Vezeték nélküli vezérlés és intelligens ütemezés

Ha elektromos járművel (EV) rendelkezik, annak otthoni töltése valószínűleg a legköltséghatékonyabb megoldás a feltöltött állapotban tartáshoz. Az elektromos járművek nyilvános töltése általában felárat jelent az elektromos áram adóztatási módjai közötti különbségek miatt.

A nyilvános elektromos járművek töltésének költsége számos különböző tényezőtől függ, például a használt töltőállomás típusától, az áram költségétől (mivel a különböző cégeknél történő töltés eltérő tarifákat eredményezhet), és hogy melyik napszakban tölti jármű.

Ezért megéri beruházni egy megbízható otthoni elektromos töltőkészletbe, mint pl Wolfbox Level 2 EV töltőa lehető leggyakrabban kihasználva a hazai villamosenergia-ellátását (és annak viszonylag alacsonyabb adókulcsát), hogy feltöltse járművét.

Wolfbox Level 2 EV töltő

A Wolfbox Level 2 EV Charger egy falra szerelhető elektromos töltő, amely kompatibilis az összes J1772 elektromos járművel (beleértve a Teslát is – külön adapteren keresztül), és CSA-tanúsítvánnyal rendelkezik az UL szabvány szerint.

  Ellenőrizze, hogy böngészője sebezhető-e a kísértetekkel

Akár 40 Amperig állítható töltési képességet biztosít, körülbelül 37 mérföld hatótávolsággal egy óra töltési idő alatt, és beltérre vagy kültérre is telepíthető.

A NEMA Type 4 védelemmel ellátott, vízálló, porálló, valamint hideg- és hőálló védelmet nyújt az időjárás viszontagságaival szemben, így ideális elektromos járművek töltéséhez bármilyen időjárási körülmények között.

Ez a Wolfbox EV töltő három év garanciával rendelkezik, és az UL és Energy Star globális biztonsági szabványainak megfelelően gyártják.

Három töltési lehetőség

Az 1-es szintű EV-töltőknél 7-szer gyorsabb töltési sebesség mellett a Wolfbox 2-es szintű EV-töltője három különböző és kényelmes töltési lehetőséget kínál:

  • Plug & Charge – a 25 láb hosszú töltőkábellel bőven van mozgástere, és nem kell hagynia, hogy a töltési pont határozza meg, hol parkoljon le.
  • RFID kártya – akadályozza meg az illetéktelen hozzáférést járművéhez, és élvezze a kényelmes elektromos járművek töltést nyilvános állomásokon, munkahelyeken és kereskedelmi helyeken a Wolfbox RFID töltőkártyájával.
  • Mobilalkalmazás ütemezett töltése – Használja okostelefonját a töltés ütemezésére, a töltési áramok (16-40 Amper) beállítására, és a töltési állapot távolról történő figyelésére.
  Mit jelent az Xbox „jogosulatlan” harmadik féltől származó kontrollerek kitiltása a játékosok számára

Beépített Wi-Fi és Bluetooth képességek

A Wi-Fi- és Bluetooth-kapcsolatot egyaránt támogató Wolfbox Level 2 EV Charger lehetővé teszi, hogy távolról figyelje járműve töltését a Wolfbox EV App.

A Wolfbox intelligens alkalmazáskezelésén keresztül távolról ütemezheti a csúcsidőn kívüli töltési ütemterveket, így csökkentheti villanyszámláját és pénzt takaríthat meg. Ráadásul az alkalmazás távirányítójával beállíthatja a töltési áramot, és könnyedén naprakész lehet a töltési folyamattal kapcsolatban, és valós idejű értesítéseket kap a töltési folyamat befejezése után.

Egy pillanat alatt ellenőrizze töltési állapotát

A Wolfbox EV töltő 4,3 hüvelykes LCD képernyőjével bármikor, egy pillantással ellenőrizheti járműve töltöttségi állapotát.

Ez a praktikus kijelző olyan alapvető információkat tartalmaz, mint a töltési sebesség, az idő, a feszültség és a töltés mennyisége, így folyamatosan tájékozódhat elektromos járműve töltési állapotáról.

A dinamikus LED-jelzők különböző színekben jelenítenek meg információkat a különböző töltési állapotokról, így könnyen nyomon követheti a folyamatot anélkül, hogy folyamatos ellenőrzésre lenne szüksége.

Regisztráljon több felhasználót, és élvezze a zökkenőmentes Smart Assistant hangvezérlést

Google-fiókjával bejelentkezhet ehhez az intelligens elektromos töltőhöz, így az egyszerű beállítás még egyszerűbb.

Telepítés után zökkenőmentes integrációt kínál mind az Alexával, mind a Google Asszisztenssel a kényelmes hangvezérlés érdekében. Ezenkívül több felhasználót is regisztrálhat erre az eszközre, ami azt jelenti, hogy a jogosult felhasználók bármikor hozzáférhetnek.

  APFS vs. Mac OS Extended: melyiket válassza?

A biztonság az első, mint alapfelszereltség

Ez a lehető legmagasabb biztonsági szabványok szerint gyártott otthoni elektromos töltő a piacon az egyik legbiztonságosabb.

Túltöltés elleni védelemre, rövidzárlat elleni védelemre, szivárgás elleni védelemre, földelés elleni védelemre és túlmelegedés elleni védelemre tervezték.

Az összes bázis lefedésével teljes bizalommal használhatja a Wolfbox Level 2 EV töltőt a biztonságos és megbízható otthoni elektromos töltés érdekében.

Könnyű telepítési folyamat

Egyszerű, munkatakarékos telepítési folyamatának köszönhetően a Wolfbox Level 2 EV töltő ideális otthoni elektromos töltő.

Csak telepítenie kell egy alap NEMA 14-50R aljzatot, majd csatlakoztatnia kell a Wolfbox EV töltőt. Minden készlet tartalmaz egy részletes telepítési útmutatót, hogy a Level 2 EV töltővel a lehető legproblémamentesebben éljen. Ezenkívül a Wolfbox éjjel-nappali ügyfélszolgálatot is biztosít, így a segítség soha nincs messze, ha szüksége van rá.

Takarítson meg 26%-ot a Wolfbox 2. szintű elektromos töltőn az Amazon segítségével

Jelenleg a Wolfbox hatalmas, 26%-os megtakarítást kínál, ha megrendeli a Wolfbox Level 2 EV Chargert amazon.

Használja ki ezt a lenyűgöző kedvezményt, vigye haza Wolfbox Level 2 elektromos töltőjét még ma, és élvezze a biztonságos és megbízható otthoni elektromos töltést.

Ez egy szponzorált bejegyzés. Az ebben a cikkben kifejtett termékválasztások és vélemények a szponzortól származnak, és nem tükrözik a MakeUseOf vagy munkatársai szerkesztői irányvonalát.