8 API-társprogram A fejlesztők csatlakozhatnak pénzt keresni

Az infláció hatalmas ütéssel uralta a világot, és ebben biztosan mindannyian részesei vagyunk.

A pénz vásárlóereje minden évben csökken az infláció miatt. Akár munkát végez, akár vállalkozást vezet, mindig nagyszerű, ha van más bevételi forrása az anyagi biztonság érdekében. Ha passzív bevételi forrássá teheti, akkor ez a legjobb megoldás, mivel minimális erőfeszítést igényel az Ön részéről.

A passzív jövedelem még akkor is pénzt kereshet, amikor szundikál vagy mélyen alszik, ha kevés vagy semmilyen extra erőfeszítést nem tesz. A passzív jövedelem megteremti a nagyon szükséges további pénzügyi szabadságot, és csökkenti az irodai munkaterhelést. És ha már van egy, akkor nem ártana egy másik.

A passzív jövedelem értékes eszköz lehet, amely gazdagabbá teszi a középosztálybelieket és a gazdagokat. Ha szorgalommal és maximális odaadással követik, gazdagabbá teheti a leggazdagabbat. Tartalék vagy nyugdíjazási tervként működik elegendő forrással, és pénzügyi kompromisszumok nélkül biztosítja a jövőt önmaga és szerettei számára. Ezenkívül mindig nagyszerű, ha van egy kis plusz pénz a zsebében.

Passzív jövedelemforrások

Rengeteg passzív bevételi forrás létezik, amelyek segítségével többletforrást generálhat. A legnépszerűbbek a digitális eszközök értékesítése, például online tanfolyamok és e-könyvek, blogírás, affiliate marketing és még sok más.

A passzív jövedelem generálásának egyik legjobb módja az affiliate marketing.

Az affiliate marketing nem más, mint egy olyan technika, amellyel pénzt kereshetsz egy termék marketingjével és reklámozásával egy másik személy vagy cég számára. Itt csak a domainjére, a marketingre, a fejlesztésre vagy a reklámozásra kell összpontosítania, és azért kap pénzt, amit csinál.

Kiváló módja annak, hogy passzív bevételt szerezzen a következő okok miatt:

  • A kívánt időpontban dolgozhat otthonról vagy a világ bármely részéről, mivel minden online elérhető. Az egyetlen kezdeti befektetés az idő.
  • Ez egy alacsony kockázatú vállalkozás, mivel költséghatékony, és nem igényel kezdeti összeget.
  • A kapott jutalmak (jövedelem) teljesítményalapúak. Minél jobban teljesít, annál több jutalmat kap. Egyszóval azt aratod, amit elvetsz.
  • Nincs szükség a termék fejlesztésére. Itt a termék már elérhető, és csak reklámozni kell.
  • Az induláshoz sem szakképzettség, sem műszaki tudás nem szükséges.

Az affiliate marketing nem csak az affiliate marketingeseknek szól. Ez egy fantasztikus lehetőség minden egyén számára a különböző területeken. Ha ismeri a termékeket, és rendelkezik a megfelelő minőséggel a termék forgalmazásához, akkor affiliate marketing révén szép összeget kereshet.

  8 legjobb e-mail tárgysortesztelő, amelyet hírlevélküldés előtt használhat

Társprogramok API-fejlesztőknek

Itt néhány társprogramról fogunk beszélni az API-fejlesztők számára.

A fejlesztők nagy hasznot húzhatnak az affiliate marketingből, ha API-platform társprogramokat használnak. Néhány előny a következők:

  • Az API-k használata felhatalmazza a fejlesztőket arra, hogy megszakítás nélkül kapcsolódjanak a hirdetőkkel és dolgozzanak velük anélkül, hogy bármilyen második csatornán átmennének. Ez csökkenti a kézi munkaterhelést, és a munka zökkenőmentes lesz.
  • Az API-k nagy pontosságú adatokat fognak szolgáltatni. Emellett rövid időn belül hatalmas mennyiségű adathoz is hozzáférést biztosít a leányvállalatoknak.
  • Az adatok biztonságban maradnak olyan API-kulcs használatával, amelyet nem lehet veszélyeztetni.
  • Az adatokat csak egyszer kell manuálisan megadnia. Ezt követően az API-kulcsok használatával automatikusan frissül.

Vágyainak és beteljesüléseinek megfelelően passzív bevételi forrásává vagy elsődleges bevételi forrásává teheti az affiliate marketinget.

Fedezzen fel néhány API-szolgáltatót, akik olyan társult programokat futtatnak, amelyekből a fejlesztők pénzt kereshetnek.

ChangeNow

A ChangeNOW az egyik legjelentősebb kriptográfiai azonnali csereplatform világszerte. Ökoszisztémája különféle kriptoszolgáltatásokat foglal magában, mint például a mobilcsere és a digitális pénztárca, valamint egy kiemelkedő affiliate programot és számos B2B megoldást.

A ChangeNOW affiliate programja a legproblémamentesebb módszert kínálja a profitszerzésre: csak válasszon egyet a számos megoldás közül, és kapjon jutalékot minden olyan tranzakció után, amelyet a közönsége a kiválasztott eszközzel végrehajt.

Az Exchange API egy nagyszerű eszköz a kripto-orientált alkalmazás- és webhelyfejlesztők, média és bloggerek számára. A szolgáltatás nagymértékben kibővíti a partner termékének funkcionalitását azáltal, hogy lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kedvező feltételek mellett vásároljanak, eladjanak és cseréljenek kriptot. Az API integrálásával automatikusan csatlakozik a társult programhoz, és akár 1,8%-ot is kap vissza a platformján keresztül végrehajtott minden tranzakcióból.

Egyéb B2B megoldások közé tartozik a testreszabható Exchange widgeta WordPress bővítmény webhelytulajdonosok számára, és ajánló linkek amelyen keresztül bizonyos százalékot is kereshet majd a kriptotőzsdéken.

Az affiliate program előnyei közé tartozik a gyors integráció (2 órától 1 hétig), a rugalmas jutalékrendszer (0-tól 1,8%-ig beállítható díj), a személyes fiókkezelő és a hét minden napján 24 órában elérhető ügyfélszolgálat, széles körű kezdő felhasználók és tapasztalt fejlesztők számára egyaránt.

ScrapingBee

ScrapingBee egy webes selejtező API, amely társprogramokat biztosít az API platformról. Az általa használt API egyszerűen használható és érthető. Esélyt ad 25%-os jutalék megszerzésére, ha csatlakozik ajánlóprogramjához. Akkor csatlakozhat a programhoz, ha szabadúszó, önállóan hoz létre programozással kapcsolatos blogokat, vagy dolgozik egy webes selejtezési tevékenységgel foglalkozó szoftverügynökségnél.

  20 legjobb After Effects alternatíva

Ez megkönnyíti a webes megvalósítást, mivel minden nyelven tartalmaz kódmintákat, például Java, Python, PHP és sok más nyelven. A ScrapingBee-t népszerűsítheti blogbejegyzésekkel, hírlevelekre mutató hivatkozások hozzáadásával vagy szalaghirdetések használatával a webhelyen.

A ScrapingBee népszerűsítése meglehetősen egyszerű, mivel rengeteg lehetőség áll rendelkezésre. Fejlesztőként létrehozhat fiókot különböző közösségi média platformokon, és ott reklámozhatja a ScrapingBee-t.

Apify

Apify egy teljes, testreszabott és automatizált webes megoldás. Mindenki számára nyitva áll, és lehetővé teszi az unalmas és időigényes feladatok automatizálását az interneten, így leveszi válláról a további napi terhelést.

Gyors, automatikus és felhasználóbarát adatselejtezési és webes integrációval rendelkezik, ami egyébként nagyon költségesnek és terméketlennek bizonyul a kézi munka és a méretezési problémák miatt.

Egy affiliate linken keresztül minden utalás után az ismétlődő jutalék akár 20%-át is megkeresheti. Nincs korlátozva az az összeg, amelyet ezen a platformon affiliate marketinggel kereshet.

Az irányítópult segítségével a felhasználó nyomon követheti a munkát, a proxy funkció pedig megfelelően működik kiváló ügyfélszolgálattal. A lehetséges közönség a szabadúszó fejlesztőktől és a mini startupoktól a hatalmas cégekig terjedhet, és segít Önnek abban, hogy növelje bevételeit.

Zyte

Zyte egy fejlődő affiliate marketing API platform, amely lehetővé teszi az oldalsó nyüzsgést. Az első alkalommal használóknak 1 hónapig ingyenes hozzáférést biztosít az intelligens proxykezelőhöz, hogy egyedi tartalmat hozhasson létre, segítve a webkaparás méretezését, és akár 50%-os jutalékot is kereshet az eladások után 1000 dollárig.

Az ügyfélszolgálati csapat aktív, és ügyfélközpontú megközelítéssel rövid időn belül válaszol kérdéseire. Automatikus adatkinyerést biztosít a felhasználóknak kódírás nélkül, és gépi tanulás segítségével választja ki az adott webhely számára legkedvezőbb IP-címet.

A Zyte eredményvezérelt, proxyszervere pedig az egyik leggyakrabban használt és leghatékonyabb szerver, ha összehasonlítjuk az API-platformok különböző tartományaiban.

Octoparse

Octoparse az egyik növekvő kapcsolt API-platform, és a passzív jövedelemszerzés legjobb eszközei közé tartozik. Itt akár a jutalék 15%-át is megkeresheti minden ajánlás után, amikor egy ügyfél feliratkozik és megvásárolja a csomagot az Ön linkjén keresztül. Az Octoparse korlátlan számú hivatkozást biztosít a felhasználóknak.

Egy kódot és egy egyedi hivatkozást biztosít Önnek, ha Ön affiliate marketingszakemberré válik, miután megkezdte a társult programját.

A fejlesztő munkája leegyszerűsödik, mivel az Octoparse több száz szerver által támogatott felhőplatformmal rendelkezik, amely lehetővé teszi a felhasználók számára az adatok gyors kinyerését, és ugyanabban a felhőben tárolják. Ráadásul a folyamat ütemezésével bármely gépről elérhető az Ön dátumában és időpontjában.

  Mi az a DLC a videojátékokban?

Absztrakt

Absztrakt egy másik API-platform a társult programok számára, amelyek akár havi 500 dolláros jutalékot is kereshetnek. A már közzétett társult hírlevelekhez, HTML-kódokhoz és az ingyenes kuponokhoz és ajánlatokhoz tartozó követőkódokhoz férhet hozzá, ha regisztrál a társulási programba.

Itt az oldal karbantartása és frissítése a felhasználó felelőssége. A webkaparó API segít az adatok kinyerésében bármely webhelyről az Ön rendelkezésére álló több millió proxy segítségével.

A program ára névleges. Egyszerű és nagy átlátszósággal rendelkezik, hogy megfeleljen a megfelelő platformoknak.

Vadász

Vadász célja, hogy képessé tegye a szakembereket arra, hogy kapcsolatokat hozzanak létre és ápoljanak emberekkel különböző cégek e-mail-címeire vadászva, és ez a megközelítés erősen felhasználó-orientált.

A platform lehetőséget ad arra, hogy a rendszeres bevételrészesedés akár 30%-át is megszerezze a társult partnerré válás első évében, miután elkezdett részt venni a programban. Tehát ez minden bizonnyal kiváló lehetőség arra, hogy többletforrást keressen. A kifizetést 45 nap elteltével kaphatja meg a PayPal rendszeren keresztül, minden sikeres ajánlási konverzió után.

Az előfizetési díjak havonta vagy évente kerülnek kiszámlázásra, a felhasználó által a Hunteren kiválasztott választás szerint.

CoinMarketCap

CoinMarketCap az egyik legtöbbet hivatkozott kriptoeszközök árkövető cége a kriptopiacon, és küldetése, hogy minőségi és pontos kriptográfiai adatokat biztosítson időben.

A CoinMarketCap társulási programja lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy egyedi affiliate hivatkozási linket hozzon létre és hozzon létre. De ahhoz, hogy rendelkezzen hivatkozási hivatkozással, 200 gyémántnak kell lennie a fiókjában.

Itt csak akkor kap 20 gyémántot, ha az Ön által ajánlott személy eléri a 100 gyémántot. A szolgáltatás szigorúan csak személyes használatra korlátozott, kivéve, ha Ön beleegyezik a kereskedelmi felhasználásba.

Következtetés

A kapcsolt marketingszakértői tevékenységből származó passzív jövedelem nagyon hasznosnak bizonyulhat. Plusz lökést ad pénzügyi stabilitásának és jövőbeli megtakarítási terveinek is. Érdeklődésétől, szükségleteitől és időbeosztásától függően indulhat leányvállalatként részmunkaidőben, de akár teljes munkaidőben is. A jövőbeni habozás elkerülése érdekében elengedhetetlen a megfelelő platform kiválasztása.

A fent felsorolt ​​platformok magas felhasználói értékelésekkel és kiváló API-kkal, szoftverekkel és proxy manager szerverekkel rendelkeznek a feladatok hatékony végrehajtásához.

Érdekelhetik a Chat és a Helpdesk társult programok is.