12 Tether pénztárca, amely biztonságosan és megbízhatóan tartja a kriptográfiai adatait

Itt vannak a legjobb Tether pénztárcák a kripto tokenek tárolására és védelmére.

A kriptopénztárca egy digitális eszköz, amellyel különféle kriptovalutákat küldhetünk, fogadhatunk és tárolhatunk. Ezenkívül ezek a pénztárcák ellenőrzést, kényelmet és biztonságot nyújtanak a kriptoeszközei felett.

A fent említett funkciókon kívül kriptopénztárcát is használhat különféle decentralizált alkalmazásokkal (DApps) való interakcióhoz. Például használhatja a pénztárcákat a decentralizált tőzsdék (DEX) tárolására és kereskedelmére.

A teljes kriptopénztárca piac mérete 2022-ben 8,42 milliárd dollár volt, és 2023 és 2030 között várhatóan 24,8%-os összetett növekedést fog elérni. Ezenkívül a kriptopénztárca-felhasználók teljes száma 2022 augusztusában meghaladta a 84 milliót.

A Tether (USDT) a harmadik legnagyobb kriptovaluta, több mint 77 milliárd dolláros piaci kapitalizációjával. Sőt, a Tether stabil jellege miatt több kereskedő és befektető preferálja ezt a kriptot tároláshoz és tranzakciókhoz.

Most pedig vessünk egy pillantást a Tether Walletre. Maradjon velünk!

Mi az a Tether Wallet?

A Tether Wallet egy kriptográfiai pénztárca, amely lehetővé teszi a Tether (USDT) tokenek tárolását. Mivel a Tether egy stabil érme, amelynek értéke megegyezik az amerikai dollárral, nem kell aggódnia a kriptopiaci nagy volatilitás miatt.

Ez lenyűgözően hangzik, igaz?

A 2014-ben elindított Tether (USDT) tokent a Bitcoin blokkláncára építette az Omni platform. Jelenleg a Tether olyan népszerű blokkláncokon támogatott, mint az Ethereum, Algorand, Bitcoin Cash, Polygon és Tron, hogy csak néhányat említsünk.

Különféle Tether pénztárcákat találhat jellemzőik és előnyeik alapján. A Tether pénztárcák fő típusai a következők:

🔷 Hardveres pénztárcák: A hardveres Tether pénztárcák segítségével offline tárolhatja tokenjeit, így elkerülheti az online hackelést.

🔷 Mobiltárcák: A Tether mobiltárcák lehetővé teszik, hogy mobileszközei segítségével azonnal kapcsolódjon a tőzsdékhez vagy alkalmazásokhoz, és kommunikáljon velük.

🔷 Asztali pénztárcák: A számítógépére telepített ilyen típusú pénztárcákat használhatja Tether tokenek tárolására és kereskedelmére.

🔷 Webtárcák: Ezek a Tether pénztárcák elérhetők a támogatott webböngészők használatával mobileszközökről vagy számítógépekről.

Most, hogy ismeri a Tether pénztárcát, nézzük meg, hogyan válasszuk ki a legjobb pénztárcát.

Hogyan válasszuk ki a legjobb Tether pénztárcát?

A Tether pénztárca kiválasztásánál fontos figyelembe venni az alábbiakban felsorolt ​​főbb tényezőket:

#1. Biztonság

A biztonsági funkciók a legfontosabb tényező a Tether pénztárca kiválasztásakor. Bármilyen biztonsági hiba a pénztárcájában tárolt teljes token elvesztéséhez vezethet.

Mindig válassza az olyan biztonsági funkciókkal ellátott pénztárcákat, mint a PIN-kód, az ujjlenyomat-zárak, a kéttényezős hitelesítés vagy az arcazonosító. Ezenkívül ellenőrizze, hogy a pénztárca megfelel-e a legújabb biztonsági és titkosítási szabványoknak.

#2. Kompatibilitás

Ha több eszközt használ, győződjön meg arról, hogy Tether pénztárcája különböző operációs rendszereket támogat. Így elkerülheti a tokenátvitel nehézségeit az eszközök váltása közben.

Ezenkívül válassza a Tether pénztárcákat, amelyek mobilalkalmazásokat biztosítanak Android- vagy iOS-eszközei számára. Ez a funkció hasznos lesz USDT tokenek küldéséhez és fogadásához útközben.

#3. Kényelem

A Tether pénztárcákat azért fejlesztették ki, hogy segítsék a felhasználókat a gyorsabb kripto-tranzakciókban. Ehhez olyan pénztárcát kell választania, amely felhasználóbarát felületet biztosít a tároláshoz és a tranzakciókhoz.

A legtöbb Tether pénztárca lehetővé teszi a tranzakciók lebonyolítását néhány egyszerű lépésben, és mindig az ilyen típusú pénztárcákat válassza. Ezenkívül a legjobb, ha előnyben részesítjük azokat a pénztárcákat, amelyek nem kérnek fióklétrehozást és ellenőrzést.

  A 10 legjobb CGM (folyamatos vércukorszint-mérő) egészségének ellenőrzésére

#4. Vevőszolgálat

A rossz ügyfélszolgálat mindig fájdalmas felhasználói élményt jelent bármely szolgáltatási szektorban. Győződjön meg arról, hogy a Tether pénztárcákat választja, amelyek rövidebb idő alatt megoldják a problémákat.

Az is jobb, ha egy Tether pénztárcát választ, amely többféle felbontási lehetőséget kínál chaten, e-mailen és táviraton keresztül.

#5. További jellemzők

A Tether tokenek küldésén, fogadásán és tárolásán kívül további, céljának megfelelő szolgáltatásokat is kereshet. Tegyük fel például, hogy kriptokereskedő vagy. Ebben az esetben választhatja a Tether pénztárcákat, amelyek portfóliókövetést és élő kriptoárakat biztosítanak.

A Tether pénztárcák további további funkciói a következők:

 • QR-szkenner elérhetősége tokenek azonnali küldéséhez és fogadásához.
 • Lehetőség a DApps zökkenőmentes csatlakoztatására.
 • Több blokkláncot támogató pénztárcák.
 • Számos fizetési lehetőséget támogat a Tether tokenek vásárlásához.

Most pedig nézzük meg a legjobb Tether pénztárcákat.

Kivonulás

A 2015-ben alapított Exodus Tether pénztárcákat kínál mobil és asztali felhasználók számára. Ezzel a kriptopénztárcával zökkenőmentesen kezelheti a különböző blokkláncokból származó Tether-tokeneket.

Az Exodus titkosítja a tranzakciós adatokat és a pénztárca privát kulcsait a biztonság és az adatvédelem érdekében. Ezenkívül ez a Tether pénztárca felhasználóbarát felülettel és 24 órás ügyfélszolgálattal rendelkezik.

Az Exodus hardver, mobil, asztali és webtárca formájában is elérhető. Bármelyik pénztárcát kiválaszthatja, hogy azonnal kereskedjen, átruházzon vagy fogadjon Tether tokeneket. Valós idejű portfólióadatokat és élő kriptopiaci diagramokat is kaphat.

A mobilfelhasználók telepíthetik az Exodus Tether pénztárcát a Google Play vagy az App Store áruházból. Ezenkívül az Exodus asztali verziója támogatja a Windows, a Mac és a Linux operációs rendszert.

Ha jobban szereti az internetes pénztárcákat, telepítheti az Exodust Brave vagy Chrome böngészőjére. A további biztonság érdekében választhatja a hardveres pénztárcát is, amelyet a Trezorral, az egyik legjobb kriptohardver-pénztárcagyártóval közösen építettek.

Vászon

A Linen Tether pénztárcáját a Safe, egy népszerű kriptográfiai biztonsági platform intelligens szerződéses fiókjai biztosítják. A biztonsági funkciókon kívül ez a mobiltárca egyszerű felhasználói felületet kínál a Tether tokenek egyszerű tárolására és átvitelére néhány másodpercen belül.

A Linen 3 privát kulcsot biztosít a Tether pénztárca biztonságához. A kulcsok előnyei a következők:

 • Akkor is hozzáférhet pénztárcájához, ha elveszíti valamelyik privát kulcsát.
 • Ha valaki ellopja az egyik privát kulcsát, továbbra sem férhet hozzá a pénztárcájához.

Ezen kívül Tethert és más kriptovalutákat is vásárolhat a Linen-en hitel- vagy betéti kártyáival. Ezenkívül e-mailben bármikor kapcsolatba léphet az ügyfélszolgálatukkal.

Ha Ön iOS-eszköz-felhasználó, telepítheti a Linen’s Tether pénztárcát az App Store-ból. Az Android-felhasználóknak azonban várniuk kell, amíg elérhető lesz a Google Playen.

AlphaWallet

Olyan mobiltárcát keres, amely segít kamatoztatni, és biztonságban tartja Tether tokenekjét? Próbálja ki az AlphaWallet, egy kiemelkedő kriptográfiai pénztárcát.

Ezzel a pénztárcával kapcsolatba léphet a megbízható hitelező DApp-okkal. Itt érdeklődni fog a Tether tokenek iránt közvetlenül az AlphaWallet-én.

Ezenkívül a tárolt Tether tokenjeit a Secure Enclave biztosítja. Ezenkívül az AlphaWallet nem gyűjti az adatait vagy a KYC-adatokat az Ön adatainak védelme érdekében.

Az AlphaWallet legújabb verziója elérhető az App Store-ban és a Google Playen. Sőt, az Android felhasználók közvetlenül is letölthetik ezt a mobiltárcát az AlphaWallet webhelyéről.

  A CAGR képlet hozzáadása a Google Sheets táblázatokhoz

Az AlphaWallet varázslatos hivatkozásokat is biztosít a Tether tokenek zökkenőmentes elküldéséhez. Ezen kívül hivatalos ügyfélszolgálatuk e-mailben és táviratban is elérhető.

Infinity Wallet

Az Infinity Wallet segítségével asztali és mobileszközökön is kezelheti Tether-tokenjeit. Ezenkívül ez a pénztárca lehetővé teszi, hogy QR-kód segítségével tokeneket kérjen más pénztárcáktól.

Az Infinity Wallet a legmagasabb szintű titkosítási funkciókkal rendelkezik, hogy maximális biztonságot nyújtson a Tether tároláshoz és tranzakcióihoz. Hasonlóképpen, adatait anonimként és privátként kezeljük, hogy javítsuk pénztárcája biztonságát és magánéletét.

Ezenkívül nyomon követheti Tether-portfólióját az élő piaci árhoz. Használhatja az Infinity Wallet csevegési és e-mailes támogatási funkcióit is a problémák megoldására és a kétségek eloszlatására.

Az Infinity Wallet legújabb asztali verziója támogatja az olyan operációs rendszereket, mint a Linux, a MacOS és a Windows. Ezenkívül telepítheti mobiltárcájukat Android- vagy iOS-eszközeire.

Megbízott

Tether pénztárcát keres különböző blokklánc-szabványok, például ERC-20, TRC-20 és BEP-20 tokenek tárolására? A BlockSoft Lab által kifejlesztett Trustee pénztárca megkönnyíti a dolgát.

Ennek a pénztárcának a leglenyűgözőbb tulajdonsága az egyszerűség, amelyet a felhasználóknak kínál. A Trustee’s Tether pénztárcát egyetlen kattintással aktiválhatja.

Miután a pénztárca aktiválása befejeződött, be kell állítania egy 12 szavas helyreállítási kifejezést. Tegyük fel, hogy elveszíti a készülékét; továbbra is visszaállíthatja pénztárcáját és a tárolt Tether tokeneket ezzel a kifejezéssel. Ezenkívül biztonsági funkciókat is hozzáadhat, például PIN-kódot, touchID-t vagy faceID-t.

A Trustee pénztárca másik fontos jellemzője, hogy több kriptopénztárcát is támogat. Az összes Tether-token hozzáadható és figyelhető egy mobilalkalmazás segítségével.

A megbízott pénztárcája elérhető mobileszközökön. Ezt a pénztárcát telepítheti az App Store vagy a Google Play áruházból.

Minke

Érdekel egy Tether pénztárca, amely több blokkláncot támogat nulla gázdíjjal? Nézze meg a Minke-t, hogy kihasználja az ilyen lenyűgöző funkciókat.

A Minke Labs által kifejlesztett mobil pénztárca hasznos lehet a Tether tokenek biztonságos letétbe helyezéséhez vagy átviteléhez. A cikk írásakor a Minke pénztárca támogatja a Binance Smart Chain, Ethereum és Polygon blokkláncokat.

A Minke Wallet segítségével Tethert és más kriptovalutákat vásárolhat a Google és az Apple Pay használatával. Ezenkívül ez a pénztárca támogatja a betéti és hitelkártyákat, valamint más népszerű banki átutalási módokat.

Ezenkívül a felhasználóbarát felület segít három egyszerű kattintással Tether (USDT) tokeneket hozzáadni a pénztárcához. A Minke pénztárca elérhető az App Store-ban és a Google Playen.

Freewallet

A Freewallet egy többfunkciós Tether pénztárca, amelyet Android és iOS rendszerrel támogatott mobileszközökhöz és webböngészőkhöz fejlesztettek ki. Ezzel a pénztárcával Tether (USDT) tokeneket is vásárolhat más kriptovaluták használatával.

A Freewallet funkcióinak használatához létre kell hoznia egy ingyenes fiókot az e-mail azonosítójával. Emellett mobilszámát és Google- vagy Facebook-fiókját is használhatja fiók megnyitásához.

A Freewallet az egyik legjobb kriptográfiai biztonsági funkciót kínálja a Tether tokenek védelmére. Ehhez a pénztárcához a következők tartoznak:

 • Több aláírásos megerősítés minden pénztárca alapú tranzakcióhoz.
 • Napi és heti tranzakciós limit a tokenlopás lehetőségének minimalizálása érdekében.
 • PIN-kód, ujjlenyomat és 2FA biztonsági funkciók.
 • Tether tokenek hideg tárolása az online csalások kiküszöbölésére.

A Freewallet különféle módokat kínál a támogatási központtal való kapcsolatfelvételre. A hivatalos ügyfélvezetőikkel táviraton, Facebook Messengeren, Skype-on vagy e-mailben léphet kapcsolatba.

Trustee Plus

A BlockSoft Lab kifejlesztett egy sokkal fejlettebb Tether (USDT) pénztárcát, a Trustee Plus-t a biztonságosabb kriptotárolás és -átvitel érdekében. Ezen túlmenően, ezzel a Tether TRC-20 pénztárcával bankkártyával is feltölthet.

  Javítsa ki a League of Legends Váratlan hiba történt a bejelentkezési munkamenet során

A Trustee Plus több biztonsági tényezőt és valós idejű ellenőrzési technológiát használ a felhasználó Tether tokenjének biztonságos tárolására.

A Trustee Plus mobiltárca főbb jellemzői közé tartozik a nulla kriptovaluta-feltöltés és -átutalás díja. Emellett vételi és eladási tranzakciókat hajthat végre a legjobb árfolyamon.

A Trustee Plus Tether pénztárcája Android vagy iOS eszközökre telepíthető. Ezenkívül a QR-szkennert is használhatja a kripto tokenek azonnali átvitelére. A Trustee Plus felhasználók telefonon vagy e-mailben is kapcsolatba léphetnek az ügyfélszolgálattal.

ZenGo

A ZenGo Tether Wallet segítségével a legbiztonságosabb módon óvhatja kriptopénzeit. Ezenkívül visszaállíthatja pénztárcáját, ha elfelejti jelszavát vagy elveszíti eszközét.

A ZenGo beépített online portfóliókövetője lehetővé teszi a Tether tokenek élő értékének nyomon követését. Ezenkívül mobileszközén néhány érintéssel küldhet és fogadhat Tethert.

A ZenGo számos fizetési módot is kínál a Tether tokenek vásárlásához. Fizethet mobil fizetési alkalmazással, SWIFT-átutalással, SEPA-val, Mastercarddal vagy Visa-val.

A ZenGo pénztárca támogatja az iOS és Android készülékeket. Csevegésben vagy e-mailben is segítséget kaphat a ZenGo ügyfélszolgálati csapatától.

Paybis

A 2014-ben egy blokklánc-rajongó csapat által alapított Paybis a Tether pénztárca vezető szolgáltatója. Ez a kriptopénztárca célja a Tether (USDT) tokenek egyszerű vásárlása, eladása vagy tárolása.

Létre kell hoznia egy Paybis profilt, hogy pénztárcát nyisson velük. Ha elkészült a profilja, gyorsan létrehozhat egy ingyenes Tether pénztárcát.

A Paybis Tether pénztárcája számos biztonsági funkcióval rendelkezik, például:

 • Privát kulcsok az USDT tokenek biztosításához.
 • Valódi láncon belüli tranzakciók, amelyek mindig ellenőrizhetők.
 • Három réteg védelmet tartalmazó földalatti létesítmények rendelkezésre állása.
 • Beépített biztonsági réteg a lehetséges támadások leküzdésére.

A lenyűgöző biztonsági funkciókon túl a Paybis a hét minden napján, 24 órában nyújtott segítségről is gondoskodik felhasználóinak. A Paybis’ Tether pénztárcát az App Store-ból vagy a Google Playről telepítheti.

Atomtárca

Olyan Tether pénztárcát keres, amely jól működik számítógépével és mobileszközeivel? Akkor jól jön az Atomic Wallet.

Az Atomic Wallet az Ön privát kulcsait az eszközein tárolja szerver vagy központi csere helyett a nagyobb biztonság érdekében. Ez a biztonsági funkció lehetővé teszi a Tether tokenek teljes ellenőrzését.

Ezen kívül az Atomic Wallet nem kér fiókregisztrációt vagy KYC-ellenőrzést. Ezenkívül az adatai nyomon követhetetlenek maradnak. Ezenkívül csevegésen vagy e-mailen keresztül kapcsolatba léphet a támogatási csapattal, ha kétségei vagy panaszai vannak.

Az Atomic Wallet letölthető számítógépére, amely támogatja a MacOS, Windows, Fedora, Ubuntu és Debian rendszereket. Ezenkívül telepítheti mobilalkalmazásaikat az App Store vagy a Google Play áruházból.

CoinZoom

A CoinZoom hatékony Tether pénztárcát kínál a felhasználóknak, amely támogatja a TRC-20 token szabványt. Ahhoz, hogy Tether tokeneket helyezhess el ebbe a pénztárcába, létre kell hoznod egy ingyenes CoinZoom fiókot.

A Tether pénztárca egyszerű és egyszerű felhasználói felülete gyorsabb és hatékonyabb tranzakciókat tesz lehetővé. Néhány kattintással küldhet és fogadhat USDT-t (TRC-20).

A CoinZoom Tether pénztárca egy mobil pénztárca. Ezt a pénztárcát úgy telepítheti, hogy beolvassa a QR-kódot a CoinZoom webhelyen vagy a Google Play vagy az App Store áruházból.

A CoinZoom Chat ügyfélszolgálatát is igénybe veheti kérdéseinek vagy problémáinak megoldására. Ezenkívül támogatási jegyeket is beküldhet, és nyomon követheti állapotukat.

Végső szavak

Összefoglalva, a biztonságnak a Tether pénztárca kiválasztásakor a legfontosabbnak kell lennie. Ezt követően további főbb funkciókat kereshet, mint például a kényelem és az eszközkompatibilitás.

Ebben a cikkben kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbb Tether pénztárcát. Végül ügyeljen arra, hogy a pénztárcákon elérhető maximális biztonsági funkciókat használja kriptoeszközeinek védelme érdekében.

Tekintse meg a legjobb Ethereum pénztárcákat is!