Van-e Green Dot korlátlan folyószámlahitel-limit?

A Green Dot kártya egy feltöltőkártyás betéti kártya, amely feltölthető pénzzel és rendelkezik FDIC biztosítással. Használható vásárlásra, készpénzfelvételre és fizetésre. A Green Dot kártyákat olyan kereskedők értékesítik, mint a Walmart, az Uber és a Starbucks. A GoBank védjegy és kifejezés a Green Dot Bank, az FDIC tagja tulajdona, amely Green Dot Bank és Bonneville Bank néven is folytat üzleti tevékenységet. A betétbiztosítási fedezet érdekében a fenti kereskedelmi nevek bármelyikén lekötött betétek a Green Dot Banknál, egyetlen FDIC-biztosított intézménynél történnek. Ezután feltehet néhány kérdést, például a Green Dot készpénzelőleget nyújt-e, és a GreenDot lehetővé teszi-e a folyószámlahitelt? Jó helyen jársz, hogy válaszokat kapj. Minden kérdésére átfogóan válaszolunk. Ebben a cikkben megismerheti a Green Dot korlátlan folyószámlahitel-limitjét, és beválthatja a Green Dot készpénzt.

Van-e Green Dot korlátlan folyószámlahitel-limit?

Mielőtt többet megtudna a Green Dot korlátlan folyószámlahitelről, ismerkedjünk meg a Green Dot előre fizetett betéti kártya újratöltésének módszereivel a következő részben.

Hogyan lehet újratölteni a Green Dot előre fizetett betéti kártyát?

Két kényelmes módja van a Green Dot bankkártya újratöltésének:

I. lehetőség: Készpénz befizetése regisztrált zöldpontos kártya alá

  Miért olyan hangos a Mac ventilátorom? 14 módszer a Mac túlmelegedésének orvoslására!

Értesítenie kell a pénztárost, hogy pénzt kíván fizetni a kártyájára. Ezután elhúzhatja a kártyáját a regisztrációnál. Vannak korlátozások, és a szolgáltatás költsége 4,95 USD. Számtalan hely van, ahol pénzt adhat hozzá kártyájához, köztük a 7-Eleven, a CVS Pharmacy, a Dollar General, a Family Dollar és a Kroger. Hozzáadhat pénzt a Financial Service Center által értékesített kártyákhoz országszerte több ezer partnerlétesítményben, mint például az ACE Cash Express, az Amscot, a CheckChangers, a Community Financial Service Centers (CFSC), a David’s Check Cashing, a PLS és a Rite Check Cashing. Olvassa tovább, hogy megtudja a Green Dot korlátlan folyószámlahitel-korlátot.

II. lehetőség: Készpénz hozzáadása a regisztrált Green Dot alkalmazáshoz

Nézzük meg, hogyan adhat hozzá készpénzt a Green Dot alkalmazáshoz.

Megjegyzés: Csak a Cash Back Visa Debit Card, Visa Debit Card és Pay As You Go Visa Debit Card kínálja ezt a funkciót.

1. Indítsa el a Zöld pont alkalmazást az eszközén.

2. Érintse meg a Befizetés elemet az alsó sávon.

3. Ezután érintse meg a Készpénz befizetés elemet.

4. Érintse meg a Befizetési kód létrehozása pontot.

Megjegyzés: A befizetési vonalkód egy órán belül lejár.

5. Válassza ki a kívánt kiskereskedőt, ahol be szeretne fizetni.

6. A rendszer vonalkódot generál a kiválasztott kereskedőhöz. Adja meg a bankpénztárosnak ezt a vonalkódot a befizetni kívánt pénzzel együtt.

7. A pénztáros beolvassa a vonalkódot a tranzakció befejezéséhez, és átadja Önnek a nyugtát.

Bármely helyen mutassa be a készpénzt és a befizetési számot a pénztárosnak. A készpénz a fenti lépések elvégzése után 10 percen belül átutalásra kerül a számlájára.

Mennyi pénzt vehet le naponta a Green Dot kártyájáról?

Eltérő rendelkezés hiányában Ön legfeljebb napi 500 USD-t vehet fel ATM-ből és 1500 USD/pénztáros tranzakciót egy részt vevő banknál. A névjegykártyákra és a személyre szabott kártyákra vonatkozik. Az ATM-ből történő készpénzfelvétel tranzakciónként 300 dollárra korlátozódik. Ezek a Green Dot korlátlan folyószámlahitel limit.

  Hogyan távolítsuk el a piros szűrőt a TikTokon

Hogyan válthatja be Green Dot Cashback-jét?

A Green Dot készpénzt csak a regisztrációtól számított egy év után válthatja vissza. Később a pénzeszközöket átutalhatja számlaegyenlegére, hogy azonnal felhasználhassa, vagy befizetheti a magas hozamú megtakarítási számlájára, ami kamatozna.

Melyik bank engedi a legtöbbet folyószámlahitelnek?

Ha a bankszámlájára könyvelt tranzakciók meghaladják az egyenlegét, folyószámlahitel történik. Más szóval, negatív egyenleggel zársz. A kis és nagy bankok által kínált tipikus folyószámlahitel limit 100 és 1000 dollár között mozog a számlatulajdonos jövedelmétől függően. Itt található egy gyors referencia a folyószámlahitel díjairól és a legnépszerűbb bankszámlák korlátozásairól. A legjobb folyószámlahitel-limittel rendelkező bankok közül néhány:

  • Harangjáték
  • Wells Fargo
  • Chase Bank
  • US Bank
  • SunTrust Bank
  • amerikai bank
  • PNC Bank
  • BBVA iránytű

Hogyan tudod folyószámlahitelni feltöltőkártyádat?

Az előre fizetett betéti kártya szolgáltatók a hitelkártyákhoz hasonló védelmet nyújtanak a folyószámlahitelnek. Ha túllépi a limitet, a bank fedezi. Azonban küldenek Önnek egy számlát, és elkezdik hozzáadni a díjakat és a kamatot. A folyószámlahitel-védelemben való regisztrációhoz kövesse az alábbi lépéseket:

1. Nyissa meg a Green Dot alkalmazást okostelefonján.

2. Érintse meg a Folyószámlahitel védelem pontot.

3. Érintse meg az Agree and Opt In opciót.

A GreenDot engedi a folyószámlahitelt?

Igen, akár 200 dolláros folyószámlahitel-védelmet is feloldhat. A Green Dot fedezi a bankkártyás vásárlási tranzakciókat a rendelkezésre álló egyenlegén felül.

Lehet folyószámlahitelt Green Dot korlátlan kártyával?

Igen, akár 200 dolláros folyószámlahitel-védelmet is feloldhat. A Green Dot korlátlan folyószámlahitel-limitet meghaladó tranzakciókra ezek fedezik.

Van-e folyószámlahitel-korlát a Green Dot Unlimited számára?

Igen, a Green Dot korlátlan folyószámlahitel-korlátja legfeljebb 200 dollár.

Lehet negatívvá válni egy zöld pont kártyán?

Igen, használhatja a Green Dot kártyát a túllépéshez. A folyószámlahitel-védelem egy olyan opció, amelyet legfeljebb 200 USD értékig aktiválhat csak bérszámfejtésre és állami közvetlen betétre. Befizetései automatikusan fedezetet nyújtanak, a Green Dot pedig eldönti, hogy fedezi-e a folyószámlahitelt.

  Az öt legjobb PC-frissítés a teljesítmény javítására

A Green Dot készpénzelőleget nyújt?

Igen. Bármely Visa márkájú ATM kaphat Green Dot készpénzelőleget. Ne feledje, hogy az ATM használatához PIN-kód megadása szükséges.

Kaphat készpénzelőleget Green Dot kártyájával?

Igen, a Green Dot kártyájával készpénzelőleget is kaphat.

Kaphat kölcsönt Green Dot kártyájára?

Igen. Bárki használhatja a GreenDotmoney.com webhelyet hitelkérelem benyújtására. A nem Green Dot ügyfelek is igénybe vehetik a szolgáltatást. Választhat a rendelkezésre álló finanszírozási lehetőségek közül, beleértve a Green Dot előre fizetett kártyát vagy a folyószámlát.

Használhat ATM-et Green Dot kártyával?

Igen. Kapsz egy ATM kártyát 4 számjegyű PIN kóddal. Ne feledje, hogy biztonsági okokból csak az Egyesült Államokban vehet fel pénzt ATM-ből.

***

Reméljük, hogy ez az útmutató hasznos volt, és megtudhatta a Green Dot korlátlan folyószámlahitel-limitjét és azt, hogy mikor váltsa vissza a Green Dot készpénzt. Bármilyen más témával kapcsolatos kérdését vagy javaslatát felteheti nekünk, amelyről cikket szeretne készíteni. Dobja be őket az alábbi megjegyzések részbe, hogy tudjuk.