Zároljon egy értekezletet, hogy távol tartsa a nem kívánt felhasználókat

Az online találkozók nem járnak zárral az ajtón; az értekezletre meghívott bárki bármikor csatlakozhat. Valaki elkésett egy találkozóról április le kell tiltani a csatlakozást, ha az ülésen váróterem van kialakítva. Az értekezlet házigazdája megtagadhatja a belépést a váróterembe érkező felhasználók számára. Egyes értekezleti eszközök, például a Zoom, képesek kizárni a felhasználókat.

Zoom: találkozók zárolása

Zoom: találkozó zárolása

A nagyítás lehetővé teszi a fogadó számára, hogy lezárja a megbeszélést. Ez egy manuális folyamat, ami azt jelenti, hogy a gazdagép szabadon zárolhatja az értekezletet, amikor csak akarja, de nem tudja automatizálni, azaz ha bizonyos számú felhasználó csatlakozott, vagy ha egy bizonyos idő eltelt.

  Az Ubuntu felosztása HDD és SSD között

Zoomzár megbeszélés – Asztali/Web

A Zoom-megbeszélés zárolásához Önnek kell lennie a házigazdának. Az asztalon és a weben kövesse az alábbi lépéseket az értekezlet zárolásához.

Indítson el egy megbeszélést, és várja meg, amíg az emberek csatlakoznak.
Ha készen áll az értekezlet zárolására, kattintson a Résztvevők gombra.
A jobb oldalon megnyíló panelen kattintson a további beállítások gombra.
Válassza a Találkozó zárolása lehetőséget.
Ismételje meg a fenti lépéseket, és törölje a Megbeszélés zárolása jelölőnégyzetet az értekezlet zárolásának feloldásához.

Zoom lock meeting – Mobil/iOS/Android

Ha zárolni szeretne egy értekezletet a Zoom iOS vagy Android alkalmazásból, kövesse az alábbi lépéseket.

Indítson találkozót, és engedélyezze a résztvevők csatlakozását.
Koppintson a jobb alsó sarokban található további lehetőségek gombra.
Válassza a Biztonság lehetőséget a menüből.
Az értekezlet zárolásához kapcsolja be a Lezárás kapcsolót.
Az értekezlet zárolásának feloldásához kapcsolja ki a Lezárás kapcsolót.

  Hogyan tehetjük pontosabbá az ujjlenyomat-feloldást a telefonon

A találkozó résztvevőinek kizárása

A Lock funkció azonban sok felhasználó számára hasznos biztonsági funkció április legyen kísértés, hogy büntetésként használja, azaz megbüntesse azokat, akik késnek. Ez április jó ötletnek tűnik, de ha online osztálytermekben használja a Zoom-ot, fontolja meg újra a zárolási funkció használatát erre a célra. Értesítheti a résztvevőket, hogy előzetesen zárolja az értekezleteket, vagy feloldhatja a zárolást kis időközönként, amelyet már bejelentett.

Következtetés

A Zoom értekezlet zárolása attól függetlenül működik, hogy egy résztvevő rendelkezik-e az értekezlet hivatkozásával és jelszavával. Sem a link, sem a jelszó nem garantálja a belépést a találkozóra. Amikor lezár egy értekezletet, mindenki azt mondja, hogy zárolva van. Ha le kell zárnia egy értekezletet, hogy távol tartsa a nem kívánt felhasználókat, biztosítson a résztvevőknek egy kommunikációs csatornát, ahol tudathatják, hogy megpróbálnak bejutni, hogy el tudja fogadni őket.

  A legjobb helyek domain név vásárlására