10+ Pokemon Go trükk 2023 – Tippek és hackek, csalók listája

Ha egy kicsit is társasági ember vagy, biztosan hallottál a Pokemon GO-ról. A Pokemon Go az új, feltörekvő jelenség a technológia és a mobiljátékok világában egyaránt. Ebben a cikkben minden szükséges információt megtalálunk a Pokemon GO-val kapcsolatban.

Néhány pokémon go trükköt és trükköt is kínálunk ehhez a játékhoz, így szórakozhat egy kis előnyökkel a barátaival szemben, és a város legjobb edzője lehet.

Mi az a Pokemon Go?

A Pokemon Go egy félig virtuális valóság játék, amelyben a játékosok pokémonoktatókká válhatnak, és valós helyszíneken vadászhatnak virtuális pokémonokra okostelefonjaikon. A játék annyira népszerű, hogy sikere immár a Twitterhez hasonlítható.

A játék még nem indul a világ többi részén, mivel csak bizonyos országokban, például az Egyesült Államokban érhető el. De ha az Egyesült Államokon kívül szeretne játszani a Pokemon GO-val, telepítse az Apk fájlt, és élvezze a játékot.

  A közeli követési funkció használata a Pokèmon Go-ban

Pokemon Go trükkök, tippek és hackek.

Ezek a legjobb pokemon go trükkök a világ legújabb őrületes Pokemon GO-jához.

1. Hamis GPS Pokeballhoz.

Ha több pokeballra vágyik, vagy játszani szeretne, de nincs kedve sétálni, ezzel a trükkel meghamisíthatja GPS-helyzetét, és a szobája kényelméből élvezheti a játékot.

Ehhez rootolt androidos telefonra van szüksége. Ha nem tudja, mi a root, nézze meg az Android telefon rootolása című részt.

Ezután szüksége van egy GPS-hamisító alkalmazásra. tudsz Töltse le az alkalmazást. De ne feledje, hogy fiókját a Niantic felfüggesztheti vagy kitilthatja.

2. Szerezd meg a Pikachut a kezdéshez.

A Pokemon Go Charmandert, Squirtle-t vagy Bulbasaur-t kínál a játék indításakor. De ha Pikachut szeretnéd kezdő pokémonnak, követheted ezeket az egyszerű kis pokemon go trükköket.

Ne válasszon pokémont, amikor felajánlják. De ehelyett sétáljon körbe a környéken. Körülbelül 5-ször térj vissza ugyanoda, és Pikachut fogod látni 4. lehetőségként kezdő pokémonként.

3. Catch Pokemons hatékonyan.

Egy másik fontos pokémon trükkök és tippek: Ha új játékos vagy, és szeretnél hatékonyabban elkapni a pokémonokat, ez az egyszerű kis trükk biztosan segíteni fog neked. Jobban elkaphatod a pokémonokat, ha hosszan megérintid a Poké labdát.

  Keresse meg a legjobb Pokèmonokat a fejlesztéshez a Pokèmon Go IV statisztikái segítségével [Guide]

Fontos a pokémon trükkökben és tippekben. Ezzel egy zöld gyűrű jelenik meg a pokémonon, és ez határozott ütéssé válik.

4. Használj tömjént.

Ha van egy kis szabadidőd, amit Pokemon Go játékkal tölthetsz, használhatsz tömjént. Ezzel 30 percig jobban megjelennek a pokémonok, és szintre emelheted a karakteredet, és feltöltheted Poké Dexed. A hátizsákodban 2 db ingyenes füstölő található.

5. Ha elfogy a tömjén.

Ha elfogy a tömjén, kövesse ezt az egyszerű trükköt, hogy ugyanazt az eredményt kapja. Menj el a legközelebbi legnépesebb Poké-megállóhoz, ahol az emberek csalogatómodult használhatnak. Egy másik fontos pokémon trükkök és hackek. Ugyanúgy működik, mint a tömjén, de pokémonokat csalogat a területre. Ebből Ön is profitálhat.

6. Inkubálja a tojásait.

Ez az egyik leghasznosabb a Pokemon Go trükkökben és tippekben. Ha valaha tojást talál a Poké-stopján, tegye be egy inkubátorba. Ez segít nagyon gyorsan kikelni.

7. Kapcsolja ki a kamerát.

Nem sok Pokemon Go játékos ismeri ezt az egyszerű kis trükköt, de ha akarod, kikapcsolhatod a kamerádat, miközben pokémonokat fogsz. Ezzel megkíméli Önt a .bith zavaró tényezőktől, valamint kíméli telefonja akkumulátorát.

8. Mentse az akkumulátort.

Ha szeret Pokemon Go-t játszani a telefonon, akkor észrevehette, hogy nagyon gyorsan lemeríti az akkumulátort. De tudtad, hogy bekapcsolhatod az akkumulátorkímélő módot Pokemon Go játék közben, hogy tovább tartsd a telefonod.

  Hogyan adjunk hozzá barátokat a „Pokémon Sword and Shield”-ben

Ez ajánlott a Pokemon Go tippjeiben, hogy engedélyezze az akkumulátor megtakarítását a Pokemon Go alkalmazásban, érintse meg a beállításokat, és jelölje be az akkumulátorkímélő lehetőséget.

9. Játssz a Pokemon Go-val utazás közben.

Ha gyorsan mozgó járműben utazik, biztosan sok Poké-megállót kell áthaladnia az utazás során. A játék érzékeli, ha 20 km/h feletti sebességgel haladsz, így a tojásokkal nem tudsz haladni, mivel gyaloglást igényel.

De ez a kis hack bizonyos előnyökkel jár. Ha elég gyors vagy, koppinthatsz a Poké-megállóra, és azonnal megkaphatod a tárgyakat, amint elég közel érsz. Ez nagyon hasznos lehet.

10. Szerencsetojás.

A tojás a Pokemon Go játékmenetének nagyszerű részét képezi. A játékban található néhány szerencsetojás is, amelyek megduplázzák az XP-t 30 percre, és segítenek gyorsabban lépni a szintre. Ügyeljen arra, hogy ezeket a tojásokat csak akkor használja bölcsen, ha szükséges, és lakott területen tartózkodik.

Hogyan lehet letölteni és játszani a Pokemon Go-t.

Töltse le a Pokemon GO-t.

Töltsd le a Pokemon GO-t a webhelyről Google Play Áruház.

Ha olyan országban élsz, ahol a Pokemon GO még nem jelent meg, ne aggódj, mert még mindig megteheted Töltse le az APK fájlt és telepítse a játékot a telefonjára. Ezért a világ bármely pontján játszhatja ezt a játékot.

Összefoglalva, ezek a legjobb Pokemon Go trükkök és hackek. Élvezze ezt a játékot barátaival. Ha segítségre van szüksége, vagy bármilyen javaslata van, vagy ossza meg velünk véleményét a Pokemon GO trükkökről az alábbi megjegyzésekben.