WhatsApp Avatarok létrehozása és küldése

A WhatsApp-csevegés vagy általában a beszélgetések szórakoztatóbbá válnak, ha hangulatjeleket és matricákat viszel be a keverékbe. A WhatsApp már most is lehetőséget kínál arra, hogy matricákat küldjön a chatekben az üzenetküldő platformján. Most azonban avatarokat készíthet és küldhet a WhatsApp-csevegésekben. A WhatsApp csak a közelmúltban tette hozzá azt a lehetőséget, hogy digitális avatárokat hozzon létre magáról, és ossza meg őket matricaként, ez a funkció már elérhető a Facebookon és az Instagramon. Tehát ha tetszik a Bitmojis és a Memojis koncepció, tanuljuk meg, hogyan hozhat létre hasonló Avatart a WhatsApp-on.

WhatsApp Avatar létrehozása (2022)

Ebben az útmutatóban elmagyarázzuk, hogyan hozhat létre egyszerűen saját WhatsApp Avatarokat, hogyan küldheti el őket matricaként, és hogyan helyezheti el profilfotójaként. Előtte nézzük meg, mi az Avatarok funkció a WhatsAppban.

Mi az a Whatsapp Avatar?

A WhatsApp Avatarok önmagad digitális animált változatai, hasonlóan az Apple Memoji-hoz és a Snapchat Bitmojihoz. Az üzenetküldő óriás lehetőséget ad egy személyre szabott avatár létrehozására, amely a lehető legjobban hasonlít rád. Saját avatarodat készíthetsz több elem hozzáadásával, például frizura, ruhák, arckifejezések, kiegészítők és még sok más. Továbbá egy hivatalos blogbejegyzésA WhatsApp azt állítja, hogy hamarosan új stílusjavításokat fog hozzáadni, beleértve a világítást, az árnyékolást, a frizura textúráját és még sok mást.

Ez hasonló ahhoz, ahogyan az Instagramon és a Facebookon avatarokat készíthetsz, amit nemrég mutatott be a Meta. Ezek azonban nem használhatók felváltva a Meta égisze alatt álló három közösségi média platformon. Ezenkívül minden avatárt külön kell megtervezni, ami fáradságos feladat, így előfordulhat, hogy az avatarok eltérően néznek ki a Facebookon, az Instagramon és a WhatsApp-on. Talán a Meta valamikor a jövőben hozzáadja az interoperabilitási támogatást!

  Hogyan lehet blokkolni egy számot a WhatsApp-ban

Hogyan készítsünk WhatsApp Avatart (Lépésről lépésre)

A WhatsApp avatárjai mostantól Android és iPhone felhasználók számára is elérhetők. Csak meg kell győződnie arról, hogy a WhatsApp alkalmazás frissítve van, hogy elvégezze az avatar létrehozásának lépéseit az alkalmazáson.

Megjegyzés: Ezt a funkciót a WhatsApp #2.22.24.78-as verzióján Androidon és a #2.22.24.77-es verzión iOS-en teszteltük. Ebben az oktatóanyagban iPhone-t használtunk az Avatar létrehozásának lépéseinek bemutatására, de Androidon nagyjából ugyanazok.

 • Nyissa meg a WhatsApp-ot, és lépjen a „Beállítások” elemre az alsó navigációs sávban. Ezután érintse meg az „Avatar” lehetőséget a neve alatt.

 • A következő oldalon találsz egy „Avatar létrehozása” lehetőséget. Koppintson rá, és a képernyőn megjelenik egy oldal a WhatsApp Avatarok részleteivel. Itt kattintson a „Kezdés” lehetőségre az Avatar létrehozási folyamat elindításához.

 • Először jön a bőrtónus opció. Válassza ki a tiédnek megfelelőt, és koppintson a „Tovább” gombra alul.

 • Ezután rengeteg lehetőséget fog látni az avatarod személyre szabásához. Különféle stílusjavítási lehetőségek közül választhat, például ruhák, testtípus, szemforma/szín/smink, szemöldökforma/szín stb. Még az orr formáját, a száj és az ajkak színét, az arc formáját/jelzéseit/vonalait, az arcszőrzetet és -színt, a fülbevalót és egyebeket is módosíthatja.
 • Kiválaszthatja a személyiségének leginkább megfelelő lehetőségeket. Abban az esetben, ha nem tudja, milyen testreszabási lehetőséget válasszon, koppintson a tükör ikonra (az avatar jobb oldalán található), hogy lássa magát az avatar létrehozása közben.

 • Ha elégedett, érintse meg a „Kész” lehetőséget a jobb felső sarokban a módosítások mentéséhez.

 • A WhatsApp Avatarod frissítve lesz, és kész. Ezután érintse meg a „Tovább” gombot, hogy ismét elérje az Avatar szakaszt az alkalmazásban.

Megjegyzés: Ha módosítani kell valamit, bármikor visszatérhet a Beállítások -> Avatar menüpontba, és bármikor szerkesztheti avatarodját. Csak érintse meg az Avatar szerkesztése lehetőséget a módosítások végrehajtásához.

  Ha a WhatsApp-ot feltörik, itt van a teendő

Hogyan ossza meg avatarját a WhatsApp csevegésekben

Miután létrehozta WhatsApp Avatarját, könnyedén elküldheti őket matricaként. Ennek két módja van, és ezek az alábbiak.

 • Először nyisson meg egy WhatsApp-csevegést, és érintse meg a „matrica” ikont az iPhone szövegsávjában. Ami az Android felhasználókat illeti, meg kell érintenie az emoji ikont a szövegsávban.

 • Most egy WhatsApp Avatar ikont fog látni alul, a GIF és matrica opciók mellett. Koppintson az Avatar ikonra.

 • Most számos WhatsApp Avatar matricát fog látni, amelyek olyan érzelmeken alapulnak, mint a szerelem, szomorúság, harag és így tovább. Válaszd ki az érzelmeidet, és küldd el a neked tetsző matricát. A WhatsApp azt mondja, hogy több mint 36 matricát hoz létre az Avatarod alapján.

 • A WhatsApp Avatarok másik módja a „Beállítások -> Avatarok” szakasz megnyitása. Ezután válassza a „Matricák böngészése” lehetőséget, és válassza ki a küldeni kívántat.

 • Ezután válassza ki a „Tovább” ikont a jobb felső sarokban, hogy elküldje az avatar matricát a kívánt csevegésre.

Hogyan készítsünk WhatsApp Avatárt a profilfotódá

Amellett, hogy avatarmatricákat küld az embereknek egy szórakoztató csevegés céljából, beállíthatja a WhatsApp Avatarját is profilfotójaként. Kövesse az alábbi lépéseket, hogy megtudja, hogyan működik:

 • Menjen a WhatsApp beállításaihoz, és válassza ki ismét az „Avatar” lehetőséget.

 • Itt egyszerűen meg kell érintenie a „Profilfotó létrehozása” opciót.

 • Most kiválaszthatja a kívánt Avatar pózt, megváltoztathatja a háttérszínt, és megérintheti a „Kész” gombot, amikor készen áll a profilkép frissítésére a WhatsApp-on. És végül a WhatsApp Avatarod mostantól a profilfotód!

Hogyan lehet törölni a WhatsApp Avatarot

Ha végzett az Avatar létrehozásával és megosztásával a WhatsApp-on, törölheti azt is. Ehhez kövesse az alábbi lépéseket:

 • Először lépjen a „Beállítások -> Avatar” elemre a WhatsAppban.

 • Ezután érintse meg az „Avatar törlése” lehetőséget. Ezután megjelenik egy üzenet a képernyőn, amely megerősítést kér. Érintse meg ismét a „Törlés” gombot a WhatsApp Avatar végleges törléséhez.
  Javítsa ki az Androidon nem megjelenő WhatsApp állapotot

WhatsApp Avatarok GYIK

A WhatsApp, az Instagram és a Facebook Avatarok felcserélhetők?

Nem, nem teheted. Míg a Meta mindhárom közösségi médiaplatformján – köztük a Facebookon, az Instagramon és a WhatsApp-on – Avatarokat adott, az Avatarod mindegyiken más lesz. Minden platformon külön kell létrehoznia és testreszabnia az Avatarot. Tehát nem használhatja Instagram-avatarait a WhatsApp-on, a WhatsApp-avatarait a Facebook-on és így tovább.

Tudsz WhatsApp Avatarokat küldeni és létrehozni az interneten?

Nem, a WhatsApp Avatarok jelenleg csak Android és iOS eszközökön érhetők el. Nem hozhatja létre avatárját a WhatsApp webalkalmazással.

Hol használhatod a WhatsApp Avatarokat?

A WhatsApp Avatarok használhatók egyéni csevegésekben és csoportokban, sőt megjeleníthető képként is használhatók.

Hozzon létre Avatar matricákat a WhatsApp Chatekben

Ez egy teljes útmutató, amelyet követve WhatsApp Avatarokat hozhat létre és küldhet el, hogy személyre szabottabbá és szórakoztatóbbá tegye a beszélgetéseket. Végül is a WhatsApp egy üzenetküldő platform, amelyet több mint 2 milliárdan használnak a legtöbb beszélgetésre! Ha úgy dönt, hogy elkészíti Avatarját, ossza meg velünk tapasztalatait, és azt, hogy jobb-e vagy sem Snapchat Bitmojis vagy Apple Memojis. Eközben tekintse meg útmutatónkat is arról, hogyan küldhet üzeneteket magának a WhatsApp-on, egy újonnan elindított és hasznos funkción.