Utazótáskájának szüksége van erre a töltőre

Kulcs elvitelek

  • A Nomad 65 W Slim Power Adapter egy vékony és könnyű töltő, amely könnyedén elfér bármilyen táskában, így ideális utazáshoz.
  • Elegendő energiát tud biztosítani egy laptop és egy extra eszköz lassú töltéséhez, így kényelmesen tölthet több eszközt útközben.
  • A hasonló teljesítményű töltőkhöz képest azonban prémium árat kínál, és előfordulhat, hogy nem illeszkedik minden konnektortípushoz, beleértve az elosztókat is.

A gallium-nitrid (GaN) használata tovább csökkentette a töltők fizikai méretét, de Nomad 65 W-os vékony hálózati adapter teljesen új szintre emeli a dolgokat. Ez a vékony töltő szinte tökéletes utazási töltő.

Nomad 65 W-os vékony hálózati adapter

A Nomad 65 W-os vékony tápadapter elegendő energiát biztosít a laptop és egy extra eszköz legalább lassú töltéséhez. Ezenkívül elég vékony és könnyű ahhoz, hogy szinte bármilyen táskába elférjen, így utazáshoz tökéletes.

Nomad márka

Kimenet 65W

Színes karbid

A mellékelt kábel sz

Két USB-C töltőport

Méret: 3 x 1,9 x 0,58 hüvelyk (76,4 x 48,5 x 14,9 mm)

Profik

  • Elég vékony ahhoz, hogy bármilyen táskában elférjen
  • Két USB-C port

Hátrányok

  • Prémium ár a hasonló teljesítményű töltőkhöz képest
  • Nem illik minden típusú aljzathoz, beleértve az elosztókat is

Zippo méretű töltő

Justin Duino / MakeUseOf

Amikor először kibontottam a Nomad 65 W-os Slim Power Adaptort, az első benyomásom az volt, hogy „Wow”. Évek óta használok folyamatosan zsugorodó GaN töltőket, de még soha nem használtam olyat, ami ennyire alkalmas lett volna utazásra. Apró mérete és súlya azt jelenti, hogy a legkisebb műszaki táskámba dobhatom, és elfelejthetem, hogy még a táskámban is van.

  Google I/O 2023 SquareX for Security Twinr App Creator

Kapcsolódó Mik azok a GaN töltők? A könnyű, gyorstöltést lehetővé tevő technológia A GaN-töltők nem állnak messze a hagyományos töltők cseréjétől. Megnézzük, hogyan működnek.

Mielőtt a felülvizsgálati egységem megérkezett, együtt utaztam A Nomad 130 W-os hálózati adaptere. Bár a három USB-C portja és a teljesítménye több mint elegendő volt ahhoz, hogy minden eszközömet teljesen feltöltve tartsam, maga a töltő nehéz és terjedelmes. A 0,73 font (332 g) nem hangzik túl nagy súlynak, de amikor egy táskában van, amely már más elektronikával van megtömve, a súlya elkezd növekedni.

Justin Duino / MakeUseOf

A csökkentett mérettel egy kisebb elektronikai tasakot is használhatnék. Korábban használtam a Peak Design Tech Pouch. Nem foglal sok helyet, de most, hogy az iPhone-omtól a laptopomig minden USB-C-n keresztül töltődik, kevesebb kábelt kell vinnem. A karcsúsított Nomad hálózati adaptereknek köszönhetően mindent beleférek a Moment Tech Organizer Mini szabad hellyel.

A másik előny, amit utazás közben tapasztaltam, hogy a lapos kialakítás lehetővé tette, hogy a töltőt több konnektorba is könnyen csatlakoztathassam. A szállodák néha nem kínálnak elegendő csatlakozót, és a terjedelmes téglák nem férnek el könnyen az ágy mögé. Ráadásul, mivel az USB-C portok felfelé vagy lefelé mutatnak, amikor a kihajtható horgokat egy konnektorba dugják, nem kell attól tartanod, hogy meghajolnak vagy eltörnek a kábelek, ha nincs elég szabad hely.

  Használjon egyéni sablonokat bármely iWork termelékenységi alkalmazáshoz az iCloudon

Mi történik, ha két eszközt csatlakoztat?

Justin Duino / MakeUseOf

Ahogy a neve is sugallja, ez a Nomad töltő maximum 65 W teljesítményt képes leadni. Ez azt jelenti, hogy ha egyetlen USB-C kábelt csatlakoztat az egyik porthoz, a másik végét pedig egy nagy eszközhöz, például egy MacBookhoz, akkor az összes 65 W-os áram az adott laptophoz megy.

Ha mindkét USB-C portot egyszerre használná, egyik sem adná ki a teljes 65 W-ot. Ehelyett a Nomad 45 W-ra és 20 W-ra osztja a kimenetet. A töltő aljára nézve láthatja, hogy a bal oldali port kék, a jobb oldali pedig fekete. A vállalat színkóddal látja el a portokat, hogy segítsen azonosítani, melyik ad nagyobb teljesítményt: a kék port 45 W-ot biztosít.

Justin Duino / MakeUseOf

A legtöbb esetben nagyobb tételek töltésekor érdemes üresen tartani a másodlagos portot. A 65 W általában a minimális követelmény egy laptop lassú töltéséhez. A töltőt jellemzően csak éjszaka használtam teljes terjedelmében, ahol a 45W/25W-os felosztás nem okozott nehézséget a MacBook Pro, iPhone 15 Pro Max és Apple Watch (MagSafe Duo segítségével) felszívása.

Van 35 W-os verzió is

Ha nincs szükséged 65 W-os teljesítményre, két USB-C portra, vagy ez a töltő valahogy túl nagy számodra, a Nomad 35 W-os modellt is árul. Egy hajszálnyival világosabb és egy kicsit rövidebb, de az igazi különbség az, hogy csak egy USB-C portot tartalmaz.

A 35 W-os modell körülbelül 30 dollárral olcsóbb, de azt javaslom, hogy költsön többletpénzt a 65 W-os verzió megragadására. A második USB-C port nem csak az összes eszköz feltöltésében lesz hasznos, de a 35 W nem lesz elegendő néhány nagyobb eszköz feltöltéséhez. Ha csak egy okostelefonnal és egy fülhallgatóval utazol, akkor a Nomad kisebb modellje tökéletesen fog működni.

  Szakértői útmutató lépésről lépésre

Meg kell vásárolnia a Nomad 65 W-os vékony hálózati adaptert?

Justin Duino / MakeUseOf

A Nomad nem forgalmazza közvetlenül a 65 W-os vékony hálózati adapter utazási kiegészítőnek, de nagyon ajánlom mindenkinek, aki útközbeni töltőt keres. A minimalista kialakítás bármilyen méretű táskához tökéletes, és olyan helyeken is elfér, ahol a nagyobb téglák nem. Ez a töltő egy egyszerű ajánlás.

A vékony hálózati adapter legnagyobb „hibája” a hosszúkás kialakítás. Míg a töltő a legtöbb aljzatban tökéletesen működik, bizonyos elosztókkal együtt további csatlakozódugókat is lefedhet vele. Soha nem találkoztam ezzel a problémával a tesztelés során, de egy munkatársam azonosította.

Természetesen otthon is bármikor használhatja a Nomad Slim Power Adaptert, de nem ez a legköltséghatékonyabb lehetőség. Mivel az otthoni töltők általában tartósabbak, a Satechi vagy az Ugreen 200–300 W-os tápegységét javaslom, amely szinte bármit képes gyorsan feltölteni, amit csak csatlakoztatunk.

Nomad 65 W-os vékony hálózati adapter

A Nomad 65 W-os vékony tápadapter elegendő energiát biztosít a laptop és egy extra eszköz legalább lassú töltéséhez. Ezenkívül elég vékony és könnyű ahhoz, hogy szinte bármilyen táskába elférjen, így utazáshoz tökéletes.