intelligenciával működő belsőépítészeti alkalmazás és eszköz

Ingyenes lakberendező alkalmazásokban nincs hiány. Ha azonban ingyenes mesterséges intelligencia-alapú belsőépítészeti alkalmazásokról van szó, a lehetőségek korlátozottabbak. Íme a legjobb ingyenes mesterséges intelligencia-alapú belsőépítészeti alkalmazások és eszközök válogatott listája, amelyeket belsőépítészeti projektjeihez használhat.

MAKEUSEOF A NAP VIDEÓJA

A Homestyler egy átfogó belsőépítészeti alkalmazás AI és AR képességekkel. Az alkalmazás sablonokat kínál, amelyekre építve megtervezheti a teret, az AI Designer funkciója pedig lehetővé teszi, hogy képeket vagy vázlatokat töltsön fel a térről, hogy újratervezett ötleteket generáljon.

Többféle tervezési stílus közül választhat, beleértve a japán, skandináv, bohém, ipari, glam, kortárs stb. stílust. Az alkalmazás ünnepi stílusokat is tartalmaz, mint például a hálaadás, a karácsony és a Valentin-nap.

A Homestyler alkalmazás rendelkezik egy Design Challenge funkcióval, amellyel bemutathatja terveit felhasználói közösségének. A Homestyler segítségével alternatív dizájnokat hozhat létre saját teréhez anélkül, hogy belsőépítészeti tanfolyamot kellene elvégeznie.

A Homestyler korlátozott ingyenes csomaggal rendelkezik, amelyet használhat, és további krediteket is ad barátok meghívásához az alkalmazásba. A funkcióihoz való teljes és korlátlan hozzáféréshez azonban frissítésre van szükség. A prémium tagság ára 9,99 USD/hónap (3,99 USD az első hónapban).

Letöltés: Homestyler for iOS | Android (Ingyenes, alkalmazáson belüli vásárlás lehetséges)

A Remodel AI egy egyszerű, de hatékony alkalmazás a szobatervezéshez. Az alkalmazás funkciói két tervezési kategóriába sorolhatók: belső és külső. A belsőépítészeti kategóriája olyan funkciókat tartalmaz, mint a belső átalakítás, a belső szerkesztő, a New Flooring, az Object Reskin és a Paint Explorer, amelyek mindegyike mesterséges intelligenciával működik.

  Venn-diagram létrehozása a Microsoft PowerPointban

Bármely funkciójának használatához kattintson a használni kívánt elemre, töltse fel vagy készítsen fényképet a teréről, és az eredményeket generáljon a feltöltött kép alapján. A Remodel AI számos tervezési stílus közül is választhat, valamint lehetőség van stíluskép feltöltésére.

Regisztráláskor nyolc ingyenes vízjeles generációt kap. A Pro-tervre való frissítés 5,99 USD/hóba kerül korlátlan generációk számára.

Letöltés: Remodel AI for iOS | Android (Ingyenes, alkalmazáson belüli vásárlás lehetséges)

Ha egy webalapú mesterséges intelligencia belsőépítészeti eszköz úgy hangzik, mint valami, amit szívesen kipróbálna, próbálja ki a REimagineHome-ot. A REimagineHome egy átfogó belsőépítészeti eszköz számos mesterséges intelligencia által vezérelt funkcióval, amelyek segíthetik belsőépítészeti projektjeit.

Virtuális rendezést, térfelbontást, virtuális felújítást, valamint konyha- és fürdőszobatervezői funkciókat kínál, melyeket mesterséges intelligencia hajt. A külső kialakításhoz is vannak további funkciók.

Kipróbálhatja a REimagineHome-ot a 7 napos ingyenes próbaverziójával (hitelkártya nélkül). A próbaverzió lehetővé teszi, hogy akár 30 renderelést készítsen ingyenesen. Ezt követően frissítenie kell az egyik fizetős csomagra, amely havi 49 dollártól kezdődik 300 generációra vonatkozóan.

Az AI Room Planner egy egyszerű (ha úgy tetszik, minimalista) AI belsőépítészeti eszköz, amellyel újragondolhatja a teret. A mesterséges intelligencia belsőépítészeti eszköze új tervezési rendereket generál, amelyek megtartják a tér színtémáját.

Ha gyors ötleteket keres szobája belső kialakításának javítására, akkor ingyenesen többféle tervezési ötletet generálhat a teréhez. Az AI Room Planner ingyenes, és korlátlan generációt tesz lehetővé, így tetszőleges számú renderelést generálhat, amíg meg nem találja a kívántat.

A Visualize AI egy mesterséges intelligencia által vezérelt tervezőeszköz belsőépítészek, építészek és terméktervezők számára. Támogatja a vázlatokból, alaprajzokból, domborzatokból és fényképekből készült tervezési renderelések generálását, és nem jelöli vízjel a generációkat – még az ingyenes terven sem!

  Átküldés Chromecastra VLC Androidról

Egy tér átalakítása nem mindig igényel nagyjavítást, néha csak néhány ötletre van szüksége a jobbá tételhez. Itt jön be a Visualize AI Ask AI eszköze. Az eszköz segítségével képeket tölthet fel a teréről, és személyre szabott fejlesztési ötleteket kaphat.

Kipróbálhatja a Visualize AI-t a regisztrációkor kapott három ingyenes kredittel. 5 dolláros próbacsomagot is kínál, amely 60 kreditet biztosít egy hónapra. A szokásos havi terv azonban havi 19 dollártól kezdődik.

A SofaBrain néhány remek funkciót kínál, amelyek számos mesterséges intelligencia belsőépítészeti eszközből hiányoznak. Az Advanced Editor lehetővé teszi, hogy egyéni fejlesztéseket adjon a tér bizonyos részeihez, és átfestheti a teret, és felszólíthatja a mesterséges intelligenciát, hogy adjon hozzá egy bútort, egy ablakot, egy növényt vagy bármi mást, amit szeretne.

A Stíluskeverés funkció lehetővé teszi, hogy újragondolja a teret azáltal, hogy feltölt egy képet az aktuális belső teréről, valamint a kívánt belsőépítészeti stílusról. Keveri a stílusokat, és ezek alapján rendereléseket generál.

A SofaBrain Roast My Room funkciójával ötleteket is kaphat jelenlegi helyének javítására. Konkrét helyfejlesztési tanácsokat kaphat szobája számára négy mesterséges intelligencia-karaktertől: Classy Interior, Modern Chic, The Realtor és Naturalist.

Az ingyenes csomag korlátozott, és nem támogatja a generált renderek letöltését. A további funkciók eléréséhez frissíthet az alapcsomagra 18 USD/hó áron (legfeljebb 50 minta), vagy a normál csomagra 29 USD/hó áron.

  A Sims 4 kijavításának 5 módja Nem lehet elindítani a felhasználói adatok tartalmát

Figyelemre méltó az a képesség, hogy a tér megjelenése és méretei alapján tervezhet rendereléseket. Nem árt azonban, ha rendelkezünk további képességekkel, és ezt kínálja a Room AI.

A szobai mesterséges intelligencia nemcsak a térről készült referenciaképek feltöltését támogatja, hanem lehetővé teszi a kívánt kimeneti színpaletták kiválasztását, a megtekinteni kívánt anyagok kiválasztását (szövet, fa, fém stb.), valamint negatív üzenetek hozzáadását az objektumokhoz. szeretné kizárni.

A feltöltött képhez szöveges felszólítást is mellékelhet, ha konkrét utasításokat szeretne, amelyeket az AI követni szeretne.

Az új felhasználók 10 ingyenes generációt kapnak regisztrációkor. Ha kimerült, a folytatáshoz frissítenie kell bármelyik fizetős csomagjára (amely havi 29 dollártól kezdődik).

A RoomGPT lehetővé teszi, hogy képeket töltsön fel aktuális belsőépítészetéről, majd alternatív tervezési rendereléseket generáljon a teréhez. Különböző rendelkezésre álló szobatémák közül választhat, amelyek irányítják a kimenet létrehozását, beleértve a Modern, a Vintage, az Industrial és a Coastal

A RoomGPT kimenete annyira csiszolt, hogy szükség lehet egy mesterséges intelligencia képérzékelőre, hogy meg tudja különböztetni az eredetitől. A RoomGPT három ingyenes generációt kínál, amelyek után az eszköz használatának folytatásához fizetős csomagra kell frissítenie. Fizetett tervei 9 dollártól kezdődnek, 30 tervezési renderért.

A mesterséges intelligencia belsőépítészeti eszközei megkönnyítik annak megjelenítését, hogyan nézhet ki a helyiség a bútorok cseréjével és néhány egyéb kiegészítővel. Egyszerűen töltsön fel egy képet a teréről ezen AI-eszközök bármelyikébe, és állítsa elő többszörös iterációt a tér megjelenéséről. A legjobb rész? Mindegyik ingyenesen kipróbálható.